Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Vem, da bi se tudi jaz lahko obrnila na vs, če bi vas rabila.
So eni starši .... Bom raje se zadržala. Naj ti povem, da je en fantek iz Jakove skupine tri hiše naprej doma, pa ga vedno pazi babica ali celo prababica, ki ni več rosno mlada, pa še cela je zvita v hrbtenici. Se mi kar smilijo tele babice. Mama pa dela kaj jaz vem kaj. Enkrat sem jo videla pred lokalom na čiku in pijači, drugič se z rolerji vozi, ... Mislim, da sem dovolj napisala. Edino ena punčka še je tukaj, ki pa vedno ni doma, pa še taka vročina je včasih, da ne moremo tja. Ne morem Maje vlačit po tem soncu. Ostane mi edino vožnja z avtom v mesto, ko ni tako vroče, pa da izkoristimo igrala v raznih parkih. Maja mi ful malo spi in je ne morem kar same pustit v vozičku pa se it kopat v bazen recimo, ... Sam pa Jaka tudi noče vanj. Bi lahko bil sam noter pod mojim nadzorom, ampak samemu je dolgčas. Že od rojstva je tak. Samo pozornost rabi in nekoga, ki bi se cel dan igral z njim.
Samo takole ko mojega škrata trga je cel hudič z njim. Mogoče bi bil pa priden.
Me je včasih kar sram priznat, da sem bila v Ljubljani dolgoooo doma.
GSM imam tvoj.
tudi tak, da se mu popoldne enostavno nikamor ne da s teboj in otroci? Ker kakor berem iz postov, si ti vedno sama s tamalima.
Meni se bo res počasi zmešalo, če ga tale nemogoča faza hitro ne mine. Par dni nazaj ga je zgrabilo, pa nimam pojma zakaj. Očitno išče pozornost na najbolj negativen način.