|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.5.2007 15:18:09   
sezam
Ups, Sanja vsenajboljše za user posted image mini svečke.

Oblačenje za spanje - no naš pa sploh ni tako vroč. Imam oblečenega v bodi z dolgimi rokavi in poletno pižamico brez stopal in mu dam gor debele nogavičke. Pokritega pa imam kar s kovtrčkom, pa mu ni nič prevroče user posted image

spanje - tudi jaz Žiga še odlagam na bok in čez dan tako tudi ostane, ponoči pa se prevrne na hrbet.

gosta hrana - ja res je, da so se stvari veliko spremenile odkar smo mi rastli gor. Vzrok pa je vse več alergij in posledično tudi kasnejše uvajanje GH. Pred 5 M tudi jaz ne mislim uvajati, saj imajo potem še dovolj časa, da vse okusijo in se navadijo user posted image . Se pa vsak sam odloči, kdaj bo svojemu user posted image  začel uvajati user posted image

amy26 - če boš preveč hvalila, kako imate hladno se bomo pri vas začele zbirat in vozičkat okog vas user posted image user posted image user posted image

barči - kolk lepo voščilo. Me je kar malo zmrazilo user posted image  user posted image user posted image  in še za mamico user posted image  Verjamem, da se tako živo spominjaš kaj vse se ti je dogajalo takrat. Lepo praznujte in lupčak Neji še od naših dveh sončkov. In še naprej jo stiskaj k sebi.

No mi smo šli dopoldan malo v šoping - smo Ani kupili poletne copatke user posted image , pa še malo v DM-u, da se mami polepša user posted image user posted image  Potem smo pa kar prigagal nazaj po sončku in sedaj se skrivamo v hladnem stanovanju user posted image . večer gremo pa na tortico k Anini prijateljici in še "uradno pogledat" njeno sestrico, ki je 6 dni mlajša od našega Žiga.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
25.5.2007 15:23:00   
sezam
sonchek - potem bomo pa imeli isti dan krst user posted image  meni bo prtič in svečo botrica zrihtala - naročila pri nunah v Sori. Tako, da imam na skrbi le pogostitev in obleči sina, pa seveda njegovo sestrico user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
25.5.2007 15:42:22   
Anonimen
Barči - kakšna zgodba...user posted image samo, da je vse v redu z njo! Jah, očitno si vaju je noro želela.

Gosta hrana - aja, hotla sem še napisat zakaj so včasih tko kmalu začeli z uvajanjem GH, ker so naši starši šli v službo, ko smo mi bili stari 7 mesecev, če bi pa šele pri 6ih mesecih začeli uvajati gosto hrano... sam zdej pa spet ne vem kaj delajo pa mamice npr. v Švici, ko imajo samo 7 tednov porodniške???

Dan maldost - se še spominjate? Mi smo na našem koncu vsako leto s sosedi naredili piknik v spomin... drugo leto. Pa danes je Jelinčič objavil kandidaturo za predsedniške volitve... Ok priznam, to je že bolj za trič-trač...user posted image

sonchek - ne kompliciraj preveč, pač piknik kot piknik - en odojek, par čevapov,... no, tortica pa mora bit! Sicer pa te je tvoj potunkal, da bo tko hitro, zato ga ornk vpreži...

vabila krst - a jih boste vse delale? Jst razmišljam, da bi jim kr povedala, pa je to to...

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
25.5.2007 15:42:40   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

sonchek - potem bomo pa imeli isti dan krst user posted image  meni bo prtič in svečo botrica zrihtala - naročila pri nunah v Sori. Tako, da imam na skrbi le pogostitev in obleči sina, pa seveda njegovo sestrico user posted image

Pri nas sem pa jaz naročila vse, plačal bo pa boter user posted image So me pa ravno klicali iz Mb, da je teh svečk v modro-srebrni barvi zmanjkalo, ampak pridejo že čez 1 teden, tako da ne bo panike. Pa še za napis sem se dogovorila (ime, pa datum krsta). Me je pa možek klical ves ponižen, da mi bo pomagal in da je imel seveda v mislih piknik za žlahto, ampak to bo na njegovi grbi user posted image Jaz samo še tortico naročim, pa z malim v šoping skočim, pa smo! Kaj boste imeli pa oblečeno? user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
25.5.2007 15:44:55   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

sonchek - ne kompliciraj preveč, pač piknik kot piknik - en odojek, par čevapov,... no, tortica pa mora bit! Sicer pa te je tvoj potunkal, da bo tko hitro, zato ga ornk vpreži...

vabila krst - a jih boste vse delale? Jst razmišljam, da bi jim kr povedala, pa je to to...

Evo, kot bi misli brala - a sta se z mojim kaj slišala vmes? user posted image
Vabila bodo pri nas kar ustno - imamo tako ali tako vsak dan koga od žlahte na obisku user posted image
Bom pa dala delati kot neke vrste spomin na krst (s sliko našega čmrlja).

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 25.5.2007 15:45:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
25.5.2007 15:56:39   
skačica
uuuu, midva tudi misliva malo krstiti v juniju. Se morva še z župnikom dogovorit kdaj. Bi rada, da bi imela samo midva in ne skupaj z drugimi. Pri nas so namreč krsti vsako zadnjo nedeljo v mesecu, med mašo. Midva bi pa imela po maši. Bova videla. Kosilo bomo imeli v restavraciji, svečo in prt tudi pri nas kupijo botri, moram pa še kupiti oblekico za Izo pa zase kaj. Nimam pojma kaj bom oblekla. Morda lanene hlače in tunikouser posted image  Ne bom preveč komplicirala.
Povabljenih bo pa nekje 20, samo njegova in moja družina šteje 15 članov, skupaj s partnerji  od bratov in sester. Bo krst v ožjem krogu tako kot je bila najina poroka.

Neposredna povezava do sporočila: 2456
25.5.2007 16:07:49   
Pikca
Barči, tudi mene si ganila z voščilom, res lepo si napisalauser posted image . Kako težko ti je moralo biti takrat, super, da se je dobro izteklo in je Neja taka krasna punca. Lepo paznujte!

dan mladosti - ravno se odločamo, če bi šli v športni park na dneve mladih -org. radio hit, upam, da ne bo dež.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
25.5.2007 16:14:37   
Anonimen
malicka drzim pesti,da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

plenica
za cez dan imamo 3ico mullerjeve,za ponoci pa pampers active fit

kopanje v povprecju se kopamo 5na teden,enkrat pa se celi namilimo durgace samo z vodo...je pri nas to izkljucno atijeva naloga tako,da takrat,ko gre v nocno se midva samo umijeva...

meaa user posted image user posted image user posted image za dobre novickeuser posted image user posted image user posted image

Iza  cestitke ob 2mesecnici user posted image user posted image
Sanji ob 3ici user posted image user posted image user posted image
Neji pa ze kar za 2 leti user posted image user posted image

spanje
Tai ima oblecen bodi s kratkimi rokavi,zokncke in tanko poletno pizamco s stopali pa se mi nic ne zdi,d abi mu bilo prevcroe aja pa pokrit je s tanko odejico.Koliko pa drzite kaj temperaturo v spalnici zdaj v teh dnevh?? tudi mi ga vedno polozimo na bok slej ko prej a se skrat lepo na hrbet nastima...

Gosta hrana nekje po 4em mesecu mislim zaceti z njo...

obisk...nadakljevanje slediuser posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
25.5.2007 16:15:28   
Dajadada
Barci, user posted image user posted image user posted image user posted image

Krst, mi smo se tudi že zmenili z župnikom in bomo krstili 17. junija ob pol 12. Brez maše, samo mi v krogu ožje familije, se pravi 11 ljudi. Po krstu bomo imeli piknik...upam, da bo vreme.

Sonchek, pa kaj se ti sekiraš, saj ni treba veliko, da se boste imeli fajn in da bo vse potekalo tako kot mora. Sploh nisem vedela, da imajo tudi spletno trgovino, kjer nabaviš vse za krst. A ti si se za napis po telefonu zmenila? A mogoče veš, če se da tudi ob naročilu kje napisati, kaj hočeš gor? Grem zdele čekirat. 

Ležanje, naš se takoj na hrbet obrne. Ga založim za hrbtom, ampak potem se tako zvija, da je v nekem čudnem položaju in slej ko prej mu rata priti na hrbet. Zdaj se sploh ne matram več, da bi ga dajala nazaj na bok. V vozičku ga imam pa že ves čas na hrbtu, pa tudi čez dan, ko spi v ležalniku. Kolikor sem jaz zasledila, v angleški in ameriški literaturi in na njihovih baby spletnih straneh, oni priporočajo ležanje na hrbtu. 

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 25.5.2007 16:20:46 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
25.5.2007 16:32:01   
dskubin
Vse naj naj za dan mladosti

Čestitke vsem današnjim slavljenkam! Neji poljubček in user posted image

Obalke smo se danes malo dobile na čveku v baru na plaži user posted image , no, jaz sem bolj malo čvekala, ker sem bila z obema, pa sem (al zares al pa samo v mislih) letala za prestolonaslednikom. No, saj je bil kar priden, sem mislila, da bo huje, ampak če se user posted image ne bi prikazal, ne vem, če bi že uspeli prit domov ;)

Erna14 user posted image za gramažo ;)
Naša spi na hrbtu, v tankem pajacku ali pa vtankem dolgem bodiju in hlačkah s stopalci, pokrita s tanko dekco - pri odprtem oknu. Ne vem, kaj od tega bi skenslala, ker se mi zdi, da ji je mal vroče, ampak itak se vsa odkrije. Se mi zdi, da tudi pri njej ne bo palila vreča - isto kot pri bratcu.

probi kupit active fit taka vijolcna embalaza je od pampersk mislm totalna razlika od pamperske active baby,res plenica je definitivno vredna svojga dnarja

Actiev fit pleničke so res zelo drugačne od vsega drugega, kar obstaja na našem trgu, so pa tudi drage kot žafran (Obstajajo še ene vijolične - ne active fit, ampak res ne vem, kako se kličejo te, ampak so druigačne). Skoraj povsod so 14,14 al neki tazga, v Leclercu jih malo pa za nekaj čez 12 evrov, pa še če kupiš zraven robčke dobiš eno srečko. Ljubljančanke izkoristite! No, čez severno mejo se sigurno dajo dobit še cenej kot pri nas. Sem glih danes gledala naš pa nemški prospekt od Müellerja, pa so tam iste pamperske 1,5 evra cenejše user posted image . Drgač mam pa jaz zdej tavelik paket iz Lidla, pa so kar v redu, tanjše med nogicami kot iz DMja, pa niso nam še prepustile, pa elastiko majo na hrbtu. Bom poskusla še za tavelikega te (on ma drgač iz Hoferja), pa bomo vidli, če so ok.

kaj mislite o uvajanju goste hrane pri 3-mesečniku?!

za nas bi bilo definitivno prezgodaj, pozam pa mamico, ki je tudi hitro po 3h mesecih začela, ker je bil mali skozi lačen in je cele dneve jokal - no, ko mu je začela kuhat riži (ki ga je zmečkala do neoblične gmote), je pa prespal celo noč in bil cel dan zadovoljen malček. Drugače smo mi pri taprvem začeli pri 4ih s sokci (zelenjavnimi), pa mu ni šlo dol in sem opustila, nato smo pri 4,5 mes začeli kar pasirano hrano jest (sadje, zelenjavco) in je blo boljše. Ni pa zaradi tega nič več spal, niti spustil kakega obroka - jedli smo od 9 do 10x na dan - to je nonstop user posted image .

IBom pa dala delati kot neke vrste spomin na krst

Meni je blo ful lušno od moje nečakinje, ki je bila krščena na isti dan s svojim bratrancem (po drugi strani žlahte) - no, smo vsi dobili njuno sliko. Mamici sta napravili odtise njunih rokic in nogic, to so potem poskenirali in sprintali na tak debelejši papir za čestitke, pol smo pa to vsi dobili kot en spominček -(sta skupaj v krstnih oblačilih - tak mehak nežen sv. moder jeans, ona kiklco, on hlačke in bež majčke), notri pa njuna zahvala. V glavnem, kaj sem hotla povedat, na sredi je bila njuna fotografija, okrog pa barvni odtisi.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 25.5.2007 16:39:24 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
25.5.2007 16:36:27   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Sonchek, pa kaj se ti sekiraš, saj ni treba veliko, da se boste imeli fajn in da bo vse potekalo tako kot mora. Sploh nisem vedela, da imajo tudi spletno trgovino, kjer nabaviš vse za krst. A ti si se za napis po telefonu zmenila? A mogoče veš, če se da tudi ob naročilu kje napisati, kaj hočeš gor? Grem zdele čekirat. 

Slomškova knjigarna

Jaz sem naročila preko spleta, pa so me v roku 10-ih minutk poklicali, pa sem se potem še za napis dogovorila user posted image
Ja, saj piknik je fajn, samo - kaj pa če bo slabo vreme? user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
25.5.2007 16:38:24   
*sonchek*
dskubin - super ideja kot zahvala za krst! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
25.5.2007 16:38:53   
amy26
amy26 - če boš preveč hvalila, kako imate hladno se bomo pri vas začele zbirat in vozičkat okog vas

sezam, imamo res prijetno hladno user posted image  tudi če bi se kdaj zbrali pri meni bi bilo čisto kul, nimamo skor nobenih sosedov, vsaj ne bajta do bajte, za parkirat zadosti, narave tudi, za vozičkanje pa imamo makadamsko cesto (okoli gozd) ki pelje do kmečkega turizma, tako da samo povabiti se morate in to je touser posted image

Barči, tudi mene je ganila tvoja zgodba do user posted image , no zdaj je pomembno da je z njo vse ok, pa tudi v naprej ji želim čimveč zdravja in srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
25.5.2007 16:43:40   
tinaaja
erna, ja kul so mi pamperske. se bom odlocala mad fixes in pampers v bodoceuser posted image

vrtec - user posted image 10 v cakalni vrsti user posted image user posted image no ja, nekako nisem pricakovala, da bomo sprejeti, ampak zna bit problem marca, ce ne dobimo..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
25.5.2007 17:54:16   
cv105
Barci78: user posted image za vas. Bodite pogumni!

Čestitke Izi in Sanji za mini rd.user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
25.5.2007 18:13:54   
Dajadada
Tinaaja, 10 v čakalni, pa saj ni tako slabo. Po moje imaš kar veliko možnosti, da bo Brina sprejeta.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
25.5.2007 18:17:37   
tinaaja
sprejmejo jih 23,tko da polovica ziher ne bo odpovedala.. ahh bo ze.. bom resevala problem, ko pridemo do njega user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
25.5.2007 18:22:03   
Dajadada
A samo 23? No, ja, majčkeno manj možnosti.

Mi itak ne bomo nikamor sprejeti, tako da moram začeti iskati varstvo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
25.5.2007 19:21:24   
urla
ČVEEEEEEEKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Vas sploh ne folgam več brati! Dejte se no malo umirit user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.5.2007 19:27:56   
*sonchek*
Eh, ti samo par smajlijov nalimaj, pa se delaj, da si z vsem na tekočem user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.5.2007 20:23:00   
Dajadada
Moj možek praznuje dan mladosti, jaz sem pa sama domauser posted image  z Nejcem, ki je ravnokar zaspančkal. Zgleda, da bom večer preživela ob internetuuser posted image . Pišite kaj, da mi ne bo dolgčas.

Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.5.2007 20:39:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Eh, ti samo par smajlijov nalimaj, pa se delaj, da si z vsem na tekočem user posted image

Nekako takole... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.5.2007 20:49:40   
draja
No, jaz sem tudi sama. Samo da se moj vrne šele jutri.

Vrtec itak da nismo sprejeti, smo pa šele 70 v vrsti (sprejeli so jih okrog 130). Ma naj grejo nekam. Men sploh ni jasno,kako da ni prostorov v vrtcih, ko je pa toliko manj otrok kot nekoč. Mi smo Živo prijavili v vrtec, v katerega smo hodili jaz in oba moja brata (ko je bilo fuuuuuul otrok), zdaj ko jih pa ni, pa kar ni prostora. Da ne komentiram, da so ga zadnja leta začeli krčiti user posted image .

Joj pa Živa spet spi. Upam, da se mi kmalu zbudi, ker drugače ne vem, kako bomo noč preživele.

Krst tudi Živa bo krščena skupaj s svojim bratrancem Maksom,ki je le 8 dni starejši od nje. Pa ful ne bomo komplicirali - en piknik pri moji mami v atriju. bomo pa to enkrat avgusta speljali.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.5.2007 21:15:37   
urla
Vrtec - mi smo tudi dobili zavrnjeno. Smo 4 v vrsti, ampak sem že danes poslala pritožbo na komisijo. Baje ful palijo pritožbe, ker imajo baje vedno za kar nekaj otrok rezerve.

Babure a se vi zavedate, da bomo zdej zdej naklofale 100 strani!

Pa še smajliji:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.5.2007 21:18:25   
urla
Krst - jaz ga bom imela s svojo sekico enkrat septembra. Sva se pa zmenile, da gremo starši, babice in botri na kosilce in to je to. Krst naj bi se itak praznoval v zelo ozkem krogu. Res smo imeli pri Tianu celo žurko s 60 ljudmi a kaj, ko od tega nisem imela nič. Skoz neki strežeš, pa skrbiš za druge.....user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

prevara
danuska

Ali bi oprostili partnerju če bi vas prevaral?

da (9%)

ne (58%)

mogoče (33%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!