tinaaja
|
Preberem se, ampak energije za pisanje pa niti ni - sluzba pobere veliko, pol pa se popoldne z malecko in zvecer spet sluzba, ker koncam prej, da sem lahko vec z Brino. Krtekxx - Jaz se tok veselim s teboj. Sem ful vesela, ko napises, da vse super napreduje Premrujeva je kul. Je dobra kolegica od moje tete, ki je delala v Lj P. Medika - kos pikapok za dobre izvide! A si ti ponudili Fish test - za 300€ ti v Lj v dveh dneh povedo prve, osnovne izvide (trisomije 13,18,21, turner,..). Sullfinija - vse naj naj! Milamay - mene tele bolezni otrok tok ubijajo - noro me je strah tega, ceprav ne vem zakaj. Je imela B en dan vrocino ta teden, pa sem bila cist paf Pol pa se tele neke nove. Upam, da je malcek ze bolje. Natasarobi - upam, da bossta lahko opravila teste. Ronja, naj cim prej rata Klarissa - jaz bi zacela s spemljanjem BT ali ovulacijskimi testi, da vidis, kdaj imas O. Ker npr ce imas prekratek cikel med O in M, potem ne more prit do vgnezditve in obstajajo naravne mozosti kako to resit - samo ena od moznosti. Jaz tud nisem imela rednih M.. Zdaj sem pa po 15m dobila sele 1m po porodu andreja - zate pa en velik sonchek - k si tok pridna, prit se k men pa pogospodinjit resno razmisljam o kaksni pomoci, pa nobene ta prave ne poznam.. pozdravcek vsem!