Pikca
|
Jutro, Lukas (Sibil), Klemen, (Tekica) in Maks (Kr_enamami), čestitke za 3 male svečkice! Čestitke tudi vsem, ki ste praznovali v soboto in nedeljo! Med vikendom mi sploh ne znese prit na RR, zato mam pa v pon. zmeri za 1 uro branja Sem videla, da ste debatirale o vozičkih-marelah; mi imamo BBYjev gold rider (nekaj takega kot je zdaj v akciji) in zdaj še Hauckov speed sun plus; BBY se dosti lepše pelje (ima boljša kolesa), Hauck pa ima boljši sedalni del (gre v ležeč položaj, bolj oblazinjen, prednje varovalo). BBY je krasen, vendar uporaben nekje od 6. mes. naprej. Sem pa opazila, da ima Ariel v akciji model Sprint 6, mi pa smo dobili Speed sun plus a so se zmotili ali kaj, saj pritožujem se ne, ker je speed sun novejši model. robčki - so mi najboljši Nivea soft creme, kupujem pa male paketke po 20 robčkov, ker jih uporabljamo v glavnem za na pot. po DMovih je pa Živa dobila alergijo (po nekaj mesecih uporabe). Vikend je bil pa kar pester, v soboto obiski, Živa je bila grozno tečna, v nedeljo pa je začela kihat in smrkat . Jernej je pa vedno bolj priden . včeraj smo morali spet v arboretum, ker je Živa cel vikend težila, da se hoče z vlakcem peljat. ko smo končno ujeli vlakec, je bilo pa že ful oblačno... smo šli vseeno gor norci in seveda nas je nevihta ujela, pa smo jo še kar dobro odnesli. a zdaj bo pa 2 dni dež - Skačica priložnost za najini nalogi
|