|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.5.2007 21:19:05   
urla
Mater sem mislila, da bom otvorila 100 stran, pa kar ne in ne. Bom zgleda mogla še kaj napisat,

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.5.2007 21:19:23   
urla
Jeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.5.2007 21:22:12   
Barči78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Urla - otvoritev 100-te strani

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.5.2007 21:23:18   
Žabika
Barči: tudi meni so se ulile solzice, ko sem brala tvojo zgodbico o borki Neji!
VSE NAJBOLJŠE NEJA!!!!

amy: kje je tako lepo in prijetno?

vrtec: a še katera ni dobila odločbe? Jaz še kar čakam in čakam! Upam, da niso pozabili name!

Midve sva se spet čist cel dan potepali!
Sem pa ugotovila kaj moram narediti, da me vsak, ki pogleda v voziček ne vpraša: "A je fantek?" Poglejte si:

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.5.2007 21:23:55   
Barči78
Punce, ful lepa hvala za vaše besede, se res počutim super, ko opazujem svoje dva nasmejana otročka. Prov lepo je biti mati, a ne?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.5.2007 21:25:42   
Žabika
Bravo Urla in vse me marčevske čvekice!!!!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.5.2007 21:26:10   
Barči78
Ja Žabika, priznam, da se že cel dan jokcam kot en dojenček, me že ornk glava boli. Ampak, važno je to, da so to danes solze sreče.

Da ti ne pozabim omenit, kakšna lepotička je vaša Hana. Res prava dama.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.5.2007 21:33:49   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

1. Vrtec itak da nismo sprejeti ..
2. krst bomo pa to enkrat avgusta speljali..

in zgodba se ponavlja user posted image mi tuddd hehe

urla, kdaj ma sekica rok?

zabika, mi se cakamo na en vrtec. kao da bodo rezultati tega okoli 10.6. user posted image

da ne bo premal smajlijev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 25.5.2007 21:36:03 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.5.2007 21:35:38   
urla
Žabika - kolk je corti tale tvoja princeska. A je spet nova? Jest vam bom naslednjič na srečanju pobrala vse kartice, bone, čeke..... Boste vidle da mi boste 18. v mesecu hvaležne.user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.5.2007 21:37:39   
urla
Tinaaja - rok ima 15.7, ampak ima pregrado v maternici in je že bolj malo prostora tako da smo v nizkem štartu.
Tokrat brez smajlijev....

user posted image no sam enga, ker sem vas uspešno prebrala za nazaj in sem sedaj na tekočem.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
25.5.2007 21:39:20   
tinaaja
Zabika, jaz imam brino obleceno v kaj roza, pa roza dekco zraven pa me vprasja, a je fantek al puncka user posted image user posted image user posted image Se boljsa so mi vprasanja v stilu: a tole je tvoj pridelek? ja, imamo se paradiznik pa solato od pridelkov. mah brez veze. Cukresa je Hana. user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.5.2007 21:41:22   
tinaaja
Urla, zelim ji, da se malo pocakata, zdaj je vsak dan veliko. Si sicer ne predstavljam tega s pregrado user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 21:43:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.5.2007 21:44:04   
urla
Žabika - sem uspela prečekirat Hanin album. Sem se kr stopila. Mojga sem takoj nahrula da bi se tut on lahko mal poigral s slikicami in naredil kakšne specialne, namesto da sam neki srfa in gleda youtube.

Tinaaja - tvoj pridelek. Ma svašta.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
25.5.2007 21:53:30   
Žabika
Urla: samo moj pa včasih že mal pretirava s tem slikanjem! On bi jo na vsako stvar dal "sedet" in jo potem slikal! Je pa meni tudi Hana všeč, ko jo kam "posede"; se mi zdi potem že taka velika punca!user posted image

Ko smo že pri slikanju! Mi lahko poveste kako velika mora biti slika za osebno - format slike mislim! Čez vikend upam, da jo bova uspela slikat, ker ji moram nujno dati delati osebno. Prav veliko časa nimam več!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.5.2007 21:54:10   
Dajadada
Hana, kako si lušna v oblekiciuser posted image

Jaz ne vem zakaj pa za Nejca vsi mislijo, da je punčka. A ker ima dolge laske...k da imamo kakšen vpliv na frizuro pri tej starosti. Pa oblačim ga čisto fantovsko. Še čisto nobeden ni vprašal, če je fantek, vedno punčka. Ma saj mi je vseeno, ampak čakam ta prvega, ki bo uganil, da je fantek. 

Pridelek, ha, ha.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.5.2007 21:55:34   
dolgolaska
ČER!

Evo mene zopet pa dolgem času!

Sedaj sem prebrala zgodbo od Barči....še zmeraj jokam...ampak važno je da je vse ok...kar v srcu me zaboli ko si samo zamislim da bi se kaj takega lahko zgodilo vsaki izmed nas!!!
Vse najboljše Neja...čeprav z zamudo!!!

Jaz uporabljam Pamperske Activ Fit 3 in so mi cool...Cena je res zasoljena,ampak važno da ne premočijo!!!

Ponoči Lan spi v Bodiju in tenki bombažni pižamici  in pokrijem ga z kovterčkom!

Pri dveh mesecih na drugi posvetovalnici je bil velik 61,5cm in 5510g težak...koliko pa so merili in vagali vaši zakladki????

Spimo tako tako...včasih potegne tudi 6 ur ampak to je redka redkost..ponavadi spi tko 3-4 ure in potem papcanje in spet spanje!
Kako pa podnevi???A vam kaj spančkajo??Meni je včasih mali pokonci tudi od 3 pop. pa do 9h zvečer...hm...???

Spati ga dam na bok...vedno...ampak čez par sekund se mi obrne na hrbet in potem stegne rokice čez glavico na glavo in čez očke mu dam "ninico"in pančka...ko pa ga matrajo krči ga dam ležat na trebušček!

Nisem zasledila...kje boste kupile odejice in svečke za krst...prosim za kakšen naslov v Ljubljani!!!

Žabika...sem končno dobila avtosedež od Quelle-ja!
...in nobenega drugega paketa!Sej bolše za njih..user posted image
Kaj si pa ti poštimala????...aja ...kok maš lepo pupiko...pa kaka cortkana kiklca....

No tako upam,da niste preveč jezne name ker se ne oglašam več tako redno....se bom v bodoče malo bolj potrudila...in vas bom vsaj bolj redno brala da vas potem ne bom več spraševala stvari o katerih ste že vse podebatirale!!!

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 25.5.2007 22:02:31 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.5.2007 22:02:30   
Naomi
cer,
zivi in zdravi user posted image user posted image
...sva / smo se cel dan potepali, mamica je prestala tudi 3 urce pri frizerju ( damn i'm beautiful user posted image ), Svitek pa kot naroceno pridno prespal, pol ga je pa babi prpelala popapcat user posted image ...tko, da dons sva LJ  okol obrnla, pol se z ocijem k je koncou s sluzbico...
...da vsem voscim za svecke, evo vam jenciji racke maleuser posted image user posted image user posted image user posted image
meaa...bomo mi se naprej pesti drzal, da bo RES vse OK...Lan je pa korenjak, da mu ni para...polupckej ga se u Svitkovem imenuuser posted image
...o plenicah...jest mam zdej Chiccotove in so mi ibr kuluser posted image ...ponoc nimamo nobenih preoblacenj vec, razn seveda k extremno velik kaka, sam takrat mislm, da nobena neb zdrzala...user posted image
...zdej grem pa kr pancat, da bo hitrej ju3 k je ocka spet doma...da bomo skp uzival...joopee user posted image user posted image
no, lepo panciteeeeeee...papa

p.s. Katiiiiiiiiiiii we miiiiiiiiiis U user posted image user posted image
p.s.s. Bizovik me vidiuser posted image ...ampak najbolj verjetno pa je, da greva s Svitkom na morcka drug tedn u sredo...mam u tork se G user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
25.5.2007 22:11:43   
Dajadada
Dolgolaska, stvari za krst dobiš v Škofijski knjigarni na Mačkovi v Lj ali pa naročiš preko neta v Slomškovi knjigarni http://knjigarna.slomsek.net/.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
25.5.2007 22:11:45   
thaiss
Čestitke Izi za dva meseca in Sanji za tri meseceuser posted image !

Pa seveda čestitke Neji za dopolnjeni dve letiuser posted image !!!!!! Bravo Barči, pogumna mamica še bolj pogumna pupa!!
Eno user posted image  za srečo!

kaj mislite o uvajanju goste hrane pri 3-mesečniku?! meni se tudi zdi malo preprezgodaj. Naš Matia je delno dojen, pa bova začela z GH po dopolnjenem 4m oz še kak teden kasneje.

Sonchek in Sezam- jaz se tudi  ukvarjam s krstom.
Mi krstimo 3.6.; prtiček in svečko so botri kupili, za obleč sva kupila prejšnji teden,
jutri pa začnem s konfetki.
Glede povabljenih, sva omejila na minimalno št. - starši, none..tko da nas bo samo 12.
Vabila smo že naštampali, jutri pa jih raznosimo naokoli.

Oblačenje za spanje: jaz mu oblečem samo dolgo pižamco, pokrijem pa z rjuhco

Urla - otvoritev 100-te strani

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
25.5.2007 22:17:49   
dolgolaska
ŽABIKA...rada bi ti poslala ZS pa ne gre...kje je tvoj mail naslov???
Ali pa ga ti pošli meni pa ga bom jaz potem tebi...
Mislm...sem zakomplicirala a ne???

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
25.5.2007 22:29:08   
Sibil_
Čer!

Madonca-a boste vse krstile otroke, al je še katera kot jaz, ki ga ne bo?No, jaz tudi nisem krščena in mi nobena vera še ni pri srcu, tako da sem čisti ateist.A ve, ki bboste otroka krstile, vse hodite v cerkev in ste verne?Mislim-vam to res nekaj pomeni, ne samo fešte za žlahto?

Ja, obalke smo se malo načvekale, meni je pa bilo žal, da nisem imela kopalk-hehe.Še zvečer so se kopali-in mi je bilo seveda SPET žal, da nimam kopalk.Ah ja....user posted image
Drugače je pa sinček od Dskubin prava faca, pa priden je bil.Moj ni nikoli tako priden-ravno prej je nonota zalil z vodo iz bideja do gat, zraven se pa smejal, ker je bil logično tudi poplava po tleh....user posted image

Tiste, ki imate že večje otroke-dve leti in več.Pa tudi ostale-rabim mnenje.Kdaj naj bi se otroku kupilo kopalke po vaše?Ker jaz imam namen Patrika pustit nagega na kopališču-mislite, da bi rabil kopalke?Je pa star malo več kot 2,5 let.MAh, jaz bi se kopalkam izognila kolikor je mogoče, kaj pa vem...user posted image

Še eno dilemo imam.Ko se bom kopala v morju bom sdeveda ven iz morja prišla slana.Tuš verjetno ne bo spral vse soli-kako naj potem dojim?Kako boste to ve reševale?Mislite, da bo tuš dovolj opral bradavice?

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
25.5.2007 22:36:21   
dskubin
Punce, mene pa zanima, če ima katera poletno prevleko za avtosedeže tudi za starejšega otroka (torej za 9-18 in ne za lupinco) in kako se obnese? Ker Draž se ful poti in je gnil v sedežu tut če se zapeljemo samo do trgovine - pol pa mati briši pa preoblači,... ;)

sibil, jaz se pofočkam v tvojo skupino ;)
Aja, pa glede prestolonaslednika. Sej veš kako je, ko pridejo otroci v novo in neznano okolje. So tanartabolj pridni. Ampak ga morem pohvalt tud jaz, je bil res priden danes, magari, da bi bil vsak dan tak. Srečna mama.

dojenje po plavanju v morju - po moje ni nič hudega, tudi če se ne opereš, itak si slana tudi ko se potiš. Tko da je po moje tisto hitro tuširanje na plaži čisto dovolj, sej ko boš pa dala Lukasa v morje bo pa sam sebe lizal, k mu bo všeč.

kopalke - tamala bo verjetno v plenički (v izogib pleskanju mamice, brisače in plaže), Draž pa najbrž s pleničko samo v vodi (v izogib znanim plavajočim predmetom user posted image ). Čeprav se spomnim, da sva z user posted image vedno bila skupaj v vodi z nečakinjo, ki je bila v taki starosti brez kopalk. En je njo čuval, da se ne prevrne iz swimtrainerja in jo zabaval, tadrug pa s kanglico okrog plaval za vsak slučaj. No oba mojadva imata tudi neoprenske kopalke, najbrž pa jih bo uporabljala samo Diti, da ji zaščitimo malo mehur in ledvičke.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 25.5.2007 22:55:14 >

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
25.5.2007 22:40:06   
draja
Glede teh komentarjev ob vozičkih imam pa tudi jaz enega na zalogi: zadnjič nas sreča en fotrov kolega, pa stoji 3 metre stran od vozička (si sploh ni upal bližje), nama čestita, nato pa pomigne proti vozičku in naju vpraša "A sta zadovoljna?" Mislim svašta. Bi mu kmal odgovorila: "Ne - bova reklamirala!!!!!!!"

Sibil jaz se mislim na morju samo stuširat pred dojenjem. Saj isto počnem zdaj, ko se npr. spotim, saj ne smem uporabljati preveč mila zaradi suhe in občutljive kože. Jaz mislim, da je ni čez navadno tekočo vodo. Samo mal bo treba bolj kopalke z joške umaknit pod tušem user posted image user posted image user posted image .
Pa glede krsta - meni ne gre samo za fešto, ampak mi to zelo veliko pomeni. Kadar utegnem oz. sem utegnila, ker zdaj z Živo to praktično ni več izvedljivo, sem šla tudi ob nedeljah in praznikih k maši. Jo mislim tudi k verouku vpisat - skratka jo vzgajati tudi v krščanski veri.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
25.5.2007 22:44:06   
draja
Aja pa za krst se dobijo sveče in ostalo tudi v trgovini Zvon na Resljevi - v križišču nasproti Gimnazije Ledina. Jaz sem tam naročila tudi poročno svečo za naju.

Juhu, zgleda da je Živa zaspala za noč. Končno mi je 2 večera zapored ratalo jo uspavati pred polnočjo. No, glih nekih zaslug si ne morem pripisovati, ker je zaspala sama v košku, ampak se pa fajn sliši, če rečeš da si otroka nekaj "naučil".

Nočko!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vožnja s kolesom
krtačka

Kdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?

pred 3. letom starosti (16%)

med 3. in 4. letom starosti (31%)

med 4. in 5. letom starosti (33%)

med 5. in 6. letom starosti (12%)

po 6. letu starosti (7%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!