dskubin
|
Vse naj naj za dan mladosti Čestitke vsem današnjim slavljenkam! Neji poljubček in Obalke smo se danes malo dobile na čveku v baru na plaži , no, jaz sem bolj malo čvekala, ker sem bila z obema, pa sem (al zares al pa samo v mislih) letala za prestolonaslednikom. No, saj je bil kar priden, sem mislila, da bo huje, ampak če se ne bi prikazal, ne vem, če bi že uspeli prit domov ;) Erna14 za gramažo ;) Naša spi na hrbtu, v tankem pajacku ali pa vtankem dolgem bodiju in hlačkah s stopalci, pokrita s tanko dekco - pri odprtem oknu. Ne vem, kaj od tega bi skenslala, ker se mi zdi, da ji je mal vroče, ampak itak se vsa odkrije. Se mi zdi, da tudi pri njej ne bo palila vreča - isto kot pri bratcu. probi kupit active fit taka vijolcna embalaza je od pampersk mislm totalna razlika od pamperske active baby,res plenica je definitivno vredna svojga dnarja Actiev fit pleničke so res zelo drugačne od vsega drugega, kar obstaja na našem trgu, so pa tudi drage kot žafran (Obstajajo še ene vijolične - ne active fit, ampak res ne vem, kako se kličejo te, ampak so druigačne). Skoraj povsod so 14,14 al neki tazga, v Leclercu jih malo pa za nekaj čez 12 evrov, pa še če kupiš zraven robčke dobiš eno srečko. Ljubljančanke izkoristite! No, čez severno mejo se sigurno dajo dobit še cenej kot pri nas. Sem glih danes gledala naš pa nemški prospekt od Müellerja, pa so tam iste pamperske 1,5 evra cenejše . Drgač mam pa jaz zdej tavelik paket iz Lidla, pa so kar v redu, tanjše med nogicami kot iz DMja, pa niso nam še prepustile, pa elastiko majo na hrbtu. Bom poskusla še za tavelikega te (on ma drgač iz Hoferja), pa bomo vidli, če so ok. kaj mislite o uvajanju goste hrane pri 3-mesečniku?! za nas bi bilo definitivno prezgodaj, pozam pa mamico, ki je tudi hitro po 3h mesecih začela, ker je bil mali skozi lačen in je cele dneve jokal - no, ko mu je začela kuhat riži (ki ga je zmečkala do neoblične gmote), je pa prespal celo noč in bil cel dan zadovoljen malček. Drugače smo mi pri taprvem začeli pri 4ih s sokci (zelenjavnimi), pa mu ni šlo dol in sem opustila, nato smo pri 4,5 mes začeli kar pasirano hrano jest (sadje, zelenjavco) in je blo boljše. Ni pa zaradi tega nič več spal, niti spustil kakega obroka - jedli smo od 9 do 10x na dan - to je nonstop . IBom pa dala delati kot neke vrste spomin na krst Meni je blo ful lušno od moje nečakinje, ki je bila krščena na isti dan s svojim bratrancem (po drugi strani žlahte) - no, smo vsi dobili njuno sliko. Mamici sta napravili odtise njunih rokic in nogic, to so potem poskenirali in sprintali na tak debelejši papir za čestitke, pol smo pa to vsi dobili kot en spominček -(sta skupaj v krstnih oblačilih - tak mehak nežen sv. moder jeans, ona kiklco, on hlačke in bež majčke), notri pa njuna zahvala. V glavnem, kaj sem hotla povedat, na sredi je bila njuna fotografija, okrog pa barvni odtisi.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 25.5.2007 16:39:24 >
|