Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Tko, da bom jaz se pocakala z nakupom. Morda ga bo pa kaksna babi kupila
Se moram prav nazaj drzat.
je gledal cene po netu in ugotovil, da ni tok napacen nakup, CE jo potrebujes.. In to slednje je zdaj vprasanje
skor sem bruhala, ko sem jo mogla odplaknit v wc
.
en košek poljubčkov!!!
!!!
).
.
. Sem začasno nehala gledat... Dokler ne bo mir v sposojeni Peg-perego.
IM SOMMER: Die Kinder sitzen im Sommer praktisch wie auf Luft. Dafür sorgt die Sommeroberfläche durch eine starke Klimaschicht aus 95% Luft. Das atmungsaktive Material transportiert die Feuchtigkeit optimal ab und sorgt für den richtigen Temperaturausgleich. Die Klimaeinlage wird auf dem Kindersitz im Sitz- und Lehnenbereich plaziert und wirkt wie ein Ventilator IM WINTER: In der kalten Winterzeit drehen Sie kiddy clima auf die Winteroberfläche. Ihr Kind sitzt nun auf einer komfortabel beheizten Oberfläche, die das Kind warm und gesund hält. Stecken Sie kiddy clima einfach an Ihren Zigarettenanzünder im Fahrzeug an, und die Sitzfläche wird auf angenehme 32°C erwärmt.
...ma kar je pa dobr pr tem dezju je pa to, da se je shladiiiiiiiiil