sunny24
|
Jutro! Kako smo? Mi2 smo ustale ob 9:30-sm danes kar budilko naštimala, da ne bo spet spanje skori do 11h...Učeri je spet šla spat ob 23:30...Ma jst ne vem, kaj jo trka...Leži v postli in gleda v prazno, zaspi pa ne... Zdej smo popapcale zajtrk, jst sem tuki, Gaja pa malo risanke na TV čekira pa se jezi na reklame, naj končajo, da ona hoče risanke! Bi žihr šle kaj ven, sam ne vem, če se mi lih neki da, k je že kar toplo zuni...Bom kar rodila tam sred Gorice... Pol dobim obiske-pride naj frendica na en čvekič, pa še modrce za dojenje mi prnese-dela v DM pa sm ji rekla naj mi prnese vse cifre da provam doma v miru...Kaj delajo veze, a? Naš v trebuhu ma akcijo. Včeri je moj še tašči reku za ime, pa je ženi kar slabo ratalo...Ja no, it's not my problem! petrušk, a uživate na dopustu, a? Moja dva sta tudi bla zdej v Bohinju 10 dni, pa sta rekla, da so full neki pošlihtali kolesarske poti pa zunanji bazen. simonakr, kaj pa ti ob takih zgodnjih urah??? katjusa, a ta mala soseda kar uleti h vam al kaj? Ja smotano no...Pol si še en malo zastojn varuška al kako? čebela, u mater, kolko postov si načvekala? Faca klepetuljasta!!! Jst mam še 11 dni do konca, pa nimam še torbe za v P naštimane, pa tudi za ta malega morem naštimat da bo moj prnesu...Recimo da bi to lahko danes nardila...Bi bil že cajt!
|