pocka
|
Ojla, da se na hitro malo javim. Najprej čestitke vsem današnjim malim in malo večjim slavljencem! Mi smo tudi imeli danes UZ kolkov. Sem se malo bala, ker ji nismo dajali tetra plenice čez dan, samo ponoči, no, v glavnem je za nami in vse je OK. kakanje - pri nas je bila ponavadi pokakana prav vsaka plenica, zdaj pa par dni kaka 2 - 3x na dan, je pa bolj rumenkaste barve. hujšanje - jaz zaenkrat ne razmišljam o tem, sicer mi grejo kg sami dol in lahko že oblečem hlače od prej , imam pa še vedno 4 kg+. Se pa spravljam že nekaj časa, da bi začela delati trebušnjake, da se znebim te odvečne kože , ki prav grdo zgleda. No danes sem naročila DVD od Vzajemne (Vadba za dojenčka in mamico) pa bom to začela prakticirati. sonchek78 - super, da gre tvoji sestri na boljše. V tej vročini pa mora biti še posebej hudo biti bolan. dajadada - tudi jaz se včasih predvsem zvečer sekiram, da mi je zmanjkalo mleka, so zize bolj prazne. Pa sem razčistila sama s sabo, da ni nič narobe, dokler se vidno redijo in so zadovoljni. Te domače tehtnice pa itak kažejo bolj tako-tako. Jez se trudim, da spijem 1l čaja za dojenje na dan, mogoče tudi 1l bebi čaja, dosti vode in pri kosilu kozarec piva. Naša pupa se je začela ful slinit in dajate roke v usta, ampak res ful. Se še kateri to dogaja ali mogoče ve kaj bi to bilo? Ker zobki pa ja še niso no, nemogoče?! Tiste, ki dajete ponoči v vreče, kaj jim oblečete spodaj? Jaz imam spalno vrečo iz flisa, pa ne vem kaj bi ji oblekla spodaj. dskubin - mi tudi oblečemo naši ene dolge in zgoraj ene kratke rokave + tanke hlačke. Pa saj ne vem kaj bi, pol se mi zdi, daji je vroče, pa v senci piha mrzlo, pa si miskim, da je ni preveč oblečena, na soncu je spet vroče kot , ma sej ne vem več........... športni del - pri nas je tudi že v uporabi, spodaj pa ji damo samo eno tetra pleničko. Vzglavje pa je dvignjeno na 30°, Je rekla P, da je tako v redu (imamo pa traxx-a). No to bi bilo zaenkrat vse od mene, grem še kaj koristnega naredit preden se zbudi za zadnje (upam) hranjenje pred spanjem. Danes je očka v nočni tako, da sva sami.