|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.5.2007 13:53:13   
Naomi
en lj.user posted image dober dan,

predno pozabim, Brina ma pa tooooooooooooooook hudi jaknco da bi jo se mama naomi mela...sam tako loh sam na nos spravi user posted image user posted image
...drgac pa snidenje z Zigcom in Kati uspelo...Zigec kavo prespal, Svit mal manjuser posted image ..poslovila sta se pa u malce bolj mocnem tonuuser posted image user posted image ...
...aja vse to ste se zmenle...OK, se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..pa cestitke za nove mini sveckeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
papa, se kej l8r

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.5.2007 14:07:57   
Dajadada
Srečanje na obali: prvi teden v juliju...bi z veseljem spoznala obalne marčevke, upam, da boste doma in ne na dopustu, da se vam z Drajo pridruživa.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.5.2007 14:08:15   
Taya85
user posted image

Da vidim če mi bo ratalo

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.5.2007 14:42:56   
draja
Dajadada nisem dobila ZS. Ne vem kaj je bilo narobe. Ti bom pa jaz zdaj poslala, pa da vidimo če dela.

Obalke itak da bi vaju z Dajodado radi spoznali!!!!

Ritka Tudi mi uporabljamo TO TO krpice, ki pa so v bistvu kot vatka. meni so zakon!!!

Midve sva bile pa danes peš v mercator centruuser posted image . Imava dobre pol ure peš v eno smer. Sem ful happy, da nama je avantura uspela innaju ni dež ujel. Živa je obe poti prespala, radovedno gledala v trgovini in se vsakič na blagajni jokalauser posted image . Sem si pa dala duška in mali kupila eno toooooolk cute ropotuljico v obliki zajčka, pa že kar hladilno grizalo za zobke (itak da v obliki zajčka). Aja pa mogla sem si kupit isto škatlico za dudico kot jo imaš ti Tinaaja. Je res ful praktična.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.5.2007 14:47:11   
Taya85
jooj kako se tega vraga pomanjša??

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.5.2007 15:18:38   
dskubin
Čestitke vsem mini slavljencem Lukasu, Klemnu in Maksu ter včerajšnjima Matii in Žigi.

Mi smo se šli čez vikend malo razvajat k noni in nonotu na s. Primorsko, pa še bi potegnili kakšen dan, če ne bi mogla mamica danes na pregled k G. Sej bi prestavla, ampak mi je bilo že do zdej preveč čakanja (so mi oni 2x datum premaknili user posted image ). No v vsem tem pa je le nekaj dobrega, saj sem ob pogovoru o zaščiti izvedela, da bo od naslednjega meseca (ki je itak že za ovinkom) Mirena zastonj, tko vsaj pravi moja G - bom poklicala, da bom vidla, če bo res. Se nama pa še ni uspelo odločit (meni in user posted image ) namreč, če si jo dam namontirat user posted image al ne. Kaj pa vem, tablet ne smem, dokler dojim (če bo po sreči vsaj tam nekje do novega leta), kondomi mi pa ne dišijo preveč - sej za silo so že, ampak celo leto se s tem ukvarjat. Pa mogoče bi še kakšnega paglavčka, ampak ne tako hitro, kot zdej, bi počakala kaki 2 leti - no za tolko, mi je rekla G, se pa že splača Mireno not dat, za manj časa niti ne priporoča (pa da naj se odločim čimprej, ker za to itak ni treba M čakat). Na koncu se bom itak mogla sama odločit.

Smo bli na koncertu in Draž je v živo spoznal vsa pihala. Se mi zdi, da mu rog v živo ni tko zanimiv, kot na slikah, mu je bolj všeč sax in tuba user posted image - izgleda, da bo glasbenik. No itak ga zanima vse, bi se reklo od solate do dvigala in od mravlje do strehe.

Za ritko uporabljam vatko in vodo, pa iste robčke za oba - večinoma od DMja. Izgleda, da našima ritkama ne povzroča preglavic menjavanje robčkov, pa plenic, tko da mami to nabavlja po principu čimboljša kvaliteta za čimnižjo ceno. Activ fitke so sicer najboljše (cena pa temu primerno zasoljena, aja BTW od jutri bodo znižane v Sparu), ampak nam ne prepuščajo niti Hoferjeve (te ima trenutno mulc), tamali pa sem za preizkus vzela tiste iz Lidla (tavelik paket), ki so me pozitivno presenetile. So tanke, ozke med nogicami, elastika zadaj, le podaljšanih trakov spredaj nimajo. Niso nam še prepuščale in verjetno bomo ostali pri teh - jih bom sprobala še za Draža. No, v kolikor se pojavijo kaki problemi, bomo seveda zamenjali.

tinaaja - ja ta Multi 6 al kaj je povsod sedaj 50% znižan in sem že imela škatlo v roki, pa sem jo nesla nazaj (ker že imamo en podoben most in tudi poganjalec). Se mi zdi drugače ful dobra igrača - sej je to ta 3 v enem, ki je najprej most, pa potem poganjalec, pa potem vozek za potiskat, ne. Torej je res ugodna cena glede na to, da ti pride gotovo v poštev tja do 3. leta lai pa celo več user posted image . No, razen takrat, ko se uči hodit. Za kužka sem pa razmišljala, da bi kakega tujejezičnega nabavli, kaj pa vem.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.5.2007 15:45:37   
Anonimen
Dskubin - kje pa imaš nonota in nono na S. Primorskem, ker sem tudi jaz iz tistega konca...

Pa če bo mirena zastonj bo res enkratno, sam kako pa to? A za vse? Veš povedati kaj več? Sicer imam G tudi jaz danes, pa bomo kr na kondomih do nadaljnega... no, kr ne vem kaj bi...

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.5.2007 16:02:13   
Sibil_
Dskubin-you made my day!Imam namreč recept za Mireno pa še nisem šla po njo-no, če bo zastonj bo pa super...Sicer pa so baje neki izcedki na začetku in jaz to med poletjem ne bi-jaz bi se kopala pa to.user posted image

Za srečanje prvi teden julija ni problem sploh-pa če je katera prej tu naj se javi, pač organiziramo srečanje kot z Žabiko in je.Klepet in fajn družba-me smo bile celo slikane od enih tujk, hehe.Kup mamic z lepimiiii dojenčki....user posted image

Danes sem izvedela eno dobro novico-obeta se neka prodaja in verjetno bom imela na razpolago nekaj kapitala za odpret kako firmo.Punce-ima katera kakšen res dober nasvet?Jaz namreč načrtujem kakšen d.o.o. verjetno, ampak ne vem kaj bi delala sploh...nekaj sem študiorala o trgovini, pa nisem ziher kako in kaj.Nasveti?user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.5.2007 16:10:58   
tinaaja
dajadada, bos v sredo vidla prevleko v zivo, pa se bos lazje odlocila, ce ti sede. pol das pa "ponesreci" v kosaro 

erna - brina in dojenje skupaj sta zame uganka. ja, brez nastavka se prej odkljuci, ceprav sem ji parkrat dala pol nastavek gor in je se naprej ful pila tko da..

IZVIRNO SPOROČILO: draja
 Aja pa mogla sem si kupit isto škatlico za dudico kot jo imaš ti Tinaaja. Je res ful praktična.

jeeee, ja res je prakticna zadeva, da je stalno pri roki Cestitat za podvig "mecator" . jaz sem tud misnla it v nasga tukaj, pa je bil vik in krik sred sprehoda in sem samo sibala mimo

Taya - kar celjust mi je dol padla ob teh laskih cist hudo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.5.2007 16:19:19   
Taya85
Cao mamice!

Sem končno našla tudi jaz nekaj časa za kaj napisat. Vas pa vsak dan prebiram, ampak ko pa hočem kaj napisat mi pa časa zmanjka.

krst tudi mi ga nebomo imeli

robčki za ritko brisat mi jih uporabljamo pampers robčke ali mullerjeve

spanje naša pupa že kar ene 10 dni spi od 22.30-8.30 brez dojenja, tako da jo moramzelo pohvalit

dvigovanje glavice pred nekaj dnevi je začela malo glavico dvigovat, večinoma, ko jo previjam, medtem ko me brca v trebuh, ji včasih komaj dam planico gor

user posted image
takole pa zdele počiva naša pupa, no ja.......se že dere........letim

ja res nevem če se laho še kakšnauser posted image  pohvali s takimi laskiuser posted image

< Sporočilo je popravil Taya85 -- 28.5.2007 16:24:09 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.5.2007 16:23:06   
K_a_t_i
Naj se uščije user posted image . Mi2 sva šla v Tivoli - parkirnino plačat!!!! user posted image  Lih sem se počla na klopco, da 2 mesca star Cosmopolitan user posted image  preberem, pa je začel kapljat. Pri prvem semaforju pa spet sonce. Zdej pa čakam nevihto, da bo zadoščenje user posted image .

Naomi, še dober da ni blo kake kontrole na obvoznic. Sem divjala kt pr iduser posted image . Prekratka obvozenca je do Bežigrada - mulc je koj vedu, da je semafor user posted image . Je bla pa taka panika, kot da že najmanj pol dneva ne bi jedu, ne pa 2 urce!!! Lakom laaaaaaaaaaaaaaačeeeeeeeeen.

Zdej grem pa brat kaj ste vmes napisale...

user posted image  A še ne ščije?!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.5.2007 16:28:33   
*sonchek*
No, midva sva od pediatra - jaz pa čisto razočarana. Mali se je zredil za malo manj kot 800g in zrasel za en ušiv cm user posted image Cepljena nisva bila. Ga je pa celega pregledala - pljuča so ok, srček tudi, bezgavke tudi, sliši in vidi še vedno lepo (ne vem, zakaj mu je spet to gledala), kravce lepo pase in je po njenih besedah zdrav, zadovoljen in lep fantek user posted image Edino grlo ima majčkeno rdeče (bogsigavedi zakaj user posted image ), pa je cepljenje prestavljeno za 14 dni. Glede teže in rasti sem pa totalno razočarana - sem sedela pri zdravnici kot kup nesreče user posted image Mi je rekla, da je to normalno, da zdaj kilaža počasi raste. Vse lepo in prav, ampak kako je pa lahko prejšnji mesec dobil kilo in pol?! Rekla je, da nič dodajati, ampak naj se lepo dojiva naprej. Nič - grem se kujat, pa kuhat polento... user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.5.2007 16:37:23   
draja
Taya85 čudovito princesko imaš!!!

sem pozabila prej napisat naše prigode s kakanjem včeraj zvečer in danes zjutraj:
1. se spravimo kopat, jaz jo namilim, dragi vodo pripravi, jo vzame, položi ritko v vodo in frrrrrsk, polna banjica drekcauser posted image  - valjda hitro ven, oprat banjico in ponovi vajo
2.po kopanju se naje in jo dam v ležalnik in se pogovarjam z njo,nakar jo dragi vzame v naročje in opazi, da je čist pokakana pri strani - vse čez body in žabice (to je bilo že 3. da je šlo vse čez Active fit pleničke, pa mi ni jasno, ker prej nismo imeli teh težav - mogoče so ji še prevelike, ali pa ji jaz premalo zatisnem)
3. zjutraj ob 5:30 jo grem na hitro, v poltemi previt in ko jo razvijem se veselo pokaka po celi previjalki user posted image  (pa glih sem dala gor oprano prevleko user posted image ). sva bile obe kmalu čist budne.

No tko je bilo to noč pri nas. Me je prav strah ratalo previjanja user posted image user posted image user posted image . Aja pa itak sem sama kriva, ker sem se včeraj pohvalila, da ne kaka več toliko.

sonchek ma ne sekiraj se zaradi kilaže!! Važno da je mali zdrav in da lepo napreduje!!! Saj vsi rečejo, da se po dveh, treh mesecih počasneje redijo. Anej je pač lep, zdrav, eleganten poba!!!

< Sporočilo je popravil draja -- 28.5.2007 16:40:11 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.5.2007 17:21:04   
K_a_t_i
ŠČIJE!!! user posted image

Sonchek - "pljuča so ok, srček tudi, bezgavke tudi, sliši in vidi še vedno lepo , kravce lepo pase in je po njenih besedah zdrav, zadovoljen in lep fantek" TI SE PA SEKIRAŠ?! ker je sam za 1 centi zrastel? Punca, nasmeh na usta in glavo pokonc! Super mamica si, Anej pa krasen fantek!!! user posted image

Draja, dober ga serjete!! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.5.2007 17:29:59 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.5.2007 18:01:17   
malecka_mateja
ojla!

PUNCE FEBRUARČICE MAMO SREČANJE 16.6 V SOBOTO V LJ!ČE SE KATERA HOČE PRIDRUŽIT????

POFOČKAJTE SE!TISTE KI BI PRIŠLE!!!user posted image user posted image user posted image

no torej punce tega ne smete zamuditiuser posted image user posted image

vreme je zauser posted image user posted image user posted image zato čepimo domauser posted image !drugače smo ok!

no zdaj pa gremo tv gledat!limonade!jih že tako dolgo nisem  pa morem spet mal pogledat!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.5.2007 18:12:56   
K_a_t_i
Ja ve pa ste face user posted image . Cele dneve ste same doma, pol pa se zmente edin dan v tednu, ko lahko fotri pedenajo mularijo user posted image .

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.5.2007 18:17:02   
dskubin
kje pa imaš nonota in nono na S. Primorskem, ker sem tudi jaz iz tistega konca...
Pa če bo mirena zastonj bo res enkratno, sam kako pa to? A za vse? Veš povedati kaj več?

Moji starši so v Kanalu, no, tam sem bla tut jst doma. Jah, mi Primorci. Prej smo rekli, da gremo na morje, zdej se pa grem kopat user posted image .

mirena - G je rekla, da bo za Mireno plačevala zavarovalnica, pa da vidimo, če bo res. Sem dobila tazelen recept, samo morem počakat do druzga meseca (morem poklicat prej k G, da preverim). sibil - Glede izcedkov nimam pojma, se še nisem nič bolj konkretno pozanimala. Sicer polno dojim, samo če pa vseeno pride M poleti, jao mene, pol mam rajš izcedke, kot M, vsaj prvič sem imela ene 2x tako močno user posted image , da sem imela občutek, da se je scedilo ven za celo leto in več, ko sem bla brez. user posted image

prevleka - jaz sem reskirala ta dnar in jo kupla za tavečjega, ker se res cedi z njega. Oprala sem jo, nisem pa je mogla namontirat v sedež brez da bi vse pasove stran dala, to pa je pri Röemer kingu cela znanost (saj verjetno pri drugih tudi) in sem namontirala samo na vzglavniku - tamal ni bil nč moker user posted image . Tko da upam, da res deluje. Bom še poročala, če se je nakup izplačal.

jaz pa čisto razočarana. Mali se je zredil za malo manj kot 800g in zrasel za en ušiv cm

Ah dej no. Kaj pa naj jaz rečem, ko se je naša v prvem mesecu skrčila za 2cm? user posted image . Res. Oni to merijo bolj tko, od oka, sej najbolj vidiš po cunjah, da otrok raste. Kilaža je pa čisto ok, marsikatera bi dala nevemkaj, da bi pridobili toliko na teži. Sedaj po 3em mesecu bo šlo pa še manj gor, nič se sekirat. Če bi bilo 1,5 kg vsak mesec, bi te mulc kmal dohitel user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 28.5.2007 18:19:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.5.2007 18:53:34   
*sonchek*
Hvala punce!  user posted image Sem kar malo boljše volje! Jah, kaj čem - sem bila kar malo šokirana, glede na to, da je prejšnji mesec zrasel za 6cm (zdaj pa za en ubogi cm), pa se zredil za kilo in pol (zdaj pa samo za malo manj kot 800g)... No, po tabelcah smo še vedno v zlati sredini (s 6kg in 61cm).
Aja, pa polenta je bila
user posted image Saj je šel možek zdaj po pečenega piščančka user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.5.2007 19:32:01   
tinaaja
Ja ve pa ste face . Cele dneve ste same doma, pol pa se zmente edin dan v tednu, ko lahko fotri pedenajo mularijo .

user posted image ja, jaz tud soboto raje familiarno user posted image hvala za vabilo, ampak kot receno se bomo cartal v druzinskem krogu.
Bizovik - se zna zgodit, da pridem malo kasneje.. Ce se bomo sploh uspele dobit glede na vreme.

Dobila sem cunjice iz Gap-a iz US user posted image user posted image All starke so cist hude, diaper pants in kapica s siltom bodo prav ravno poleti user posted image Zdaj pa res konc nakupov oblek. Edina zadeva, ki ji res rabimo je kaksna tanka jopa ali jakna za cez.

Sonchek - super ste in ne travmiraj. Ukaz user posted image Vis, kok smo razlicni, jaz sem bila ful vesela 800g, tebe pa skrbijo. Vsak mesec zdaj bodo sli manj gor. Od 3-6mesecev morajo it minimalno 80g na teden!! Vazno, da Anej lepo napreduje.

Kaj je s tem vremenom user posted image prej sonce in lilo kot iz skafa, zdaj pa samo lije, nebo pa kot na sodni dan user posted image   Zdaj pa mas svoj dez KAti user posted image

No brina se je napapala, zdaj pa pana. Hmmm fotrcek je reku, da bo sel mal kolege pogledat, ko bo zaspala po kopanju in hranjenju - hehe modra mu bo zagodla in ne bo sla spat kmalu user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.5.2007 19:51:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Zdaj pa mas svoj dez KAti user posted image

Jeuser posted image ! Lih, ko sem tole prebrala je tko usekal, da sem se skor usrala, tamal mi je pa kr z joške padu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Hmmm fotrcek je reku, da bo sel mal kolege pogledat, ko bo zaspala po kopanju in hranjenju - hehe modra mu bo zagodla in ne bo sla spat kmalu user posted image user posted image

Še boljš je, če mu uvališ zgodnje jutranje dežurstvo - uno pred šihtom user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.5.2007 19:54:40 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.5.2007 20:00:57   
erna14
sonchek:nas tamal se je prvi mesec zredu 1800g ta mesec pa 640 pa mi je rekla da je uredu.
tinaaja:me bi lahko kako bukvo napisale o tem dojenju,ampak zanimivo obema se pletejo iste zamisli po glavi,jaz sem predno sem prisla na rr in prebrala tvoj odgovor,ravno tako naredila hranila brez nastavka 5 min in fertik ni hotu usta odpret vec fertik sem rekla no da vidm kaj bo z nastavkom dam gor mali je vleku se pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image .zdaj pa naj mi kdo pove ali midve nimava pojma o dojenju ali pa najina tamala naju mal zezata ker jaz nisem vec dost pametna
draja:hudo dobr,sem se tok nasmejala kak cukrcek je bravouser posted image user posted image user posted image zna mamici pa ociju dobr nagajat
plenice:jaz bom morala ze 4 kupit ker so tamalmu komaj se prav 3,jaz mam pa se zalogo 2 paketa.tako da ce se mi slucajno ne bo izslo z paketi ga bom z veseljem kaki podarila kaj in kako pa vam povem pravocasno

zdaj pa sibam tamalga na zizo prklopt da bo za pancov ker vidm da ma ze slincek v ustih pa se zraven trudi cez slincek se prst spravtuser posted image user posted image

nocko

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.5.2007 20:08:54   
Žabika
Mi smo imeli pa danes UZ kolkov in je vse ok! Potem smo jo pa še stehtali in je imela 5350g, kar je 200g več kot 10 dni nazaj, tako da je vse ok! Lahko še naprej ponoči spi!user posted image

erna: jaz sem ji zdaj parkrat zvečer dala moje mleko in danes je dobro! Ji pa večkrat čez dan sperem s fiziološko!
Tudi jaz jem Centramed mami; ne ravno vsak dan - ampak, ko se spomnim!

sezam: ja vem, da se ritem hitro menja oziroma spreminja! Imam kar nekaj kolegic, ki imajo malo starejše otročičke - tako da približno vem, kaj me čaka! Je pa itak vsak otrok samo sebi podoben!

Kati: Hana spi v svoji sobi od desetega dne. Vrata ima zaprta, imam pa baby phone.

mustela: imajo jo v lekarni Dravlje

tinaaja: frajerka je tvoja Brina! Pa kako lepo že čita!

Taja: pa sem mislila, da ima Hana ful las, ampak tale tvoja princeska ima pa res ornk frizurico že!

umivanje: mi uporabljamo To To baby blazinice za vse! Vata mi je pa čist mim, jo imam še cel paket. Tudi meni se čist stlači, pa potem ne vem kaj naj z njo!

sonchek: pa saj se je Anej dovolj zredil! Ne sekiraj se! No glede dolžine naj ti pa povem, da je bila Hana 10 dni nazaj krajša za 1,5cm! Toliko o realnosti meritve!

mateja: hvala za povabilo, ampak mi bomo uživali na morju!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.5.2007 20:11:38   
draja
Tinaaja, Erna - ko sva se midve odvajale od nastavkov je bilo isto. Bradavice ni nikoli dolgo vlekla - al je zaspala al ji je pa kar ven zdrsnila. Pa sem dala nastavk pa je vlekla naprej. tko sem imela jaz tudi na začetku feeling da boljš pije z nastavki. Saj dokler se ni navadila brez je bilo najbrž to res. Zato pa sva šle lepo postopno, dokler nisem dobila feelinga da pa se brez nastavka bolje naje. Fora pri nastavku je, da ga lahko vleče kot dudo tudi ko ne pije več - vsaj moja je bila to sposobna, ker rada vleče dudo ko se crklja. Še vedno zdaj ko se dojiva ji bradavica hitro zdrsne ven iz ust in zgleda čist zadovoljna in sita, ampak če ji jo spet dam v usta spet lepo zagrabi in vleče naprej.
Dejstvo pa je, da so dojenja zdaj brez nastavkov BISTVENO krajša, sita pa sigurno je.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.5.2007 20:26:45   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

.zdaj pa naj mi kdo pove ali midve nimava pojma o dojenju ali pa najina tamala naju mal zezata ker jaz nisem vec dost pametna

iz teorije bi lahko magistrsko spisala, za doktorat pa mi praksa pesa user posted image

Kati, nas daddy vstane veliko pred nama, ce je brina v spalnem elementu, tko da jutranjega dezurstva niiii ... Nas oci tudi najine nocna dojenja in previjanja prespi - je razvil selektiven sluh user posted image Tko, da zdaj ze futra Brina, da bo kmal zaspala in bo lahko mrknu. Jaz bom pa album urejala.

Televizija - brina je ze zdaj zasvojena z njo. Ker imava ta velik LCD ful vidi in to je zakon user posted image cist se je po fotru vrgla. Jaz pa skoz penim, da naj je ne da v lezalnik pred tv - sicer da mir in npr. navija pri tenisu, ampak vseeno user posted image

Centramed mami - ga tudi jem, ne vsak dan, ampak recimo 3-4x na teden.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.5.2007 20:54:16   
Anonimen
Evo jaz sem danes imela pregled pri G. Pa mi je vzela bris, pa bolelo me je kotuser posted image . Je rekla, da je MV zaradi dojenja star 70 let in zato tako boli. Za kontraepcijo je rekla, da se bova zmenile po dojenju, če jo bom hotela, ker ona nerada daje karkoli dokler mati doji oz. dokler ni menstre. Mi je pa sestra rekla, da naj za vsak slučaj čez 2-3 mesece naredim test Clera Blue, da se prepričam, da ni kaj ratalo... ker se je enim že parkrat to zgodilo - dojili, čakali na menstro, pa je bila noseča. Aja, pa za Clear Blue mi razlaga, da se kupi v vsaki lekarni... emmmm... jaaaauser posted image Halooo... sej sem rodila pred kratkim, torej sem tudi zanosila, pa že vem kaj pa kako je s temi testi!

No pa za hemeroide sme dobila Modolex, ga je pa treba itak plačat, tko da lahko greste ponj v lekarno tiste, ki imate podobne težave. V lekarni pa huda gužva in pol me ona sprašuje na glas, če imam samo zunanje ali tudi notranje hemeroide, pa kam in kako naj mažem... no, sej vem, da ni nč takega imet hemeroide, ampak lahko bi pa malo manj kričeče govorila, da jo uni v MB ne bi slišali...

*sonchek* - Anej je čist v redu fant, lep in zdrav - videla na lastne oči, pa 800g je tud čist dovolj. Sem šla pa v moževo uno kartico pogledat kjer njim piše za rast po mesecih, pa je prvi mesec zrastu 7 cm, potem pa je rastel vskič samo po 2 cm, prvi mesec se je zredil kilo pa pol skor, od prvega do 4,5 meseca se je potem vse skupaj zredil 2,5 kg... pa če ga danes pogledaš... ane?!

dskubin - jaz sem malo višje iz S. Primorske - iz okolice Mosta na Soči, sam pa dobro poznam Kanal pa NG. V Ng sem celo 4 leta hodila v šolo... ah, spomini...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Sneg
buči

Nočna mora ali pravljično vzdušje?

Kaj ga je treba - samo za kidat je! (6%)

Spet poledica, potem pa svinjska plundra. (9%)

Med božično-novoletnimi prazniki naj ga zapade kar nekaj. (52%)

Pozimi mora bit, da lahko smučamo. (18%)

mi je vseeno zanj. (5%)

A nimaš pametnejšega dela, kot težit s tole anketo?!? (10%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!