|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
26.5.2007 16:17:44   
cv105
tinaaja: sem požrla ponos in šla s tamalim na turnir in v prvi miunuti pokasirala žogo v glavo. Čist nenamerno seveda. Še sreča, da je ni mali. Sem bla valjda besna ko user posted image  user posted image  in spokala in prišla domov. Sedaj se je napovedala sodelavka  z otrokoma.

Danes definitivno ni moj dan.

Kar se krsta in daril tiče, so tudi meni darila nepomembna. Sploh zato, ker moževa žlahta razen ene izjeme pojma nima o (ne)primernosti daril. Ne bi o tem, kaj je mali dobil ob rojstvu ali pa kakšna so njihova darila sicer. Nisem materialist ali kaj takega ampak me žalost prime, ko pridejo naokrog s kakšno njihovo pogruntavščino. No, največkrat sploh pozabijo na otroške roj.dneve. Kar je sploh žalostno.

Ne, danes sploh ni moj dan.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
26.5.2007 16:49:15   
draja
Ojej CV105 oprosti, vem da ni smešno, samo jaz sem se ful nasmejala ko si napisala, da si dobila žogo v glavo. Imaš res smolo danes. Pa saj je več kot polovica dneva že mimo.

Naju je pa danes oči presenetil in se je že zjutraj vrnil s Portoroža user posted image . Je pa čist zmatran - ni čudno, ko so zvečer po predavanjih, namesto spat, zavili na srečanje tajnic, ki so imele koncert Jana Plestenjakauser posted image . Ja takle mi dela moj dragi ja user posted image .

Živi je pa ravno uspelo premagati Pampers Activ fit, št. 3user posted image . Jaz kaj takega še videla nisem - pokakana je bila od popka pa zadaj dobesedno do vratu, vse čez body in hlačkeuser posted image . In to po celi širini plenice. Ne vem a je to učinek vetrovnih kapljic al kaj.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.5.2007 18:29:01   
Anonimen
Wowwww, to ste pa napisale...
... kaj je že *Sonchek* rekla?

(op.a. - Aja, če ne veš zakaj se gre prilimaj par smajlijev in se delaj, da si z vsem na tekočem...)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mislim, da jih je dovolj)

Punceuser posted image !

Lp, jjasnauser posted image

P.S.: Zvečer, ko bo mali zaspal se pa vklopim v živo!

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
26.5.2007 19:34:54   
malecka_mateja
oj!

sem meni tudi darila ne pomenijo nič!amapak raje kot bedarije vidmo da ji raje kak evro dajoi in ji dam na že odprti račun.
mam pa žal veliko družino!ožjo in je pač krt zato tudi tako na veliko!pa še ati bo zraven praznoval svoj  roj.dan!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
26.5.2007 20:49:23   
tinaaja
Mateja, jaz sem imela isti problem pri poroki, stanovanje opremljeno, nic nisva rabla razen denar nama je seveda prav prisel (poroka za 100ljudi stane veliko..).  In sva hotla dat tud to na vabilo, da zeliva denar, pa sva se premislila in se prepustila toku. Naj vsak izbere tisto, kar se mu zdi primerno in tisto, kar zmore. In menim, da je tako prav. ker vsakemu ni OK denar dat, je dejansko neosebno,c eprav nam valda zmeraj prav pride in ima oseba potem lahko slab filing, ce ne da denarja. Poleg tega bodo ziher vajine starse sprasevali, kaj zelita ali rabita in lahko oni namignejo. No nama se je pri poroki tako super izslo.

No brino moram prav pohvalit. Dopoldanski sprehod in navijanje je prenesla 1a, pol je malo zakomirala od napora v narocju in smo sibali v outlet - kupila dvoje japanke zase user posted image in pol sva sla se v leclerc po fasungo. malcica je bila tok pridna. zdaj pa ze pana user posted image jaz sem pa tud ornk utrujena. pa spet me ta lacna daje user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
26.5.2007 21:13:46   
A-N-J-A
Punce vi ste nore,jaz sploh ne dohajam.Ok,zdaj je ena debata o krstu,mi tud ne bomo krstil.
Pa še da veste vse ,ki boste krstile male bebije boste kršile zakon,ker v ustavi piše da nobenemu ne smemo usiljevat vereuser posted image .To je blo malo za šalo malo zares,da me ne bo kera linčalauser posted image .

Moja dva spita,sam je možno da se Borči še ene dvakrat zbudi preden zakomira do jutra.
Mi smo bli tud danes v Leclercu,smo pa zadel dva cd-ja(Pampers),sem kar jeznauser posted image .
Moj je šel zdele na kolo,ker prej nima časa,ga Ela okupira do koncauser posted image .
Sem se pa prej ful nasmejala naši punci.Je vzela čaj,ki sem ga pripravla,če bi bil Bor tečen,ko smo bili v trgovini in ga odpre pa porine Boru v usta-na Bol čaja.Ta mal je pa vleku k norc,sta bla tok corti.Mi je žal k nisem mela fotkiča doluser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 21:47:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.5.2007 22:03:30   
cv105
Ni moj dan!!

Sodelavka je prišla na obisk hormone tolažit. Revca je mislila, da bo malo pestovala, pa so Maksa po 5 minutah krči napadli in je jokal eno uro in pol skupaj brez prestanka.

No, edina svetla točka dneva je bila, ko me je moj ati povabil na večerjo domov. Odlično. Potem se je še mami ponudila, da Maksa okopa. Po moje mi na čelu piše, da sem čist preč. No, zdaj je mali umit in spi, meni pa telefon zvoni. Po moje moj kliče, da ga ne bo še en lep cajt.

...

A sem rekla? So prišli v finale in "...pol, a veš se rado zavleče...".

Ja, vem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.5.2007 22:08:28   
K_a_t_i
Človeka 1 dan ni pa je čist out! Evo smilija... user posted image

Ma sej sploh ne vem kaj moram pokomentirat. Čestitke vsem minijem, slikce so ful luštne, ve ste face, še kej?!!! user posted image  

Zdej pa zares. Krst - nismo verni, tko da to odpade.
Naomi - ne me zezat! Pa kak morje v sredo. Ni govora!!!! Bizovik in pika. user posted image
Jjasna - jst se čist strinjam s tabo user posted image

Anja - moj ni glih navdušen nad predlogom, da bi se še on ponoč okol vozil s kolesom, da bi bil čez dan lahko z Žigom user posted image .

Drugač pa smo bili danes na Rožniku pa v Tivoliju, pa v centru,... Proti večeru sva šla pa midva s tamalim še enkrog po Stožicah, oči je pa tanove nikice sprehodu - je šel mal tečt (prej je pa moral še mal zalegent, ko je ceeeelooo urco Žigca pazil, da je šla mami lahk v Mercator fasat). Neč, grem hladilnik napadit.

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.5.2007 22:19:40   
Naomi
cer,
no mi smo mel pa vecerne vaje user posted image user posted image ...je tamau ze ob 20h cist koma zaspal, pa ga grem mal kasnej pogledat pa lezi na hrbtu k lord pa ful nasmejan...pol se pa ni umiru, sem ga se mal prklopla, pa zacne u drugo stran od joske zjat u temi pa se ne vem cemu smejt...men verjetn, sam se je iz vljudnosti stran obrnuuser posted image user posted image ...no zdej pa clo ze ksne pol ure spi...mulcuser posted image
...kati, sam da si z namiuser posted image user posted image .mej ze mal skrbel za Zigca, da ga zdej pa ze 24 ur na dan okol vlacs user posted image user posted image ...sej ti bom z morcka ksno fotko poslala, da me bos lazje pogresalauser posted image user posted image
krst
...pr nas ga tut ne bo...ni nben krscen al pa kej druzga...
cv105...revca, pride dan..ampak ju3 bo pa fenomenalno, bos vidla...
...pa tooooooooook je vroce, da bom k pop......ampak se je dedi prijazno ponudil in nam klimo placu, drug tedn pridejo montirat...kva to vnuki delajouser posted image ..tastari se sam stegujejouser posted image user posted image ...jupiiiiiiiiiuser posted image ...k tkole zvecer mamo SAM 27 u spalnci...men je se koza prevec...user posted image
no, dost maste...
nocko

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
27.5.2007 8:30:16   
tinaaja
jutro,
evo nas, smo se v pojstli pozizlili, ker mami ni mogla odpret oci user posted image Sicer nam lezec polozaj ne ustreza prevec, no meni ne, ampak sem potrpela.
Zdaj pa pri meni sracka in se tok napenja, da se mi kar smili. Lezi na poustru na mojih kolenih tko da me gleda in kar dviguje glavo naprej user posted image Ful mocni ratujejo.
No uspelo ji je prelulalt  na dveh koncih fixes 3 user posted image Mislim, da ji bom morala ponoci obvezno  zamenjat plenico, drugace pride cez..
...
sem jo sla previt in je spet sraca cez prislauser posted image   in spet preoblacit. jo bom dala kar v plenice za odrasle, pol pa naj cez pride.

a ste vidle vremensko  napoved .. 2 dni dezja user posted image upam, da so se zmotili..

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.5.2007 9:06:29   
K_a_t_i
Tinaaja, KUFE NUJNO!!!! user posted image
Ja pa kako to sračka Brina user posted image . Nam ni šla srača še nikol čez. Sploh pa ne čez vijolčne pamperske. Vremenska je pa res katastrofa!!!

Naš otrok se je odloču, da zdej je pa že dost velik in da lahko mal manj spi. Tko je treba pokonc namest ob 7:30 kar ob 6h... To je pa za zabušantko tipa K_a_t_i čist too much! user posted image  user posted image

Spet bo treba nohte postrižt, že prov kraspa. Pa neki ga dlesni začenjajo srbet, me grize k zmešan (sploh kadar se kopa bi vse moje prste zgrizu). Smo moral pod nujno grickalico z gelom nabavt.

Thaiss, čestitke Matiu za 3 mini user posted image .

Žigec, teb pa lupčka od mamice in očija za 3 mini! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
27.5.2007 9:23:08   
skačica
Dobro jutro!

Tud jaz rabim kufeuser posted image , eno veliko skodelco!
Mala že 2 dni spi skozi cel dan potem pa ponoči ne more in imamo fešte. Jaz komaj čakam, da temperature malo padejo, ker sem čisto kaput od te vročine, Iza pa tudi. Gremo jutri kar po klimo, je ponoči nevzdržnouser posted image .
Upam, da ne bo preveč dežja, samo da se temperature spustijo potem pa naj bo spet suho.

Mi še vedno uporabljamo Babylove pleničke, zdaj že trojkico in so mi super.Redko kdaj pride čez in sicer samo, če je plenička res fejst polulana. Kdaj ponoči, čez dan nikoli.

cv105- boš vidla, da bo danes lepši dan zateuser posted image , je pa res malo smešno kako je žoga našla prav tvojo glavouser posted image

Žiga in Matia čestitke za mini bday!user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš pa nekaj pojest dokler sta ati in Iza še zunaj.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
27.5.2007 9:36:14   
tinaaja
  user posted image

cestitke za 3 mesece user posted image user posted image user posted image
Thaiss in Matia  ter   K_a_t_i in Žiga

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika
[/quote]

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
27.5.2007 9:39:04   
draja
Čestitke Žiga in Matia za 3 mesece!!!

CV105 danes je tvoj dan!!!

Vročina zgleda da sem pa jaz edina tukaj, ki uživa v vročini. Zame ni nikoli prevroče. Bolj ko švicam, bolj srečna sem. Naravnost obožujem poletja. Čeprav pa moram priznati, da zgleda, da bom letos malo težje prenašala vse skupaj, saj mi je bilo danes ponoči prvič vroče. Verjetno hormoni pa to. No, res pa spim še v zimski pižami + spodnja majica + zimske rjuhe in kovter.

Mi smo pa danes super spali!!! Je spala od 23-ih do 4-ih, pol urice zizanja in nato spet do 7:30. Juhuhu. Sicer je ob pol šestih nekaj jokcala in stokcala, ampak je šlo k sreči hitro mimo. Se vidi, da ima spet očija ob sebi, ki jo neverjetno pomirja.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
27.5.2007 9:46:44   
tinaaja
bravo Ziva za dober spanec user posted image
Punce, tole se mi zdi zanimivo za kupit : http://www.soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml kaj pravite? Je ful ugodno..
Pametnikuza je v akciji: http://www.soncek.si/si/k3141-fisher-price-pametni-kuza-i6931.shtml

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 27.5.2007 9:56:32 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
27.5.2007 9:53:14   
*sonchek*
Žiga in Matia čestitke za 3 mini svečke!  user posted image

No, pa dobro jutro!

Naš mulc je pa cuker do konca - je spal od 21-ih pa do pol sedmih zjutraj! Mi kar nič ni bilo jasno - sem čist preveč spočita user posted image Očitno smo ga včeraj tako zmatrali, da nas je imel dovolj do jutra. Včeraj smo ga dali v športni del vozička. Ampak mi ni preveč všeč - imam občutek, kot da mi bo ven zlezel user posted image
A-N-J-A
midve imava isti voziček, pa sem zadnjič videla, da imaš Bora tudi že v športnem delu - a tisti del za noge se nič ne zapre? Se mi zdi tako čudno vse skupaj - sem si čisto drugače predstavljala. A si mu pri nogicah s kakšno dekico zaprla? user posted image Še privezat ga ne morem, ker ima ful lufta vmes - mah kar nekaj, sem čisto razočarana. Ampak v košari pa ne more biti več. Mu je premajhna user posted image
No, moj dragi je pa zdaj letel k maši - se mora župniku prikupit, da bo mulca krstil čez 14 dni (župnik sploh še ne ve, da smo si mi kar svoj datum izbrali) - me prav zanima kakšne volje bo prišel nazaj user posted image user posted image

Jaz se moram pa likanja lotit user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
27.5.2007 9:57:18   
cv105
Dobro jutro!

Ja, dan se je začel dobro!

Maks je za nagrado spal od 21.30 do 4.30 in od 5.00-8.30. Sva se zbudila kot prerojena. Zdaj se gremo pa uštimat za na kosilo. Mogoče se bomo zapeljali do Goriških Brd.

Imejte se lepo. Bom zvečer poročala, kako je bilo user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.5.2007 9:58:50   
cv105
Matia in Žiga - vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.5.2007 10:03:42   
Barči78
Ojla,
No, praznovanje rojstnega dne je za nami, imeli smo se super. Pa še vreme je zdržalo, glede na neke slabe napovedi. Pridno je pihnila svečki in razrezali smo torto.

Zvečer sta pa pridno zaspala, pred spanjem pa seveda

user posted image
rada rada.

Ponoči nam je vsem tako kuhala, da smo spali pri odprtem oknu, kaj še bo s tole vročino.

Krst - mi smo Nejo krstili, ko je bila stara 3 mesece in 1 teden, Žana bomo pa malo kasneje, najverjetneje po dopustih. Povabimo samo ožjo družino, boter in botrica skupaj kupita kaj za spomin, mogoče verižico, obesek, ostali pa, kar pač kdo želi, niti ne pričakujeva. Pri Neji je bilo tako, da sta ji moja starša kupila torto, moževa starša pa oblekico za krst. Svečko in prtiček je tudi kupila botrica, ker je tako sama hotela.

Matia in Žiga - vse najboljše user posted image user posted image user posted image za tri mini svečkice.

Zdej grem pa v miru spit kavico.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
27.5.2007 10:11:07   
Sibil_
Dan!

Matia in Žiga-vse naj-naj za tretjo mini svečko!user posted image user posted image user posted image

Pri nas na Obali je lepo oblačno in malo hladneje-posledično imamo čistilno akcijo doma in potem me še čaka en kup perila-fuj.Ampak je treba, kaj čem...user posted image

Tinaaja-glede Tomyevega Multi 6-ena kolegivcq ga je nabavila, ker so ga ful hvalili.Saj je ok, dokler je otrok še spodaj in se igra z visečimi igračami, ko pa začne hodit in to porivat pred sabo je pa štala, ker se ta Multi drek odmika-otrok ti pa treskne na zobe.Nima namreč nobenega ustavljalnega mehanizma in kar gre, ker so kolesa.Otrok se papač nasloni, to se odmakne in čof.Jaz sem videla takšen padec v živo in ga ne bi kupila.Je pa res ugodno sedaj.

Sem razmišljala, da bi bilo lepo jeseni organizirat naše srečanje-zdaj je prevroče in dojenčki so še majhni, takrat bi bilo pa super, kaj pravite?No, vsekakor bi jaz verjetno prišla, pa seveda Lukas tudi...user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
27.5.2007 10:30:42   
tinaaja
Sibil, hvala za mnenje glede Multi-ja. Jaz sem pa ravno pri sosedi vidla enga in jim ful sluzi in mala je cist navdusena nad njim. Cena se mi zdi fantasticna, pa vsec mi je ker bi ga lahko mela na previjalki. Imam na steni zadaj nalimane nalepke in se brina ful prevec nazaj obraca, jih bo treba dol dat user posted image Tko bi pa centrirala navzgor user posted image Bomo razmislili.
Pametni kuza pa mi je user posted image in vsi ga ful hvalijo. Sam je pa se zgodaj za kupovat, ker ga itak ne smirgla. Zadnji super nakup je bila sumeca knjigica, jo ful gleda in cist zanimivo je, erk tok sumi.

Robcki za umivanje rite - no ko smo tok plenice obdelale, pa lahko se robcke. Men so zakon Papmers Sensitive. Grozni so mi od Mulerja, ker imajo taaakooo mocen vonj, da mi gre na bruhanje, ko jih zavoham sploh v kombninaciji z vonjem kakice.

Zabika - fixes extra class 3 imajo v BC na rudniku, v BTC jih niso imeli, ce bos kaj kupovala. Ce zelis ti prinesem najprej kaksno za probat, ker men so Papmers skoraj bolj vsec.

Srecanje marcevk
- smo se zadnjic menile, da bi bil september res bolj idealen. Malo je hladneje, pikci bodo vecji in bo lazje user posted image Tko da jaaa..,Kaj pa lokacija?
Jaz bi skoraj predlagala ljubljano z okolico, ker ste ostale s tok razlicnih koncev slovenije, da ni morda fer, da se nekdo iz stajerske vozi na morje in obratno. Iz Lj imamo kamorkoli skoraj glih, tko da povejte neljubljancanke.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
27.5.2007 11:59:42   
soncek78
Končno je začel delovati ta internet... ma sem bila jezna. In prave čveke ste... 100 strani in več...

Čestitke vsem minislavljencem....!!! user posted image user posted image user posted image

Barči78 - Mene si ganila do solz. Samo, da je vse v redu zdaj. Sisni močno svojo miško in dej in en velik poljubček. Čestitke še enkrat Neji user posted image user posted image  in mamici user posted image user posted image !

Žabika - Hana Re je prava mala princeska..

Obalke- lepo, da smo se načvekale.. Mali sončki so res čudoviti... in tam na plaži je pa res prijetno. Naslednji petek, pa najverjetneje ne bom mogla priti, ker grem z dragim zapravljat v Ljubljano. Si je vzel dopust samo za naju. Oh, kako je priden moj user posted image , pravi user posted image .

Najina user posted image  je pravi mali dobrovoljček! Prav za pojest jo je! Smeje se tako prikupno. Sem prav v user posted image , da imam tako lepo punčko!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
27.5.2007 12:01:12   
draja
Tinaaja hvala ker si spet izbrskala nekaj super - da bo pametni kuža obvezno naš vem že iz nosečnosti, zdaj je pa še v akciji - SUPER!!!!!

Srečanje vseh marčevk super,komaj čakam. Bo pa zanimivo s pol leta starimi malčki. Mogoče bomo takrat še pogrešale čase, ko so pridno ležali v košarah ali pa se tolažili na zizahuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa res čas leti. Čez par tednov bo odprta že tema Marec 2008 user posted image . Joj mene kar stiska ob vseh spominih na to pričakovanje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
27.5.2007 12:01:25   
sezam
Žiga in Matia - čestitke za 3 mini svečke user posted image user posted image user posted image user posted image

tinajaa - mi imamo to in smo zadovoljni. Je že 2 leti v uporabi, najprej je imela Ana igralni center, nato smo ji postavili v voziček. No sedaj ima pa Žiga zopet igralni center user posted image user posted image  Je pa res kot je napisala Sibil malo neuporaben v obdobju, ko ga uporablja za oporo pri hoji. Potem je spet aktualen za prevažanje - igrač in otrok user posted image . Tako je zgledalo ko je bila Ana stara 10m
user posted image

Tudi pametni kuža je ful dober in ga moramo nabavit za Žiga (verjetno za Miklavža, če bo mami zdržala tako dolgo user posted image )

spanje - no pa imel k sreči le 2-dveno muho. Sedaj zopet več spi podnevi. Zgleda da ga je res malo vreme matralo. Danes je bila pa spet tafolga noč. Zaspal malo pred 10 in se zbudil ob 8.30 user posted image . Tudi Ana je celo noč spala, tako da smo naspani user posted image

srečanje marčevk - ja res bi bilo bolje septembra (druga polovica, ker prvo smo mi na dopustu user posted image user posted image )

uf kako vremo - pri nas je oblačno pa še fino piha user posted image . Sem mislila, da bi šli danes na kak izlet, ko imamo končno eno free nedeljo (drugače so ble skoz ene fešte user posted image ), sedaj pa tko. Danes je le kosilo pri rtašči, ker ima tast RD. Upam, da  se kaj umiri. Samo glede na napovedi vprašanjeuser posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

vneta ritka
Erin

Kaj od naštetega je najbolj pomagalo pri vneti ritki vašega otroka?

hrastovo lubje (7%)

canesten (9%)

praška pasta (17%)

bepanthen (39%)

cinkovo mazilo (10%)

hladilno mazilo... (18%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!