skačica
|
Dober večer! Cel dan sva preživele pri meni doma, tako da me je zdejle skor kap zadela, ko sem vidla kok ste naklofale. Bom kar smeške , ker ste tok tem obdelale, da je nemogoče sledit. meaa-ti pa je naredila tašča ene škode. Verjamem, da ti je dvignila pokrovko, upam, da te je cigaret pomiril. Jaz tud včasih prav pogrešam kak cigaret , ampak dokler dojim, ne bom.... pikca- jah, men tud vreme ne hasne, da bi kaj pisala,ampak imam resen namen da kmalu začnem. Čim je slabo vreme švignem k moji mami, ker takrat ima čas za čvek. tinaaja- krasno jaknico je babi prinesla , Brina bo res prava frajerka. Moja Iza je bila danes taka sitka, sploh ne vem kaj ji ni pasalo- morda nepoznani prostori ,do sedaj smo bili večino časa zunaj, danes pa pri mami v hiši. Pa kar trikrat zapored je kakala in to fejst pa zaspala za 10 minut pol pa tak jok, da ni nič pomagalo. Se mi je zdela prav razdražena, revica mala. No, zdaj že pančka Punce, ves čas se menite o marelah. Nobena še ni omenila zappa, meni je pa ravno ta najbolj všeč pa tako lepo se zloži. Zakaj pa vam ne potegne Ali ima kakšne slabe lastnosti za katere ne vem- še nisem nič preučevala. draja, vem kako je, če pokaka vse kar je možno. Jaz sem tudi že imela popleskano omaro, lupinico, njeno posteljico in še tla.Groooooza in to sredi noči. Grem zdaj spat, jutri bom bolj na tekočem.
|