Jančika_
|
Naj najprej pozdravim nove; sem šla prav nazaj gledat in vidim, da mi jih še ni uspelo . Mater, sem uvela . Skratka, Bibi, blanči in Majcika, dobrodošle . Pa nekaj izgubljenih duš pogrešam...Pablo, kje si? Mene so spet zvili sinusi, jaz se grem fentat, no. Tokrat tisti zgoraj nad nosom in tisti nad obrvmi. Ti me pa zdaj niso še nikoli, vedno le tisti v ličnicah. Sicer se mi zdi, da ti niti ni na novo, ampak da se vleče še iz bolnice, ker na pregledu nekaj dni po odpustu še nikaor nisem bila vredu, kar se vnetja tiče, ampak zdravnik je pač rekel, da je OK, pa se nisem kregala z njim . Pogledal me je pa lih celih 10 sekund... Ker bolečina v čelu je že ves čas ista, samo prej me je še vse od operacije bolelo, tako da nisem niti ločila, kaj vse me boli. Tako grem jutri k zdravniku, kaj mi pa drugega ostane. Upam, da bomo do petka vsi zdravi, ker gremo po dolgem času na dopust. Žanek, tisti Baby Einstein je itak bil mišljen za Žana. Nič vračat. Shooo in Darja33, od mene v četrtek po moje ne bo nič .
|