|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Splošni pogoji nagradne igre »LINOVA foto zvezdica

Uredništvo Ringarajinih iskric, 9.10.2012
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice ZIMSKE številke revije Ringarajine iskrice.

image
/11


1. Splošne določbe

Danu d. o. o., Ul. Franca Mlakarja 32, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) prireja nagradno igro »LINOVA foto zvezdica« na spletnem portalu www.ringaraja.net in v reviji Ringarajine iskrice v sodelovanju s podjetjem Podravka d. o. o., Cesta v gorice 40, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju soorganizator).

Nagradna igra bo potekala v času od 15. 10. 2012 do 5. 11. 2012 (do 10. ure).

 

2. Potek nagradne igre


2. 1. Objavljanje fotografij

V nagradni igri za nagrade iz točke 3. 1. lahko sodeluje vsak, ki v času poteka nagradne igre na za to predvidenem elektronskem obrazcu na spletnem portalu Ringaraja.net objavi fotografijo svojega otroka, vpiše vse zahtevane podatke in sprejme Splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Za objavo fotografije je potrebna registracija na spletnem portalu Ringaraja.net. Vsak registriran uporabnik lahko objavi več različnih fotografij, pod pogojem, da je na vsaki od teh drug izmed njegovih otrok (fotografije istih otrok bodo izločene!). Na fotografiji je lahko samo en otrok (fotografije z več otroki bodo prav tako izločene!) v starosti od 1. do 8. leta.

 

Z objavo fotografije sodelujoči izjavlja, da je starš ali zakoniti zastopnik otroka na objavljeni fotografiji, da je starost otroka med 1 in 8 let (v primeru zmage se starost dokaže z osebnim dokumentom otroka), da je lastnik fotografije in ima pravico do njene objave ter da soglaša z javno objavo fotografije ter vseh ostalih fotografij otroka, nastalih v akciji.

 

Organizator si pridružuje pravico, da po lastni presoji izloči neprimerne fotografije. OPOZORILO: fotografija ne sme presegati velikosti 25KB (max. 315px širine pri ležeči sliki ali 236px pri pokončni sliki), saj se sicer fotografija ne prikazujejo pravilno. Fotografijo zato pred nalaganjem OBVEZNO zmanjšajte!

 

2. 2. Glasovanje

Glasovanje za objavljene fotografije bo potekalo istočasno z objavljanjem fotografij. Glasujejo lahko vsi uporabniki spletnega portala Ringaraja.net in za glasovanje registracija ni potrebna.

S potrditvijo glasovalčevega elektronskega naslova se potrdi veljavnost glasu. Vsak uporabnik lahko glasuje 1x dnevno za eno fotografijo. Da bi preprečili morebitne zlorabe, je možno iz vsakega IP-ja za isto fotografijo glasovati le 5x dnevno.

 

Organizator si pridružuje pravico, da lahko po lastni presoji IZBRIŠE vse glasove, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, in sicer tako med samim trajanjem nagradne igre, kakor tudi po zaključku glasovanja, če ugotovi kakršnekoli nepravilnosti (na primer, če ugotovi, da je ista oseba glasovala večkrat dnevno iz različnih e-naslovov) ali ob sumu na druge kršitve.

 

3. Nagrade

 

3. 1. Glavne nagrade za objavljene fotografije

Med objavljenimi fotografijami otrok bodo obiskovalci spletnega portala Ringaraja.net glasovali za fotografije in tista fotografija, ki bo prejela največje število glasov, bo razglašena za glavnega nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme glavno nagrado, sestavljeno iz:

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE fotografinje Petre Vrhovec Rozman (www.malizakladi.si) in 1 razvita fotografija po lastnem izboru ter CD s profesionalnimi fotografijami),

OBJAVO FOTOGRAFIJE (po izboru uredništva Ringarajinih iskric) NA NASLOVNICI zimske številke revije RINGARAJINE ISKRICE,

PAKET LINO IZDELKOV.

 

Nagrajene bodo tudi naslednje 3 fotografije z največ glasovi, ki prejmejo naslednje nagrade:

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE fotografinje Petre Vrhovec Rozman (www.malizakladi.si) in CD s profesionalnimi fotografijami,

PAKET LINO IZDELKOV.

 

3. 2. Nagrade za glasovanje

Med vsemi, ki bodo oddali svoj glas za najbolj simpatično Linovo foto zvezdico (pomladi/poletja/jeseni/zime), bo izžrebanih 5 nagrajencev (glasovalcev), ki bodo prejeli: PODRAVKIN PAKET.

Prejemniki nagrad za glasovalce bodo računalniško izžrebani in sodelujejo v žrebanju z enakim številom srečk kot je število glasov, ki so jih oddali.

Nobene od nagrad ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

Nagrado za glasovanje lahko posamezna oseba prejme samo enkrat.

 

4. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe, starejše od 18 let, ki sprejmejo pravila nagradne igre in izpolnjujejo pogoje za sodelovanje. Pravna oseba ne more biti udeleženec nagradne igre.

V nagradni igri ne morejo sodelovati družinski člani ali zaposleni pri organizatorju in soorganizatorju nagradne igre ter družinski člani in osebe, zaposlene pri drugih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre.

Isti otrok lahko eno izmed nagrad prejme SAMO ENKRAT. To velja za vse štiri nagradne izbore!

 

5. Nagrajenci

 

5. 1. Nagrajenci za najboljše fotografije

Nagrade za najboljše fotografije bodo podeljene na osnovi glasovanja, ki bo sočasno potekalo na spletnem portalu Ringaraja.net. Nagrajenci posamezne sezonske nagradne igre bodo po elektronski pošti obveščeni o terminu profesionalnega fotografiranja. Ostale nagrade jim bo podelil soorganizator. Ena profesionalna fotografija glavnega nagrajenca (po izboru uredništva) bo objavljena v naslednji številki revije Ringarajine iskrice.

 

Termini fotografiranja je sobota, 10. november 2012. Nagrajenci bodo o vseh podrobnostih fotografiranja obveščeni tudi preko e-naslova, ki so ga oddali ob objavi fotografije oz. registraciji. Organizator si pridružuje pravico do spremembe termina.

Če se nagrajenec ne more udeležiti profesionalnega fotografiranja v predvidenem terminu, se glavna nagrada podeli naslednjemu z največjim številom zbranih glasov. Prav tako to velja za ostale 3 nagrade, ki vključujejo profesionalno fotografiranje.

 

Pred prevzemom nagrade nagrajenci podpišejo izjavo, da so starši ali zakoniti zastopniki otroka in da se strinjajo z javno objavo fotografij in osebnih podatkov v medijih, kar je pogoj za prevzem nagrade. Če nagrajenec v roku, ki ga postavi organizator, ne dostavi podpisane izjave, se smatra, da se nagradi odpoveduje in ima organizator to pravico podeliti objavitelju slike z naslednjih največjim številom glasov.

 

5. 2. Nagrajenci glasovanja

Nagrade za glasujoče bodo podeljene na osnovi žreba, ki bo potekal računalniško. Organizator bo izžrebal 5 nagrajencev. Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo prvi delovni dan po zaključku vsake posamezne sezonske nagradne igre, v prostorih podjetja Danu d. o. o.. Rezultati bodo na Ringaraja.net objavljeni v roku enega tedna, nagrajenci bodo obveščeni tudi po e-pošti.

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli sodelujočemu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

Če nagrajenec v treh dneh (po prejemu obvestilu s strani organizatorja) ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do prejema nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

 

Organizator in soorganizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobita od udeležencev, varujeta v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

 

Dobitniki nagrad organizatorju in soorganizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) in fotografij otrok ter njihovih izjav v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

 

Danu d. o. o.

Ljubljana, 10. 10. 2012

 


Nagradna igra »LINOVA foto zvezdica« bo v letu 2012 potekala 4-krat (sezonsko), in sicer:

• LINOVA foto zvezdica – POMLAD v času od 21. 2. 2012 do 12. 3. 2012;

• LINOVA foto zvezdica – POLETJE v času od 16. 4. 2012 do 7. 5. 2012;

• LINOVA foto zvezdica – JESEN v času od 16. 7. 2012 do 13. 8. 2012;

• LINOVA foto zvezdica – ZIMA v času od 15. 10. 2012 do 5. 11. 2012.

Torej, kar štiri možnosti, da vaš sonček postane obraz naslovnice Ringarajine iskrice! ;)

 

___________________________________________________________________________

NE SPREGLEJTE:

Naj tvoj sonček postane LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice!

GLASUJ za svojo najljubšo foto zvezdico!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

LINOVA foto zvezdica POMLADI – popravek re...
Tudi na Ringaraji se kdaj motimo in ni nam težko priznati napake! Zato objavljamo popravek rezultatov zmagovalnih sončko...
2
Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice POLETNE številke revije Ringaraji...
2Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice POLETNE številke revije Ringaraji...
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri LINOVA foto zvezdica.
Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)


Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!