|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.5.2007 9:26:26   
Pikca
Jutro,

Lukas (Sibil), Klemen, (Tekica) in Maks (Kr_enamami), čestitke za 3 male svečkice!

Čestitke tudi vsem, ki ste praznovali v soboto in nedeljo! Med vikendom mi sploh ne znese prit na RR, zato mam pa v pon. zmeri za 1 uro branjauser posted image

Sem videla, da ste debatirale o vozičkih-marelah; mi imamo BBYjev gold rider (nekaj takega kot je zdaj v akciji) in zdaj še Hauckov speed sun plus; BBY se dosti lepše pelje (ima boljša kolesa), Hauck pa ima boljši sedalni del (gre v ležeč položaj, bolj oblazinjen, prednje varovalo). BBY je krasen, vendar uporaben nekje od 6. mes. naprej.
Sem pa opazila, da ima Ariel v akciji model Sprint 6, mi pa smo dobili Speed sun plususer posted image  a so se zmotili ali kaj, saj pritožujem se ne, ker je speed sun novejši model.

robčki - so mi najboljši Nivea soft creme, kupujem pa male paketke po 20 robčkov, ker jih uporabljamo v glavnem za na pot. po DMovih je pa Živa dobila alergijo (po nekaj mesecih uporabe).

Vikend je bil pa kar pester, v soboto obiski, Živa je bila grozno tečna, v nedeljo pa je začela kihat in smrkatuser posted image . Jernej je pa vedno bolj pridenuser posted image . včeraj smo morali spet v arboretum, ker je Živa cel vikend težila, da se hoče z vlakcem peljat. ko smo končno ujeli vlakec, je bilo pa že ful oblačno... smo šli vseeno gor norciuser posted image in seveda nas je nevihta ujela, pa smo jo še kar dobro odnesli.

a zdaj bo pa 2 dni dež - Skačica priložnost za najini nalogiuser posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.5.2007 9:31:39   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

No, ravno ko sem poslala prejšnje sporočilo se je Hana zbudila, spraznila pol mlekarne in že spi dalje! Sonchek, res je pravi polhek!

Hura za Hano! user posted image user posted image
No, naš ga je pa danes kar malo sračkal ponoči - se je zbudil že ob pol petih (pa je zaspal ob 21-ih) user posted image Sploh nisem več navajena takega bujenja sredi noči. No, od takrat pa še vedno spi, samo kaj mi to pomaga, če sem pokonci?! user posted image

Grem pripravit zajtrk, pa potem še kaj več napišem (moram še vse za nazaj prebrati!)...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.5.2007 9:51:13   
K_a_t_i
Čestitke Lukasu, Klemnu in Maksu user posted image .

Dodatki - jaz nimam feelinga, da bi blo našem kdaj dost. No ja, včasih zraven zaspi - pa ne vem al od utrujenosti, al ker ma dost user posted image  Sem pa nekje prebrala, da so samo ta "pre" adaptirana takšna, da otrok čuti, kdaj je sit.

Žabika - čestitke za prespano noč user posted image . Mi še čakamo. No ja, tko kot je blo dons mi je blo čist všeč (21-4, dojenje, do 7:20).

A je mogoče katera, ki je imela otročka v spalnici, ga že prestavila v svojo sobo? Mi imamo plan to narest čez vikend, pa me je kar malo strah... A imate potem vrata odprta, al kako slišite, če joka? (baby phone?) Kaj pa dojite - v otroški sobi? Hvala!!!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.5.2007 10:15:01   
erna14
ojla  po dveh dneh sem spet tuki,sva bla mal na pocitncah pr babi na dolenjskem da sva se mal razvajala.prehlad je se slabse sm cist brez glasa k hripava kamela sm user posted image ,grozno.sem vceri sla v lekarno kupt panthol za grlo baje to naj nebi blo skodljivo,pa mogoce bo kaj bols,no nas tamal ima se poleg zamasenga noska se vnet ucek revcek je mel cist zlimanga zjutrej,se spomnim da je od eneuser posted image  mel tud vnet ucek pa me zanima kaj je naredila?jaz ga spirM Z kamilicami.
vitamini:a katera jemlje kake vitamine?jaz sem bratovo zeno sprasevala kateri so najboljsi(farmacevtka)pa mi je prnesla centramed mami.tako da bom probala k se mi zdi da nas nima od kje dobit vitaminov

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
28.5.2007 10:27:48   
*sonchek*
Evo, njegovo visočanstvo se je zbudilo in zahtevalo zajtrk v postelji - TAKOJ! No, zdaj pa zadovoljno gleda vrtiljak user posted image

Čestitke Maksu, Lukasu in Klemnu za 3 mini svečke! user posted image

Mi imamo danes 3. posvetovalnico. Cepljena ne bova, ker mali nekaj kašlja in se bom raje dogovorila za kakšen kasnejši datum (joj, kompliciram glede tega cepljenja - me je strah, da ne bo kake krute reakcije user posted image ). Pa prav zanima me, koliko se je zredil in zrastel ta mesec - se mi zdi, da ne kaj dosti, glede na to, da imava samo še kakih 4-5 obrokov na dan - kaj morem, če pa kar naprej spi user posted image pa seveda nimam pojma koliko imam še mleka - dodatkov zaenkrat še ne dajemo.

No, visočanstvo se je naveličalo gledanja vrtiljaka - gremo en krog po stanovanju naredit, da vidi, če nismo slučajno vmes, ko je spal kaj premaknili user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 28.5.2007 10:28:41 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.5.2007 10:36:24   
amy26
Čestitke Maksu, Klemnu in Lukasu za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Erna, poskusi za vnete učke uporabljat fiziološko raztopino, ful pomaga, pri moji Eli so bili učki takoj bolje ko sem samo enkrat uporabila fiziološko

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.5.2007 10:40:04   
amy26
pa še poziranje naše male princeske
user posted image

pa celo ena slikica z mamico, kar je redkost saj se v glavnem slika samo Ela in Aleksuser posted image
user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
   [Brisano sporočilo]
28.5.2007 10:41:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
28.5.2007 11:29:43   
tinaaja
brina je iz pariza iz la fayette dobila od babi super frajersko jakno za velikost leto in pol (ker ima itak vsega za zdaj prevec).. je mogla babi takoj sprobat  user posted image user posted image

user posted image

no tkole pa mi knjigico beremo:

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
28.5.2007 11:36:42   
draja
Amy luštne, luštne sta z Elo!!! Jaz sem se tudi včeraj jezila na mojega, da je na vseh slikah samo Živa ali pa on in Živa, ker vedno samo jaz slikam. Da sploh nimam slikic naju z Živo, pa je včeraj celo 2 fotki naredil.

Erna upam, da se kmalu pozdraviš.

Žabika kolk ti pa Hana spi čez dan? Živa prespi večino dneva do tam okrog 18-ih, pol je pa večinoma budna do cca. 23-ih, mogoče malo vmes zaspančka.

Neposredna povezava do sporočila: 2610
28.5.2007 11:37:31   
sezam
Klemen (Tekica), Maks (Kr_enemami) in Lukas (Sibil) - vsenajboljše za 3 mini svečke user posted image  user posted image

Žabika - tile naši sončki lahko ritem spremenijo v enem dnevu. Naš je še prejšnji teden prespal cel dopoldan, oz. ko je zjutraj pojedel je takoj zaspal in spal do 10 ali celo 11h, sedaj pa je ene 2 uri pokonci in nato zaspi še za ene 2 uri. sva se pa prej pogovarjali s sesto in je tudi rekla, kako je njihov lani hitro spremenil iz 3x dnevnega spanja na 2x in nato kar hitro le 1x dnevno spanje. Tako, da se ne sekiraj. Da pa je spustila nočno hranjenje, pa nebi smelo vplivati na pridobivanje teže, saj so že tooliko veliki, da bi "morali" prespati noč.
UZ kolkov imamo danes teden (1 dan pred 3M)

urla - lekarna Domžale ima Mustelo

robčki - za Žiga uporabljam Nivea soft creme, za Ano pa Pampersove (navadne ali pa s sivko, po sensetiv mi ful smrdijo roke user posted image )

Pikca - bi se kmalu v arboretumu srečal, samo predno bi se spokal od doma, se je spet ful pooblačilo in začelo padat -16.30. A se za kavo zmeniva za konec tedna, ko je sedaj tako čudno vreme?

Naš ga je pa včeraj zvečer sračkal zaspat. Je zspal šele malo po 23h, ponavadi zaspi pred 22h user posted image . Je pa potem spal do 7h.

Evo pa še ena slikca za tinajoo - taka je uporama Tomyevega Multi 6 pri 2 otrocih user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
28.5.2007 11:42:06   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Jaz sem se tudi včeraj jezila na mojega, da je na vseh slikah samo Živa ali pa on in Živa, ker vedno samo jaz slikam. Da sploh nimam slikic naju z Živo, pa je včeraj celo 2 fotki naredil.

user posted image user posted image  pri nas so tudi samo otroci na slikah, pa še na kateri je ati zraven. Mora tud mami slikat, če hoče slikce user posted image user posted image

amy - lepi sta user posted image

tinajaa - prava princesa je vaša Brina user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
28.5.2007 11:48:40   
tinaaja
draja, jaz sem se ene 3 tedne nazaj tko razburla zarad slik.. imamo pa ravno ene 3,kjer smo vsi trije gor user posted image

amy, lustni sta z elo user posted image

sezam, mi hoces pomagat pei zapravljanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
28.5.2007 11:51:42   
draja
Uuuuuu frajerka Brina!!! Pa kako že knjigico drži in čita!?!?! Pridna, pridna.

Podiranje kupčka ponoči - punce mene pa zanima ali podirate kupčka ponoči? Živa običajno zaspi med dojenjem in ni mogoče podreti kupčka. Jo sicer vedno dvignem, a spi in ne uspeva podreti kupčka.

U sonček se kaže user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
28.5.2007 11:55:32   
Sibil_
Dan!

Hvala vsem za čestitke od Lukasa, darilo bo pa dobil-tisto Tomijevo igračo.Jo bom pač za čas učenja hoje pospravila na podstrešje, kaj čem.Ste me prepričale-hehe.Tinaaja ti pa še kaj takega izvohaj, pride vedno prav-hvala!user posted image

Vreme je pa čist nikakvo, sije sonce ampak se kažejo taki črni in grdi oblaki, da smo kar doma.Je pa res fino zahladilo-pašeee.user posted image

Obalke kdaj se spet kaj dobimo in kje?Kakšna je sploh vremenska napoved?Ah, zdaj se je ziher morje spet ohladilo pa ne bo za kopanje.

LP, grem kosilo jest,user posted image
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2615
28.5.2007 12:11:55   
Anonimen
Lukas (Sibil RR), Klemen, (Tekica) in Maks (Kr_enamami), čestitke za 3 male svečkice!

Sibil
, sem te hotela vprašat zakaj si sedaj Sibil RR? Firbec...

Huda noč je bila danes! Tamal se je skoz premetaval in se zbujal, pa niti jošk ni pomagal, ampak je kr jokal... mogoče ga je napenjalo, ker je mami včeri za kosilo jedla paradižnik in papriko?! V glavnem bil je tečen na kubik. Posračkal mi je celo previjalno in jo zraven dvakrat polulal, pa sem ga hotla dat na joška pa je samo jokal kot utrgan... in pol ga dan, da bova podrla kupčka in je v 15 sekundah zaspal. Sam na ramo sem ga naslonila je bil že koma - sem mogla prav preverit, če še diha.

Draja - nam ponoči ponavadi ne rata podreti kupčka, pa ga pol dam kr nazaj spat. Kaj češ!

fotke - mi imamo že ogromno fotk, pa na velikih sem jaz ali pa moj mož z malim, jih je tud nekaj na katerih smo skupaj. Moj itak pravi, da slikava Jureta vsakih 5 minut, ko ga preoblečem v kaj novega... No, ja... mičkeno je pa pretiraval...

Pa luštne slikce Amy in Tinaaja!

*sonchek* - jaz imam danes generalko pri mojemu G - prvi pregled po porodu, če spet ne pokliče zadnjo sekundo, da odpade, jutri ima pa Jure zmenek s pediatrinjo - in pomojem ga že čaka, ker jo je zadnjič tako lepo pokakal in polulal, da se je mogla it preoblečt...

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
28.5.2007 12:18:01   
Pikca
Erna, poskusi za vnete učke uporabljat fiziološko raztopino, ful pomaga,

Nam je tudi pediatrinja svetovala fiziološko in res je pomagala. Rekla je, da kamilice niso najboljše, ker je lahko notri kakšen drobec, ki potem draži uček.

Amy, luštni stauser posted image . Pri nas sem tudi jaz glavni fotograf, ampak občasno zatežim mojemu naj on mal fotografira in tko sem tudi jaz na kakšni fotkiuser posted image

Tinaaja, ful je frajerka Brinauser posted image , pa kako resno študira knjigicouser posted image

Sezam, za kavico drži - torej čet. ali petek, upajmo, da bo že lepše vreme.
Iiii kako se lepo igrata vaša dvauser posted image  
Živa je pa še vedno precej ljubosumnauser posted image , hoče da jo nosim, veliko se hoče crkljat pri meni (sama - ne skupaj z bratcem), igra se, da je ona dojenček, pa take... in kadar ni po njeno, se začne dret in nagajatuser posted image . No po drugi strani pa zelo rada pomaga previjat Jernejčka, ga kopat, mazat s kremico... pa zjutraj ga vedno pocrklja.

UZ kolkov imamo 18. jun, ko bo star 2 mes. in pol

Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.5.2007 12:23:53   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

*sonchek* - jaz imam danes generalko pri mojemu G - prvi pregled po porodu, če spet ne pokliče zadnjo sekundo, da odpade, jutri ima pa Jure zmenek s pediatrinjo - in pomojem ga že čaka, ker jo je zadnjič tako lepo pokakal in polulal, da se je mogla it preoblečt...

A danes je potem The D-day? user posted image Držim pesti, da bo vse ok in seveda, da sploh prideš na vrsto za pregled! user posted image
Evo, jaz moram pa mulca počasi zbudit, da ga zrihtam za k pediatrinji... Ko bi bil tudi tam tako priden kot je doma...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.5.2007 12:44:58   
amy26
Tinaaja, je pa luštna Brina user posted image  jaknca je pa zelo huda

Sezam, tale uporaba Tomyevega Multi 6 je pa zelo praktična, še jaz bi ga nabavila sam nevem če ga Aleks ne bi odvlekel v sobo z Elo vreduser posted image

Draja, ti kar večkrat svojmu aparat v roke in pejta z Živo poziratuser posted image  Pri nas je bil fotič bolj v uporabi pri Aleksu, takrat sem res ogromno slikala, zdej pa kokr se spomnim, no se potrudim da jo slikam da ne bi delala razlike med otroci.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.5.2007 13:23:45   
Dajadada
Draja, res je, mi gremo 30.6. na morje in super bi bilo, da se kaj zmeniva. Sem ti poslala GSM na ZS. Se pa še prej vidimo na kakšnem srečanju...že v sredo, če bo vreme.

Amy26, tudi pri nas je bolj malo fotk z mamico, večinoma je Nejc v vseh možnih pozah, predvsem ko pančka ali pa se smejčka. Ful sta lušne.

Tomy, jaz sem tudi že videla tole v uporabi in se je obneslo tudi kot hojica. Tinaaja, ti pa res najdeš vse živo. Postajaš moj izgovor pri možu, ko zapravljamuser posted image user posted image user posted image . Tole gre definitivno v košarico. Je res ugodno zdaj ko je znižano.
Za maxi cosi prevleko ga pa še nisem uspela prepričati, še vedno vztraja pri plenici ali brisački. Ampak mislim, da bo šla naslednjič, ko grem sama v BC z manouser posted image .

Učki, fiziološka še najbolj pomaga. Preverjeno. Kamilice nekateri odsvetujejo.

Ritka, mi jo tudi še vedno umivamo z vodo in To to krpicami za 1x uporabo. Tiste ki jo umivate z vato-a vas nič ne moti, da se čisto zbije skupaj, ko jo ožamete. Meni je vata tako nepraktična, sem jo uporabljala samo za obrazek, možek je pa še pri temu popuser posted image . Zdaj pa samo še noska čistimo z njo, če je potrebno, pa učke s fiziološko, ko so bili vneti.
Robčki so pa sigurno najboljši Nivea, ampak so nesramno dragi. Nazadnje sem kupila robčke Helen Harper in se mi zdijo kar o.k.
Drugače mi pa ful dišijo Becutan. Včasih se je ta kozmetika precej uporabljala, a jo katera še vedno?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.5.2007 13:33:04   
erna14
hvala za nasvet za ucke,zanima me pa se tole baje da pomaga ce mu spricnes svoje mleko kaj pa o tem mislte?
tinaaja:lustno nimam kaj druzga rect,bravo babiuser posted image user posted image .povej mi kako tvoja tamala papca na ziziki,moj je 5 minutk pol pa noce vec ust odpret pa ne vem al se tok hitr naje,nimam pojma k prej po nastavku je vleku tud po eno uro ce se je spravil
spanje po dnevi:kaj je ze to?user posted image user posted image user posted image

robcki:uporabljam ponavadi pampers ali pa nivea.trenutno mam pa na zalogi full pa mpets robckov ker je mel spar akcijo 4+2 gratis.tako da mam kar neki zaloge.

akcija kupis robcke+plenice pampers in dobis srecko:pr nas smo dobil tok lustn dezn plascek oranzen z medvedkom in slonckom res full je cotkan pa me je presenetl da nikjer ne pise pampers.

podiranje kupckov:pri nas celo podnevi vcasih noce podreti kupcka,da o nocnem sploh ne govorim,se sploh ne zm eniu za to on uziva v spancu leze ali pokonci mu nic ne pride blizu.

slike:pri nas sta na vecino slikic ocka in ziga,sem se tudi jaz ze razburjala skupinske slike pa sploh se nimamouser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.5.2007 13:42:54   
erna14
krst:kaj boste oblekle svojim sonckom in ali boste v beli barvi ali kaksno drugo?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.5.2007 13:44:05   
Dajadada
Erna14, jaz sem za vnetega učka kombinirala fiziološko in mlekca, pa ne vem kaj je bolj pomagalo.

Podiranje kupčkov: ponoči nikoli, podnevi pa včasih podere, včasih ne. Sicer pa pri nas to bolj zgleda kot riganje kakšnega deca, ko spije tri pireuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.5.2007 13:48:22   
Anonimen
Dajadada, jaz uporabljam une blazinice prav za ritko univat od Beuty Baby. Vatko ne uporabljamo niti za noska, ker če naredim svaljek z vatko in skušam z njo očistiti noska se mi zdi, da vse skupaj še bolj porinem nazaj v nos. Tko, da mu noska izključno čistim z Baby vac-om (to k je nastavek za sesalec).
Drugače pa Becutan jaz redno uporabljam zase - una plava embalaža kremice na kateri je narisan dojenček je zame še vedno ena A, ker imam suho kožo pa še tko lepo diši.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.5.2007 13:51:42   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Sibil, sem te hotela vprašat zakaj si sedaj Sibil RR? Firbec...

Sibil RR sem ker sem aktivni moderator na portalu-član RR teama v bistvu.

Vidim pa, da se menite za srečanje na Obali-kaj se ne bi še z nami obalkami dobile tiste, ki pridete sem na dopust?Me rade čvekamo.....user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

KOLEDAR
Lelly28 RR

Kje kupite stenski koledar?

naredimo ga sami (17%)

kupimo v trgovini (17%)

dobimo reklamnega od podjetja (58%)

dobimo gar za da (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!