|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
28.6.2018 9:40:01   
Tara9
Hoj hoj,

Najprej naj povem, da meni ne bo ratalo naslednji teden. Možek dela, avta nimam, tako da ni šans da grem z dvema kako drugače na pot. Škoda, sem se veselila, da se spoznamo. Mogoče ob kakšni drugi priliki.

Drugače smo dobro, včeraj pihali 9mini svečko, meni gre tole res noro hitro. Zdaj se tudi mi dvigamo na nogice in hodimo ob pohištvu, sicer pa kobaca po celi bajti in jo včasih prav iščem kam se je skrila. Oponaša nas če kdo zakašlja, pokaže jezička, pomaha pa pa itd. Noro mi je opazovat te male brihte.

Gh nama gre tudi super, praktično je ni hrane, ki je ne bi jedla, ok teletina ji ne sede najbolj, drugače pa vpije amam takoj, ko vidi hrano. Obožuje domače maline, v Gorskem kotarju sm ji kupila domače borovnice, tamali dobre za zmešat user posted image . Spanje je ok, 2x ponoči se sicer malo pocrklja in spi dalje. Čez dan pa mi spi 2x po urco in pol do 2, kakor kdaj. No, da ne bi bilo vse kičasto imamo pa druge "težave". Noro je vezana na nas domače, se boji vseh neznanih obrazev, ne sprejme novih ljudi, groza. Sekiram se glede vrtca, jaz upam da se bo navadila. Brez mene ji ni panika, samo da so okrog znani.

Dorotheia žal mi je za sinčka, tudi moja hčerkica ima včasih izpade. Meni se zdi, da občasno še vedno ljubosumje ven tolčke. Pride dan, da sem čisto zmozgana od kreganja.

Dopustnice a greste potem še kaj na morje al je to to? Ful veliko ljudi hodi zdaj junija. Meni osebno pa je tako zgodaj, ljudje smo različni seveda. Samo tko, poletje se zame pred julijem skoraj me začne in potem odlašam z morjem, nočem prehitro it user posted image . Čeprav je pred sezono in potem septembra res najlepše kar se gužve tiče.

Aja moja pije iz kozarčka ali pa z žličko. Obožuje vodo, kar trese se od veselja, ko vidi kozarec. Prva ful ni pila in mi je to čist vauuu.

Pozdravčki

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Septemberke 2017
28.6.2018 23:24:21   
Kinder123
Hej, ... da ne bova na koncu pol sam midve Dorotheia..😀😀 Pol se lahko tud v Kranju dobiva. 😁😁😁
Upam da pride še katera -3.7. A rečemo uro 9.30?

Pri našemu fantu je pa zaenkrat tako, da mu ni problem it h komerkoli. Razen če kdo kaksne čudne zvoke spušča , al pa mogoče kaksne z brado se mal boji. 😂🤣😂

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Septemberke 2017
28.6.2018 23:35:20   
Dorotheia
Haha, Kinder123, res je. Če nobene druge ne bo, se dobiva midve kar v KR, sicer pa meni časovno ustreza okoli 9:30.

Naša se tudi ne boji načeloma, edino moških se boji oz. rabi več časa, da jih spozna, potem jo šele lahko vzamejo v naročje. Se začne samo jokati, če jo kak moški prehitro vzame v naročje (razen ati seveda). user posted image Je ful hecna, prav uno bogo začne jokat. Bogica mala. user posted image Naćeloma pa ima ful rada ljudi, koketira na veliko. Pa ful se nastavlja, če vidi, da jo slikam. Smeje se na vsaki sliki, user posted image

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Septemberke 2017
30.6.2018 20:36:31   
annnaa
Jaz še javim za torek! Grem na poroko 7.7 in imam še nekaj stvari za uredit (sebe predvsemuser posted image )!

Mi končno spet spimo, po dopustu! Doma je prvo noč mal pojokala, ker ji nisem dala zize in je spala v kunderpedu. Drugo noč je prespala. Se je sicer zbudila ob 4:30, sem ji dala zizo in je zaspala za dve uri. Napravn dopustu (ko se je zbujala na uro in pol do dve), je tole luksuz. Tak da dokler se bo še dojila, ne bomo hodli na dopust, hihiuser posted image .

Je pa punca nagruntala slamco in zdaj ful veseli pije iz flaške s slamico. Se veliko manj poliva, kot se je, ko je pilla iz kozarca. Zdaj jo čez dan ne dojim, da bi pojedla kaj več GH. Pa prav ne mara zelenjave in mesa. Danes ni hotla jest goveje juhe, pa pačenega krompirja ne, mesa,... Grrrr! Sadje pa.

Vam javim v ponedeljek dopoldan, če mi rata pridet v torek!

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Septemberke 2017
1.7.2018 0:14:47   
Dorotheia
Ok zmenjeno. Midve lahko prideva, razen, če bova na koncu res sami s Kinder123, se res dobiva kje v Kranju ali Škofji Loki. user posted image

Mi smo super. Tamala je itak cukr. Lepo je. Joj, govejo juho naša obožuje, tudi krompir na 101 način. Meso zdaj, ko ji probam dajat v koščkih ne gre najlažje, ker ga zaradi malo zobk težje prežveči. Sicer pa je super. Obožuje banane. Evo, danes sem ji za večerjo naredila gres na pravem mleku, pa ga ni marala. Mislim, da ji tiste pikice od gresa niso bile všeč. Tako da čisto vsega ne bo jedla.

Aaa, pitje po slamici, to je že aktualno? Jaz naši nisem niti probala že dati. Ful ne pijemo po slamicah. Čeprav pa vem ja, da je fino, ker se manj polivajo, kakor se spomnim od sina. Samo imam občutek, da bo naša to samo grizla. Ali kaj.

Eno vprašanje - imate ve že kake copatke ali kako obutev? Res je, da je letni čas naklonjen tem našim škratom, ko je ravno poletje pa to. Samo glede na spremenljivo vreme, je fino, če jim kdaj kaj natakneš na nogico, da ne zebe (jaz imam našo itak večinoma boso). Če pa je hladno, pa bosa noga ni fajn, nogavice pa drsijo (videla sem tiste nedrseče samo ta debele, ki sedaj ne pridejo v poštev). Pa itak bo šla čez 2 meseca v vrtec in bo tam rabila copatke...kakšne so ok za tele, ki še ne hodijo? Jaz kakih cicibank ne bom kupovala, ker mi je to vse pretrdo. Ali pa tudi Superfitove mi zgledajo bolj trde. Razmišljala sem o teh mehkih usnjenih - Brodike ima sinko v vrtcu in so mi zakon. Kaj menite ve?


(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Septemberke 2017
2.7.2018 10:10:08   
Dorotheia
Punce, hej!

Dajte se prosim pofočkat vse, ki jutri zagotovo pridete, da se zmenimo, če se dejansko dobimo oz. kje.

Zaenkrat imam v glavi, da sva samo jaz in Kinder123. Še katera?

Mi smo sicer super. Edino za tavelikega me skrbi, ker zdaj pa že kake 3 tedne kašlja, predvsem ponoči ali ko kje leta. Ponoči ga prav napada kašelj in kašlja preko cele noči. Ma to tko močno, da midva z mojim v najino spalnico slišiva in naju zbudi. user posted image Sem mislila, da bo bolje zdaj že, pa prav ni. Je pa v soboto prespal pri babici in je ona rekla, da ponoči sploh ni kašljal. Mogoče enkrat. Tako, da zdaj ne vem, ali je v sobi tam kaj takega, kar ga draži ali je mogoče na kaj alergičen. Pojma nimam. Sem sumila, da je mogoče baldahin, ker sva mu v Ikeji pred kratkim kupila tako hiško, da se da čez posteljo in da so tam kake snovi, ki ga dražijo. Včeraj sva to odstranila, pa je vseeno kašljal čez celo noč. Groza. Kličem pediatrinjo danes. Sicer pa je čez dan čisto ok razpoložen, pravi da ga nič ne boli ali kaj. Pojma nimam res.

Drugače pa nič novega pri nas. Jaz sem samo še dober mesec doma. Treba izkoristit na polno. Je pa res, da sem z mislimi že pri službi delno. Predvsem glede tega, da si moram kaj lepega za obleči kupiti. user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Septemberke 2017
2.7.2018 14:08:13   
annnaa
Mene žal ne bo! Sem dobila jutri dopoldan termin za pedikuro in manikuro, ki ju nujno rabim!

S slamico ne pije iz kozarca, ampak se dobijo take flaše s slamco za dojenčke, so najbolj zdrave, al kako naj rečem. Za s sabo, za v torbo, pa da ne poliva toliko. One na cucelj mi niso fajn, niti niso zdrave za zobe, čeljust,... slamica je fajn tudi pol za govor. Ene črke lažje rečejo, če znajo s slamico vlečt in pihat. Pa zdaj si gre kar sama po to flašo s slamico in pije. Je hecna. Te flaše s slamico priporočajo tudi na pedokinetiki. Je pa naša tudi na začetku grizla slamico. Pol pa kr na enkrat začela vlečit, hihi.

Joj, bošček sin, Dorotheia. Zgleda mu res kaj doma ne paše. Da hitro ugotovite, kaj mu je. Kdaj pa greste na dopust?

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Septemberke 2017
2.7.2018 14:42:33   
annnaa
Aja, še glede čevljev/copatov. Moja je tudi skos bosa ali v zoknih. Za poroko sem ji kupila pediped sandalčke, glih toliko da ne bo bosa. Drugače pa tudi prakticiramo usnjene copate, ala brodike. So res najbolj mehki. Cicibanke mi sploh niso všeč. Čist pretrde. Pri nas je sam v vrtcu smotano, ker so kao zaželjeni trdi copati, da lažje hodijo v njih in kao če je polito kaj po tleh, da ne premočijo. Sam jaz bom kr vztrajala pri usnjenih copatih. Septembra še itak ne bo hodla.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Septemberke 2017
2.7.2018 14:48:37   
Dorotheia
annnaa, škoda no. user posted image

Kinder123, zgleda da imava jutri res samo midve čas. Ali je še katera?

Aja, jaz bom glede copatkov tudi vztrajala pri mehkih usnjenih. Itak septembra hodila tudi naša še ne bo in potem ni point, da če je kje kaj polito, bo itak imela kolena mokra oz. po telesu, ne stopalc ane. Ko bo shodila, pa bomo kake superfitke ali kaj v to smer.

Joj, zdaj se kar o copatkih že pogovarjamo. Še nedolgo nazaj o dojenju in to. Kako so hitro zrasli. Jaz zadnje dni nonstop razmišljam, kako popoln dojenček je bila in to s prvim dihom izven trebuščka (pa že v trebuščku je bila popolna res). Totalno sem čustvena zadnje dni, mi gre na jok, ko se spomnim vsega tega. Pa ko tako hitro raste. Joj no.

Evo, v četrtek zjutraj greva s sinkom na pregled k zdravnici, da ga pogleda glede kašlja. Bomo videli. Ma mi je tko čudno, ker je drugače res bp, vse ostalo, niti iz noska mu ne teče. Tako, da mi je ta kašelj res uganka. Me je kar malo skrbet začelo.



< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 2.7.2018 14:51:08 >

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Septemberke 2017
2.7.2018 19:56:43   
Dorotheia
Punce, se lahko javite še tiste, ki ste za srečanje jutri? Kinder123, ti si še zraven?

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Septemberke 2017
2.7.2018 21:07:24   
me83
mene zal ne bo,... sem nekako dobila obcutek, da bosta samo vidve iz kranja,.... meni se je kar dalec vozit, pa potem za 1h srecanja,... pa se s tremi otroci bi morala prit user posted image itak pa imam se necakinji na varstvu,... sta solarki in jima je fajn, da ne rabita bit cel dan sami doma.

aja za copate priporocam tele - https://www.copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood&jres=1
usnjeni z gumjastim podplatom, ali pa tele ceveljcke za prve korake,... sem navdusena jaz in vse vzgojiteljice v vrtcu,.... me je ravno pred kratkim vzgojiteljica vprasala kaksne to copate nasa puncka nosi, da kljub temu, da se vedno rada z vodo igra in pogosto zmoci, da nima pa nikoli podplatov mokrih,... tako da priporocam,... preizkuseno na 4 otrocih,... pa se po kvaliteti so meni boljse kot brodike,... nam so brodike prej razpadle,... te pa so neunicljive no user posted image pa se free postnino imajo.

punce lepo se jutri imejte,... upam, da se nam vseeno se uspe kaj videt,.... bi se morda lahko kdaj za kaki zoo zmenili user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Septemberke 2017
2.7.2018 21:21:58   
Dorotheia
Ajoj škoda no. Kinder123 ti za jutri si? Če bova res sami, se lahko dobiva v Škofji Loki - lahko na kavici v Merkurju notri, imajo tepih in lahko dava tamaladva na tla igrat. Sem bila prejšnji teden tam na kavici in se je naša ful zamotila.

me83, res, te copatke potem praviš? Se jih da kje v kaki trgovini probat ali jih samo naročiš lahko? Jaz bom definitivno kupila tako, da ji najprej probam na nogici, ima naša princeska ful malo nogico (po mamici) in sploh ne vem, kateri cifro ima. Sem bila pa danes itak na sestanku v vrtcu in bo imela ful luštni vzgojiteljici, sem navdušena, itak vse poznam. user posted image Sem prav vesela. Pa bo kar nekaj njej podobno starih, tako da sem tudi tu vesela, da ne bo edina "tamala". Tudi za copatke sva se zmenili, je rekla, da zadnje leto itak ne forsirajo več teh ala cicibank. Lani so tamali povečini imeli kar te copatke v nogavicah kao. Sam to je meni bolj za pozimi mogoče.

torej, še katera okleva za jutri?


(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Septemberke 2017
3.7.2018 8:43:46   
Kinder123
helow..ja jst sem za. Tko da ce sva smo midve - je najbols da se dobiva v Merkurju ja! Super! 👍
Se zmeniva po tel. ( sam da te najdem)

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Septemberke 2017
3.7.2018 12:22:48   
me83
dorotheia - imas tak razpredelnico z cm,... lepo ji nogico izmeri in je to to,... saj ce slucajno st ni ok, pa posljes nazaj pa ti potem drugo stevilko posljejo,... so prijazni in zelo azurni,... posljejo isti dan.

kako ste drugace? nasa koncno spet nekaj malega papca,... sedaj 14dni sploh ust ni hotela odpret,... je pa spanje spet slabse,... saj ne vem kaj bomo,... upam, da bo do sluzbe bolje,... drugace sploh ne vem kako bom funkcionirala user posted image

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Septemberke 2017
3.7.2018 17:17:42   
Dorotheia
Škoda, da ostale niste mogle. S Kinder123 sva se pa le uspeli dobiti in poklepetati. Sta bila tamaladva ful dobra. user posted image

Prej smo prišli domov in sem včeraj tamali kupila flaško s slamico. Ji dam za foro, da vidim. V manj kot minuti je poštekala. In zdaj veselo pije na veliko. Sem bila kar presenečena, ker vem, da je sin rabil dlje časa. Sicer ima vmes potem to tudi za grizalo (jo trenutno dlesni pomoje ful ful srbijo), ampak spije kolikor je žejna, ostalo pa grizlja. user posted image


Pa prideva po sina v vrtec. Samo pol sandalov mu manjkalo, sploh ne vem, kako mu v manj kot mesecu dni uspe uničit sandale (pa niso bili poceni). user posted image Ni bilo druge kot iti direkt iz vrtca v nabavo novih. Ajajaj. Superg pa zdaj v vrtec noče nosit. Ma sem mu rekla, da naj pazi nanje, ker mu novih zdaj ne kupim več. Dam zanj za čevlje veliko več kot zase. Sigurno mu en par čevljev kupim vsak mesec ker tako uniči, da joj. Pa ne kupujem poceni obutve. Fantje ajaj. user posted image

No, šibam, gremo na sprehod. Uživajte!

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Septemberke 2017
4.7.2018 10:41:54   
Tara9
Hojla,

No lepo, da sta se vsaj vidve dobili in podružili. Upam, da bo še kakšna prilika, da se spoznamo v večjem številu.

Mi smo dobro, vse po starem. Gh super, moj otrok bi stalno jedel, amam je glavna beseda. Spanje spet kakor kdaj, pride noč, da se stokrat zbudi, potem naslednjo pa lepo spi. Nikoli ne vemo kaj nas čaka. Stalno se spreminja ta njen ritem. Edino dnevni spanec je točen in reden. Dopoldan 2 uri in po kosilu še 1-2.

Zadnje case je spet rada v vozičku in je fajn na sprehodu. Imam za vsak slučaj nosilko zraven, ampak redko se zgodi, da jo moram uporabit. Firbca okrog in ji je zanimivo opazovat okolico.

Na nogicah je vse bolj spretna, spleza mi na vrh vrtnega tobogana, moram bit stalno na preži. Vse te finte vidi od sestrice in seveda mora probati še ona. Drugače je tko prijazen smeško, da bi jo kr pojedla.

Mi bomo imeli usnjene copatke, za prve korake imam ene pediped mehke ceveljcke od sestrice. Večinoma imamo doma pediped, superfit, nike in adidas. Vse je ohranjeno, nekaj pa bo itak tudi novega dobila.

Danes dobim obisk iz službe, nas pride moj oddelek pogledat, tako da sem zdaj celo dopoldne pospravljala hišo. Kakšna bo do popoldan, je spet druga zgodba user posted image . Bomo na vrt spokale, da ne naredita takoj raztur.

Nič toliko od mene. Uživajte poletje.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Septemberke 2017
8.7.2018 22:21:09   
Dorotheia
Živjo punce! Kje ste, kako ste? Vse na morju?

Mi smo bili ta vikend pri mojih, danes pa spotoma še na enem pikniku, tako da dogaja.
Aja, naša pupa ima zdaj še ta 4 enkico. Se mi zdi, da jo mogoče malo muči zadnje dni, ful jo srbi, mogoče malo boli? Je bila zadnja 2 dni malo tečkasta, kar tako. Ampak nič hujšega. Je pa tako posrečena. Meni se zdi, da je vsak dan kaj novega res. Zdaj recimo tudi že "pleše" (miga s telesom), če se sliši kaka pesmica. Kako je posrečena. Ko, se recimo igra, mi tudi poda že kako igračo in hoče, da se igram še jaz. Pa samo meni zaenkrat, haha. user posted image
Ful je dobra, res. Lask ima ful. Ji že čopke delam ali pa vsaj s špangico spnem sprednje, ker ji silijo na oči. Pa tako lepo se igra, bereva knjigice.
Samo lačno ne sme biti dete, če ne je frka. user posted image To ima po meni. user posted image

Smotano je zdaj samo to, ko so v tej fazi, da hočejo tolko na tla in stati povsod, ti jih pa povsod lih ne moreš dati na tla, da lazijo. Naša ful sili na tla. Ampak bodo kmalu shodili. Naša je vse bolj suverena v tem stopicanju ob pohištvu. Edino ful je boječka oz. previdna in se kar ne upa spustiti. Hihi.

Zdaj ji gledam čelado za na kolo in poganjalca. Me babice in dedki že sprašujejo kaj bi za roj.dan. Joj, bo hitro tu. Bi rada, da ji prinesejo poganjalček un taki lesen s tremi kolesi. Čelado ji bom pa sama kupila, uno Nutcase al kaj so že, so najbolje ocenjene.

Kako ste ostali?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Septemberke 2017
12.7.2018 12:32:00   
me83
dorotheia kaj te celade nutcase pa lepo stojijo na glavi? mi te ki jih imamo za starejsa dva kar nekaj "opletajo", nikakor ju ne morem nastavit, da bi bilo to to. najraje bi jima kar smucarske na glavo dala user posted image me prav jezi in nervira to s celadami... ker vem, da ce posteno padeta s to celado, bo ravno tako kot, da nimata nic na glaviuser posted image

mi pa nimamo tezav s tem, da bi zelala na tleh bit user posted image nasa se sploh ne kobaca,... bo ze,... hipotona je in nima toliko misic,... no saj sin je tudi bil pa je hitro potem vse nadoknadil user posted image

nasa kosil se vedno sploh noce jest,.... razen prazne testenine ima rada,... sicer pa ima sedaj rada tudi skuto s sadjem, pa kako kasico z jogurtom, pa borovnice (domace ameriske), slive, marelice,... bomo ze,....

se je pa posteno ohladilo. za zdaj je to poletje kar cudno user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Septemberke 2017
12.7.2018 15:10:55   
Tara9
Hojla.

Nismo ravno preveč zgovorne tukaj. Ste na dopustu?

Me83 a delata kakšne vaje za hipotonost? Midve s prvo sva na žogi veliko telovadili, je tudi imela malo slabše trebušne misice. Ampak ja kot praviš, to vse notri prinesejo, tako da, bo že.

Mi smo dobro, punci ravno spita. Tamala malo štrika spet ponoči, drugače pa je luškana. Lask ima ogromno, se je že rodila košata, zdaj je prav smeška, nujno rabi čop, drugače je kot tisti kuža, ki ne vidi user posted image . Moja tudi pleše, ko sliši muziko, začne s hrbtom migat, podaja mi igrače, pokaže kje je lučka, pomaha... Ploskanja nikakor ne skapira. Kobaca kot strela, šiba za mano, če zginem z obzorja, takoj šiba po stanovanju in govori mam mam. S sestrico se imata ful radi, tamala kar vriska, ko jo velka objame ali da lupčka. Sd pa znata tudi že pošteno skregat. Ena drugi jemljeta igrače potem pa jok. Dolgčas nam ni.

Kosila ji zadnji teden dajem kar naša, ne da se mi več ločeno pripravljat. Zdaj ji gredo kosi odlično, tko da ne rabi skoraj nič posebaj pripravljeno. Zelo rada ima sadje, poje ogromno borovnic, pokakana je tudi vsak dan do glave user posted image .

Nič, javite se kaj. Še malo pa služba a ne. Jaz grem sicer 1.10.šele, ampak vseeno je zelo blizu.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Septemberke 2017
12.7.2018 15:41:04   
me83
Ja tara9 1x tedensko imava fizio, pa 1x na teden hodiva na pedokinetiko, nekje vsake 14dni se privat fizio, pa pac doma kolikor uspeva,... pa se po vrhu vsega ni ekstra radovedne narave in se ji sploh ni kaj ekstra za potrudit,... ampak saj bo,... ni me zdaj kaj “strah”,... vem, da je drugace vse ok, ampak da pac rabi svoj cas.

jaz imam se tudi do konca sept porodnisko, pa se nekaj lanskega, pa obvezni del letosnjega dopusta,... pa nagibam se k temu, da bi probala dat vlogo za podaljsanje,... zgubit nimam kaj.

sem pa tudi razmisljala, da bi morda delala 6h. zna pa bit, da bom drugo leto poleti delala 4h,... tastarejsi bo imel solske pocitnice in res ne vem kam ga naj dam za 2m,... tiste 4h pa bi ze nekako lahko pokombinirali user posted image tara ti bos delala 7h? koliko prej moras dat vlogo na csd? se prej pa rabis se aneks k pogodbi o zaposlitvi od delodajalca? sicer pa ce bi mene vpr bi bilo 4h sluzbe ob vseh obveznostih in delu, ki ga imas z otroci in vsem gospodinjskim delom vec kot dovolj user posted image sploh ne vem kdaj bom vse naredila user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Septemberke 2017
12.7.2018 16:57:09   
Tara9
Me83 seveda, se bo že vse uredilo. Malčici se ne mudi, ne bo čisto nič zamudila zato. Midve tudi nusva bili med prvimi pa je vseeno vse super in zdaj nikjer vidno, da ni shodila med prvimi. Sicer pa jaz sem skrajsanj delovni cas urejala potem na dopustu, po preteku porodniške. Najprej se zmeniš v službi in ja, dobiš Aneks, ki ga priložiš obrazcu iz Csd. Se pa hitro to uredi, tako da ni neke panike. Ja, jaz bom delala 7 ur. Pri prvi sem najprej 6, ampak se nama finančmo tako bolj splača. Je pa tako, da ju bo moj vozil v vrtec, saj začne delat ob 9, jaz pa bom hodila že ob 7 v službo, tako da bomo punce ob 14.30 že doma in bomo imele še bekaj lepih uric za druženje. Bi z veseljem delala tudi po 4 ure, ampak pri nama finančno to ne bo šlo. Nimamo kaj.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Septemberke 2017
12.7.2018 20:30:19   
me83
ja saj nama financno tudi ne znese, da bi jaz delala 4h,... to sem imela v mislih le za julij in avgust naslednje leto, ko bo nas prvosolcek doma user posted image bi pa bilo fajn delat 4h,.... ravno toliko, da malo gres in si koristen, imas pa se cas za doma vse postorit in za otroke user posted image meni je ze sedaj hudo, ko vem da ce bom delala 8h, bom z otroci tistih kvalitetnih ur le morda 2-3 na dan,... to mi je kr taka katastrofa no,... pa tako hitro rastejo in cas tako hitro mineva user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Septemberke 2017
12.7.2018 21:27:14   
Tara9
Joj ne govori, tudi meni je to tako grozno, zato bom žrtvovala svoj spanec in hodila ob 6 v Lj, da sem ja čim prej doma, glede na to, da je možev urnik temu naklonjen. Čeprav me že zdaj srce boli, da se bom zjutraj izmuznila brez da vidim moji sončici in njun vesel obrazek, ko se naspita. Če bi finančno šlo, bi delala manj, toliko da gremo vsaka par urc po svoje, popoldan pa smo skupaj. Prehitro vse mine in mi je groza, da smo več ur s sodelavci kot s svojimi sončki.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Septemberke 2017
12.7.2018 23:14:59   
Dorotheia
Živjo!

me83, za razvoj je res še dovolj časa. Res jih dosti poznam tkole, ki so bili hipotoni ali kaj, pa so potem toliko hitreje vse nadoknadili potem po enem letu se mi zdi. Pa meni gre tako hitro, se mi zdi, da vsak dan od zdaj naprej samo še hitreje mine. user posted image
Pa vsak dan kaj novega. Tamala je tak smeško, prav vsi jo imajo radi in mi pravijo, kak smejko je,. user posted image Ja, tudi naša dva se imata rada, starejši jo nonstop stiska in lupčka, ona se smeje in vriska, jaz pa moram gledati, da jo ne stisne preveč, nima glih občutka, hehe. Toplo mi je pri srcu in tako uživam v teh naših trenutkih. Srečna sem res. Kako sem blagoslovljena, da se imamo tako lepo. Ob tako preprostih trenutkih. user posted image No pa skregata se tudi seveda že. Hihi.

Saj pomoje sem jaz tudi že napisala, jaz tudi naši kar še naša kosila dajem. Ona ima rada kar konkretno hrano, kašice res samo če je kriza. Koščke ful ful lepo je. Res lepo prežveči, prav noro. Sadja naša čisto vsega ne mara preveč- recimo borovnic. Hehe. Lubenico pa vedno pozabim kupit, ji sploh še nisem ponudila, pa vedno si rečem, da moram. Melono je jedla. Pa ostalo sezonsko sadje tudi je.
Kašice ji niso glih vau več, mora biti "prava" hrana. Tako, da je meni tudi lažje.

Je pa kar hitra tudi naša. Zdaj obrne že celo stanovanje okoli, doseže že glih tolko, da moram pazit na določene stvari - rožice je že vse pocufala, daljince tudi pomeče, k pomivalcu vedno "steče", ko zlagam vanj ali iz njega. Ma vse. Je kar radovedna mala. Pa lumpa tudi zna biti. Nagaja. Potem ji je pa smešno. Meni pa malo manj. user posted image Posrečena je res.

Zdaj berem eno knjigo "Prebujena družina" ali nekaj takega, ker sem bila rahlo na mrtvi točki glede tavelikega in se nisem počutila glede mojega načina do njega...pa moram reči, da mi je super. Ni nič takega, kar ne bi že sama sicer vedela, ma je drugače, če prebereš in se malo zamisliš nad vsem. Potem se tudi v praksi malo bolj potrudiš in probaš drugače ravnat. Jaz se ful trudim. Pa se takoj zdi, da je spet boljši odnos. Hvaležna sem za vse izkušnje. Tudi tiste malo manj prijetne morajo biti, rastemo ob tem ane.

Aja, ste se pogovarjali za skrajšani del. čas. Joj, jaz grem čez dobre 3 tedne že delat. Noro. Začela bom normalno 8-urni delovnik, Mogoče bi kasneje skrajšanega, če ne bo funkcioniralo. Ali, ko bo šel sin v šolo čez 2 leti. Kaj tudi za 2 meseca lahko tako koristiš? Če imaš 2 otroka, lahko to do 6ega leta drugega otroka ane ali kako že?


(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Septemberke 2017
22.7.2018 14:34:37   
annnaa
Da se še jaz malo javim! Zadnje čase kr pozabim pokukat v ta forumuser posted image ! Mi smo fino, razen zgodnjega zbujanja. Zdaj spi v kosu od 19:30 do 4:10 (s kakšnimi svetlimi izjemami). Dojim jo še zjutraj (v upanju, da podaljša) in zvečer pred spanjem. Kosila še vedno nima rada. Zelenjava in meso ji nista po godu. Najraje ima jogurte, skute, kruk in kupljene sadne kašice. Jaooo! Me83, kaj pa tvoja rada je, ko tudi ni ljubiteljica kosil?

Meni se izteče porodniška 17.8! Je šlo hitro leto naokoli. Komaj čakam, da gre spet vse v stare tirnice, kar se mojega življenja tiče, hihi. Malo ne vem, kako bo tamala z vrtcem, ker ima prvo spanje že med 8. in 9. uro, ker je od 4.ure pokonci. V vrtcu imajo takrat zajtrk. Se bo že nekot navadla, al kaj. A že kateri spijo tamali samo 1x na dan?

Sicer je pa naša res ful spretna. Sama zleze na kavč, pa je kar visok. In gre z nogami lepo dol, ko se obrne na trebušček. Ob opori hodi in se tudi že spusti in sama stoji, ampak ne več, kot 10s, hihi. Ne da pa recimo pa-pa. Zadnji teden je začela ful čebljati. Prej ni toliko. Zdaj kr poizkuša kake čudne zloge, posrečena je.

Punce uživajte in javite se kaj!!


(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?