|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.5.2007 21:11:44   
Naomi
cer,
pa kva dons tok klofate...mislm celi romani od vsake...user posted image user posted image ...aja mal vec ste doma k dezuje ;)
...a morm spet tkole narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...kati...tut nasmu semaforji niso bli vsec...so se mu pol tok ucke svetle k jih je fajn opraluser posted image ...pa na celovski tm pr izvozu na avtocesto se crash, da smo se ja guzval...ampak, sem bla cist cool...ven se ni slisaluser posted image user posted image ...
...no pr nas nic posebnga, tamaucek je sweet, dons spi ze od 19:30...grmenje ga tut gane ne...sem ga dala pa na trebuh spat in je u sek zaspal...k ce ga dam na bok tok maha z rokam pa nogam, da rab najmanj pol urce da zaspi pa se dudo ven pa not...na hrbtu spat pa itak ne prenese...
...sicer mi je mal bad...ga hodm skoz gledat k na trebuhu spi, da se neb polezu...sam se bomo navadl...cez dan zmer na trebuhu spiuser posted image
...ju3 mam pa G ob 17:10, upam, da bom kr hitr na vrst, glede na to kok se zmer caka...ocka pa tamaucek bosta pa okol leonisca krozla, ce bo lakota user posted image
no, nocko za 1x

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.5.2007 21:22:29   
tinaaja
...ju3 mam pa G ob 17:10, upam, da bom kr hitr na vrst, glede na to kok se zmer caka..

povedat moras, da dojis. se ve leoniscu v lj, kjer se ziher nacakas, si takoj na vrsti. sem bila pozitivno presenecena.

jjasna, samo da je mimo pregled user posted image jaz zdaj cakam naslednja 2 meseca, ce bo kaksna posta z ginekoloske. kar mal cvikam. pred 1 nosecnostjo sem imela pap2, po prekinitvi pap A, ampak sem pozitivna na hpv virus, ki pa vcasih tud sam izzveni... tko da sem mela prej preglede na pol leta. to je tud se en razlog, zakaj jaz ne bi prevec calala z narascajem.. bog ne daj da se poslabsa user posted image

fotrcek je sel, brina mi spi v narocju in nekaj sanja. se smejcka pa skoz nekaj gibauser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.5.2007 21:29:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Televizija - brina je ze zdaj zasvojena z njo. Ker imava ta velik LCD ful vidi in to je zakon user posted image cist se je po fotru vrgla. Jaz pa skoz penim, da naj je ne da v lezalnik pred tv - sicer da mir in npr. navija pri tenisu, ampak vseeno user posted image

Če bi našga uspavala, tko kt mene, bi mu z veseljem prvošla en set tenisa. Al bi pa z mani gledu kako limonado - pol bi definitivno takoj mrknu! user posted image

Je pa dons v BTCju porajtu vse tehnične trgovine user posted image . Ja pa v lekarni mu je bil plakat za rupurut groooozno všeč user posted image

Žabika - če bi bil naš Žiga že od tko zgodi sam v sobici, bi blo pomojem kul. Ampak zdej pa že ve zakaj gre pa me je res mal strah. No, boljš verjeten zdej kot pri 1 letu user posted image .

Naomi - kr fajn zvočna izolacija je avto, jp! Sem neki podobenga opazla že, ko se je mulc še v košari prevažal - če je bla streha gor, se je ful manj slišal user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.5.2007 21:38:30   
Naomi
ooo tinaaja ful hvala...nikol me nebi prslo na misel, da bi to rekla... da tam kej upostevajo...a pa to ze tm u sprejemni povem, al pol kr h sestri not stopm?...Brina sanja svojo novo jakno user posted image
...kati...Zigec je bil kr ''zadet '' od tok robe u hali A...pa simobil ne uide...kr kup mu en halo paket user posted image user posted image
aja vreme za sredo...evo...
Obeti V sredo in četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v popoldanskem času bodo še možne krajevne plohe.Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Sveže bo.

...mi nimamo nobene bunde vec k bi bla mulcu provuser posted image user posted image ...no, bomo vidl kok stopinj bo...ce nau premraz za zuni sedetuser posted image

papa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.5.2007 21:41:48   
Pikca
Evo, dopoldne sem hvalila tamaučka in jamrala o ljubosumju tavelike, danes sta se pa zamenjala; Živa je bila full pridna, Jernej pa cel večer jokal, ne vem, kaj mu je blouser posted image . zdej oba spita, morava pa zdele z mojim stanovanje premerit, ker jutri pridejo popisovalci.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.5.2007 21:42:00   
Naomi
pr nas TV tut taglavna animacijauser posted image ...pa se mojmu tut fajn zdiuser posted image , men pa mal mem k se za nas ni dobr da u Tv bulmo, kaj sele za te mejhne ocke...
dokaz na tanatabl zadnih fotkah user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.5.2007 21:50:47   
tinaaja
a pa to ze tm u sprejemni povem, al pol kr h sestri not stopm?

a imas v leoniscu? ja v sprejemni me je vprasla, ce je to prvi pregled po porodu in sem rekla, da ja in da so mi rekli, da naj povem, da dojim. In je na listek gor napisala: Doji. In bilo je vsaj 10 zensk pred mano in ko so se prvic odprla vrata od ambulante, je poklicala moj priimek user posted image Bila sem res ful pozitivno presenecena.
jaz grem spat user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.5.2007 21:53:42   
Naomi
ja ja u leoniscu...OK..hvala se 1x za info, bom jutr zinla in sla pol 1. notr user posted image user posted image ...lepo pancite...
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
28.5.2007 22:06:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.5.2007 22:14:03   
Naomi
meaa...dej raj dva..k ceb se men tole zgodl, bi verjetn zacela kadit user posted image user posted image ...pa p**** tasce...sej OK...name je super dobr...sam kwa a je 1. prala...tok k znajo pomagat, je bols ucas ce jih sploh ni...pa sej...se ne prtozujem zlo...sam tut pr nas ucas ZLO kej pametna...user posted image ...
...zanc so prsli na obisk...no, zdej k smo lih pr tej temi...pa pridejo ob pol 6 ...pa mulca po rokah...in jasno se je navelicou, pa ob 7 bil ze cist koma in zacel jokat...pa ga uzamem h seb, se pomiri in zaspi na rami..ona pa...kaj pa ce je lacn...a mas dost mleka...sem mislna da jo bom kr prbila...kakoooooooooooo ne vids da je zmatran in kdaj je se lacn otrok zaspal?...matr user posted image user posted image ...res se dobr da je uprasala...k men neb na pamet prslo, ce je otrok lacn...k zmatran ob 7 zvecer se ne more bit...bemu user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.5.2007 22:28:07   
K_a_t_i
No, no punce! Taščice so pa ja super, naj, oh in sploh (šepam v superlativih) - evo, tale pove vse user posted image .

Sem mal slikc prlimala v album. Žabika, naš oči tud eksperimentira. Mamo Žigca v košu, na medvedu, v adidaskah, na pralnem stroju (mim grede - centrifuga je vklopljena!), na sesalcu,...

Zdej grem pa jest eno čudo od japk in ovsenih kosmičev - dober za popuser posted image . Lubi naredu za več mlekca user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.5.2007 22:46:05   
skačica
Dober večer!

Cel dan sva preživele pri meni doma, tako da me je zdejle skor kap zadela, ko sem vidla kok ste naklofale.

Bom kar smeškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ste tok tem obdelale, da je nemogoče sledit.

meaa-ti pa je naredila tašča ene škode. Verjamem, da ti je dvignila pokrovko, upam, da te je cigaret pomiril. Jaz tud včasih prav pogrešam kak cigaretuser posted image , ampak dokler dojim, ne bom....

pikca- jah, men tud vreme ne hasne, da bi kaj pisala,ampak imam resen namen da kmalu začnem. Čim je slabo vreme švignem k moji mami, ker takrat ima čas za čvek.

tinaaja- krasno jaknico je babi prineslauser posted image , Brina bo res prava frajerka.

Moja Iza je bila danes taka sitka, sploh ne vem kaj ji ni pasalo- morda nepoznani prostoriuser posted image ,do sedaj smo bili večino časa zunaj, danes pa pri mami v hiši. Pa kar trikrat zapored je kakala in to fejst pa zaspala za 10 minut pol pa tak jok, da ni nič pomagalo. Se mi je zdela prav razdražena, revica mala.
No, zdaj že pančkauser posted image

Punce, ves čas se menite o marelah. Nobena še ni omenila zappa, meni je pa ravno ta najbolj všeč pa tako lepo se zloži. Zakaj pa vam ne potegneuser posted image  Ali ima kakšne slabe lastnosti za katere ne vem- še nisem nič preučevala.

draja, vem kako je, če pokaka vse kar je možno. Jaz sem tudi že imela popleskano omaro, lupinico, njeno posteljico in še tla.Groooooza in to sredi noči.

Grem zdaj spat, jutri bom bolj na tekočem.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.5.2007 22:50:51   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

sezam, mi hoces pomagat pei zapravljanju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne to pa ne, samo malo te dražim user posted image user posted image user posted image

Pikca - velja, se bova še točno dogovorili. Itak moram it šeenkrat v BC, ker sem Ani kupila premajhne hlače user posted image  Naše dva se lepo igrata le na sliki, drugače pa bi ga Ana še pomečkala, ko krili okrog. Pa ko ga imam v ležalniku, se mi skoraj nanj vleže. Tko da moram imet oči spredi in zadi user posted image . Itak je pa skoz okrog njega.
Aja, sem ti pozabila pohvaliti frizuro user posted image . Lepa pramena. Jaz se grem pa v sredo popoldan frizirat. Končno!

amy - saj ga Ana tud prenaša, ko Žiga ni spodi. Ko je pa on spodi, mora biti pa tako ali tako eden od naju zraven, drugače bi bila tudi kaka neumnost user posted image

erna - jaz tudi uporabljam sedaj te robčke za Ano. Uporabljam pa zanjo še Nivea toddies - ene v WC za brisanje, ko gre na kahlico in ene v kuhinji za občasno brisanje okrog ust ali rokic.

dskubin - a si jo dobila prav za Röemerja, ali si kupula to za Maxi cosi user posted image

Drugače pa sem bila danes v šopingu in se kar dobro olajšala - sebi kupila kostim in majčko ter čevlje za krst, v Bc-ju kupila bugy boarda, pa tak senčnik user posted image , pa še nekaj cotk za Ano. Pa v lekarni sem dobila Musteline robčke za čiščenje obraza.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.5.2007 23:06:19   
sezam
Še to sem hotla vprašat vas zapravljivke user posted image . A morda katera ve kje bi lahko kupila kako poletno pleteno jopico za Ano - taka, da bi jo lahko imela h kikilcam. V BC-ju v Domžalah ni nič user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
28.5.2007 23:29:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.5.2007 6:34:41   
Žabika
Dobro jutro!

No danes sem pa jaz prva! Evo eno kavico!
user posted image

No mene ni zbudila Hana, ki še vedno drnjoha, ampak pes, ki ima spet prebavne težave! Bogi revček! Tako da sva naredila že jutranji sprehod, zdej se mi pa ne gre več spat! Pa sem že obnovila Hanin dnevnik, in prečekirala forume!

sezam: jaz sem Hani eno takšno luštnjo jopico kopila v Zari! Imajo tudi večje številke!

meaa: tale senčnik tudi jaz že nekaj časa gledam, pa se kar ne odločim, ampak se mi zdi super, sploh če ima voziček majhno strehico (no moj ima veliko, pa se zato težko odločim, ali ga rabim ali ne). Mi je pa všeč da ima UV zaščito! Vem, da je samo v črni bravi in da ga lahko daš na vsak voziček.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.5.2007 8:22:44   
erna14
zabika:cestitke za uspesen uz kolkov,pa hvala za nasvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
29.5.2007 8:23:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.5.2007 8:40:38   
Pikca
Jutro,
Žabka hvala za kavico, dons jo pa jaz ful rabim - mali se mi je celo noč zbujal, sem ga imela kar zraven na taveliki pojstli. Zdele je tudi skoz jokcal, pa kaj mu jeuser posted image user posted image . upam, da ni to znak prehlada, ki bi se ga lahko nalezel od sestrice. Živa je bila pa takuser posted image , mi je ful pomagala in se sama spomnila, da mora sirup proti kašlju vzet (ki ga sicer ne mara).

Sezam, to je pa bil Šoping z veliko začetnicouser posted image . jopica - če boš šla še 1x v BC, pejt pogledat mal naprej v Benetonov outlet - zraven Pekota, imajo tud take jopice. Pa kej poklič, če boš imela čas, sem čisto blizu doma.

meaa - jest bi šla v tvojem primeru tud na cigaret, čeprav ne kadimuser posted image

skačica - zapp - mene moti to, da se ne poleže. Vsaj toliko se mora dat poležat kot ta BBYmarela, ki je zdaj v akciji v BC. Mi še zdaj, ko gremo na celodnevni izlet, vzamemo s sabo marelo tudi za Živo, da lahko notri oddrema svoj opoldanski spanec.
user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.5.2007 8:42:06   
erna14
user posted image prehitr mi je objavlo se nisem vse napisala
zabika;ja jaz sm tud kar mlek not mal naspricala v ucka sam smo mel cel proces ucka zadet kok je bilo smesno,mali je lezal na postli jaz pa valda ziziko v roke in gremo cilat ucka,revcek cel je bil od mleka pa obrazu ucek pa je bil cist suh pa sm zizi nategvala pa usmerjala mali je tok pokov od smeha kaj bi sele bilo ce bi se videl kaksen je,no nakoncu smo pa le tud ucka zadeluser posted image user posted image user posted image user posted image ,se mi zdi da je kar boljse.
tinaaja;kar pogumno.user posted image .glede izvidov pa ne se sekirat ze zdaj upaj na najboljse,za narascaj pa kar gasa da te potem izberemo in izkoristimo za marcevsko varusko,da ne bos sam kofeta kuhalauser posted image user posted image
meaa:tole je bil pa sok za sokom,voooooo si kar mislm kok te je na rit vrglo,tale tasca tvoja je pa cel user posted image  in pol,no ja tolazi se stem da je bil namen dobr.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.5.2007 8:49:54   
tinaaja
Skačica - zapp je men toooook lep, ampak ima eno veliko napako - naslonjala se ne da v ležeči položaj

exactly!  + zadeva je se, da se da lupinica gor, kar dajadada pridno koristi user posted image mojmu je tud zap oh in sploh, sam se strinjava glede naklona. pa trikolesa me tu skrbijo - ko je otrok vecji in npr ful gleda okol, se obraca, se mi  zdijo 4 kolesniki bolj stabilni.

no tko, naspali smo se. vreme bolj svoj..

meaa - ja grozno..  zalostno je, da je hotla pomagat, naredila pa se vecji sranje user posted image

Bogi Lupus, upam, da bo kmal bolje, predvsem pa, da ne bos celo stanovanje pokakano ali pobruhano.

pepeny sencnik - je ze ujel moje oko user posted image ampak imam tud ja strehco veliko + deznik in zaenkrat ni potreba.

Kr_enamami -Zakaj je bilo prepovedano gledanje v TV? Dobro opravite na cepljenu.

Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.5.2007 8:52:53   
draja
Za nami je najbolj grozna noč doslej. No, bo bolj fer če napišem za mano, ker dragi in Živa še spita. Jaz ne vem kaj je revico dane smatralo, ampak kar naprej je v spanju nekaj stokcala in se premetavala, pa rokice si v usta tlačila (in to prvič že ob 0:30, čeprav je zaspala šele po 22. uri). sem jo poskusila z dudo zamotiti,a je delovalo le nekaj časa, potem pa se mi ni dalo dude kar naprej v usta dajat, pa sva se tako do zdaj že 3-krat dojili. No, zdaj pa spi tako sladko in mirno kot ni celo noč, jaz pa nisem več mogla, pa sem raje vstala, sicer bom še kak glavobol fasala.
Aja, pa sem bila tolk znervirana ponoči od nenehnega zbujanja, da sem mojga na kavč poslala, ker me je vsak njegov gib zbudil in pol smo se celo noč menjavali, ker jaz vedno dojim na kavču - ko sva prišle jest je moral it v posteljo in ko sva se najedle spet na kavč user posted image . Bogi, se mi prav smili user posted image . Ampak vseeno ne tolk kot se danes smilim sama sebi user posted image .

Meaa o bad. Tole s taščo je pa res bad. Se bi kar strinjala s Kr_enomami - tvoj naj naredi red - če je ne prosite za pomoč, naj ne hodi v stanovanje in dela štalo!!!

Žabika bogi tvoj kuža. Upam, da mu kmalu odleže. Uf si ne predstavljam, da bi mene še kuža zbujal.

Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.5.2007 9:03:35   
draja
Pikca vidim da sta imela Jernej in Živa podobne muhe danes ponoči. Seveda, ko sta pa na isti dan rojena. Komaj čakam da se spoznata!!!

Gledanje TV - pri nas je to strogo prepovedano. Se spomnim, da mami nikoli ni pustila mlajšemu bratcu da bi gledal proti ekranu in tega se tudi mi strogo držimo. Naj ne bi bilo fajn za njihove učke - zakaj konkretno sicer ne vem, ampak si mislim, da koristi jim sigurno ne, pa itak bodo še preveč pred ekrani presedeli v življenju.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.5.2007 9:43:00   
*sonchek*
Jutro!

Hvala punce še enkrat za spodbudne besede - saj vem, kompliciram za brezveze. Mah, važno da se je vsaj nekaj poredil in zrastel (pa čeprav za en ušiv cm). Itak imava čez 14 dni cepljenje, pa se bomo takrat še enkrat tehtali. Ponoči ga pa ne mislim zbujat - je spanec preveč dragocen. Bomo pa poskusili s še kakšnim obrokom čez dan - imava samo 4-5 obrokov, pa še to se naje v pičlih 10-ih minutah.

jjasna - super, da je bilo na pregledu vse ok! Si končno le prišla na vrsto, kaj? sem šla pa tudi jaz gledat mojo in moževo kartico napredovanja teže, pa me je skoraj na rit vrglo - jaz sem imela 5.200g in 56cm, mož pa 5.400 in 57 cm - skratka Anej naju prekaša oba user posted image

Grem jaz pojest zajtrk - mali polh seveda še kar spi user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.5.2007 10:39:09   
Anonimen
Mi smo s pregleda - oz. z vaganja in merjenja, drugače ga zdravnica ni niti pogledala. No, sej sva bila malo več kot 14 dni nazadnje tam, ampak vseeno. No ima pa 5850g in 60cm (torej se je zredil 650g in zrastel 2cm). In je bil v avtu  priden, nazaj pa je celo zaspal in še kr spi.

*sonchek*
- mi pa še vedno ni jasno zakaj Anej zgleda tako večji in bolj okrogel kot Jure, pa sta s težo in višino približno isto?!user posted image

Sezam
, kaj pa če bi šla v Hani v Mengeš pogledat?

Lp

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!