HuAnita
|
I'm aliveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Saj sem vedela, ko me mo zrajcal s tem smučanjem, padem notri!!!!! Tale Gerlizen, res se nasmučaš, sem imela tudi jaz nekaj kil vsepovseod me je zategovalo in skalilo.... Nisme navajena takih dolžin, pa miru, pa čudovitih razgledov.... Sem spravila potem deco spat, pa M. zabičala, naj me pride zbuditi, če zaspim, pa je njega ob 24.oo zbudila TV, ker je imle prižgano, mene pa tiščanje na wc..... Je še rekel, naj grem, pa sem samo urinirala, pa padla nazaj v posteljo... Tako da mi je res žal. Bo treba prešallati na dnevna srečanja z deco, takrat se mi gotovo ne bo zgodilo, da zaspim Janeja - daj slikco gor nove frizure, samo navaditi se moraš na kratko, jaz sem imela isto težavo,pa še z likalnikom lahko tako nemogočo frizuro v 10 minutah narediš lepo. Snorlax - imaš ZS. Pozdravljjene nove! Aja, o čem ste čvekale na srečanju? Upam, da niste izpustile urice o Kamasutri Bom morala že počasi obnoviti to znanje, zadnje čase zaspim kot klada, ko pa sredi noči bluzim po stanovanju, pa že ati spi, tako da Kamasutri se že meša po mojem.... Srečala sem gospo Meggi včeraj, njena plezalka je videti ok. Megii pa tudi
|