Barči78
|
Ojla čvekice, Me kar pridno zaposlite z branjem, tko da potem vedno zmanjka časa za pisanje. Otroci pridno spijo, tudi jaz sem bila pridna in sem končno spravila Žanu slike v album, katere sem razvila sigurno že več kot mesec dni nazaj. Že pri Nejinem albumu zaostajam z opisom slik kakšno leto, zdej bo pa zgleda sploh kriza, ker moram dvema pisati. No, se bom potrudila. Zanima me, če ima mogoče katera spravljene stare časopise, namreč izpolnjujem tudi knjigo moj otrok, pa seveda rabim časopisne izrezke od 24.2.2007. Sem kar zgodna, a ne? Al pa če ima katera kakšen predlog, kje dobiti tolk star časopis. No, včeraj so sodelavci prišli pogedat Žana, in sem celo dopoldne pekla, tko da sploh ne vem kdaj mine dan. Septembra so Nejo sprejeli v vrtec, sicer ne v želenega, ampak bo že. Se mi kar srce para, jo že sedaj pogrešam. Čestitke današnjim mesečnikom: NMJ : Živa in Neža Force : Živa Amy26 : Ela Dajadada: Nejc Slumpo: Anej Pa seveda Aleksu za 18 mesecev. malecka_mateja - me veseli, da se je mala pozdravila, mi bomo z uvajanjem goste hrane začeli okoli 5. meseca, po vsej verjetnosti z zelenjavo, pa seveda kakšen rižolino med mleko, ker je naš fant bolj drobižek. meaa - ful držim pesti za vašega fantka, naj vas čuvajo , da bo vse v redu, brez posledic. Danes greva z možekom naročit torto za mojo bejbiko, čez dva dni bo pihala že drugo svečko. No, pa kakšno idejo, kje imajo dobre torte, zanimivih oblik, namreč se še odločava kakšen lik bo na Nejini tortici, pa tudi se še nisva čisto zmenila kje jo bova naročila. Zdej bo pa treba kuhat.