|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 9:18:04   
chocolatecake
Tudi meni par dni tema ni delovala, sem dobivala obvestila, da pridno pišete, a nisem mogla prebrat in odgovorit.

Marčevka2010 Mogoče ti je pa usojeno, postati marčevka na kvadrat. Držim pesti za ta scenarij, ali pa vsaj za marčevka in aprilčica! Če ne prej sem prepričana, da se bodo ciklusi uredili, ko se preselite, ker zdaj na lastni koži vidim kako stresno je vse skupaj z gradnjo in načrtovanjem. Želim vam čimmanj stresno selitev drug mesec, pa uživajte na max v novi hišici.

Hvala za nasvet, v lekarni tega niso imeli, so mi dali magnesol, pa se mi zdi, da je malo boljše.

MD Prav srce me boli, ko berem, kaj morajo ljudje narediti dandanes, da pridejo do službe, ker sem imela tudi sama nekaj podobnih izkušenj, ampak tako hudo kot pri tebi pa ni bilo. Res ti privoščim eno super službo!

Melanie Prav štejem, verjemi user posted image . Danes je 18/6, torej konec 19.tedna in še točno en teden do morfologije user posted image . Komaj čakam. Če bo vse po sreči danes dobim angelsound od sestrične, da malo slišim dojenčka kaj dela user posted image .
Sem pa tudi jaz na podobnem, kot si bila ti. Non stop razmišljam kje bi lahko še prihranila oz kaj naj prodam, kaj naj delam, da bo kakšen evro več. Se mi zdi, da sem varčna, pa še vedno ne dovolj. Z minimalcem je že 200 evrov na mesec tako hudičevo težko prihranit.
Edina stvar, ki sem si jo privoščila zadnje čase je otroški voziček in par nosečniških majčk, pa še to me "tepe".
To mora biti pa prelep občutek, da tvoj otrok odrašča v čudovitega najstnika in veš, da si nekaj naredila prav in da je ves trud poplačan. Letos je imel valeto moj mlajši bratranček, pa je šlo še meni malo na jok ob gledanju fotografij.

Bluegirl Jaz tudi občasno vzamem lekadol, če je res hudo, čeprav sem rekla, da ga nebom. Ampak zdaj je par dni malo boljše, tako, da upam, da je minilo. Jaz sem bila po KT kar konkretno depresivna, sem imela že napotnico zaradi psihičnih težav, osebna zdravnica, pa mi je rekla naj se sprijaznem, da vse kaže, da bom pač pristala na antidepresivih. Pa nisem. Samo KT sem ukinila. Je pa grozen občutek, ko sam sebe nimaš pod kontrolo in se tako konkretno spremeniš v nekaj kar nisi. Jaz razmišljam o kakšnem materničnem vložku za kasneje, ker je baje manjša koncentracija hormonov ali naravnih oblikah kontracepcije, če niti tega nebi prenašala. Čeprav nevem koliko je sploh smiselno se obremenjevat s tem v mojem primeru.
Če ti ni težko odgovorit. Kako je s tem delovnikom po 4 ure? Ti preostale 4 plača zavod in posledično ni tako nizka plača? Ali je pač plača za 8 urni delovnik deljeno z 2, plus malica in prevoz?

noname Čestitke za podaljšanje pogodbe user posted image .

SU Jaz sem prepričana, da vama bo uspelo. Nosečnost je itak loterija pri vsakemu in če ni drugih ovir in bosta dovolj vztrajno vplačevala listke, potem pač enkrat more ratat. Držim pesti, da se nam čimprej oglasiš z lepo novičko!

asyka Me je kar streslo, ko sem prebrala, hkrati sem zelo vesela, da je tvoj fantiček OK. Želim ti hitro okrevanje in lep preostanek nosečnosti. PS: Pa malo sem ti fovš, ker že veš za spol user posted image . Mene tako grozno "matra", pa mi je ginekologinja zadnjič rekla, da ona pred 20. tednom nikoli ne napove nič in naj se rajši preveč ne zanašam na nuhalno.

TaraLepo te je brat in super za izboljšanje nočnega spanja - samo tako naprej. Kako se Dorjan obnese?

MauMow Naj ti hitro mine čas do prvega pregleda, se spomnim, da so bili to najdaljši dnevi v mojem življenju user posted image .

Tudi jaz pogrešam Žabinčico, se že dolgo ni oglasila.


(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6801
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 9:55:47   
mamica deklicam
Kako vas je lepo brati, tiste ki pišete o nosečniških težavah in tiste, ki dajete skozi prve mesece materinstvauser posted image user posted image . Madonca, me še sedaj matra, da bi imela še eno štručko.

Hvala za tolažbo glede službe. Jaz sem se že kar sprijaznila, da bom spet doma čez poletje. Ampak je v tem tudi nekaj dobrega. Moj je takoj začel študirati, da gremo nekje sredi julija na morje in da ne za manj kot 14dni user posted image user posted image user posted image . Ko se odločiva za točen termin, obvestim zavod, kdaj sem odsotna in potem hitro pakirati vse za kampiranje. Kako bosta tamali uživali.

Mi je pa bilo v nesojeni službi v sredo malo sumljivo. Kadrovnica je govorila, da imajo en mesec časa, da se odločijo. Konec tega meseca pride moj "šef" iz dopusta (je moral še lanskega pokoristit) in bo potem videla. Ne delam si nobenih upov, kaj naj bi naredili. Bomo videli. Če še vedno imajo me namen zaposlit jim bom kar jasno in glasno povedala, da me pred koncem julija ni. Veste, v teh dveh mesecih me ni noben vprašal ali imam slučajno za poletje kakšne plane. Res, da sem na zavodu a to še ne pomeni, da sem na razpolago kar 365dni na leto. Mi delat, oni pa vsi biti na dopustu. user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6802
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 10:52:09   
Janchek81
Ta tema zamrzne za par dni, ker sploh ne mormo gor pridt user posted image vsaj jaz nism mogla že lep čas...
Marčevka2010 za mano je že pregled HSSG, neboleč res ... hitro opravljen .... baje, da desnega jajcevoda nimam prehodnega, ampak mi je potrdila, da ta pregled ni 100% zanesljiv user posted image Sprva je rekla, ko je začela s pregledom, da je levi fuč, ko sm povedala, da so mi rekl za desnega, je rekla, da desni ni prehoden .. moja G je rekla, da ni nč narobe, nej se oglasim ko zanosim oz. ko izostane M, da bomo takoj pregledovali,d a ne bi šlo ponovno za IMN ... tok o tem .. pisala sem pa še Pušenjaku za drugo mnenje in tud citirala sem mu izvid, pa me zanima kako in kaj user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6803
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 13:34:34   
Marčevka2010
Melanie1 super za lepo valeto. Ti naši otrici res tako hitro rastejo, da ni res. Naša se mi zdi, da je bila še pred kratkim mala štučka, sedaj pa bo že 5 let in je že cela baba, velika, trmasta, itd.... naju tudi prav fajn razjezi kdaj, da nam ni dolgčas, ampak jo imam najraje na svetu. user posted image
Dojenčica tudi vidim, da je pridna, le tako naprej. user posted image

MD, itak, da ne moreš od decov pričakovat, da bodo priznali napako, da so hoteli ženski uturit zanjo neprimerno delo. Še nikoli videno. Upam, da se kje drugje najde kaj primernejšega zate. Ker tu tudi, če bi se kaj dogovorili grem stavit, da bi kmalu šlo v smeri kakršno si že doživela. No, pa vsaj na dopust boste šli, če bi tukaj delala bi videla dopust mogoče drugo leto.

Asyka upam, da se kmalu pocajtaš, taka nesreča v nosečnosti, jao. Sama sreča, da sta jo z malim kolikor toliko vredu odnesla.

Tara9, te povsem razumem, ko so tako majhni bi človek kar rad, da bi bili taki malo dlje časa. Ampak boš videla, da bo še fajn, ko bo enkrat se začela na noge postavljat, pa govorit, mah ne bo dolgčas naslednjih 20 let.

MauMow pa saj imaš n. znake, bodi vesela, da niso prehudi. Itak pa bo vse vredu, šele, ko boš videla na pregledu na UZ bo bolj realno vse skupaj. Držim pesti, da bo tokrat vse vredu, ti res privoščim.

Bluegirl: dobite takoj vrtec, ali boste morali do septembra kako drugače varstvo imet? Kaj delaš tako daleč od doma, da imaš 4 ure vožnje vsak dan? Uf, to je pa kriza. Naj se ti vse poštima, da boste imeli fajn varstvo.

Čokoladka: če bo delala na 4 ure pomeni polovico plače, cela malica in prevoz, prispevke za 4 ure plačuje CSD. Tako, da se je kar težko za to odločit, razen, če ima partner fajn plačo in se polovička ne pozna zelo.
Ti pa še malo in bo morfologija, kako gre čas hitro. Se mi zdi, da še malo pa boš razlagala kako je mali/mala naredila prve korake. Ja, vem prehitevam, ampak mi gre čas res hitro zadnje čase.
Magnesol bo tudi vredu.

Drugače pa hvala za lepe želje, da bi se le uresničile. Imam sedaj tako pomešan ciklus zadnja dva meseca in pol, da bom pop... 10.6. sem imela ene krvave izcedke, sploh ni bila m., potem ene 7 dni vredu, danes spet nekaj packa. Pa bi morala biti sedaj ovulacija. G imam pa šele čez 3 tedne, ima gužvo. Takrat pa ima, da mi kaj da, ker ne mislim biti celo poletje v teh vložkih in gledat kaj se dogaja.
Upam, da se preselimo uspešno, v soboto sva šla kuhinjo pogledat, je skoraj končana in je tako lepa, da ni res. user posted image Komaj čakam, da jo montirajo.
Je pa možno, da je to tudi stres, čeprav jaz vse dogajanje sedaj ne čutim kot stres. Mogoče pa ga moje telo, ne vem.

Janchek super, da je bilo neboleče. Ampak vidim, da si imela ene zmedene g, da so te še bolj zmedle. Jao. Namesto, da bi te sedaj fajn pregledali, magari še kakšno preiskavo za ziher, te da kar čakat? A da se mogoče IMN ponovi? Mah to naše zdravstvo je res na psu. Res upam, da je vse skupaj le posledica zdravil za IMN, da se bo na koncu izkazalo, da so jajcevodi BP in, da zanosiš.


< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.6.2015 13:37:49 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6804
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 13:37:44   
Janchek81
Marčevka2010 ja res je blo vse skupej zmedeno. Ja,sej to sm prašala, kaj če se ponovi IMN, pa je rekla, da takoj ko mi izostane M, da morm pridt do nje, da se potem meri nosečniški hormon in se po tem takem vidi ali gre za IMN ali v maternici, tako, da vsaj to bom potem vedla ... drugo pa NIČ ..

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6805
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 13:44:45   
Marčevka2010
Ja, samo, če bo IMN bo že, ne bodo mogli jo prestavit v maternico. Saj ne veš kdo je tukaj študiran. Držim pesti, da se zadeva nikoli več ne ponovi. user posted image Mah, samo, da nam ni dolgčas, kaj?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6806
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 13:48:15   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Ja, samo, če bo IMN bo že, ne bodo mogli jo prestavit v maternico. Saj ne veš kdo je tukaj študiran. Držim pesti, da se zadeva nikoli več ne ponovi. user posted image Mah, samo, da nam ni dolgčas, kaj?


Seveda, da ne bo ... ampak me bojo pa takoj začel pol zdravt - predvidevam ane ... in pol najbrž šele ukrepal z stvarmi, ki bi jih lahko uredil že zdaj, da ne bi prišlo do IMN .. sj pravm, naše zdravstvo je itak čudno ... namest, da bi zdj ukrepal, da ne bi prišlo do zapletou oni rajš čakajo in vidjo, če se bo vseen obrnilo njim v prid .... trapasto vse skupej ...
Tudi sama upam pač na najboljš ... sam bova počakala še en al pa dva ciklusa, pol pa akcija pa da vidmo ...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6807
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 13:53:39   
Marčevka2010
Ja, šparanje sedaj, da je kasneje več stroškov. user posted image No, upam, da v tvojem primeru ne. Ampak dejansko tako delajo.

Me zanima kako bo moj g. kaj ocenil zadevo. Upam, da ne bo rekel, da počakat, da bo 1 letu kar delava na user posted image , ker ga kam pošljem. Ampak za ureditev cikla mi mora kaj dat.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6808
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 13:56:32   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Ja, šparanje sedaj, da je kasneje več stroškov. user posted image No, upam, da v tvojem primeru ne. Ampak dejansko tako delajo.

Me zanima kako bo moj g. kaj ocenil zadevo. Upam, da ne bo rekel, da počakat, da bo 1 letu kar delava na user posted image , ker ga kam pošljem. Ampak za ureditev cikla mi mora kaj dat.


To sem jim jaz že povedala na urgenci, namest, da bi dobr pregledal in tam naredl, da ne bi blo kasnejših komplikacij in s tem dodatnih stroškov .... pa sta se dr.Zore pa še ena njegova pač sodelovka sam zasmejala, .... sej zato pa je tko k je .... na urgenci je bla namreč diagniza spontani splav ... tok so me tolažl, da v mojem primeru je super, ker se je vse samo sčistilo pa bla bla ... pa smo mel samo ščistilo ja .... res je polom ratalo naše zdravstvo .. sej če nimaš nobenih problemov, se sploh ne zavedaš kakšn zdravstvo mamo user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6809
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 17:15:32   
Bluegirl
Ojla,

chocolatecake, točno tako! Tudi sama sem bila razdražljiva, potrta, živčna za vsako malenkost. Ni bilo fajn. Brez KT pa čisto druga pesem. Se počutim super. Glede krajšega delovnika je tako, kot je napisala Marčevka. Polovična plača, CSD plača prispevki za preostale 4 ure, ves regres, potni stroški, malica. Pri nama enostavno ni druge rešitve in hvalabogu, da nimava kreditov in bova lahko shajala z mojo polovično plačo pa partnerjevo povprečno. Enostavno bi oba prišla prepozno domov, da bi malega sploh pobrala v vrtcu. Moji starši še delajo, tašča in tast tudi.

Marčevka2010, meni pa je ravno obratno. Bolj kot mali raste, bolj je luštnouser posted image Tisti prvi meseci so bili meni res naporni. Glede vrtca: s septembrom je vpisan, sama pa se na delovno mesto vračam sredi avgusta. 2 tedna nam torej zmanjka, takrat se bodo porazdelile z varstvom babice (na dopustu) in kolegica. Smo namenoma vpisali malega s septembrom, ker se bo izšlo. Med letom bi bilo vprašanje. Ja, cca. 3,5 ure. 1 ura vožnje z vlakom v vsako smer, potem pa še peš do delovnega mesta (cca. 25 minut), pa od doma do železniške postaje itd. Kar nanese. Ni fino, a trenutno ni izbire. Tako ali tako imam pogodbo za določen čas in mi drugo leto poteče. Potem pa optimistično naprej. Vsaj v službi je kar fino, vlak pa izkoristim za dremanje, branje, razmišljanjeuser posted image Poskušam bit hvaležna, da sploh imam službo, v kateri se dobro počutim.
Aja, pa super za selitev! Sem ti fouš kuhinje, moja je miniaturna user posted image

Janchek, držim pesti, da bo vse OK in da se IMN res nikoli ne ponovi!

MD, evo, vse je za nekaj dobro, boš pa na morju uživala! user posted image

Lepo vas je brat, punce! Forum je pa tudi meni zadnje dni nagajal, nisem nikakor mogla odpret teme.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6810
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 17:17:17   
Melanie1
Dober dan! user posted image


No, končno je tudi meni uspelo priti sem gor. user posted image


Najprej, Asyka, zgrožena nad tvojim postom. In hvala Bogu, da se je srečno končalo. user posted image

Blugirl, uspešno vrnitev v ustaljene službene tirnice. Porodniška pa se itak obrne kot bi mignil. user posted image

noname, čestitke za podaljšanje pogodbe. user posted image

Janchek, srečno!!!



Mi smo včeraj dopolnili 6 tednov. V soboto ponoči smo imeli prvič žurko ponoči. Ni zaspala do treh zjutraj. Pač dremala na rokah. Kakor hitro sem jo položila v posteljico, že je bila budna. Ooo, ti lumpa, ti! Vse skupaj je rezultiralo temu, da je nedeljo dobesedno prespala. Vmes se je zbudila trikrat, se podojila in spala naprej. Ob osmih zvečer se je končno odločila, da je čas, da se prebudi. user posted image Sva jedli in potem odšli na dolgi sprehod. V vozičku je pridno zaspala. Seveda sem pričakovala, da se bo ponovila prejšnja noč, a je na moje veliko začudenje zaspala okrog polnoči in spala do jutra. user posted image Pridna.


Pozdravčke ino poljubčke... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6811
   RE: Bodoče nosečke
22.6.2015 17:27:16   
Melanie1
Eh, bila prehitra... user posted image


Punce, vabljene na tortico in sokec. Jaz častim. user posted image


Moja življenjska bilanca (do sedaj):

starost: 37 let
mož: 1 kom
otroci: 4 kom
hiša: 1 kom
služba: redna
življenje: lepo, pestro in doživeto

Stanje na dan 22.06.2015: ZADOVOLJIVO. user posted image



Zdaj pa res... do naslednjega snidenja... POZDRAVČKE INO POLJUBČKE!!!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6812
   RE: Bodoče nosečke
23.6.2015 7:44:46   
MauMow
Melanie1 tvoja življenjska bilanca prav lepo izgleda.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6813
   RE: Bodoče nosečke
23.6.2015 7:50:18   
Janchek81
Melanie1 sem se res nasmejala, mož: 1kom .... user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6814
   RE: Bodoče nosečke
27.6.2015 16:49:17   
..noname..
haha, Melanie carka si user posted image
Spet ste se nekje izgubileuser posted image

Bom še jaz vzela tabelo od Melanie pa napišem svoje podatke:

starost: 25 let
mož: 1 kom
otroci: 0 kom
hiša: 1 kom
služba: končno - določe n čas
življenje: pestro, čudovito, včasih malce dolgočasno, predvsem ponavljajoče

Stanje na dan 27.06.2015: OK (trenutno super, ker je vse narejeno: hiša pospravljena, vrt urejen)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6815
   RE: Bodoče nosečke
28.6.2015 6:40:20   
MauMow
Kako ste kaj punce? Evo narocena na prvi pregled in me je kar prijetno strah. Imava v cetrtek ko bom ravno vstopila v 8 teden (7t in mislim da 1d nekje). Upam da bo tokrat kot mora bit... ampak vseeno strah ostaja.

Izivajte tole nedeljo.user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6816
   RE: Bodoče nosečke
28.6.2015 7:21:55   
mava1975
Zdravo,
mene pa zanima če je tu kakšna starejša bodoča nosečnica... stara sem 39 in upam, da bom kmalu noseča...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6817
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 8:21:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kako ste kaj punce? Evo narocena na prvi pregled in me je kar prijetno strah. Imava v cetrtek ko bom ravno vstopila v 8 teden (7t in mislim da 1d nekje). Upam da bo tokrat kot mora bit... ampak vseeno strah ostaja.

Izivajte tole nedeljo.user posted image



Ooo kako zelo te razumem .. ja strah bo prisoten dokler ti una tvoja G ne bo rekla,d a je vse OK ... kar pa bo!!!!
Ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala, zakaj za boga morm met res vedno tako 'srečo', da me bo vedno strah nosečnosti ... zdaj me bo že skrbelo, ko bo test pokazu +, če je pravilno usidran, pol ko bo pravilno usidran me bo pa skrbel, če je vse z otrok OK do morfologije - joj te moje slabe izkušnje user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6818
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 8:25:55   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81


IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kako ste kaj punce? Evo narocena na prvi pregled in me je kar prijetno strah. Imava v cetrtek ko bom ravno vstopila v 8 teden (7t in mislim da 1d nekje). Upam da bo tokrat kot mora bit... ampak vseeno strah ostaja.

Izivajte tole nedeljo.user posted image



Ooo kako zelo te razumem .. ja strah bo prisoten dokler ti una tvoja G ne bo rekla,d a je vse OK ... kar pa bo!!!!
Ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala, zakaj za boga morm met res vedno tako 'srečo', da me bo vedno strah nosečnosti ... zdaj me bo že skrbelo, ko bo test pokazu +, če je pravilno usidran, pol ko bo pravilno usidran me bo pa skrbel, če je vse z otrok OK do morfologije - joj te moje slabe izkušnje user posted image


Ja te slabe izkušnje nas dajejo vedno več straha.... No pri meni so slabosti tako nore da sem v enem tednu že 1.5kg zgubila ker prav ne morem jest... Sej se trudim da na dve uri dam nekaj v usta sam tudi to ni veliko ker niti ne morem. Noro.... Upam da bodo čim prej mimo...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6819
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 8:33:47   
Janchek81
MauMow ajoj, upam,d a slabost mine ... sej če ne druzga je pomembno, da velik piješ ... si pa magar kakšen smuti nared al pa kj podobnga, da dobivaš minerale in vitamine .... pa večx po mal ... sj važn, da telo ne čut lakote .. sj teorija, da morš jest za dva je itak sfalena user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6820
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 8:40:35   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMow ajoj, upam,d a slabost mine ... sej če ne druzga je pomembno, da velik piješ ... si pa magar kakšen smuti nared al pa kj podobnga, da dobivaš minerale in vitamine .... pa večx po mal ... sj važn, da telo ne čut lakote .. sj teorija, da morš jest za dva je itak sfalena user posted image


Probam čim več pit... Vmes kak kozarec kokakole (mal mi pomaga pri slabosti) drugače pa večino radensko... Vse stvari ki sem jih imela noro rada se mi obračajo v želodcu..... Upam da bo ok. Jem Elevit tako da vsaj vse te vitamine ziher dnevno dobiva.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6821
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 8:42:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow


IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMow ajoj, upam,d a slabost mine ... sej če ne druzga je pomembno, da velik piješ ... si pa magar kakšen smuti nared al pa kj podobnga, da dobivaš minerale in vitamine .... pa večx po mal ... sj važn, da telo ne čut lakote .. sj teorija, da morš jest za dva je itak sfalena user posted image


Probam čim več pit... Vmes kak kozarec kokakole (mal mi pomaga pri slabosti) drugače pa večino radensko... Vse stvari ki sem jih imela noro rada se mi obračajo v želodcu..... Upam da bo ok. Jem Elevit tako da vsaj vse te vitamine ziher dnevno dobiva.



Folna kislina je predvsem zato, da se otroku potem zapre nevralna cev ... pri meni se v 1.nosečnosti ni - premali vnos folne kisline user posted image tako, da kar pridno Elevit papej pa tist kar ti bo tist čas pasalo ... zanimivo je kako je od nosečnice do nosečnice različno ... men npr gazirane stvari v nosečnosti sploh niso potegnile ... jaz bi takrt samo meso, meso, meso user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6822
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 8:51:39   
MauMow
Probam jest, čeprav ni ničččč ne paše, ampak se prisilim, ker nekaj mora iti v želodec.... O ja meni v prvi N ni bilo skoraj nič kaj slabo... Sedaj pa tako da živeti ne morem, je pa tudi res da jem še Dabroston, ki vrjetno še malo bolj priporome k slabosti. Ampak vse bom potrpela sam da bo z malim vse ok. Četrtek se vztrajno bliža.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6823
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 9:14:19   
chocolatecake
Melanie1 A je tortica s kakšnim posebnim namenom, si imela rojstni dan? Ali kar tako, za lepši dan.
No, da še jaz dodam svojo tabelo user posted image .
Moja življenjska bilanca (do sedaj):

starost: 24 let
mož: še zaročenec - torej loading
otroci: - noseča - loading
hiša: stanovanje v izdelavi - loading
služba: zaenkrat je, kako bo naprej bomo pa videli
življenje: zanimivo, pestro, v pričakovanju
Pri meni je vse na loading user posted image .

MauMow Jooj to se pa spomnim, meni je bilo grozno, sploh zvečer, sem tut ene 3 kg zgubila takrat se mi zdi, pa drugače zelo zelo težko shujšam. Jej večkrat po malem, ne pusti želodčku, da je prazen. Meni je kruh zelo ustrezal takrat, ampak vsak po svoje. Na srečo kmalu mine in kar nekako pozabiš kako je bilo hudo.
Se mi pa zdi, da je tudi meni Dabroston še povečal vse simptome nosečnosti s slabostjo vred, ko sem prenehala z jemanjem sem bila kot prerojena. Sem se pa ves čas tolažila, da slabost samo kaže na to, da hormoni pravilno naraščajo in da je to dober znak. user posted image
Zdaj pa že v pričakovanju morfologije, še nekaj ur me loči ...
Janchek81 Ti si res odigrala že vse najslabše scenarije, statistično gledano, ti zdaj preostanejo samo še lepi. Boš videla, tokrat boš zanosila in bo vse ok, mora biti, ker si to res zaslužiš. Sem pa tudi jaz ogorčena nad "šparanjem" v našem zdravstvu. Sem imela sama tak primer, da mi je ginekologinja rekla, da ona sumi, da imam tudi jajcevode neprehodne in me prepričevala naj grem na preiskavo, ko sem čez en mesec zanosila me pa pred 12. tednom niso želeli sprejeti na pregled. Tudi z izgovorom, da "šparajo", da se ne splača, da nemorejo kar vseh naročati pred 12. tednom in da na SS ali IMN, če je pristona itak nimajo vpliva user posted image . Takrat sem se res počutila kot, da sva jaz in moj otrok nič drugega kot samo številka.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6824
   RE: Bodoče nosečke
29.6.2015 9:19:16   
Janchek81
Sam ... obnašajo se kot eni laiki ... kako nimajo nobenga vpliva???Sj lahko to preprečijo lih s takšnimi in drugačnimi pregledi ane ... pa če že pride, da te vsaj tok spremljajo, da ti npr ne raznese jajčnika .. ma res so idioti ....
No sj v petek mam Štolfo, ker sm se kr naročila, da ona pogleda ta izvid in ne sam, da me posluša ko ji odgovarjam, da lev jajcevod je pa prehoden, ker se ne grem več teh stvari, .. preveč hudega sem že doživela in nočem še kakšne slabe stvari doživeti user posted image tko, da mi bo lepo na 4 oči povedala kako in kaj, če me bo kj zjala ji bom pa povedala, da naj si pregleda celo mojo kartoteko in če se ji zdi, da nisem upravičena do ponovnega mnenja in nasveta, da nej se pa nekam brcne ... resno ... dost mam teh zdravnikov, specialistov, ki kar nekaj na slepo govorijo no .... Tko, da me prou zanima kaj bo kej povedala, ko bo vidla na lastne oči izvid ...
Joj, ta vikend bo še naporen .... še jutr mam sodišče z bivšim glede otroka .... groza vse skupej user posted image ta teden mi pomoje ne bo lih pisan na kožo, ne bo miren,....

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?