sezam
|
Prevleka za lupinico - a te poletne imajo samo za maxi cosi ali tudi za druge modele šoping z malčki - če je samo Žiga (sicer se to še ni zgodilo), se bi čisto dalo nakupovat, če je pa zraven še Ana, potem pa "nakupi hitro in pojdi ven" - začne pobirat s polic (čisto prava babnica za zapravljanje ), pa "mami kaj je pa to" in že drži v roki ali pa začne letati po trgovini in potem lovim njo, namest nabiram kar rabim . Tako, da če grem kupit kako malenkost, potem je lahko zraven, sicer pa doma ali pa ati zraven - samo potem on živčnega faše sonchek - tudi mi se kopamo samo 3x tedensko Našemu pa zgleda tale vročino vpliva na nespanje.Zadnja 2 dni spi dosti manj - že zjutraj se mi prej zbudi (ponavadi je spal do 10, ali ccelo 11h, sedaj pa do 8h, 8.30 ) Čez dan pa tudi zaspi parkrat za pol ure do 1 ure - predtem pa je bil 1,5 do 2 pokonci in nato zaspal 1-2 ure in tako cel dan, le zvečer je bil malo dlje pokonci . No upam, da bo začel nazaj malo dlje spati. Sem mu pa sedaj začela dajati AD3 kapljice, pa ni kaj čutiti, da mu ne bi odgovarjali. Mu jih pa dajem počasneje, kot je bilo rečeno - dajem po 2 dni 1K, nato 2 dni 2 K,... nočko