Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Skupaj smo preživeli že 2 vikenda. Postopek v SLO traja zelo dolgo (do 1 leta), zato ne vem, kdaj ju bova dobila čisto zares. Se pa o tem dogovarjamo s CSD-jem. Vam napišem kaj več, ko bom kaj več vedela in imela čas, da zberem svoje misli.
A so ti ze kaj namignili, kaksen je spol tvoje bebice v busiju? Lep vikend vam zelim!
Bojim se it delat, ker ne maram teh pogledov, ki ti jih daje okolica. Vsak žalosten pogled in podobne stvari me takoj spravijo v jok. Vem, da bo bolje ampak.... saj me razumete a ne?
,upam da nama uspe in da donosim zdravo
, jast pa tud nočem teži..sej veš.
še velja.
res sem se spočila in nabrala novih moči ... vračam pa se z dobrimi novicami ... rezultati AC so OK
ali
mi je sedaj čisto vseeno, samo da je vse vredu ... kuverte iz Lj zato še nisem odprla ... moji so že vsi firbčni kaj bomo dobili, jaz pa sem samo SREČNA!
tud delajo AC? Pa še nisem stara 35 let.