Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 11:52:01
Jančika_
Jaz tudi nisem noseča, samo se ob tem ne smejim, hehehe. No, upam, da se tema prime (še vedno pa upam, da se vsaj v soboto vidimo, če ne bo Žanek prej rodila).
Drugače pa - mi smo kul, Vasja ne je nič, Kajči poje vse (v vrtcu baje tudi po 4x reče za repete ), novega pa nič posebej...
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 15:17:54
Anonimen
Pozdravček !
Ker sodim v okoliš, ki ga zajema naslov in je seznam še precej kratek, se vam z veseljem pridružujem. Moj PDP je 31.7.08. Do takrat je še daleč, pa vendarle ne tako zelo.......Doma imamo že enega triletnika......Vem, da je celjank aktivnih na drugih temah zelo veliko in ko bodo zasledile to temo bo v momentu seznamček postal pravi seznam, tema pa zelo pestra in živahna. Se že veselim branja, fotografij, novic s celjskega,...... . Lp.
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 16:42:36
Anonimen
........Joj, ali morda tema sploh ni bila mišljena tako široko in je bila namenjena le nekaterim znanim uporabnicam ; če je tako, se zelo opravičujem in že šibam proč .....
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 20:01:54
skuštrana
Pablo, tema je namenjena vsem celjankam in okoličankam, torej dobrodošla Sej, če se poznamo se pa še bomo, a ne A triletnika imaš doma? Jaz pa triletnico
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 20:24:19
tinkamiška
no, pa se še jst javim, čeprav vedno zatajim, ko imate kakšno srečanje:-s , jančika me vestno obvešča, pa potem vedno nekaj pride vmes... pa kakšen čvek bi pa vseeno udraila z vami, čeprav še nisem nosečka v drugo, mogoče pa kmalu, nikoli se neve
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 20:26:37
Jančika_
Tinka, tole je na forumu Čvekamo o naših otrocih, tak da lakho tudi midve kako rečeva . Mogoče bova pa tokrat potem skupaj čakali bejbija, kaj veš. Čeprav ti želim, da me za kak mesec ali dva prehitiš, saj pri nas še nismo v akciji.
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 20:34:58
Bonnie_RR
No, da se še js javim...
Enkrat dooooolgo časa nazaj sem se vam celo pridružila na enem srečanju za Savinjo, potem pa smo se preselili, začel se mi je faks, obveznosti in potem mi ni zneslo niti več slediti vašim srečanjem, kaj šele se vam na kakšnem pridružiti...
Doma imamo skoraj 2-letnika (manjka nam še en mesec). Je izredno živahen, kljub temu pa tud pravi angelček...
Mi je pa prav fajn tale tema...
Lp
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 20:40:55
Meggi
Ups aktivnosti so se pojačale, torej nove objube se uresničujejo. Bravo za idejo.
Če sem prav prebrala je udeležba celjank med nosečkami visoka.. cca 70-80%. Torej je zame članstvo nemogoče, ker ne spadam in po planih ne bom v to kategorijo. Dejavnost zaključena! Veselo in sečno pa vsem tistim, ki sprejemate še take izzive. Skabi, kdaj bova ena frugo zbrcale da se nacrtama na snidenje. Da le ti prej ne oddideš v Rim? Načeloma je sedaj januar dolgocajtn glede na december- brez žurk,.. weeeee. Kaj so spičimo v kak večji kot.. da ne zrušimo mestnih sten? Mene firbec daje od kod je Naty.. se mi zdi sumljivo blizu? Jančika bravo za pogum in predvideno akcijo. Ti Huanita, pa ne razturi preveč da ne bomo druge 76 še večji pogoreliči!
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 21:45:18
skuštrana
Huanitka, sem tvojga zadnjič v časopisu videla A veš, da sem ravno hotela Lizo postričt tako kot je tvoja Pinka, ampak je ne bom, da si ne bota spet čist podobni Sem enkrat gledala slike na Jančikini strani in nisem vedla al je L. al je P.
Drugače smo pa mi dobro, trenutno uživam v miru, ker otroci spijo, m. je pa na košarki..Upam, da pride cel domov
Janči, kdaj greš na operacijo?
Shoo, a ti si iz Rogaške Tisti konci so meni full fajni, mi tak fajn zavijajo in pa sami fajn ljudje.
Povejte mi kak prilepim sem sliko Jaz sem anti tehnik tip...
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 10.1.2008 21:54:31
Jančika_
Čupavka, zmanjšaj fotko na širino kakih 350 pikslov, potem pa pojdi na shrani.si in sledi navodilom - izberi svojo fotko, klikni "shrani", skopiraj link za forum in ga prilepi sem.
V bolnico grem 20.2., operirana bom baje naslednji dan. So mi rekli, da bom kak teden v bolnici, pa teden bolniške (mislim - tolk, kot bi pa jaz v zadnjega pol leta bolniške imela, če bi bila v službi!).
A veš, da sem jaz tudi že kdaj morala gruntat, a je na sliki Pina al Liza .