|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.5.2007 22:44:29   
Žabika
Sibil: no mi tudi ne bomo krstili! Jaz sicer sem krščena, drugih zakramentov pa nimam, moj pa še krščen ni.
Kar se pa tiče slanih bradavic - jaz mislim, da ni treba preveč komplicirat! Spereš pod vodo, pa je!

dolgolaska: sem ti poslala ZS!

Danes sem čist fuč in sem rekla, da bom šla prej spat! Pa kar ni konca vseh telih večernih dejavnosti: RR, zlaganje perila, RR, večerja, RR, kopalnica, RR, ..... RR! user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
25.5.2007 22:48:10   
Pikca
Sibil, nisi edina; midva tudi ne bova otrok krstila, ker pač ne hodiva v cerkev.

kopalke - Živa bo letos še naga po plaži skakala, razen, če bo sama hotla kopalke imet.

sol - mi imamo zmeraj s sabo vodo v flaški (za pit) in s to bi si jaz bradavice sprala. Sicer pri Živi tega nisem delala, sol je ni nič motila (res pa je bila na morju stara že 9 mes.).

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.5.2007 22:51:07   
Pikca
101 stran smo že naklofale, dobre smo. Ah, ko bi bila to moja magistrska...user posted image

nočko

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.5.2007 22:53:47   
urla
Sibil - naš mulc že 3 leta in pol svojga lulčka kaže naokoli in lula vsepovsod (no zadnje pol leta ve, da mora lulat na wc oz. zalit rožice če wc ni v bližini).

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.5.2007 22:55:13   
Sibil_
Še glede GH.Jaz sem pri prvemu začela počasi (zelo počasi) uvajat pri 4,5 mes.Kot majhen ni imel kaj dosti krčev, res malo, po uvajanju GH pa jih je dobil in smo uporabljali skoraj vsak večer Plantex za pomirit trebušček.Tako da bom zdaj če bo le mogoče počakala do 5 meseca ali še več.Pri prvem sem pa začela ker se je začel ful več dojit-je rabil več hrane.In sem pomislila na uvajanje-tokrat pa tega ne bom naredila tako hitro.Aja-pa prvo je pametno uvajat zelenjavo, ne sadja.Ker sadje je sladko, potem pa seveda zelenjava ne gre dol...

Hvala za info-bom zgleda v kratkem poskusila teorijo spiranja bradavic z vodo...

LP pa lahko noč, čvekice,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.5.2007 0:11:37   
sezam
vabila krst - jaz jih ne bom delala, samo ustno sem povedala

sonchek - meni je sestra posodila en bel kompletek, samo je iz pliša user posted image . Verjetno ne bo tako vroče, da ga mu bom oblekla za v cerkev (notri vseeno mislim, da ne bo prevroče, saj je drugače hladna cerkev), nato pa preoblekla v kaj hladnejšega. Zase pa še ne vem kaj bom, moram v šoping, ker v omari ni nič prav user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: urla

Jeeeeeeeeuser posted image

važička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Zabika, jaz imam brino obleceno v kaj roza, pa roza dekco zraven pa me vprasja, a je fantek al puncka user posted image user posted image user posted image

Mi je znano user posted image .  Sem ponavadi odgovorila. "sem punčka, saj sem v roza" in veš kaj je bil odgovor "aja, pa res" user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Pa glede krsta - meni ne gre samo za fešto, ampak mi to zelo veliko pomeni. Kadar utegnem oz. sem utegnila, ker zdaj z Živo to praktično ni več izvedljivo, sem šla tudi ob nedeljah in praznikih k maši. Jo mislim tudi k verouku vpisat - skratka jo vzgajati tudi v krščanski veri.

Se podpišem pod drajino mnenje.

no sedaj pa nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.5.2007 7:11:26   
erna14
jutrouser posted image

danes pa jaz tuki strasim ze na vse zgodaj,evo eno veliko skodelico kave za vsakouser posted image ,danes sem prehitela tinaajo ma frej dan dons tako da......upam da bo dobr kofe.jaz ze celo noc dolgocasim samo sebe ker ne moram spat poleg kasljanja in ukvarjanja z zamasenim nosem,glavobolom,mal kuham pa papcam pijem cajcke vrocga mlekca.....user posted image user posted image user posted image groza ne vem kako naj se cim prej pozdravm pa se tamalga zraven.groza tale prehlad.

tinaaja:user posted image za plenice,user posted image za vrtec.mi smo na 47 mestu cakanja da te mal potolazm,mislm da bo ena marcevka mogla varstvo odpret da bomo te nase struce mel kam dat,prov hudo.user posted image  tole je pa za vse ki zavracajo nase prosnje za vrtec

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.5.2007 7:42:17   
tinaaja
danes sem prehitela tinaajo ma frej dan dons tako da......upam da bo dobr kofe.

c,c,c... nic ne bo, sem ob 5 jaz dezurala, s crpalko v roki po dojenju user posted image ampak sem bila prevec zalimana, da bi kaj pisala user posted image user posted image
pri nas se spi princeska, midva pa ob orto dozi kavice - hvala erna, odlicna je user posted image Upam, da se cim prej pocajtas..

Vrtec - ce ga ne dobimo,je se en razlog vec za brininga bratca ali sestrico user posted image Najprej bomo pocakali odgvoor od drugega, pol se malo po vezah vprasali, pol pa se naprej odlocali o varuskah in podobnem.

Zunaj je ze vroce. Moj in svakinja danes igrata na teniskem turnirju in bova sli z brino navijat user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.5.2007 8:04:52   
Žabika
Dobro jutro!!!

Hvala za kavico erna! Čimprej se pozdravita!

erna: zelo dobra ideja za rešitev problema "vrtec"! user posted image Katera se javi?

No mene je pa danes Hana prvič zbudila, ko se je že delal dan! Juhuhu! Hana je spala kar 8 ur v kosu, jaz pa 6; kar sta v času najinega skupnega bivanja rekorda!

Danes bo spet športni dan; tržnica, potem pa piknik!

< Sporočilo je popravil Žabika -- 26.5.2007 8:06:13 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.5.2007 8:43:46   
skačica
Dobro jutro!user posted image

Tud jaz rabim eno ornk dozo kave, Iza mi ga je sračkala celo noč, zdaj pa spi na mojih rokah.
Ste pa včeraj zvečer naklofale skoraj 2 straniuser posted image . Bravo punce, res smo pridneuser posted image .
Pikca- tvoja magistrska al pa moja diplomskauser posted image user posted image user posted image , bi imela še preveč materiala, bi lahko še ven metalauser posted image .

krst- tudi jaz sem verna in zato bo Iza vzgojena v krščanski veri. Sem dokaj redno hodila k maši, sedaj malo manj, bova pa potem spet skupaj z Izo, ko malo zrasteuser posted image . Skratka pri nas bo krst zaradi vere in ne zaradi fešte.
Tud jaz ne bom delala vabil. V kaj boste pa oblekle svoje otročke? Prav v krstna oblačila ali ne? Meni tiste dolge bele oblekice ravno ne dišijo najbolj. Sem pa vidla v Zari eno tako luštno pink oblekco, saj ni treba da je v belem, kajne?

Jaz sem z Izo prišla v moževo firmo in tam mi mož predstavi njihovega direktorja. Iza je bila oblečena v roza hlače, roza tuniko, belo- roza klobuček z rožico in roza copatke. In on reče mojmu možu: " Fantka imate, ne?"" Ja pa jade. Pa polno je še takih, ki sprašujejo kaj je pa čeprav je vedno bolj punčkasto oblečena.
Ampak PRIDELEK  pa še nihče ni rekel, svaštauser posted image

Žabika- Hana je prava lepotička. Pa itak so vsi marčevski sončki prav cortkani, ne? Same lepotičke in lepotciuser posted image .

Midve z Izo čakava atija, je skočil za 2 urici v službo še nekaj stvari uredit pol pa gremo kupit nekaj stvari za piknik pa meni tuniko, ker greva naslednjo nedeljo na poroko in pol gremo na piknik. Tud naša bo danes v oblekici, ker bo izgleda spet vroče.

No, da ne boste spet dveh strani naklofaleuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skačica -- 26.5.2007 8:44:44 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.5.2007 8:55:32   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Sibil
Pa glede krsta - meni ne gre samo za fešto, ampak mi to zelo veliko pomeni. Kadar utegnem oz. sem utegnila, ker zdaj z Živo to praktično ni več izvedljivo, sem šla tudi ob nedeljah in praznikih k maši. Jo mislim tudi k verouku vpisat - skratka jo vzgajati tudi v krščanski veri.

SE PODPIŠEM!!

Mi smo danes spali za en user posted image
Matia je celo noč neki stokal, pa jokal.... rabim kavo!!!user posted image

vse naj naj za mini svečke
ELA - ela80 user posted image user posted image user posted image
ŽIGA - LPuser posted image user posted image
NUŠA - vrtnica30user posted image user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.5.2007 9:15:09   
tinaaja
marele - imajo v bc za lastnike njihove kartice v akciji tele:
user posted image
cena 70€
pa ful dobre barve - Urla, tale je zate user posted image user posted image user posted image   a si zadovoljna z bby? ne poznam firme.

user posted image cestitke danasnjim slavljencem!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 9:31:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.5.2007 9:35:33   
urla
Tinaaja - sej ga že imam od BBY, pa še bolj oranžne barve je, pa jest sem dala v akciji zanjega 59,99 EUR. Jest sem čist zadovolnja z njim. Sem ga imela že pri Tianu, samo da takrat ni bilo strehce in kolesa so bila bistveno manjša. Ta je pa res super.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.5.2007 9:41:19   
tinaaja
:)) Urla, vem, da ga imas, misljeno je bilo kot barva zate user posted image Pa zame tud hehe, ceprav mi je zelen tud vsec..  Sem moju kazala, leeej kok je ugoden, kaj ca ga kupiva, pa me je grdo gledal user posted image Morda bom sla na lastno pest malo pogledat tole user posted image v zivo. Maclaren mi je bolj vsec, je pa tud 90€ drazji user posted image user posted image

Nas otrok, ki ima dobre 4,5kg toook kaka, da mi plenice 2 sploh ne zdrzijo vec. Danes zjutri je bila spet cela katastrofa user posted image Se dobro za vanish..

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.5.2007 10:25:00   
*sonchek*
Čveke saj ste nore!  user posted image Že tako cele dneve visim na RR-ji, pa mi komaj še uspe sproti sledit!

Vglavnem šri nas smo tudi imeli pestro noč - pa ne zaradi mulca, ampak zaradi mene. Sem se zbujala na vsako uro in spila sigurno 3-4l vode. Je blo tko soparno, da nisem več vedela kaj naredit. Smo vsi trije spali napol nagi pri odprtem oknu, pa je še kar teklo od mene in ko sem bila enkrat zbujena, nisem mogla zaspati nazaj. Mulc pa kot zanalašč je vlekel od 21-ih pa do skoraj 6-ih zjutri user posted image Mi je skoraj joške razgnalo do jutra! user posted image

Pa zjutraj sva bila že na sprehodu, zdaj se pa že skrivava pred soncem. Danes imamo generalno - jaz perem, likam ,pospravljam in sem zraven na RR-ji user posted image Popoldne bomo pa namontirali športni del vozička. Včeraj sem oprala in pospravila vse cunje, ki jih je mulc prerasel - mi je šlo kar na jok, ko sem gledala vse tiste majcene stvari (pa takrat so mu bile še prevelike!). Jah, kaj čmo - mularija bo že prehitro zrasla user posted image

KRST - jaz se bom kar pustila streči. Mene že ne bo noben videl, da bom skakljala okoli in stregla druge, zraven pa še pedenala mulca. Na-a, odpade! Jaz sem tako ali tako hotela krst v ožjem družinskem krogu, ker pa so moževi sorodniki verski fanatiki (vsaj za moje pojme), je treba iz tega naredit cel halo - pa naj ga delajo, jaz se že ne mislim s tem ukvarjat!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.5.2007 10:25:03   
draja
Dobro jutro in hvala za kavico - sem jo rabila, pa ta pravo tudi!!! Ni glih fajn noč za nama. So jo že ob 23-ih prdci zbudili in sva se 1 uro matrali nazaj zaspati, nato pa dojenje ob 3:30, potem pa od 5:30 spet stokanje, kakcanje, dojenje,... Ma sem pomojem jaz naredila napako, ker sem ji zvečer dala koroške vetrovne kapljice,ki očitno res učinkujejo, samo ni fajn, da se učinek kaže ponoči.
A jih še katera daje in kdaj jih dajete?

Tinaaja če ti bo uspelo preučiti tole marelo se priporočam za kakšen nasvet, ker ne vem če mi bo uspelo iti v živo jih prečekirat. mi je pa fuuuul lepa.

Dajadada a si ti zadnjič napisala, da greš 30.6. na dopust v Izolo, ali sem jaz mal zamešala? No, jaz grem tudi 30.6., in sicer v Strunjan, bomo pa tam 14 dni tko, da se lahko na kakšni kavici dobimo.

Samo naša tamala je pa res pravi ovenček, pardon ovčka. Se prejle igra v ležalniku, pa vidim da ratuje sitna ker se ji je začelo spati,pa nikoli ne more kar v ležalniku zaspati,pa jo vzamem v naročje in takoj histeričen jok. Sploh ne prenese da se jo vlači po rokah. No in sem jo odložila v košek in zdaj tam že 45 minut leži in opazuje prevleko. Skratka je čisto zadovoljna sama s sabo tam. Pa mislim da bo kmalu zaspala. Nosit se pa pusti samo zvečer,če jo kaj zvija, pa še to samo v položaju "tiger na drevesu".

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.5.2007 10:56:16   
malecka_mateja
joj!!!!!!!!!!!!!!!!!!kakšne velike ćveke!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne fulgam vas več!!!!!!
no mi smo ok!mala zdrava in vse je spet po starem!

GH bom jaz začela pri nekje 4 mesecih!je pa to odločitev vsake posameznice!

KRST!mi ga bomo imeli avgusta 25 in sicer kr na velika okoli 50 ljudi!amapk nas bodo streglih v eni fajni gostilni!ako dauser posted image sam za oblečt ji morem nekja pametnega nabavit!
drugače vabila bodo večina ustna!oz razmišlaj o pisnih ker bi rada napisala naj ne nosijo cot!ker jih imamo še ful pa e št zgrešijo...inpol mi brezvez e leži v omari!sedaj mam pol omere za bek ker so ob rojtvo kr nekaj kupovali in na pride nič v poštev!ker je že prevroče!pa nevem kak naj to napišem????'kaka ideja bi bila hvaležna!aja pa tudi do plišastih igrač mi ni ker jih je že tolko dobila in se sam prah nabira!pa še jaz mam astmo in nebi zdaj bi jo še ona dobila zard teh pršic!nevem no!kaj naj naredim???

moram vam povedat če katero zanima se bomo sedaj enkrat februarčice dobile v LJ!pa se lahko katera pridruži ker nas je nekaj tudi marčevk???kaj pravite???sam verjetno bo naše srečanje v soboto!ker nas bo nekaj iz štajerske in nam bolj ustreza???bi prišla katera???

lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.5.2007 11:33:58   
cv105
malecka_mateja: mi2 sva na poročna vabila pripisala: "za darilo ne skrbite, ker pomembno ni, ča pa vam drugač se zdi naj raje kakšen tolarček (sedaj €-ček) v kuverti zašumi" Sem bila malo skeptična, kako bodo sprejeli ta stavek ampak je bilo samo navdušenje, ker so itak imeli problem s tem, kaj podariti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.5.2007 12:18:14   
amy26
Tinaaja če ti bo uspelo preučiti tole marelo se priporočam za kakšen nasvet, ker ne vem če mi bo uspelo iti v živo jih prečekirat. mi je pa fuuuul lepa.

Draja, zadnjič sem z Dajadado ko sva bili na sprehodu gledala to marelo v BC, je kar luštna pa mislim da se tudi precej spusti skor ležeči položaj tako da je fajn, pa še lahka je.
Dajadada gre res 30.6. na morje, ste pa srečnice tudi jaz bi šla vendar žal odpade, moj ima dopust šele sredi avgusta tako da bomo šele takrat šli na daljši dopust.

Moja dva sončka spita, jaz sem pa medtem tudi precej že naredila, kuhinjo zrihtala, posteljino zamenjala, dala perilo prat,....Za kosilo mi pa ni treba skrbet, ker bo moj user posted image  zažaril v brunarici tako da bomo večji del popoldneva skos zunajuser posted image

Ela se je glih zbudila, bo treba mal dudiko dat v ustkauser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.5.2007 12:41:11   
malecka_mateja
oj!

kao se vam zdi ta pesnitev!nekaj sem probavala in ven dobila tole!

Vsa v belem bom sijala,                              (to je tak verz)
mogoče tudi zajokala,
ko boterca me bo v rokah držala,
očka svečko bo prižgal
župnik pa prvi zakrament mi dal.

In ker cotik polna je omara,            (moj del)
ter igrač cela košara
je bolje da kak E
v šparovček mi prileti,
da mami in ati kupita,
mar srce mi poželi.

pol pa še kje se bo vse dogajalo!

kak se vam zdi?????ma katera kak popravek???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.5.2007 13:01:00   
*sonchek*
malecka_mateja meni se zdi super! user posted image user posted image Nimam nobenih pripomb! 

Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.5.2007 13:03:43   
draja
malecka_mateja meni se zdi tvoja pesmica super!!!! Res, bravo!!!

Amy hvala za mnenje o tej mareli. Drugače pa bom jaz tudi prvi teden morja z mami dol, drug teden pa z možem, ker ona pa že nima časa dva tedna "zgubit" na morju user posted image . Tako da ti kar popokaj svoja sončka in se nama z Dajodado pridruži na obali. se bomo sprehajali, čvekali,... kopali pa itak najbrž ne kaj dosti, ker je bil zdaj moj dvakrat službeno v Portorožu in je rekel, da je meduza pri meduzi. Ko je plaval jih je kar z rokami odrival user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.5.2007 13:55:37   
cv105
malecka_mateja: user posted image

Jaz sem pa besnaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Moj ima danes turnir v fuzbalu, jaz pa z malim samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Bi šla tudi mi2 na ogrišče, pa piha zumaj kot user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.5.2007 14:57:01   
tinaaja
cv105 - hitro bes ven iz sebe in naredi plan, kaj boos ti pocela. moj je tud danes na turnirju, pa bi ga valda raje imela doma, ampak.. ga stekam, da uziva v tem in tam si napolni baterije, ki jih pol jaz vnovcim doma user posted image user posted image user posted image in danes je skoraj z  veseljem pristal na to, da me pelje v shopping - no po tem, ko sem "odobrila", da je kul, ce ostane do konca tam user posted image men je itak tok lepo z brino in uzivava skupaj.

krst in darila - men se zdijo darila tok mim pri krstu. jaz bi vso zlahto povabila, pa ravno zaradi daril nocem, ker je pol folk kao obligiran nekaj prinest. rabimo pa v bistvu nic.  men se kar zgubi pomen krsta s temi darili.. npr. meni bi bilo vsec, ce bi vsak prinesel napisano misel ali posvetilo ali zeljo za brino. to bi shranila in ji nekoc dala in samo to ji bo nekega dne nekaj pomenilo, nobena oblekca, €, igraca ... ce bi dobila denar, pa bi ga dala na njen racun.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vožnja s kolesom
krtačka

Kdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?

pred 3. letom starosti (16%)

med 3. in 4. letom starosti (31%)

med 4. in 5. letom starosti (33%)

med 5. in 6. letom starosti (12%)

po 6. letu starosti (7%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!