|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

LINOVA foto zvezdica POMLADI – popravek rezultatov

Uredništvo Ringarajinih iskric, 14.3.2012
Tudi na Ringaraji se kdaj motimo in ni nam težko priznati napake! Zato objavljamo popravek rezultatov zmagovalnih sončkov, ki so prejeli največje število vaših glasov v skladu s Pravili in pogoji foto natečaja.

image
/11


Zaradi tehničnih težav smo glasovanje prepozno zaustavili, zato je bilo mogoče glasovati dlje, in sicer vse do 9:20. ure. Ker je to v nasprotju s Pravili in pogoji, ki smo si jih sami postavili, in ker ne želimo, da se zaradi naše nenamerne napake kdorkoli izmed sodelujočih počuti ogoljufanega, smo se odločili, da upoštevamo glasove, ki so bili oddani do 00:00.


Posledično so se nekoliko spremenili končni rezultati, zato objavljamo nov vrstni red in skupen seštevek vseh zbranih glasov zvezdic, za katere ste najbolj vneto glasovali.


Obraz naslovnice spomladanske revije Ringarajine iskrice je:

SARA, 4 leta

FOTO: Polona Grošelj

ŠTEVILO GLASOV: 4334

in prejme glavno nagrado – OBJAVO NA NASLOVNICI spomladanske številke revije Ringarajine iskrice, PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE s fotografinjo Petro Vrhovec Rozman ter VELIK PAKET LINO IZDELKOV.

 

Naslednje  uvrščene ŠTIRI zvezdice po številu vseh zbranih glasov so:

ANA, 1 leto

FOTO: Biljana Stanković

ŠTEVILO GLASOV: 2623

NUŠA LUCIJA, 4 leta

FOTO: Suzana Jakš

ŠTEVILO GLASOV: 2594

KRISTJAN, 2 leti

FOTO: Vesna Zakrajšek

ŠTEVILO GLASOV: 2496

LENA, 4 leta

FOTO: Barbara Ljubojević Lupša

ŠTEVILO GLASOV: 2479

Vsi štirje prejmejo dodatne nagrade, paket profesionalnega fotografiranja s Petro Vrhovec Rozman in Lino izdelkov, ter objavo njihove fotografije na straneh revije Ringarajine iskrice.

 

Čestitke zmagovalcem, pa tudi vsem sodelujočim zvezdicam! Resnično ste nas presenetili s tako velikim odzivom in upamo, da boste z razumevanjem sprejeli naše opravičilo. Napaka, ki se nam je pripetila nikakor ni bila namerna, priznavamo pa, da nismo nezmotljivi. Trudili se bomo, da bomo v bodoče bolj pazljivi.

 

Hvala :)

Uredništvo Ringaraja.net

 

Skupni seštevki glasov so v skladu s pravili popravljeni tudi v Galeriji, kjer si lahko ogledate vse simpatične sončke, ki so sodelovali v pomladnem foto natečaju LINOVA FOTO ZVEZDICA.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...
2
Splošni pogoji nagradne igre »LINOVA foto ...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice ZIMSKE številke revije Ringarajin...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice POLETNE številke revije Ringaraji...
2



Preverite, kdo je LINOVA foto zvezdica POL...
Zaključen je 2. foto natečaj za obraz POLETNE naslovnice revije Ringarajine iskrice. Spet je sodelovalo veliko čudovitih...
Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?