draja
|
Dobro jutro in hvala za kavico - sem jo rabila, pa ta pravo tudi!!! Ni glih fajn noč za nama. So jo že ob 23-ih prdci zbudili in sva se 1 uro matrali nazaj zaspati, nato pa dojenje ob 3:30, potem pa od 5:30 spet stokanje, kakcanje, dojenje,... Ma sem pomojem jaz naredila napako, ker sem ji zvečer dala koroške vetrovne kapljice,ki očitno res učinkujejo, samo ni fajn, da se učinek kaže ponoči. A jih še katera daje in kdaj jih dajete? Tinaaja če ti bo uspelo preučiti tole marelo se priporočam za kakšen nasvet, ker ne vem če mi bo uspelo iti v živo jih prečekirat. mi je pa fuuuul lepa. Dajadada a si ti zadnjič napisala, da greš 30.6. na dopust v Izolo, ali sem jaz mal zamešala? No, jaz grem tudi 30.6., in sicer v Strunjan, bomo pa tam 14 dni tko, da se lahko na kakšni kavici dobimo. Samo naša tamala je pa res pravi ovenček, pardon ovčka. Se prejle igra v ležalniku, pa vidim da ratuje sitna ker se ji je začelo spati,pa nikoli ne more kar v ležalniku zaspati,pa jo vzamem v naročje in takoj histeričen jok. Sploh ne prenese da se jo vlači po rokah. No in sem jo odložila v košek in zdaj tam že 45 minut leži in opazuje prevleko. Skratka je čisto zadovoljna sama s sabo tam. Pa mislim da bo kmalu zaspala. Nosit se pa pusti samo zvečer,če jo kaj zvija, pa še to samo v položaju "tiger na drevesu".
|