|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
13.6.2015 6:59:48   
MauMow
MD tole si imela pa res naporno.... Upam da te vseeno zaposlijo.

Jaz pa sem za dragega včeraj pripravila palačinke, s tem da sem iz mase naredila 18 feb 2016 pa mu krožnik postavila pred njega. Kot sem pričakovala je ugotovil, da je takrat najina obletnica, potem pa sem mu v vrečki dala še flaško, je pa samo obstal in rekel NOSEČA???? in buf v objem, čisto raznežen in vesel. Ko je pa ugotovil da je 18.2 po mojih izračunih PDP je bil pa čisto fertik, kaj usoda vse dela. Sedaj pa počasi k sebi prihaja. BO trajalo par dni da bo dojel user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6776
   [Brisano sporočilo]
13.6.2015 7:54:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 6777
   RE: Bodoče nosečke
13.6.2015 8:09:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

mamica deklicam, mogoče je šlo samo za test, koliko boš zdržala pod pritiskom, a boš obupala pa jih nekam poslala, ali boš kljub kriznim in nemogočim pogojem vztrajala in dala vse od sebe, čeprav je praktično nemogoča situacija. Upam in držim pesti, da je šlo samo za to in da ti bojo v ponedeljek v službi pripravili en velik surprise and welcome party. user posted image


poanta je v tem, da jaz v ponedeljek sploh ne grem v službo. Pogodba z zavodom za usposabljanje se mi izteče jutri (14.6.2015), tako da sem od ponedeljka dalje spet na sončni upravi. Če sem jaz v tej pogodbi pravilno zastopila en člen, morajo sedaj oni (firma) poslati zavodu razne papirje: evidenco o mojih urah, evidenco o opravičeni odsotnosti in dokazilo o dokončanju usposabljanja.

Če sem usposabljanje uspešno opravila, me verjetno kadrovnica pokliče in pridem podpisat pogodbo. Drugače se moram med 1.7. 16.7. zglasiti pri svoji svetovalki na zavodu, da narediva plan za naprej.

In ker bom spet malo doma, bom vsaj lahko hišo spravila v reduser posted image
je že zelo nuja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6778
   RE: Bodoče nosečke
13.6.2015 8:15:23   
Bluegirl
Ooo, kako lepo, Maumow :)

Ko jaz slišim take in drugačne zgodbe o delu, delodajalcih, mi skoraj ven vrže, resno. Saj potem se pomirim in bi v praksi tudi sama verjetno stisnila zobe in bila tiho. Bi bilo pa lepo, če bi šlo samo za preizkus, a nekako dvomim. MD, naj se iztece, kot se mora! Sanjska služba sigurno nekje čaka nate, si zaslužiš ;)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6779
   RE: Bodoče nosečke
13.6.2015 8:35:09   
mamica deklicam
ženska težko stisne zobe in ves čas dela zahtevno fizično delo. Vam povem iz lastnih izkušenj. Če ne gre, enostavno ne gre.

Pred 4 meseci je bilo rečeno, da bomo trije: ženska kot vodja in dva moška, ki bosta delala. Meni bi ostala organizacija dela, delo v laboratoriju, morala bi pa v teoriji vse znati, da bi eventuelno vskočila oz. enemu nalagala, kaj naj dela. Ves sistem bi morala poznati, kako funkcionira. Vse to bi šlo. Potem so se odločili, da sva dva dovolj in naj bi jaz poleg svojega dela opravljala še delo enega možaka. Super, ne.

Lejte, bomo videle drug teden. Naučila sem se kar veliko, tako da imam nekaj novih izkušenj. In če tu ne bo nič, jih lahko uporabim v drugi službi.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6780
   RE: Bodoče nosečke
13.6.2015 8:37:42   
MauMow
MD to je res. Če je delo za moškega ga mora opravljati moški, ne pa da tebe izkoriščajo. Potem te vrjetno čaka kako drugo super delo. Ker delati v kolektivu kjer te bodo skos izkoriščali....

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6781
   RE: Bodoče nosečke
15.6.2015 9:20:14   
chocolatecake
Pozdravljene vse bodočke, nosečke in mamice!

Vidim, da nismo več tako čvekave, kot smo bile, jaz priznam, da sem trenutno bolj v nosečniških temah.

Bluegirl lepo, da si se oglasila. Sem istega mnenja glede kontracepcije, tudi jaz nisem nikoli prenašala KT. Prav tako Melanie lepo, da najdeš čas za nas. Bravo za kile, bo šlo še naprej dol, boš videla. Upam, da ste se imeli lepo na valeti, poročaj nam kaj.

MD Ta je bla pa huda, sej nevem kaj ti naj rečem. Mi bo žal, če neboš dobila službe, ker si tako garala za njo, po drugi strani ti pa privoščim kaj boljšega. Glede fizičnega dela imaš pa čisto prav, sem ga dlje časa opravljala v pogojih povsem neprimernih mojem zdravstvenem stanju, nekaj časa že potrpiš, stisneš zobe, dolgoročno pa ne gre. Žal.

Anonimna Še ena PCO-jevka, nas je kar veliko, pa naj ti bo v spodbudo, da veliki večini uspe. Verjetno začneš jemati na 14.dan ciklusa, če je 1. dan, takrat, ko dobiš menstruacijo oziroma po ovulaciji, prej nima smisla. Mogoče bi bilo fajn s kakšnimi testi spremljat kdaj bo ovulacija, ali te bodo pa spremljali z ultrazvokom in ti pravi čas povedali kdaj bo nastopila.

MauMow Jooj kako lepo si se to spomnila, res čudovita obletnica. Jaz sem pa mojega tako presenetila za 40. mučencev.

Še malo o sebi... še malo pa vstopim v 19. teden, čez 14 dni imam morfologijo in že komaj čakam. Občasno čutim premikanje, včasih malo bolj, včasih pa skoraj nič, oz tako malo, da nisem niti prepričana če je res to to. Me je mikal nakup angelsounds, pa sem se zadržala. Imam pa težave z nespečnostjo in glavoboli. Upam, da kmalu minejo.
Zadnje čase imam precej stresno, ker sva v gradnji, pa naju oba malo mori sploh finančni vidik prihodnosti, ampak bomo že nekako. Z veliko dobre volje, al kako že pravijo...

Kako ste ostale? Se že pripravljate kaj za dopust? Meni bi zdaj tako pasalo skočit v morje, al pa vsaj v en prijetno hladen bazen.


(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6782
   RE: Bodoče nosečke
15.6.2015 14:44:25   
Marčevka2010
Janchek upam, da ugotovijo zakaj je bila IMN in te poštimajo, čim manj boleča seveda.

MD upam, da se v službi izide tako kot si sama želiš. Ampak, če bodo pričakovali vse to od tebe, da delaš za dva je pa bolje, da kaj drugega najdeš. Ker ob takem tempu boš pregorela. Držim pesti. Je pa zanimivo, da najprej so čisto drugače predstavljali zadevo kot se je kasneje izkazala. Je tak trend že povsod, enega človeka zaposlit, da bo delal za dva. Banda.

MauMow tebi tukaj še enkrat čestitam, sotrpinka. Si me prehitela. user posted image

Sedaj imam pa jaz tak cikel, da se je za zjokat. Prejšnjič čakam 16 dni na M, potem je kar nekaj, sedaj dobim na 30. dan, samo neko čudno packanje. Kar nekaj. Moram do g. drug mesec, če bo hotel mi kaj dat. Saj trenutno mi čisto paše, da nisem noseča, ker imamo ogromno dela s hišo, pa selitev drug mesec. Ker vem kako je na začetku n., jaz sem bila čisto povožena kakšen mesec in pol, sem popoldne samo spala. Bi bilo bolj malo učinka od mene. Potem pa bi se že spodobilo, da se začne kaj dogajat.

Melanie lepo, da se oglasiš. Super, da punčka ponočoi fajn spi, to je najbolj pomembno. Čez dan ni panike. Da te pa zbuja ene 5x na noč, potem pa še čez dan ne spi, zna biti pa veselica. Naj bo tako še naprej. Kilce gredo dol, super. Pa že marmelado kuhaš, pa ti si res super ženska. Ne vem od kje ti energija. Vidim, da imeta pestro tudi z ostalimi, tako hitro rastejo.

Čokoladka me veseli, da se oglasiš tudi tukaj. Da nas ne boste vse zapustile v druge teme. Se mi zdi, da bom samo še jaz bluzila tukaj na koncu. user posted image Super za premike, ziher je to to, jaz sem jih že v 17. tednu čutila. Naj te nespečnost in glavoboli kmalu zapustijo. Proti glavobolom je fajn jemat magnezij, pomaga tudi pri spanju. Popiješ zvečer, ene 400 mg, kalcijev citrat, od NOW firme ga imajo, v lekarnah. Je fajn tudi proti krčem, ki se slej ko prej pojavijo v n., pa za prebavo je fajn, ker so ene zaprte. Naj se finance poštimajo, vem kako je. Pri nas se tudi vedno novi stroški pojavljajo, da je groza. Sama sreča smo vsaj stanovanje prodali.

Mene dopust čaka šele konec avgusta. Kar ga bo julija, en teden, bo itak selitev in bom po moje čisto izmozgana. Se bom šla spočit v službo, ko pridem nazaj. user posted image Ampak kljub temu komaj čakam. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 15.6.2015 14:45:47 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6783
   RE: Bodoče nosečke
15.6.2015 15:02:31   
mamica deklicam
No, punce pa imam štalo in to na eno deseto potencouser posted image user posted image

Stvar je sledeča: moj mentor je napisal poročilo, da sem usposabljanje opravila in da sem usposobljena za to delovno mesto. Kar pa ni res, še večji štos je v tem, da je ogromno tega dela, kar ženska ne more opravljat. In sedaj je stvar na meni, da zavrnem pogodbo. Tako da moram pod nujno iti na zavod in jim spet vso zadevo obrazložiti. Ter upati, da me ne zbrišejo iz registra brezposelnih oseb, ker tega dela v taki obliki jaz ne bom mogla opravljati. Super neuser posted image user posted image user posted image

Da pop****š

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6784
   RE: Bodoče nosečke
15.6.2015 15:04:13   
Marčevka2010
O, kriza. Pa ti niso normalni. Povej na zavodu kakšna je situacija, da fizično ni možno tega delat. Držim pesti. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6785
   RE: Bodoče nosečke
15.6.2015 15:24:04   
MauMow
MD to ni normalno..... Držim pesti da se vse uredi.

Marčevka kr reču mu... Sej za to so tam da ti dajo nekaj. Da se začne premikati počasi.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6786
   RE: Bodoče nosečke
15.6.2015 15:47:53   
Anonimen
Anonimna Estimo imaš sedaj najprej ta cikel za sprožitev menstruacije.Ko bo menstruacija prišla začneš s Clomidom (tako kot ti je blo rečeno).Potem čakaš ovulacijo-če bo Clomid zagrabil jo boš itak lepo čutila,sicer pa si lahko pomagaš z ovulacikskimi testi,ali pa še bolje,se na izbrani kliniki za neplodnost ali pri svojemu ginekologu naroči na folikulometrijo(tudi zato,da boš sploh vidla kako reagiraš na zdravila in kako rastejo folikli).Ko bo ovulacija mimo ponovno začneš z Estimo in jo jemlješ 14dni.Narediš test nosečnosti in v primeru + nadaljuješ z jemanjem,če je test - pa prenehaš in počakaš menstruacijo in greš ponovno v nov 'krog'.Estime si nikar ne vstavljaj pred ovulacijo,ker jo ta zavira(progesteron) in se težje zanosi.Estima pride v poštev samo po ovulaciji,za vzdrževanje rumenega telesca in za boljše pogoje pri vgnezditvi morebitno oplojenega jajčeca.Razen,če ti je bilo predpisano drugače in jo bi jemala za ureditev ciklusov.Vendar v tem primeru ne ješ Clomida.Upam,da sem ti pomagala.Srečnouser posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 6787
   RE: Bodoče nosečke
15.6.2015 18:59:41   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake



Še malo o sebi... še malo pa vstopim v 19. teden, čez 14 dni imam morfologijo in že komaj čakam. Občasno čutim premikanje, včasih malo bolj, včasih pa skoraj nič, oz tako malo, da nisem niti prepričana če je res to to. Me je mikal nakup angelsounds, pa sem se zadržala. Imam pa težave z nespečnostjo in glavoboli. Upam, da kmalu minejo.
Zadnje čase imam precej stresno, ker sva v gradnji, pa naju oba malo mori sploh finančni vidik prihodnosti, ampak bomo že nekako. Z veliko dobre volje, al kako že pravijo...




OK, a ti te tedne dobro preštevaš??? user posted image Pa saj ni dolgo nazaj, ko si povedala, da si zagledala user posted image . Že moja nosečnost se je odvila hitro, tvoja pa se odvija s svetlobno hitrostjo. Zdaj, zdaj boš držala svojo štručko v rokah. Angelsound pa več ne potrebuješ. Z vsakim dnem boš bolj in bolj čutila malo pikico. Nespečnost je verjetno povezana tudi s finančnimi problemi. Se spomnem leta nazaj, ko sva bila midva v gradnji, jaz pa brez redne službe. Koliko slabo prespanih noči, ki so minile v tuhtanju, kje bomo staknili denar za to in ono. Hej, vse se je uredilo. Hišica je zrasla in kmalu smo se preselili v naš novi dom. user posted image Tudi pri vaju bo tako. user posted image Za glavobole ti je že Marčevka napisala. Pa ne pozabi na pitje vode. Vsaj 2 L.


Valeta - bilo je čudovito. Našo bebo je pazila moja sestra. Vse skupaj se je začelo ob pol petih popoldan. Uradni del se je odvijal v Kulturnem domu. Naši devetošolci so pripravili res lep in čustven program. Ni treba posebej poudarjati, da sem večji del predstave preživela s krokodiljimi solzami v očeh. Sploh ko so se odvijale sličice in posnetki vseh devetih let, v katerih se je naša najstarejša deklica razvila v prečudovito najstnico. Slavnostna večerja je sledila v bližnji restavraciji ob dobri glasbi. Uspelo mi je celo preplesati nekaj časa. user posted image Pred večerjo sem skočila domov nahranit dojenčico in jo uspavati. Je spala do desete ure, ko smo se dokončno odpravili domov. Hčerka je ostala do enih zjutraj. Skratka za vse je bil lep in nepozaben dogodek. user posted image


Poporodni pregled- klicala danes. Je rekla, da sem pa zgodnja. user posted image Sem naročena v sredo.


MD - reši zadevo sebi v prid. user posted image



Nič, se gremo previti. Je očitno dobro nadevala plenico.user posted image Zadnje stavke sva pisali skupaj. No, ona priklopljena na zizek. user posted image

Potem pa še na večerni sprehod... user posted image


(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6788
   RE: Bodoče nosečke
16.6.2015 7:16:36   
MauMow
Melanie1 super pri vas se pa na polno dogaja. Super da tamala tako dobro spi ponoči.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6789
   RE: Bodoče nosečke
16.6.2015 13:18:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MD - reši zadevo sebi v prid. user posted image



Pozdravljene.

Situacija je trenutno taka:
bila danes spet na zavodu, dobila list z novim zaposlitvenim načrtom in datumom, kdaj moram priti. Po tem sodeč ne bom izbrisana iz evidence, če pogodbo zavrnem. Je še dopolnila že obstoječi zapisnik.

Jutri grem v podjetje, preberem pogodbo, potem bom videla kako naprej. Če se ne bo dalo nič izpogajat v moj prid in spremeniti določene stvari v pogodbi, potem jo bom na žalost zavrnilauser posted image . Če bodo vztrajali zecementirano, tako kot je trenutno napisano, bi bil to moj samomor, tega pa ne želim delat.

So taki časi, da marsikaj požremo in naredimo a nekje morajo tudi biti meje

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6790
   RE: Bodoče nosečke
16.6.2015 13:27:11   
Bluegirl

Melanie, kako lepo! Res lep večer, si še v meni zbudila sentimentalnost!user posted image Super tudi za vse ostalo.

MD, imaš prav. Nekje je meja. Čeprav me zdaj že prav firbec daje, kaj vse zahtevajo od tebe. Res ti želim, da najdeš tisto ta pravo, fajn službo.

Čokoladka, naj finančne skrbi minejo. Saj se bo vse uredilo. Glavoboli so pa tudi mene utrujali, mislim, da ravno tam nekje okrog 20. tedna. Sem tam pa tam vzela Lekadol, čeprav sem rekla, da jih med nosečnostjo ne bom jemala. Pa ni šlo. Oziroma sem presodila, da bo en Lekadol naredil manj škode kot celodnevna mučenja z bolečo glavo. Glede KT: jaz sem po parih letih ugotovila, da sem postala razdražljiva, živčna itd. Sem pripisala stresu, a se je to s končanjem jemanja KT to končalo. In sem si takšna, sproščena, bolj všeč user posted image Pa ostalim tudi. Bo pa potrebno razmislit o kakšni drugi vrsti kontracepcije, ko zakljućimo z reprodukcijouser posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6791
   RE: Bodoče nosečke
16.6.2015 13:47:50   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

MD, imaš prav. Nekje je meja. Čeprav me zdaj že prav firbec daje, kaj vse zahtevajo od tebe. Res ti želim, da najdeš tisto ta pravo, fajn službo.



ti bom poskusila odgovoriti user posted image user posted image

hočejo, da sem šefica (user posted image ) in hkrati "Mujo", kateremu nalagam delo. Oziroma v prevodu, da delam na dveh delovnih mestih hkrati. Eno delovno mesto je za mojo izobrazbo kar primerno, no za drugo pa imam previsoko izobrazbouser posted image in nisem pravega spolauser posted image . No saj ne zaničujem žensk, mogoče pa se v naši ljubi državici najde kakšna, ki bi lahko delala namesto tega Mujotauser posted image . Jaz sem probala a mi ni ravno uspevalo. Da bi pa nonstop delala namesto dveh in še tako zahtevna dela (eno fizično, tudi umsko: moraš paziti kaj pritisneš oz. obrneš), drugo zelo odgovorno, jap to pa na žalost ne gre.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6792
   RE: Bodoče nosečke
16.6.2015 18:34:01   
..noname..
Oh punce, res ste bile pridne, jaz ne toliko...že zelo dolgo se nisem javila...podaljšali so mi pogodbo za zaposlitev tako da sem pridna na šihtu, učeraj sem si vzela dopust, sva z možem malo na morje skočila - super oddih.user posted image user posted image

Super za vse dobre novičke, brcike in velike trebuščke user posted image user posted image user posted image

MD močno močno upam, da se bo vse dobro rešilo, ker tole kar počnejo s teboj ni normalno

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6793
   RE: Bodoče nosečke
16.6.2015 19:34:55   
SU
Pozdravljene!
Zdaj, ko na RR nisem vec tko pridna, porabim kar nekaj casa, da preletim vsaj nekaj novick... In seveda so mi naj, naj tiste s "pluski", brcikami v trebuscku ipd. user posted image
Sama sem med to "RR pavzo" dala skozi HSG in nekaj sem oz. sva z dragim sklenila... Doma ze imava dva soncka! In besede zdravnika, ko sem se lezala na mizi, po HSG, so mi dale misliti... In, po pogovoru, sva z mojim sklenila, da naprej ne bova sla... Poizkusala bova se zanosit, ce bo slo naravno, na razno razne druge postopke pa ne grem! Najino zdravje, "stanje" je normalno za najino starost......ups....Mladost! user posted image .....to pomeni, da moznost je, sam mal bolj se bova morala potrudit... Ene dve leti sva si se dala in ce resno zagrabiva-prehrana, Profertil ipd., ni vrag, da nama ne bi se v tretje uspelo!
Se pa definitivno javim, ce.... Oz. KO nama uspe!
RR bom bolj redko obiskovala, saj mi je potem tezje....prevec razmisljam o tem...kdaj, kako pa M pa O pa.........Tko, da...punce se vedno iz srca navijam za vsako posebej!
Ve pa tudi posljite kdaj pa kdaj kako dobro misel proti meni... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6794
   RE: Bodoče nosečke
19.6.2015 11:51:34   
asyka
Cestitke vsem novim noseckam. Zadnjih 14 dni je bilo pri nas kar pestrih in ni bilo casa za rr. Pa se na mobitel sem bila obsojena in tukaj sploh steka.

Maumow usoda in nakljucja so res zanimiva. Zelim ti lepo nosecnost

Md tebi pa predvsem da najdes pot, ki bo zate najboljsa. V tem trenutku si zagotovo ne mores ocitati da cesa nisi naredila. Potrebno pa je misliti nase in na svoje zdravje. Nobena sluzba in denar nista tega vredna.

Janchek... kmalu bo tudi pri tebi vse ok in zagotovo vama bo kmalu namenjen se en soncek.

Pri nas pridno rastemo in smo stari ze skoraj 16 tednov. Preziveli pa ze marsikaj. Tako smo skozi dali hudo prometno nesreco, zal obvezrn rtg iin narkozo, da so mamico posravfali. Pocasi se celim. Dragi pa me razvaja in vozicka okoli, saj sama ne morem niti na wc. Desna roka in noga se bosta celili in vracali v funkcijo vse do decembra. Ampak drugace smo super fino fajn in cakamo nasega fanta, ki na uz zelo rad razkazuje svoje premozenje hahaa

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6795
   RE: Bodoče nosečke
19.6.2015 12:06:06   
mamica deklicam
asyka samo da je z fantičkom vse v redu user posted image . Roak in noga se bosta že pocelili.

Ja, jaz se sestavljam skupaj. Sedaj so še ugotovili, da nisem "dovolj samozavestna" ... Madonca, dajte naravnost napisati v poročilo, usposabljenje je naredila do te mere, kot ga lahko ženska na tem delovnem mestu a to za žensko ni primerno in ji ne bomo ponudili zaposlitve. Konec, pika, klicajuser posted image . Ne pa da se sedaj izmikajo.

Pogodbe sploh ni imela pripravljene v sredo, tako da je nisem videla in ne vem niti, kakšno plačo so ponujaliuser posted image . Jaz sem si rit zaščitila na zavodu, tako da ne bom letela iz evidence. Ni moja krivda, če so drugi hoteli z mojo glavo luknjo v zid delati.

In sem uradno spet doma, spravljam hišo v red. Še dobro, da ni vroče. In z mojim že planirava, kdaj bi na morje skočili, sedaj ko sem jaz prostauser posted image user posted image . Ker v dveh mesecih me noben ni vprašal ali imam za poletje kakšen plane in kdaj. Dopusta niti še ne bi imela, tako da bi me enostavno pokoristili, ko bi vsi hodili na počitnice

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6796
   RE: Bodoče nosečke
21.6.2015 14:52:19   
Tara9
Evo tudi mene po dolgem času. Ne znese mi več prit do računalnika, če pa že pridem mi pa forum nagaja, par dni sploh nisem mogla odpret te teme, ne vem zakajuser posted image . Ko mi rata, vas sicer preberem, priznam pa, da imam tako polno glavo vsega, da sproti tudi pozabim.

Maumow kako si? Si končno dojela, da je prišel tvoj čas? So že kakšni znakci na vidiku? Mimogrede zelo lepo si dragega presenetila, sem se še jaz stopila zraven, ko sem brala user posted image .

Čokoladka tudi meni gre tvoja nosečnost ekspresno hitro, se mi zdi, kot da je bilo včeraj, ko si dve črtici zagledala, zdaj se pa že morfologiji pribljižuješ user posted image . Božaj bušija še naprej in uživaj v njem.

Melanie zelo vesela sem bila tvojega posta, vedno te z navdušenjem berem, posebaj ko vidim, koliko lepih dogodivščin imate. Vidim, da si še vedno polna energije in folgaš super z vsemi opravki. V vlogi mamice si pa itak že profi user posted image .

asyka čuvaj se. Ni bilo lepo prebrati o tvoji nesreči, me je kar zmrazilo. Sem vesela, da fantiček veselo miga in je vse v najlepšem redu. Ti se pa kar pusti razvajat. Želim ti hitro okrevanje.

MD ti imaš pa tudi pestro vidim. So se spravili na napačno osebo a ne user posted image . čisto prav, da si se postavila zase in se ne pustiš zafrkavat. Želim ti eno super službo v kratkem, kjer te bodo znali ceniti in ti naložiti normalno delo.

Žabinčica kje si ti kaj? Že dolgo se nam nisi oglasila. Upam, da se kaj javiš in malo poročaš kako napreduje bušček?

Jaz uživam na porodniški, čas mi nenormalno hitro leti. V petek je bila moja žabica že 2 meseca stara, bi kar malo ustavila čas. Saj vem, da ima vsako obdobje svoje radosti, ampak tako uživam v tem, da je še mala dojenčica, odvisna od mene, kar zmečkala bi jo user posted image . Saj sem vedela, da te dojenček čisto spremeni, ampak takšne ljubezni si res nisem mogla nikoli predstavljati. Ne glede na razpoloženje, se kar stopim ob njej user posted image . Uff sem že malo osladna postala hehehe, ampak če je pa res. Drugače jemo, spimo, vozičkamo, to je nakako to. Nočno spanje je bilo prvi mesec obup, sem komaj živela, zdaj se izboljšuje (trkam). Spi od 9 do pol 3, potem papca in zaspi do 5 ali 6. Bi rada, da še malo potegne, ampak že to je nekaj.

Bodite lepo, še naprej držim pestke na vse, ki pluske še čakate, nosečke, vam pa želim čim bolj mirno do konca user posted image .

Do naslednje fraj minutke vas lepo pozdravljam


(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6797
   RE: Bodoče nosečke
21.6.2015 19:36:17   
..noname..
Tudi jaz sem imela težave z odpiranjem te teme...vse ostale sem lahko, te pa nikakor ne...ampak sedaj delauser posted image


Super, da ste ok in da uživaš v vlogi mlade mamice...joj asyka šele sedaj sem videla, kaj se je zgodilo...me veseli, da je pikec v trebušku ok...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6798
   RE: Bodoče nosečke
21.6.2015 20:45:57   
MauMow
Ja ta tema občasno zmrzne tudi za par dni skupaj.... ne vem zakaj.

gremo po vrsti. MD - noro res... Še dobro da si na zavodu vse uredila v svojo prit.

Asyka groza tole. Upam da čim prej prideš k sebi...

Tara9 kak te je lepo brati. Upam da bom lahko tudi sama kaj takega napisala drugo leto. Jaz sem ok. Pač mal me je strah če je vse ok ker ni veliko znakov, pa sva v petek spet test delala in pokazal 3+ user posted image tako da je v enem tednu iz 1-2 tedna prišlo na 3+tedne. Se mi je malo oddahnilo. Zgaga me je kar na enkrat nehala pečt, so se pa začele občasne slabosti ampak ni krize. Sicer jest se komaj spravim ker se mi zdi da mi ni nič všeč ampak ko pa jem pa kar gre user posted image Edino kar je ful spreminjam počutja... Enkrat kr jezna na cel svet in razkurjena drugič bi se sam jokala... V glavnem nisem si poznana taka.user posted image Čez en teden in pol bomo UPAM da videli malega bebija. Dabroston pridno papcam in do sedaj (trkam) ni blo še nič krvavih izcedkov. Naj tako ostane.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6799
   RE: Bodoče nosečke
21.6.2015 20:57:19   
Bluegirl
Dober večer,

ojoj, asyka, grozno! Lepo okrevaj in se pusti razvajat.

MD, obup. Kot je že en napisala: naj pride služba, kjer te bodo cenili, kot si zaslužiš!

Tara9, lepo te je brat! :) Pozdravčke tvoji princeski.

Maumow, sem prepričana, da bo tokrat vse OK. Mora bit!! ;)

Meni se je iztekla porodniška, sem na dopustu. In hkrati urejam vse v zvezi s polovičnim delovnim časom. Zaradi vožnje to še vedno pomeni, da bom odsotna skoraj 8 ur. A bolje kot 12! S tem v povezavi se te dni ukvarjamo z logistiko (služba, vrtec itd.). Res ne vem, kdaj je minil čas! ;)

Tako, postelja vabi. Lep začetek tedna vam želim :)

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Voda
dejzi

Kdaj ste svojim sončkom ponudile za žejo neprekuhano vodo?

prej (56%)

9m (11%)

10m (4%)

11m (2%)

12m (5%)

po 1 letu (22%)


Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!