Sibil_
|
Čer! Madonca-a boste vse krstile otroke, al je še katera kot jaz, ki ga ne bo?No, jaz tudi nisem krščena in mi nobena vera še ni pri srcu, tako da sem čisti ateist.A ve, ki bboste otroka krstile, vse hodite v cerkev in ste verne?Mislim-vam to res nekaj pomeni, ne samo fešte za žlahto? Ja, obalke smo se malo načvekale, meni je pa bilo žal, da nisem imela kopalk-hehe.Še zvečer so se kopali-in mi je bilo seveda SPET žal, da nimam kopalk.Ah ja.... Drugače je pa sinček od Dskubin prava faca, pa priden je bil.Moj ni nikoli tako priden-ravno prej je nonota zalil z vodo iz bideja do gat, zraven se pa smejal, ker je bil logično tudi poplava po tleh.... Tiste, ki imate že večje otroke-dve leti in več.Pa tudi ostale-rabim mnenje.Kdaj naj bi se otroku kupilo kopalke po vaše?Ker jaz imam namen Patrika pustit nagega na kopališču-mislite, da bi rabil kopalke?Je pa star malo več kot 2,5 let.MAh, jaz bi se kopalkam izognila kolikor je mogoče, kaj pa vem... Še eno dilemo imam.Ko se bom kopala v morju bom sdeveda ven iz morja prišla slana.Tuš verjetno ne bo spral vse soli-kako naj potem dojim?Kako boste to ve reševale?Mislite, da bo tuš dovolj opral bradavice? LP, Sibil