Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, v dvosobnem stanovanju na 58 m2. Ko bo članov več in bodo primerno večji, gremo iskat novo, večjo varianto (itak smo v najemu
).
Pa še ta nova klasifikacija. Kr neki. Mi imamo sicer enosobno stanovanje. A če dam kavč v kuhinjo, lahko rečem da je dvosobno. Na 42 kvadratih! wtf!
(češ, da je njena in od pokojnega tasta. tako, da je notri njena krama in sedaj še kakšna naša škatla
). Ko je tamau zečel plaziti sem jo začela pospravljati in mi je veselo priskočila na pomoč, pol pa se je zataknilo in sta se z mojim
pošteno skregala(zaradi dnevne) in sva raje vseskupi pustila. Ker je iz kuhinje v dnevno narejen velb je samo odspodi narejena "ograjica" da tamau ne gre tja, saj se njene mačke spretno priplazijo v dnevno in veselo kakajo in lulajo not (js pa vesela, ko to čistim
). Da o prahu ne govorimo- že tako ga je preveč in sedaj nam hodi še iz dnevne(ki je drugače ne pospravljam, ker je ne smem, ker je njena) in se vsa nesnaga vleče še po našem delu. Drugače pa imava veliko spalnico in še eno mal manjšo sobo, ki je sedaj naša dnevna namesto otroška soba
vendar ne hvala-bo treba še počakat in upat, da najdemo spravo s taščo glede dnevne- upam, da še v tem življenju
, sam kaj ko bo še trajalo najmajn kakih 5 let, da se vselimo v zgornji štuk. Ampak bo že