dskubin
|
Čestitke vsem mini slavljencem Lukasu, Klemnu in Maksu ter včerajšnjima Matii in Žigi. Mi smo se šli čez vikend malo razvajat k noni in nonotu na s. Primorsko, pa še bi potegnili kakšen dan, če ne bi mogla mamica danes na pregled k G. Sej bi prestavla, ampak mi je bilo že do zdej preveč čakanja (so mi oni 2x datum premaknili ). No v vsem tem pa je le nekaj dobrega, saj sem ob pogovoru o zaščiti izvedela, da bo od naslednjega meseca (ki je itak že za ovinkom) Mirena zastonj, tko vsaj pravi moja G - bom poklicala, da bom vidla, če bo res. Se nama pa še ni uspelo odločit (meni in ) namreč, če si jo dam namontirat al ne. Kaj pa vem, tablet ne smem, dokler dojim (če bo po sreči vsaj tam nekje do novega leta), kondomi mi pa ne dišijo preveč - sej za silo so že, ampak celo leto se s tem ukvarjat. Pa mogoče bi še kakšnega paglavčka, ampak ne tako hitro, kot zdej, bi počakala kaki 2 leti - no za tolko, mi je rekla G, se pa že splača Mireno not dat, za manj časa niti ne priporoča (pa da naj se odločim čimprej, ker za to itak ni treba M čakat). Na koncu se bom itak mogla sama odločit. Smo bli na koncertu in Draž je v živo spoznal vsa pihala. Se mi zdi, da mu rog v živo ni tko zanimiv, kot na slikah, mu je bolj všeč sax in tuba - izgleda, da bo glasbenik. No itak ga zanima vse, bi se reklo od solate do dvigala in od mravlje do strehe. Za ritko uporabljam vatko in vodo, pa iste robčke za oba - večinoma od DMja. Izgleda, da našima ritkama ne povzroča preglavic menjavanje robčkov, pa plenic, tko da mami to nabavlja po principu čimboljša kvaliteta za čimnižjo ceno. Activ fitke so sicer najboljše (cena pa temu primerno zasoljena, aja BTW od jutri bodo znižane v Sparu), ampak nam ne prepuščajo niti Hoferjeve (te ima trenutno mulc), tamali pa sem za preizkus vzela tiste iz Lidla (tavelik paket), ki so me pozitivno presenetile. So tanke, ozke med nogicami, elastika zadaj, le podaljšanih trakov spredaj nimajo. Niso nam še prepuščale in verjetno bomo ostali pri teh - jih bom sprobala še za Draža. No, v kolikor se pojavijo kaki problemi, bomo seveda zamenjali. tinaaja - ja ta Multi 6 al kaj je povsod sedaj 50% znižan in sem že imela škatlo v roki, pa sem jo nesla nazaj (ker že imamo en podoben most in tudi poganjalec). Se mi zdi drugače ful dobra igrača - sej je to ta 3 v enem, ki je najprej most, pa potem poganjalec, pa potem vozek za potiskat, ne. Torej je res ugodna cena glede na to, da ti pride gotovo v poštev tja do 3. leta lai pa celo več . No, razen takrat, ko se uči hodit. Za kužka sem pa razmišljala, da bi kakega tujejezičnega nabavli, kaj pa vem.
|