dskubin
|
Naša noč: kdaj, kje - ni je blo! Jedli smo na 2 uri od 10ih zvečer, mami je zjutraj komaj imela oči odprte, tavelik pa tečen kot lačna hijena. Me je blo prav strah ga peljat na sistematski. Tam pa tanartabolj priden daleč naokrog - mali. Je pa bil pohvaljen od zdravnice in sestre, ki se kar nista mogla načudit, kaj vse mali že zna. Sej jaz vem, da je kar ne vem kako bi rekla, inovativen in napreden (no, ni taprava beseda) za svojo starost, samo kaj bi jaz dala, da bi bil tako napreden tudi pri uboganju. Pa pravi klepetonček je že (po komu le?) a si jo dobila prav za Röemerja, ali si kupula to za Maxi cosi Ja, prav za Röemerja (imajo v BC), žalostna novica pa je, da so še malenkost dražje od Maxi cosijevih . Upam, da bo koristna (in s tem vredna tega dnarja), k če ne bom koj naredila antireklamo. meaa - . Prav zaradi tega, jaz kar najraje sama vse postorim, pa čeprav je tašča v isti hiši. Sicer sama ponuja pomoč za likanje ipd., pa hvaležno odklonim (seveda v izogib podobnim situacijam) rekoč, da jo bom že prosila, če bom kaj potrebovala. No, tavelikega mi pelje na sprehod, ko sem sama z obema in to mi veliko pomeni. sonchek - joj, kok lušne podbradke ma vaš "shiraneček", pa gotovo ma tudi lepe Michelinove obročke na nogicah. Sej mu je še po slikah videt, da je zdrav in zadovoljen poba. IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR TV-jaz ga tudi obračam stran,ker se pri tako majhnih še razvijajo možgani in percepcija slik.Tv ima prehitro menjavo slik in se vidni živec ne odziva prav-lahko se razvije kakšna anomalija pri vidu.Tako so meni razložili in jaz se izogibam televiziji do enega leta. Pa še danes je tak dan, da se mi že res rola ...pestro vglavnem. Grem posodo pospravit, ko je malo mira-oba spita namreč, samo kako dolgo je pa vprašanje.. Evo, pod vse to se lahko podpišem. SIRENAAA..... No, zdej pišem s sireno ob ušesu, ne pomaga ne joška, ne nošenje. Očitno krčkov še ni konc , k mala se zvija k kača. Pa posoda bo ostala še neki časa na pultu
< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.5.2007 16:21:26 >
|