|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.5.2007 12:13:23   
*sonchek*
Evo, sem bila pridna in je gora perila že zlikana! Pa možek je ves zadovoljen prišel od župnika - je rekel, da ni problema, bo pa takrat še en krst. Spraševal ga je pa, če želimo imeti med mašo ali po maši - seveda med mašo, da lahko potem čimprej odfrčimo jeeest user posted image user posted image Pa boter je tud pežegnan, ker ne živi na koruzi user posted image user posted image

SREČANJE MARČEVK - super ideja, a februarčki tud lahko pridemo? user posted image user posted image Lahko naredimo kar kakšen družinski piknik - vsak nekaj prinese, vržemo na roštilj, pa bo. Bi pa tudi nam odgovarjalo druga polovica septembra, ker planiramo dopust v prvi polovici.

DOPUST - končno je padla odločitev - 26.6. šibamo za 14 dni na morje! user posted image

ROBČKI - Pampers sensitive ali pa od Nivea Toddies.

Pa kako vreme je danes. Baje bo do srede tako. Očitno bova midva jutri v dežju rinla k pediatru - imamo 3. posvetovalnico (cepljenja pa verjetno ne bo, ker mali nekaj kašlja in kiha). Danes pa se bomo tako ali tako bolj notri držali - imava z možekom generalno čiščenje (mami na RR, možek pa kuhinjo pospravlja user posted image user posted image ).

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
27.5.2007 12:21:57   
tinaaja
Tinaaja hvala ker si spet izbrskala nekaj super - da bo pametni kuža obvezno naš vem že iz nosečnosti, zdaj je pa še v akciji - SUPER!!!!!

No s postnino vred je prakticno enkao, kot ce narocis v BC, kjer je postnina brezplacna. user posted image Tko, da bom jaz se pocakala z nakupom.  Morda ga bo pa kaksna babi kupila user posted image Men se mesa, jaz bi kr vse kupila user posted image Se moram prav nazaj drzat.

Za marelo pa se je fotrcek ze mal omehcal user posted image   je gledal cene po netu in ugotovil, da ni tok napacen nakup, CE jo potrebujes.. In to slednje je zdaj vprasanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sezam, hvala za fotko in mnenje. Bom tud pocakala z nakupom, kljub temu, da je res ugodno.  (no upam, da bom)

Tko nova prijava mojega po tem, ko je danes ves razbolen od vcerajsnjega tenisa moral posesati in pomiti tla (na mojo pobudo a ne) in ko sedaj kuha kosilo : Komaj cakam, da grem jutri spet v sluzbo, da se mal spocijem user posted image user posted image

Aja, ko sem sla prej k mami ribo nafutrat in roze zalit, sem dozivela neprijetno presenecenje - ribe mi ni blo treba nafutrat, je bila ze gone to the other side user posted image skor sem bruhala, ko sem jo mogla odplaknit v wc user posted image In zvecer moram mami sporocit to novico na poti domov user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 27.5.2007 12:36:13 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
27.5.2007 12:43:38   
Žabika
LUPČKA ZA ŽIGA IN MATIA!!!!

tinaaja: boga ribica! Pa hvala za info glede igrač in plenic! Še nisem poskusila pampers active fit, ampak mislim, da bom prešaltala!

sonchek: tudi jaz sem noro zadovoljna s spanjem - od 8:45 do 5:15!!! Potem 5 minut hranjenja in do 8:15, pa potem še enkrat 5 minut hranjenja in spanje do 9, ko sva jo zbudila, da smo jo mahnili na sprehod!

srečanje: sem absolutno za! Kjerkoli že bo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
27.5.2007 12:59:40   
A-N-J-A
sonchek-men je blo tud na začetku mal čuden,ko sem ga not dala,tko odprto,ampak sem se navadla in mali je bolj zadovoljen kot v košariuser posted image .
tomy-mi ga mamo od Ele ki ga je uporabljala kot dojenček in tudi zdaj je nora nanj ko je sestavljen v vozičku.Samo je pa Bor zvisu,ker ga Ela skos poriva in ga ne morem rastavituser posted image .
Kužata mamo tud,je ravno zjutraj Ela plesala z njim,ga je tko zaljubljeno gledalauser posted image .

Upam da v sredo ne bo dežja,ko smo se prijavile v velikem številu za srečanje v Bizoviku.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
27.5.2007 13:00:31   
draja
Uuuuu Hana Re je pa res prava zaspanka. pridna, pridna, pridna.

Ja Tinaaja tudi pri nas smo še pri vprašanju ali rabimo marelo ali ne. Še malo pa mu bom dala ultimat - nov avto ali pa marela user posted image user posted image . mal se smejem, je pa tudi veliko resnice v tem. Mislim, samo s Cliotom ne moremo niti v konkreten shoping it, kaj šele za 14 dni na morje.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
27.5.2007 13:09:11   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
sonchek-men je blo tud na začetku mal čuden,ko sem ga not dala,tko odprto,ampak sem se navadla in mali je bolj zadovoljen kot v košariuser posted image .

Meni je bilo res čudno in sem ves čas gledala na katerem klancu mi bo ven padel. Je pa malemu včeraj prav dogajalo - je gledal okoli, se režal in bil veliko bolj zadovoljen kot v košari. No ja, saj se bom navadila da čmrlji rastejo user posted image user posted image Sem zadnjič prala cunje, ki so mu premajhne in mi je šlo kar na jok zraven - kako majhen pikec je bil, pa še tisto mu je bilo vse premajhno. Mah, tako prehitro gre vse skupaj, da je noro!

Žabika - take noči, ko jih mulčki prespijo so najboljše! Dobrodošla v klubu polhkov user posted image user posted image

Vrtec - sem odkrila zasebni vretc v naši bližini, pa sem jim poslala mail. Bomo videli kakšen bo odgovor. Me je pa možek tolažil, ker zelo dobro pozna ravnateljico vrtca, kjer smo bili zavrnjeni (no, 71. v čakalni vrsti - saj je isto user posted image ), pa je rekla, da ne bo panike malega spravit februarja notri (zdaj je namreč zasedala komisija in ni mogla nič pomagat). Hja, bomo videli, bomo videli...

Evo, zdaj gremo pa na kosilo k tašči (sosednja vrata user posted image ) - upam, da se čimprej spokamo od tam, ker mi res ni do tega, da sedim za mizo v nedogled...Sem raje na RR-ji user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
27.5.2007 15:25:53   
Anonimen
Tu je zaenkrta lepotako,da sma s skratom bila dopoldan zunaj zdaj pa sta se sla z dedijem mal vozickat.
Zdaj ko spimo pri odprtem oknu mali zopet spi po starem prvo rundo 6-7 ur skupaj nato ziza pa se tri urceuser posted image ...Samo res,ce pomislim sme med tistimi srecnicami,ki so do zdaj mogoce imela samo eno noc bolj neprespano in podocnjake drugace pa vedno naspana,bravo mali user posted image

Cestitke ob 3ici Thaiss in Matia  ter   K_a_t_i in Žiga user posted image user posted image user posted image

Tale tomy multi 6 smo mi kupili v babycentru...Sem pa v reviji nas malcek zasledila to akcijo,naj bi to bila promocijska cena v mesecu maju in sicer v BC,Arielu,Soncku,Intersparu...mislim,da so to vse trgovine katereso bile omenjene.Tako,da tiste,ki nameravte to kupiti izkoristite to do 31.5 user posted image

barci78 kak sta srckana tamala dva user posted image

Srecanje ja jaz sem tudi za tako piknik varianto pa vsak nekaj prinese pa vrzemo na mizo...September bo akr idelane ja..

Robcki za umivanje dobri so mi bili Niveini,Johnsonovi pa od Bubchen.Lumpijevi se mi niso tako dopadli...

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 15:39:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
27.5.2007 15:53:41   
Anonimen
Plenice in Muller - sem tudi jaz ugotovila, da v Mullerju ni več takšne kavalitete kot včasih...

Marela - mi jo imamo v temno in svetlo rjavi barvi. Trenutno jo uporabljam, da se z njo vozimo po sobi, da mali zaspi...

Krst - mi ga imamo 8.7.07

Robčki - no, mi smo še vedno pri vatkah in vodi, ker ima tako občutljivo ritko...

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
27.5.2007 17:02:29   
thaiss
Moj mali MATIAuser posted image  en košek poljubčkov!!!
Žigec tudi tebi vse naj naj za 3mini svečkice
user posted image
Ker danes slavimo 3 svečkice (kaj žeuser posted image ??) smo se povabli k nonotu na kosilo, mali pa je bil cel dan po vremenu... tečen. Zdej je končno zaspaluser posted image !!!

Kati tudi Matia spi samo do 6h, no če ga vzamema v našo posteljo povleče še urco in pol.... vseeno premalo!! Zgleda da tudi nas matrajo zobki,ker dudo skos po ustih vlači, roke (še posebej tatijeve) so pa itak najboljše. Bom tudi jaz jutri nabalva to grizalico.

Tinaaja - Tomyjevo večnamensko igračo smo kupli za isto ceno v Arielu, Matia pa je full navdušen.
Pametni kuža pa bo še malček počakal. 
Žal za user posted image user posted image  user posted image

SREČANJE MARČEVK - super ideja, a februarčki tud lahko pridemo? user posted image user posted image

Meaa mene tudi zanima ta prevleka, a mi lahko pošlješ link kje si to pogledam? Thx

Robčki - meni najbolj odgovarjajo Huggies in Nivea, čeprav tudio mi še najraje uporabljamo vodo in vato.

Najlepša hvala za lepe želje... evo, se je že zbudu!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
27.5.2007 17:58:18   
Žabika
thaiss: ti bom kar jaz napisala za tole blazino, ker sem jo tudi jaz opazila! Katalog podjetja Kiddy je bil priložen reviji Mama, je pa nekaj tudi na njihovi strani www.kiddy.de (dela žal samo njihova nemška stran), na voljo pa naj bi bili v prodajalnah Ariel! Se pa imenuje kiddy clima.
Imajo pa tudi avtosedež, ki je primeren za otroka od 9 mesecev do 12 let!? Ne vem no, ampak jaz še doma nimam 12 let istega stola, pa tudi avtomobilski sedež je po nekaj letih kar zdelan!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
27.5.2007 18:30:47   
thaiss
Žabika hvala za info. A mogoče veš v kateri št. revije mama je ta priloga?? Bom pokukala še na njihovo stran, sam kaj ko nimam pojma nemškouser posted image
Pozdravček tvoji lepotički od Matie.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
27.5.2007 18:36:57   
Žabika
thaiss: priložena je bila v zadnji številki - jaz sem jo dobila včeraj!
Hana vrača poljubček!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
27.5.2007 18:41:16   
K_a_t_i
Žigec se vsem najlepše zahvaljuje za čestitke. Je svoje navdušenje večino dneva zelooo glasno sporočal (pomojem je pričakoval torto pa je potem protestiral, ker je ni bilo user posted image ).

Toča nas je obšla, zunaj smo bili "celo uro" - na Bizoviku - pa ni nič zgledalo, da bo kej gužve na ringaraja pikniku.

Robčki - prisegamo na klasiko - voda in muller krpice. Za sprehode imamo pa pampers sensitive. Sem mislila prešaltat na mullerjeve pa sem jih zdej povohala in res ogabno smrdijo user posted image .

Meaa - antiflat naj bi se dajal 2 šprici pred vsakim obrokom. Nam žal niso pomagale, zgleda, da je krče pač moral prerasti. Aha - če jih katera želi, naj pove - imamo še skoraj celo, veliko dozo.

Marela - men jih je pa velik všeč. Pa ne vem, če bomo sploh kero rabil user posted image . Sem začasno nehala gledat... Dokler ne bo mir v sposojeni Peg-perego.

Žabika - mene tud ta prevleka zanima pa pod tem linkom ne najdem - kaj moram gledat user posted image

Barči78 - fuul luštna slikca user posted image

Roka mi bo odpadla... Je tamal končno zapančal pa ga ne upam odložt. Sej, tipkanje z levo pa itak že v nulo obvladam user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.5.2007 18:41:55   
tinaaja
Prevleka za avtosedež -  jaz sem zadovoljna z maxi cosi user posted image Ful bolj otroku prijazno se mi zdi s prevleko user posted image

Kiddy klima:

user posted image
+++NEU+++ und für viele Autokindersitze geeignet
user posted image IM SOMMER: Die Kinder sitzen im Sommer praktisch wie auf Luft. Dafür sorgt die Sommeroberfläche durch eine starke Klimaschicht aus 95% Luft. Das atmungsaktive Material transportiert die Feuchtigkeit optimal ab und sorgt für den richtigen Temperaturausgleich. Die Klimaeinlage wird auf dem Kindersitz im Sitz- und Lehnenbereich plaziert und wirkt wie ein Ventilator IM WINTER: In der kalten Winterzeit drehen Sie kiddy clima auf die Winteroberfläche. Ihr Kind sitzt nun auf einer komfortabel beheizten Oberfläche, die das Kind warm und gesund hält. Stecken Sie kiddy clima einfach an Ihren Zigarettenanzünder im Fahrzeug an, und die Sitzfläche wird auf angenehme 32°C erwärmt.

user posted image

Antiflat - dajala sem pri vsakem obroku eno sprico. Pred, med ali po. Kakor je naneslo.

Pismu, spet se navlacim na to Tomy-jevo igraco user posted image user posted image Grozna sem..

Grem vecerjat

Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.5.2007 18:51:37   
K_a_t_i
Hvala Tinaaja. Hm.. En problem tele prevlekce. Naš tamal najbolj zašvica v glavo in vrat - to je pa samo nižje od naramnic user posted image  Bo treba še na eno brisačo al pa plenico luknje za pas nardit - ta je že čist prepotena user posted image . Jo mormo oprat..

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.5.2007 18:52:43 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 19:24:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.5.2007 19:26:28   
K_a_t_i
Matr deci!!!
Moj je šel glihkar flašo nardit za tamalga, iz kuhne je pa pršu s sendvičam!!! (brez flaše, itak )user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
27.5.2007 19:28:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Kati- dokler je ta podloga na lupinici pride višje, tudi pod vrat in glavo (vsaj na e-bayu so bile takšne slike)user posted image .

Hm... si ne predstavljam - ker pol bi morale bit luknje za naramnice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 19:40:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
27.5.2007 19:44:33   
Naomi
cer,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ZIGCA in Matio...:******
no ker nas mulc ze spi...sicer bo pomoje dons dost pred 2h ze malcaluser posted image ...ampak je bil tko zakomiran, da sem ga dala kr spat brez kopanja...no sej...bo pa ju3...to je pa to k smo bli skor cel dan notr in se tle prekladal...pa vecernga sprehoda ni blo...user posted image ...ma kar je pa dobr pr tem dezju je pa to, da se je shladiiiiiiiiil user posted image user posted image ...ju3 nama pridejo klimo montirat in zdej vam napovedujem, da je konc s poletjem k bomo mi klimo mel...user posted image user posted image
...bejbe dejte nehat tle vse pastat kar se da kuptuser posted image ...jest sem zlo labilna kar se tega tice, pa se zlo tesko zadrzim...kr se pamtnga kuzata bi kupla ze zdej user posted image user posted image
meaa...plenice u IT kupujemo...nas ocka velik sluzbeno u IT hod pa jih nosi...tle mislm, da jih nimajo..sem 1x u hali A prasala u chiccotu ce jih drzijo pa je rekla da ne...ne bom pa trdila..loh da je zdej ze kej novgauser posted image
...robcke mamo pa mi Fissan, tko k vso kozmetiko..pravtako iz IT...mi je najbl kul..sem posvetila temu dost casa...( poklicna deformacija farmacevtke user posted image )...in sem se odlocla za to...pa ful lepo disi...

...matr me prov zamina kasn bo kej vreme na morcku...k tole je cist mem kasn bo tlele naslednje dni...sem ze razmislala, da si bom kr palerino gor naveznla pa prevleko na vozicek pa bomo sli..k pon pa tor je se cist mem napovedan...user posted image user posted image
...no, se se kej javim...grem mal jest- ja ful mi je mukauser posted image user posted image
papa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.5.2007 19:49:55   
draja
Kati ha, ha, ha. Sem se nasmejalu tvojmu dragemu in sendviču user posted image . Tipično moško. Moj se tudi ne pusti kaj dosti motiti Živi, ko je. Jo kar presliši user posted image .

Tinaaja mi je žal za vašo ribico. A si mami že povedala?

Robčki - mi s eumivamo izključno z vodo in vato, ker se še previjamo na pralnem stroju v kopalnici. Sicer pa imamo za na pot Niveine robčke.

Nam se je pa končno umirilo kakanje, tko da ni več vsaka plenica pokakana. Sem mal razmislila, po nasvetu Jjasne, ki je napisala, da je bilo pri njih kakanje odvisno tudi od tega koliko je malega napenjalo, in sem skenslala bebe čaj, ki sem ga v ogromnih količinah pila vse od prihoda iz P. In se je stanje res umirilo. Zgleda da je revico res napenjal tisti čaj, jaz pa sem se mesec in pol nalivala z njim user posted image . No zdaj pijem rooibos čaj pa bomo videli kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.5.2007 20:03:09   
tinaaja
Kati - ja carji so nasi deci, ni kaj user posted image

Draja, mami vidim cez uro in pol in ji bom na poti dam povedala. No saj je samo riba, ampak vseeno, nikol ni lustno. Sva z dragim raziskovala marele na trgu in je trenutno ta glede na ceno in funkcionlanost najbolj ok. Tko da moj ze pravi, da naj jo grem iskat user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.5.2007 20:20:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

...robcke mamo pa mi Fissan, tko k vso kozmetiko..pravtako iz IT...mi je najbl kul..sem posvetila temu dost casa...( poklicna deformacija farmacevtke user posted image )...in sem se odlocla za to...pa ful lepo disi...

Ja, znamka Fissan je res enkratna. Mi imamo kremo za ritko od njih in sem bila z njo zelo zadovoljna, ko je imel revček hudo vneto. Pasta di Fissan se imenuje in obstaja že dolgo, nas je mami še s to pasto mazala ko smo bili mi otroci, edin embalaža se je spremenila, drugače pa ta znamka obstaja že dolgo in je na Primorskem koncu zelo znana in hvaljena.

Draja, tudi našega malega manj napenja odkar ne pijem več Bebe čaja - sedaj sem samo na vodi, pa kakšen kompot si skuham, no pa na Uni ne smem pozabit. Aja pa kavice pijem čist normalno - moja mami, ko je rodila mene ji je ena sestra prinesla tretji dan po CR kavico, ker je rekla, da jo je zavohala ko je po kavici zadišala in pol jo je tud zanjo skuhala, pa je rekla da kakšno čist komot lahko spije.

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.5.2007 20:36:51   
Naomi
jjasna...tako ja, pasta di fissan ;)...je pa res ze 100 let na trzisscu tale ferma...kok ritk je ze namazala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!