|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.5.2007 20:48:00   
thaiss
čestitke Žanu za 3 mini user posted image !!

Meaa super za dobre izvide, smo veseli za vas!!!

Tejčica uživajte na Gorenjskem

Malička tudi tvoji pupiki želim, da bo vse ok!!!

Danes sem si jaz tudi po dolgem času privoščla frizerja, Matia pa je bil kar tri urce v varstvu pri teti!!! Sicer po tej vročini je najboljše doma v klimi počivat, sam mali je full tečen v hiši user posted image  Bova šla jutri mal na plažo, pa bo v senčki počivkal!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.5.2007 21:13:37   
tinaaja
Malicka, moja patronazka je ze parkat rekla, da krci vplivajo na pridobivanje oz na nepridobovanje teze, ker otrok porablja energijo za jok in ne za rast. Kar sem pa glede adaptiranega mleka tice, pa sem jaz izluscila, da je zelo veliko mamic najbolj zadovoljnih  s Hippom iz Mullerja in imajo najmanj problemov z njim. Za vec pojest pa bi se jaz lotila tega enako kot pri dojenju - zgeckanje po stoplacih, bozanje pod brado, ... Tresenje rok - nimam izkusenj, upam, da bo eeg OK, enako tudi, da se bo vse uredilo. Drzim pesti user posted image user posted image za sreco.

Sterilizator smo spravili v mikrovalovno user posted image Prevleka za lupinico se pere. Jaz mislim, da bolj vroca kot material od lupinice ne more bit. Pa se za kaksne packe je super.

Brina je pa danes dobila prvo igralno knjigico - iz blaga in šelesti user posted image je oci dovolu, da kupim.

Plenice - draja mi je dala v testiranje Papers 3. In sem sla v BC po Fixes 3 in jih niso imeli, (kao bodo embalazo zamenjali user posted image ) in ne vedo, kdaj jih bodo dobili tko da sem sla po te paperske in je nasa princeska ze unicla 2.. Obe je ravno malo zaznamovala, ampak je ne morem dat spat pokakane.. So mi pa tud super. Bom vidla, kako se obnesejo v primerjavi s fixes. So pa Pamperske znizane za kak € zdaj.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.5.2007 21:20:28   
amy26
Z Amy sva se kuhali na sprehodu. Jah, pri nas ni sence, kar na polno žgemo.

Danes sva se z Djadado res kuhale, mene je še sonce po rokah opeklo. Najina sončka sta bila pridna, Ela je več ali manj spala, Nejc se je pa skos smehljal mamiciuser posted image .

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.5.2007 21:35:22   
Žabika
meaa: kako sem vesela tvojih dobrih novic! Lan je pa tak srček na slikicah! Se nam bosta v sredo pridružila, da ga spoznamo?

Vse najboljše Žan!!!

jjasna: mi smo v trgovinah zelo ok, tako da greva mirno zapravljat! Sploh je v vozku skoraj vedno čisti mir! Največkrat opazije naokoli, ali pa se pogovarja s svojimi igraškami! Če joka, je pa lačna!

prevleka: kje ste jo kupile - BC??? Bom šla po provizijo!user posted image Tale naša srečanja so res noro uporabna! Marsikaj izveš!
Dajadada in sonchek: jaz imam belo frotirasto preveleko in je ne bom dala več dol, ker mi je ful dobra! No Hani je še vedno vroče v hrbet, ampak veliko manj kot na tisti sintetični originalni prevleki. So pa originalne prevleke različnih materialov, tako da so ene bolj, druge pa manj prijazne.

Kati: tudi midve sva bili na gorenjskem zraku in je Hana tudi vse prespala! Po poti pa imamo itak vedno mir - dokler se vozimo. Je bila pa res zelo zaspana cel dan in mislim, da je to tudi zaradi te vročine! Sva šli pa v Kranjski na bazen in je Hana malo čofotala po vodici! Prav uživala je! Ko sva prišli pa v LJ sva šli pa še v shoping! Doma je sledilo še umivanje in spanje! Kar dol je padla, utrujena od celodnevnega spanja!

malička: držim pesti, da bo vse ok!

tinaaja: a ti niso trojkica plenice prevelike - no mislim Brini user posted image ? Jaz uporabljam Fixies številko 2! No počasi bom šla na 3 - predvsem za ponoči!

Bizovik: jaz pridem! Upam, da poderemo rekord in spoznamo še kakšno marčevko in njenega sončka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 21:45:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 21:46:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.5.2007 21:59:51   
tinaaja
tinaaja: a ti niso trojkica plenice prevelike - no mislim Brini ? Jaz uporabljam Fixies številko 2! No počasi bom šla na 3 - predvsem za ponoči!

Men so mal premajhne  ja user posted image Ej, vceraj in danes mi je tok neslavno cez prislo, da je bilo groza. 3 sem kupila predvsem za ponoci, cez dan bom imela se fixes2,razen ce bom s 3 bol zadovoljna. Moram rect, da palmeske med nogicami ful lepse pridejo, pa za zapet so men tu bolj vsec. Ampak rada bi se fixes3 sprobala.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.5.2007 22:11:15   
draja
Tinaaja me veseli, da si uspešno (če ne štejemo pomanjkanja plenic) zapravljala v BC in da ste spravili sterilizator v mikrovalovko. A si kupila Active fit pamperske (ta vijolične)? Jaz imam te - naj bi bile boljše od navadnih.

Malička držim pesti, da bo s tvojo pupo vse v najlepšem redu. Izkušenj s tresenjem rokic pa tudi jaz nimam, ampak sigurno ni nič narobe. Tile naši dojenčki so polni raznoraznih nenavadnih gibov in trzljajev. Vsekakor ti želim, da uspešno prestanete vse preiskave.

Jaz zdaj držim pesti, da Živa zaspi - to bi bil rekord, saj ponavadi šele okoli polnoči. Je sicer več ali manj prespala dan, samo zdaj takooooooo vleče dudo tam v košku, pa učke se ji zapirajo, da upam, da mrkne za nočko.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.5.2007 23:06:02   
sezam
Prevleka za lupinico - a te poletne imajo samo za maxi cosi ali tudi za druge modele user posted image

šoping z malčki - če je samo Žiga (sicer se to še ni zgodilo), se bi čisto dalo nakupovat, če je pa zraven še Ana, potem pa "nakupi hitro in pojdi ven" - začne pobirat s polic (čisto prava babnica za zapravljanje user posted image ), pa "mami kaj je pa to" in že drži v roki ali pa začne letati po trgovini in potem lovim njo, namest nabiram kar rabim user posted image . Tako, da če grem kupit kako malenkost, potem je lahko zraven, sicer pa doma ali pa ati zraven - samo potem on živčnega faše user posted image

sonchek - tudi mi se kopamo samo 3x tedensko user posted image

Našemu pa zgleda tale vročino vpliva na nespanje.Zadnja 2 dni spi dosti manj - že zjutraj se mi prej zbudi (ponavadi je spal do 10, ali ccelo 11h, sedaj pa do 8h, 8.30 user posted image ) Čez dan pa tudi zaspi parkrat za pol ure do 1 ure - predtem pa je bil 1,5 do 2 pokonci in nato zaspal 1-2 ure in tako cel dan, le zvečer je bil malo dlje pokonci user posted image . No upam, da bo začel nazaj malo dlje spati.

Sem mu pa sedaj začela dajati AD3 kapljice, pa ni kaj čutiti, da mu ne bi odgovarjali. Mu jih pa dajem počasneje, kot je bilo rečeno - dajem po 2 dni 1K, nato 2 dni 2 K,...

nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 23:07:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.5.2007 23:23:55   
Pikca
user posted image končno sfriziranauser posted image . Mali je ves čas pridno spal (babi ga je vozičkala), tako, da je oči uspel celo skuhat večerjouser posted image . Sem imela pa pri frizerki družbo naše tastarejše - je hotla gledat. Pa je bila kar pridna, seveda je ves čas spraševala in komentirala - ful ji je blo zanimivo. Ko jo je vprašala frizerka, če se bo ona tudi strigla, je pa rekla "ne, jaz mam svojo frizerko"user posted image  (to je sosednji frizeraj, kamor jo pelje oči). No, pol sta se spogajali, da se bo hodila tja strižt, sem pa barvatuser posted image  (jo je mal pošpricala z barvnim lakom).

Malička, držim pesti, da bo vse v redu. tresenje rokic pa je lahko eden od znakov hipertonije, ki se poštima s pravilnim handlingom in telovadbo.

Bizovik - pridem.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.5.2007 23:33:40   
skačica
hojla!

Evo me, se še oglasim preden izginem v mižule.
Smo zapravljali in mala ima 2 novi oblekici, 4 bodije, klobuček, 6 parov nogavičk, mami pa novo metlo in krpo za brisanje taluser posted image

Me tko mika tale Bizovik, ker vse tko hvalite kako se imate luštno, da se vam res znam pridružituser posted image . Sicer imava zjutraj posvetovalnico ampak že ob 8.30 in bi potem res lahko prišle v LJ.

Meaa-javim kako se naprava obnese takoj ko jo dobim in sprobam.

No tud našo tale vročina pošteno moti, cel dan ni nič spala, po poti v trgovine se je tako jokala, da sem se presedla zadej in ji delala družbo in je takoj utihnila, potem je pa še v centru v trgovini začela jokat in sem jo odnesla v previjalnico, jo podojila in šla naprej kupovat. Zdaj že pančka, sva jo skopala. Tale Mustela res tako lepo diši.

Grem, lahko noč.

< Sporočilo je popravil skačica -- 24.5.2007 23:35:33 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
25.5.2007 6:49:24   
amy26
Malička, poskusi svojo punčko nahraniti z brizgo če pač ne bo šlo z flaško oz. bo premalo pojedla, ker pri brizgi bo morala goltat in sigurno ne bo zaspala.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
25.5.2007 8:21:58   
skačica
Dobro jutro!user posted image

Krasna nočka je za nami. Mala je spala od 22-7.30, vmes sva se 1x dojili. Spala je 6 ur v kosu in sicer v svoji zibki.user posted image  Saj sem vedela, da bo slej ko prej bolje.
Danes praznuje moja sončica 2 meseca, kako sem ponosna, ker tako lepo raste in se razvijauser posted image . Res je moj moj sončekuser posted image .

Jaz sem se že skoraj odločila, da se vam naslednjo sredo pridružim. Ali bi imele kaj proti, če z mano pride moja sestra s svojim 8-mesečnikom? Bi jo vzela s sabo, da se ne bi sama vozila. Pa pot do tja mi bo mogla tud še ena napisat, bolje na ZS, ker takrat nisem brala kako se tja pride, zdaj pa imamuser posted image user posted image . Zato je še čas.

Evo, spet bo vroče, midve se bova kar v hiši skrivale, ven bova šle tam okrog desetih malo pa potem proti večeru, ker v najhujši vročini meni za živeti ni, kaj šele, da bi se šetala z vozičkomuser posted image  Morda je za to krivo salo, ki se ga še nisem znebilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
25.5.2007 8:26:09   
draja
Dobro jutro!

Danes me je pa Živa vrgla iz postelje že ob 6:30. Pa ker sva sami doma, sem jo kar v leže podojila na postelji, samo sva potem obe zadremali in nisva podrli kupčka in je mala seveda spet na veliko bruhala. Tko da takšno poležavanje v bodoče odpade. No, Živa zdaj že spet spančka, jaz se pa tolažim s kavico in čakam, da me možek pokliče. Itak Živa tako na glas sanja, da ne bi mogla spati zraven nje user posted image .

Meaa super, super, super za še več dobrih novic!!! Pa upam, da se res obe končno srečava v Bizoviku.

Pikca čestitke za novo frizuro. Tvoja Živa pa že zdaj ve, da je težko najti dobrega frizerja in da je vsako menjavanje frizerjev huuuuudo tvegano.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
25.5.2007 8:31:14   
draja
Skačica iskrene čestitke tebi in tvoji Izi za njena dva meseca!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
25.5.2007 8:34:45   
A-N-J-A
Čestitke Izi in Sanji za dva mesecauser posted image !

Pa seveda čestitke Neji za dopolnjeni dve leti,Barči lepo praznujteuser posted image !!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
25.5.2007 8:37:28   
draja
BIZOVIK: Evo, meni je A-N-J-A poslala tole:

-če pridete z dolenjske smeri-izvoz bizovik-zavijete levo-čez par 100m na semaforju,kjer je tudi tabla bizovik zavijete levo(drugam itak ne morte)-se peljete čez polje(dolga ravna cesta)-pridete v bizovik,čez križišče naravnost in skos naravnost po malo ovinkasti cesti dokler ne pridete do konca,kjer je brunarica(tam je tudi konec ceste)
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Evo Skačica navodila do Bizovika, ki jih je zadnjič objavila Sonchek. To so zdaj navodila z ljubljanske obvoznice. S katere strani pa prideš ti v LJ? Verjetno s štajerske avtoceste ne?

< Sporočilo je popravil draja -- 25.5.2007 8:39:35 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
25.5.2007 8:40:34   
draja
Čestitke tudi Sanji za 2 meseca in Neji za 2 leti!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
25.5.2007 9:12:29   
*sonchek*
Čestitke Izi in Sanji za dva meseca user posted image

Čestitke
Neji za dve leti! user posted image

Bom potem vse za nazaj prebrala - zdaj šibava ven, dokler še ni take vročine, ker imava potem na sporedu doooolgo lenarjenje user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
25.5.2007 9:31:27   
Pikca
Čestitke Izi in Sanji za 2 mali svečki, Neji pa za 2 veliki!
Meaa, vedno lepše vam kaže, superuser posted image

Skačica, čestitke za nakupe, še posebej za metlouser posted image

Sezam, si predstavljam kako je z Ano nakupovat, ker je z Živo podobnouser posted image . a se drug teden tudi midve za kakšen kofe zmeniva (al pa sladoled ko je tok vroče)

Draja, ja Živa že ve kaj je zvestoba, še z liziko se ni pustila podkupituser posted image .

midva greva tud zdele ven, samo previjem ga še - v roku 1 ure je že tretjič kakaluser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
25.5.2007 9:44:40   
amy26
Čestitke Izi in Sanji za 2 mesecauser posted image user posted image  in pa Neji za polni dve letiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz čakam da se Ela zbudi, da jo podojim in da greva ven dokler ni vročine, medtem pa sem celo nekaj pospravljala, zrihtala posodo, dala perilo prat. Pol bo treba pa še likat pa nekaj skuhat.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
25.5.2007 10:04:17   
sezam
Čestitke Izi in Sanji za 2 meseca user posted image  in seveda Neji za 2 leti user posted image .

meaa - user posted image user posted image user posted image  za izvide

Pikca - Ja sedaj je pa že skrajni čas, da se dobimo. Pa čestitke za novo frizuro. Jaz pa upam, da pridem do nove drugi teden.

Tudi mi2 z Ano čakava Žiga, da se zbudi (ali ga bom pa raje celo kar zbudila) in ga zrihtamo (podojim in previjem), da se čimprej spokamo ven. Bomo verjetno malo skočili v šoping user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
25.5.2007 10:59:31   
erna14
meaa:hvala za nasvet bova sprobalauser posted image

RAVNO KAR SVA PRISLA IZ TEHTANJA NAS MALI JE DOBIL V TEDNU CELIH 365 g SEM BLA TOK VESELA DA NE ZNAM OPISAT,TAKO DA PR MEN LETI NASTAVEK V PREDALCEK IN Nprobi si E BO MEL VEC PROSTORA NA ZIZI.user posted image user posted image user posted image user posted image

koncno so mi tudi popravili klimo v avtu 4 dni so mi na pooblascenmu iskal napako pa da ne razlagam umes se 4 mehaniki in 2 elektricarja in nihce do sedaj ni ugotovil kaj user posted image  mu je tako da po enmu mescu user posted image  za mehanikauser posted image

tinaaja:probi kupit active fit taka vijolcna embalaza je od pampersk mislm totalna razlika od pamperske active baby,res plenica je definitivno vredna svojga dnarja je pa 3.200 sit nekje not jih je pa 56 res jaz sem ful  zadovolna

kako ve oblacite svoje  user posted image  za panckat pa kako jih pokrijete

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
25.5.2007 11:09:15   
malička
da nebo pomote sanja je stara danes tri mesece, se je rodila februarja, glede hranjenja nama že gre na bolje smo preklopili nazaj na bebo in očitno ji beba bolj odgovarja kot novalac, pa tudi flaško smo zamenjali in zelo lepo je iz nje zdaj pa spi kot angelček, še vedno mi niste odgovorile kako naj pomanjšam slike da jih bom lahko prilimala tu gor ker mi ne gre in ne gre danes pa je vročina ha?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?