|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto zvezdica

Uredništvo Ringarajinih iskric, 16.2.2012
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri LINOVA foto zvezdica.

image
/11


1. Splošne določbe

Danu d. o. o., Ul. Franca Mlakarja 32, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) prireja nagradno igro »Linova foto zvezdica« na spletnem portalu www.ringaraja.net in v reviji Ringarajine iskrice v sodelovanju s podjetjem Podravka d. o. o., Cesta v gorice 40, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju soorganizator). Nagradna igra bo v letu 2012 potekala 4-krat (sezonsko), vsakič v 2 fazah – objava fotografij, glasovanje (podrobneje v nadaljevanju) –, in sicer:

  •  Linova foto zvezdica – POMLAD v času od 21. 2. 2012 do vključno 12. 3. 2012 (do 00:00);
  •  Linova foto zvezdica – POLETJE v času od 16. 4. 2012 do vključno 7. 5. 2012 (do 00:00);
  •  Linova foto zvezdica – JESEN v času od 16. 7. 2012 do vključno 13. 8. 2012 (do 00:00);
  •  Linova foto zvezdica – ZIMA v času od 15. 10. 2012 do vključno 5. 11. 2012 (do 00:00).

 

2. Potek nagradne igre

 

2. 1. Objavljanje fotografij

V nagradni igri za nagrade iz točke 3. 1. lahko sodeluje vsak, ki v času poteka nagradne igre na za to predvidenem elektronskem obrazcu na spletnem portalu Ringaraja.net objavi fotografijo svojega otroka, vpiše vse zahtevane podatke in sprejme Splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

 

Za objavo fotografije je potrebna registracija na spletnem portalu Ringaraja.net. Vsak registriran uporabnik lahko objavi več različnih fotografij, različnih otrok (fotografije istih otrok bodo izločene!). Na fotografiji je lahko samo en otrok (fotografije z več otroki bodo prav tako izločene!) v starosti od 1. do 8. leta.

 

Z objavo fotografije sodelujoči izjavlja, da je starš ali zakoniti zastopnik otroka na objavljeni fotografiji, da je starost otroka med 1 in 8 let (v primeru zmage se starost dokaže z osebnim dokumentom otroka), da je lastnik fotografije in ima pravico do njene objave ter da soglaša z javno objavo fotografije ter vseh ostalih fotografij otroka, nastalih v akciji.

 

Organizator si pridružuje pravico, da po lastni presoji izloči neprimerne fotografije.

 

2. 2. Glasovanje

Glasovanje za objavljene fotografije bo potekalo istočasno z objavljanjem fotografij. Glasujejo lahko vsi uporabniki spletnega portala Ringaraja.net in za glasovanje registracija ni potrebna.

S potrditvijo glasovalčevega elektronskega naslova se potrdi veljavnost glasu. Vsak uporabnik lahko glasuje 1x dnevno za eno fotografijo.

 

3. Nagrade

 

3. 1. Glavne nagrade za objavljene fotografije

Med objavljenimi fotografijami otrok bodo obiskovalci spletnega portala Ringaraja.net glasovali za fotografije in tista fotografija, ki bo prejela največje število glasov, bo razglašena za glavnega nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme glavno nagrado, sestavljeno iz:

  • PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE fotografinje Petre Vrhovec Rozman (www.malizakladi.si) in 1 razvita fotografija po lastnem izboru ter CD s profesionalnimi fotografijami),
  • OBJAVO FOTOGRAFIJE (po izboru uredništva Ringarajinih iskric) NA NASLOVNICI naslednje (pomlad/poletje/jesen/zima) številke revije RINGARAJINE ISKRICE,
  • VELIKI PAKET LINO IZDELKOV.

 

Nagrajene bodo tudi naslednje 3 fotografije z največ glasovi, ki prejmejo naslednje nagrade:

  • PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE fotografinje Petre Vrhovec Rozman (www.malizakladi.si) in CD s profesionalnimi fotografijami,
  • PAKET LINO IZDELKOV.

 

3. 2. Nagrade za glasovanje

Med vsemi, ki bodo oddali svoj glas za najbolj simpatično Linovo foto zvezdico (pomladi/poletja/jeseni/zime), bo izžrebanih 5 nagrajencev (glasovalcev), ki bodo prejeli: PODRAVKIN PAKET.

Prejemniki nagrad za glasovalce bodo računalniško izžrebani in sodelujejo v žrebanju z enakim številom srečk kot je število glasov, ki so jih oddali.

 

Nobene od nagrad ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

4. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe, starejše od 18 let, ki sprejmejo pravila nagradne igre in izpolnjujejo pogoje za sodelovanje. Pravna oseba ne more biti udeleženec nagradne igre.

 

V nagradni igri ne morejo sodelovati družinski člani ali zaposleni pri organizatorju in soorganizatorju nagradne igre ter družinski člani in osebe, zaposlene pri drugih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre.

 

5. Nagrajenci

 

5. 1. Nagrajenci za najboljše fotografije

Nagrade za najboljše fotografije bodo podeljene na osnovi glasovanja, ki bo sočasno potekalo na spletnem portalu Ringaraja.net. Nagrajenci posamezne sezonske nagradne igre bodo po elektronski pošti obveščeni o terminu profesionalnega fotografiranja. Ostale nagrade jim bo podelil soorganizator. Ena profesionalna fotografija glavnega nagrajenca (po izboru uredništva) bo objavljena v naslednji številki revije Ringarajine iskrice.

 

Če se nagrajenec ne more udeležiti profesionalnega fotografiranja v predvidenih terminih, se glavna nagrada podeli naslednjemu z največjim številom zbranih glasov. Prav tako to velja za ostale 3 nagrade, ki vključujejo profesionalno fotografiranje.

 

Pred prevzemom nagrade nagrajenci podpišejo izjavo, da so starši ali zakoniti zastopniki otroka in da se strinjajo z javno objavo fotografij in osebnih podatkov v medijih, kar je pogoj za prevzem nagrade. Če nagrajenec v roku, ki ga postavi organizator, ne dostavi podpisane izjave, se smatra, da se nagradi odpoveduje in ima organizator to pravico podeliti objavitelju slike z naslednjih največjim številom glasov.

 

5. 2. Nagrajenci glasovanja

Nagrade za glasujoče bodo podeljene na osnovi žreba, ki bo potekal računalniško. Organizator bo izžrebal 5 nagrajencev. Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo prvi delovni dan po zaključku vsake posamezne sezonske nagradne igre, v prostorih podjetja Danu d. o. o.. Rezultati bodo na Ringaraja.net objavljeni v roku enega tedna, nagrajenci bodo obveščeni tudi po e-pošti.

 

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli sodelujočemu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

Če nagrajenec v treh dneh ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

 

Organizator in soorganizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobita od udeležencev, varujeta v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

 

Dobitniki nagrad organizatorju in soorganizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) in fotografij otrok ter njihovih izjav v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

 

Danu d. o. o.

Ljubljana, 1. 2. 2012

 


 

Naj tvoj sonček postane LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice!

GLASUJ za svojo najljubšo foto zvezdico

 

Promocijsko sporočilo

LINOVA foto zvezdica POMLADI – popravek re...
Tudi na Ringaraji se kdaj motimo in ni nam težko priznati napake! Zato objavljamo popravek rezultatov zmagovalnih sončko...
2
Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...
2
Splošni pogoji nagradne igre »LINOVA foto ...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice ZIMSKE številke revije Ringarajin...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
2


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:


Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice POLETNE številke revije Ringaraji...
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?