Moj mali MATIA en košek poljubčkov!!! Žigec tudi tebi vse naj naj za 3mini svečkice Ker danes slavimo 3 svečkice (kaj že  ??) smo se povabli k nonotu na kosilo, mali pa je bil cel dan po vremenu... tečen. Zdej je končno zaspal  !!! Kati tudi Matia spi samo do 6h, no če ga vzamema v našo posteljo povleče še urco in pol.... vseeno premalo!! Zgleda da tudi nas matrajo zobki,ker dudo skos po ustih vlači, roke (še posebej tatijeve) so pa itak najboljše. Bom tudi jaz jutri nabalva to grizalico. Tinaaja - Tomyjevo večnamensko igračo smo kupli za isto ceno v Arielu, Matia pa je full navdušen. Pametni kuža pa bo še malček počakal. SREČANJE MARČEVK - super ideja, a februarčki tud lahko pridemo? Meaa mene tudi zanima ta prevleka, a mi lahko pošlješ link kje si to pogledam? Thx Robčki - meni najbolj odgovarjajo Huggies in Nivea, čeprav tudio mi še najraje uporabljamo vodo in vato. Najlepša hvala za lepe želje... evo, se je že zbudu!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|