|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.5.2007 17:38:26   
K_a_t_i
Kakanje - mi tudi kakamo na 3 dni. Nekateri user posted image pač bolje izkoristijo kar pojejo.

Tudi mi smo bili v kratkih rokavih. Če pa je tooook vroče.
Aja, lupinca še vedno dela user posted image . Danes je zdržal celih 5 ur!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.5.2007 19:59:51   
amy26
A pol je naša bejba edina ki kaka nonstop?

Draja, ni edina tudi naša že dva dni skos kaka no ja 3-4x na dan in to kar obilno.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.5.2007 20:44:08   
pocka
Ojla,  da se na hitro malo javim.

Najprej čestitke vsem današnjim malim in malo večjim slavljencem!

Mi smo tudi imeli danes UZ kolkov. Sem se malo bala, ker ji nismo dajali tetra plenice čez dan, samo ponoči, no, v glavnem je za nami in vse je OK.

kakanje - pri nas je bila ponavadi pokakana prav vsaka plenica, zdaj pa par dni kaka 2 - 3x na dan, je pa bolj rumenkaste barve.
hujšanje - jaz zaenkrat ne razmišljam o tem, sicer mi grejo kg sami dol in lahko že oblečem hlače od prej user posted image , imam pa še vedno 4 kg+. Se pa spravljam že nekaj časa, da bi začela delati trebušnjake, da se znebim te odvečne kožeuser posted image , ki prav grdo zgleda. No danes sem naročila DVD od Vzajemne (Vadba za dojenčka in mamico) pa bom to začela prakticirati.

sonchek78 - super, da gre tvoji sestri na boljše. V tej vročini pa mora biti še posebej hudo biti bolan.user posted image

dajadada - tudi jaz se včasih predvsem zvečer sekiram, da mi je zmanjkalo mleka, so zize bolj prazne. Pa sem razčistila sama s sabo, da ni nič narobe, dokler se user posted image vidno redijo in so zadovoljni. Te domače tehtnice pa itak kažejo bolj tako-tako. Jez se trudim, da spijem 1l čaja za dojenje na dan, mogoče tudi 1l bebi čaja, dosti vode in pri kosilu kozarec piva.

Naša pupa se je začela ful slinit in dajate roke v usta, ampak res ful. Se še kateri to dogaja ali mogoče ve kaj bi to bilo? Ker zobki pa ja še niso no, nemogoče?!user posted image

Tiste, ki dajete user posted image ponoči v vreče, kaj jim oblečete spodaj? Jaz imam spalno vrečo iz flisa, pa ne vem kaj bi ji oblekla spodaj.

dskubin - mi tudi oblečemo naši ene dolge in zgoraj ene kratke rokave + tanke hlačke. Pa saj ne vem kaj bi, pol se mi zdi, daji je vroče, pa v senci piha mrzlo, pa si miskim, da je ni preveč oblečena, na soncu je spet vroče kot user posted image , ma sej ne vem več...........user posted image

športni del - pri nas je tudi že v uporabi, spodaj pa ji damo samo eno tetra pleničko. Vzglavje pa je dvignjeno na 30°, Je rekla P, da je tako v redu (imamo pa traxx-a).

No to bi bilo zaenkrat vse od mene, grem še kaj koristnega naredit preden se user posted image zbudi za zadnje (upam) hranjenje pred spanjem. Danes je očka v nočni tako, da sva sami.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.5.2007 21:13:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Naša pupa se je začela ful slinit in dajate roke v usta, ampak res ful. Se še kateri to dogaja ali mogoče ve kaj bi to bilo? Ker zobki pa ja še niso no, nemogoče?!user posted image

Naš to dela že kr nekaj časa, tko da ni panike. Sprobavajo kdaj bodo lahko celo pest potisnili v usta...user posted image

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.5.2007 21:25:02   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

A pol je naša bejba edina ki kaka nonstop?

Draja, ni edina tudi naša že dva dni skos kaka no ja 3-4x na dan in to kar obilno.

pri nas je tud vsaj ene 3-4 plenic polnih, vcasih bolj vcasih manj, vcasih pa tok, da bi se jaz najrajs zbezala user posted image user posted image user posted image

Pocka, poznam eno, kjer je bebica dobila pri 2 mesecih 2 zobka user posted image Ampak se nasa tud vec slini, rokice v usta je itak zakon, zdaj ze celo izolira palec in ga vtakne v usta.

Kati user posted image user posted image za lupinico

Lupinica - mi imamo maxi cosi in ima tist nastavek, ki je pologa za ritko in opora za glavo. Ampak nasi punci noge gledajo cez lupinico user posted image A je to normalno, kaj naj naredim? Se mi zdi premal stabilna, da bi ven dala ta nastavek za notri?

pocasi bomo sli spat

user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.5.2007 21:27:50 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.5.2007 21:37:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Lupinica - mi imamo maxi cosi in ima tist nastavek, ki je pologa za ritko in opora za glavo. Ampak nasi punci noge gledajo cez lupinico user posted image A je to normalno, kaj naj naredim? Se mi zdi premal stabilna, da bi ven dala ta nastavek za notri?

Mi imamo sicer tisto od Peg perego (ma se mi zdi isto sranje) in sem mu jaz do pred kratkim na vsako stran glave dala zarolano pleničko (da mu ni glavo sem in tja metalo). Ostali del se mi ni nikoli zdelo, da ni stabilen.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.5.2007 21:53:39   
Taya85
PROSIM ZA ENO INFORMACIJO, KATER JE NAPISALA, DA JE BARVNE ODTISE OD user posted image  DELALA ZA VABILA ZA KRST, SE MI ZDI. ZANIMA ME KAKŠNE BARVE JE TO KUPILA IN KJE, SAJ BI JAZ BI MIDVE Z LINO TUDI ENO ČESTITKO NAREDILI ZA OČIJA ZA ROJSTNI DAN.

HVALA, LP OD Taye85 in Linike

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.5.2007 22:28:33   
cv105
pocka: tudi naš se zadnje tri dni ful slini in roke papa. Očitno je to taka faza. Zobki sigurno niso.

taya85: Mi smo delali odtise nogic. user posted image Kupili smo prstno barvo za otroke, ki ni strupena in naj ne bi bilo nič narobe, tudi če v usta pride. Svetujem, da otroka poviješ na široko, da bo težje brcal in potem nogico pobarvaš (kar precej) in ostisneš. Najbolje bo, če boš papir na katerega boš štampala, podložila s trdno podlago. Odtis bo lepši. Pa čim lepše ustvarjanje ti želim. V BC prodajajo pa tudi mavec za odtis nogice in tak odtis je rpav tako lep spomin. Jaz bom za prababico in pradedka naredila ostise v das maso.

draja: naš Maks kaka vsak dan 3x in več. Zadnje čase manj, je pa kakec zlato rumen in tekoč. Sprva pa je bil pogosto zelen. Mislim, da od krčev.

Včeraj smo bili na pikniku in Maks je bil v celem dnevu buden cele 2,5 ure. Pohvalno in ponoči je super spal. Danes pa nekaj štrajka in se dela, da ni lačen. Pojma nimam... Jutri imava v ZD kontrolo teže in rasti. Upam, da bo OK.

Danes sva z mojo mami peljala njen avto na servis, ker so jih zadnjič otroci pred vrtcem kjer dela s kamnom šipo razbili. Pa je šla danes spotoma na bankomat in tisti čas, ko smo čakali, da bo avto fertik, smo peljali Maksa v vrtec pokazat. Je bil zbujen in je ful otroke opazoval. Prav zanimiv je bil. No, potem pa mami enkrat pokonci skoči in zavpije, da je pozabila vzet denar iz bankomata (100 €). In gremo nazaj in denarja seveda ni bilo. POtem kličeva na banko in so rekli, naj gre na policijo. Tam poda prijavo in policaj jo napoti domov rekoč, da naj čimprej pozabi na ta denar. No seveda je bila zelo slabe volje in jezna sama nase. Ko smo prišli domov pa jo kličejo s policije, da je prijazna gospa k njim prinesla 100 €.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nauk zgodbe: še so pošteni ljudje.

Nočko.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 22:51:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.5.2007 22:51:52   
Naomi
cer,
sam na hitrco se javim, da voscim vsem malim sveckam in dvema velikima sveckama za tak lep razvoj!user posted image user posted image
...mi smo OK, sam mal bols bi blo, ce bi mulc mal vec k sam po 20 min spal cez dan user posted image ...
meaa...drzimo pesti jutri, naj se iztece najbolje!!...sploh Svit bo drzu pestiuser posted image ...lupcke Lanu!
...kakanje...pr nas ga nonstop serje user posted image ...je tak oranzen kakec, vcasih tudi zelen...tekoce sevedauser posted image
ju3 spet vrocina...upam, da se nam ne sfuzla...user posted image
...aja...pesti u usta...ce bi mel tok velka usta bi roke do komolcev not zbasu...garantiram user posted image ...sam je pa ful srecn k mu rata jih basat u ustauser posted image ...nas se je pa ucer zacel slint, dons je pa ze mal napredval user posted image
dovolj...
nocko lepo

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.5.2007 23:46:15   
sezam
Evo pa pišem šeenkrat - popoldan sem imela že ful napisano, pa je šlo vse v franže.

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Ojej kolk mi je zdaj žal, da sem šla na forum V objemu žalosti - sem namreč prebrala, da je pri porodu umrla deklica, ker je imela popokovino ovito okoli vratu in so predolgo vztrajali pri naravnem poroduuser posted image user posted image user posted image . Me je tak srh spreletel, saj je imela tudi Živa popkovino okoli vratu in se nikoli ne bi mogla po naravni poti roditi.
Še enkrat hvala vsem v postonjski porodnišnici, da so v slabih 5-ih urah spravili mojo miško na svet in jim ni bilo težko takoj CR narediti!!!!

Raje ne pomislim, da bi se kaj takega lahko zgodilo tudi nas - Žiga je namreč imel 3x ovito popkovino okoli vratu user posted image .

Čestitke vsem današnjim in včerajšnjim mesečnikom user posted image user posted image , Eli za 2 leti user posted image user posted image user posted image  in sonchku za obletnico poroke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Punce, še mal pa gosta hrana. Jst komi čakam user posted image . Kdaj boste začele - pri 4m al 6m?

Pa drži pesti, da ti bo hotel jesti, če ne se ti bo še kolcalu po dojenju. Jaz bom začela okoli 5M - seveda, če bo Žiga pripravljen. Do 6M ne bom čakala, ker tokliko poliva, GH pa to malo omili oz. se polivanje nato konča user posted image  Pri Ani je kar nekaj časa trajala, da jo je sprejela user posted image .

Dajadada - pridobivanje na teži pada z vsakim mesecem. Na začetku je ful porasta, potem pa skoz manj.

pocka - lahko so to zobki, saj lahko to traja kar nekaj časa, predno prileze ven user posted image

Pregleda tudi slikice, user posted image user posted image user posted image  sami sončki. Res jih je lepo gledat.

Sem imela pa popoldan prvič ko smo 4-je 1 uro miru, da sta oba spala (Ana namreč odkar je Žiga ne spi več podnevi). Je prav pasalo, Sam je bil pa pri njej potem problem zvečer zaspat user posted image .

Glede oblačenja tudi jaz ne vem kako obleči. Se mi zdi, da je tudi bolj zmrljivček. Kratke rokave mu še kar ne upam dati. Danes sem ga imela v bodiju z dolgimi rokavi in hlačkah, pa se mi zdi da mi ni bilo nič prevroče user posted image

Zdej pa hitro v mižule ... nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
22.5.2007 7:17:09   
Anonimen
Dobro jutro

Evo za vas kofetarce user posted image user posted image

Mam ze kar rahlo abstinencno krizo ker mi ne uspe vec tolk po rr skakat in kaj vec napisat user posted image ....Pa se zdaj moram na hitro,da me mali skrat ne prehiti...Ko se zbudi se preveijma,najema,pocakama standradne pol ure zaradi polivanja in akcija v vozicka...
kakanje nas kaka obarvano zeleno takrat ko ga matrajo krci drugace pa take lisicje barve...ponavadi kaka enkrat na dan no vceraj ni tako,da ze vem kaj me caka takrat ,ko bo spustil user posted image
meaa upam,da danes dobite negativne izvide user posted image

z enodnevno zamudo se cestitke Aneju in Miji za 3mesece,Eli za dve leti in *sonchku* za obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image ter danasnjima slavljencema Tiji in Svitu user posted image user posted image user posted image

Barči78
z Lio je vs eok,po porodu je bila odpeljana v intenzivno zaradi vakumskega poroda oz zato ker je bil pri porodu prisoten zdravnik...Ce je on prisoten potem baje vse dajo tja,vsaj tuakj.Je pa imela pri odpustu UZ glave in je bilo vse ok ima pa se enega kontrolnega naslednji mesec..

hujsanje zaenkrat odvisno od dneva al je viska 1 al pa 2kg....S tem,da naj ne omenjam,da se mi dostkrat zvecer po deseti zlusta Mcdonaldsa in te luste si z user posted image vedno uresnicivauser posted image ker jest je pa ja treba

takole pa mi spimo...btw ko ga dam spat ima glavico lepo na plenicki na koncu pa izgleda takole user posted image
user posted image

lep dan user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
22.5.2007 7:48:14   
A-N-J-A
Za mano je ena hujših noči,zbujal se je na 1h-v to je šteto tudi nošenje in dojenje.Sploh ne vem kaj ga je matralo,ful se je zvijaluser posted image .
Včeri sem ga vlekla h dr.,ker se mi je zdel siv okoli ust,pa je vse ok,plučka čista,šum na srčku je pa že skoraj izveneluser posted image .
To je vse za enkrat ker sem čist out.

Aja pa jutri pridete v Bizovik vse ker sem jaz uz kolkov prestavla,pravuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
22.5.2007 7:48:27   
thaiss
Dobro jutro!!!

Namesto kavice danes kalorije...topla čokolada user posted image !!!

Čestitke  za 2mini svečkici:
TIA - Li
SVIT - Naomi
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
22.5.2007 8:58:38   
*sonchek*
Jutro!

Še enkrat vsem hvala za četitke! user posted image No, včeraj me je bilo malo strah, da bo malega kaj zvijalo, ker sem včeraj jedla tortico, smetano in sladoled (je bilo treba nadoknadit zamujeno v zadnjih treh mesecih user posted image ), ampak je bilo vse ok - sva lepo spala do pol petih zjutraj user posted image

Tlačenje rokic v usta - našemu je včeraj uspelo stlačit celo roko v usta in seveda je šlo mleko ven. Njemu je to seveda prav zabavno. Najraje jih tlači v usta, ko podirava kupčka in ko si stlači celo roko v usta seveda bruhne mleko ven. Očitno ima naš mulc bulimijo user posted image user posted image

Kakanje - mi kar naprej kakamo. Še najraje na previjalni, ko lahko brcamo ko nori - gre največ kakca ven user posted image user posted image

Hujšanje - ne pride v poštev. Zaradi dojenja sem lačna kot volk in po vsakem dojenju bi pojedla na tone hrane! Bomo o tem razmišljali, ko bomo začeli z uvajanjem goste hrane in se bo število podojev močno zmanjšalo.

Čestitke vsem današnjim slavljencem! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
22.5.2007 9:00:55   
urla
ANJA - jest pridem!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
22.5.2007 9:02:56   
tinaaja
Aja pa jutri pridete v Bizovik vse ker sem jaz uz kolkov prestavla,prav ?

yes, mam!
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
22.5.2007 9:17:53   
urla
Tinaaja - kje je kufe???? Jest sem k vesolc, zaspana in ne pridem k sebi. Zdele bom požrla en ultra kaloričen sendvič z veiko majoneze, da mal k seb pridem.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
22.5.2007 9:27:28   
Naomi
jutro...
po 3 poskusu zaspati od  8 dalje, zdele spi ze 3 min user posted image user posted image ...
...jest bi jutr ful prsla...sam me mal skrbi voznja do LJ...k sem sama pa ce se zacne dret bo hudic...k ga nc ne umiri, ce bo hotu zaspat ( mislm ga, joska...sam nimam namen vsakih 200 m ustavt user posted image )...damn...pa tko rada bi prslaaaaaaaaaaaaaa...mogoce bom ju3 razpolozena za adrenalinske podvigeuser posted image user posted image ...will see ;)...
...boscek Bor kaj ga je tok navijal...Anja teb pa cimprej cimvec moci user posted image
...no se kr spi user posted image ...celih 5 min..
evo...se je ze naspal..user posted image
l8r

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
22.5.2007 9:30:56   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Aja pa jutri pridete v Bizovik vse ker sem jaz uz kolkov prestavla,pravuser posted image ?

Če se nam zgubila - bova tam user posted image . No, pa če ne bo user posted image

Mene je pa dons zjutri skor kap... Itak - napovedanih 29 stopinj, moj dragi je zjutri pobasal tamavčka, ga previl in preoblekel. Pol pa me pride zbudit (ker je treba na šiht user posted image ) in prav: "Evo, sem ga obleku po zadnji modi, k je tko vroče." Tamal v bodiju brez rokavov in štumfe. Sem se komi zadržvala, da nisem tulila. Pol k sem mu razložila, da bo tko oblečen na morju pa da sej ga bom slekla za ven, ampak noter imamo pa le že ves čas 24C, smo ga oblekli nazaj v tanke dolge rokave in žabice. Ampak je bil vidno užaljen, men se je pa tud smilu, k vem, da je sam dober hotu user posted image .

A je že kera namazala tamalga s kremo za sončenje? Kero in a je blo vse ok? Ker zdej, ko je tko vroče in je že več kože zunaj, pa mogoče ne bi blo švoh mal probat. A mislete, da lahko alergijo testiraš tko kot pri odraslem - da namažeš en micen košček kože in vidiš, če bo reakcija? user posted image
Če druzga ne, šibam dons po senčnik v bc.

Včeri mi je spet ratal 11km na orbitreku. Tko da - poporodna športna statistika je 21km orbitreka in 10km rolarjev. user posted image GROOOZA!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
22.5.2007 9:31:43   
Naomi
...ocitno se je odlocu, da bo mamico mal nagradil za dve svecke tamale...user posted image ..spi naprej...
...sej pol pa koza jest k spi..hodm gledat ce se diha...k un angelcare mamo sam u kosku...cez dan se ga ne prestavlja...oh ja...
pozdravcek, dr. spanja in vozickanja

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.5.2007 9:37:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
sam me mal skrbi voznja do LJ...k sem sama pa ce se zacne dret bo hudic...

Naomi, jst sem se tud ful obremenjevala s tem - in prve 1,5 meseca nisem nikamor šla! Zdej sva pa leteča - do doma mam 60km in razen 1krat 10', ni nikoli jokal. No, da sem bolj natančna - joka vedno, ko štartam in če na začetku vožnje stojim na semaforju. Takoj ko speljem, je tišina (od Bežigrada do Tivolija že spi)... (TRKAM!!!) Probat je treba pa je! Aja - ustavljanje pa pri nas pomaga samo, če je lačen. V nasprotnem primeru pa - mami, dej gasa, bom jst pančal user posted image . Tko da - vidva kr pridta!!!

Ajajaj! Pa čestitke Svitu in Tii (juser posted image , kaku se to sklanja - z j al brez user posted image ) user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.5.2007 9:42:57 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.5.2007 9:51:29   
Naomi
jou...10x za spodubudo...sam mi smo ful okol  ze lazl, skoz...vsak dan sva bla prakticno okol...k se je pa zacel to s tem, da ce ne more zaspat se dere k user posted image ...taiista varjanta je u vozicku ga pa nch ne pomiri...in nazadnje k sva sla iz LJ se je to zgodl...sem bla tok zivcna u avtu, da se sploh poti ne spomnm...ne me cudn gledat, sej drgac sem normalna...tko pravjouser posted image
...vse ostalo je pa odvsino kooooooook bo spal...pa kdaj pa tko...kok casa ste pa ponavad tm...da nam zastonj pol hodila...matr delam iz muhe slona...sam kr naenkrat mamo problem-e...pa sem zdej ze 1 teden tuki u KR...matr...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.5.2007 9:54:42   
Naomi
tut mi2 s Svitkom voscva Tii user posted image user posted image ( mislm da se tko sklanja)user posted image ...al se da j not?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
22.5.2007 9:55:56   
K_a_t_i
Ma kaj te briga! Ga  boš pa 2 ure dojila... Sicer pa - a je kaka razlika, če ga nosiš doma al pa na Bizoviku? Pred nam ti vsaj nav treba bit neroden, k mamo vse iste "probleme" user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?