|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj narediti pri agresivnih otrocih?
12.8.2011 19:49:30   
svetlanci
Pozdravljeni!

Morda ima še kdo podobno izkušnjo in mi bo znal pomagati. V vrtec imam vpisanega svojega sina, vendar je skoraj enkrat mesečno domov prišel z večimi modricami, dvakrat pa sem zasledila celo da ga je nekdo ugriznil. Ko sem ga malo povprašala mi je povedal, da ga ostali otroci tepejo. Takoj sem klicala v vrtec, vendar vzgojiteljica ni ničesar vedela.  Kako ravnati naprej, ne želim namreč, da je moj sin objekt tepeža, je pa sicer bolj majhne rasti :( ne bi pa ga rada izpisala, ker ga nima nihče za pazit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih?
12.8.2011 20:36:43   
Doll
skoraj enkrat mesečno-tega ne razumem.Tako pač je ,to je vrtec. Kolikor berem je to zelo občasno,tako da...veš kaj nobenega otroka vsi otroci ne tepejo,tako se tvoj mali pač izraža.
To da je majhne rasti user posted image   kaj ima to veze

(odgovor članu svetlanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih?
12.8.2011 20:44:12   
svetlanci
Ja enkrat mesecno vsaj sem opazila pač večje modrice (premera cca. 2cm).Vem pa, da so otroci pač otroci in da modrica ni nič takega. Sem mislila, da je morda to razlog, ker je pač nekoliko manjši od ostalih, ne vem :(

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih?
12.8.2011 21:04:05   
scorpiogirl
a doma se pa nikoli ne udari? Modrica je lahko od tega, ker se zaleti ... v vrtcu je veliko gibanja, tako da ... če bi moj (večji, ki že hodi v vrtec; tamali gre jeseni) imel samo enkrat mesečno kako modrico, bi ga že gledala, če je kej bolan user posted image malo se hecam, samo je res skoz nekaj potolčen, tako da modric res ne opazujem.
Če je v jaslih, so pa nekateri otroci tudi taki, da jih je treba naučiti, kako se rešujejo konflikti ... nekateri kdaj ugriznejo, udarijo ... tudi naš tamali je tak in se trudimo, da bi to pred prihodom v vrtec omilili. Tudi to se zgodi, da pride domov ugriznjen, se je pa meni fajn zdelo, ko mi je vzgojiteljica (ko sem prišla po otroka) povedala, kaj je bilo.
Hočem samo reči, da ne biti preveč zaskrbljena zaradi parih modric, pusti otroku biti otrok, pa tudi, če je kdaj potolčen ;)


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu svetlanci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih?
12.8.2011 21:30:02   
november2010
Otroci se pač tud klofnejo med sabo in to tako na hitro, da še sam ne veš kdaj se je sploh zgodilo.... jaz ga zaradi tega ne bi izpisovala iz vrtca - se bo že naučil branit po svoje. Naš je tudi večkrat obgrizen od sosedovega otroka.... pa vrjamem da tud naš ni nedolžen....

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih?
12.8.2011 21:47:10   
Sa.Ka
V bistvu ne razumem tvojega vprašanja : "kaj nerediti pri agresivnem otroku?".

Ti kot starš ogriženega otroka nič, enkrat mesečno kot so same povedale predhodnice ni nobena velika reč. Drugo bi bilo če bi bilo vsak teden, večkrat.
Misliš, da tvoj ne grize? Ponavadi se švohejši branijo tudi z grizenjem.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?