Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: shooo kao da lepše pojejo če so v tesenem (blues al kaj ) Ojoj, sej vem, da situacija ni smešna, izjava pa . Tudi meni se ne sanja za kanarčke . Shooo, ful mi je žal za danes dopoldan; sem sicee skočila v trgovino z avtom, pa sem bila že od tega tak zlamana, da sem se pol sam še po kavču valjala cel dopoldan. Popoldan je bilo pa že boljše na srečo. A dete je pa na glavi, super . Kje boš pa zdaj rodila, si se že odločila? Pikecpokec, no fajn, da je mali boljš . Meni so prijeli antibiotiki in se mnogo bolje počutim, tako da sem zadovoljna. Upam, da se mi bo tole res fajn do konca pozdravilo. Skabi, šefica si, da si še tale šoping speljala . Jaz sem šla z najboljšo prijateljico gor, ko sva bili obe noseči nekje 33 tednov, naslednjič sva pa spet šli, ko sta bila otročka stara 4 mesece in je bilo ful dobro - istočasno sta bila lačna in istočasno sta spala, pa nazaj grede sta se družno drla od MB do CE ; midve sva pa sami spakirali posteljo na streho avta, medtem ko sta naju dojenčka gledala iz vozičkov sredi parkirišča. Jutri pa pičimo v toplice za tri dni (smo pogani in nas tile prazniki ne ganejo kaj ekstra, je pa fajn, ko je ponedeljek fraj ). Sem prejle gruntala, da še sploh nikoli nisem bila v toplicah v hotelu, mislim tako, da bi spala tam . Gremo pa v Lendavo, mal se ravnine nagledat. Spakirat še moram jutri. Danes sem bila na hitro pri MarjaniR in se videla malo pupiko . Leeepa!
|