|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
24.1.2008 20:23:04   
natasaom
VICI OD POLICAJEV NE OBSTAJAJO-KER JE VSE RES uuuuppps črke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem tooooooollkkkk zaspana,da je dobr da mam ušeca ker bi se mi glava odprla k tolk zeham..še jutri user posted image ..matr se pozna,če si 2 leti doma..
jutri imamo pa koline user posted image user posted image user posted image user posted image ...bobo pajceka predelai v klobase user posted image ..

vas kar zapuščam-moram še hano in sebe umit pa spat bi šla....
aja- v službi sem bila pohvaljena user posted image user posted image   so rekli,da me ne dajo stran user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.1.2008 20:24:57   
julci
Čer a gleda kera trenja.Jaz semker slabe volje.Če bi politiki živeli malo bolj šparovno,bi bil nam marsiker davk prišparan.Ne pa da se obnašajo kot,da bi se narod utaplo v dnaru.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 702
24.1.2008 20:26:28   
natasaom
grem gledat - uppam,da mi bo uspelo kej vidt

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 703
24.1.2008 20:27:20   
julci
aja- v službi sem bila pohvaljena so rekli,da me ne dajo stran
aja- v službi sem bila pohvaljena   so rekli,da me ne dajo stran

user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej.Sam a veš da ful fali tvoja navihanost.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 704
24.1.2008 20:36:24   
Anonimen
Julči - ti si pa nekaj pokvačkalauser posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
24.1.2008 20:38:43   
majrim
heheh...jaz gledam,ampak mi gre na bruhanjeuser posted image ...naj on preživi s 509 € porodniške...ravno včeraj sem računala,da imam za 460€ stroškov ( od tega 115€kredita) in kaj mi pol ostane??49€...za cel mesec...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj in ta naša država...
lonib...pa naši taboljši fantje so gor na brduuser posted image user posted image user posted image ...tu z oblae so jih kar celga vraga vzeliuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 706
24.1.2008 20:39:39   
majrim
natasaom...no vidiš....user posted image user posted image user posted image ..a ni to lepo slišat??user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 707
24.1.2008 20:46:04   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Julči - ti si pa nekaj pokvačkalauser posted image
a nisem jaz umetnikuser posted image user posted image user posted image sploh nisem vidla,kaj mi je ratalo.user posted image to ne zna vsak.Saj se ne čudim,ker kuham zraven za jutr južno,poslušam naše pametnjakoviče,pa še mala se mi je vmes zbudla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
24.1.2008 20:51:18   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
jutri imamo pa koline user posted image user posted image user posted image user posted image ...bobo pajceka predelai v klobase user posted image .....njamiii,pridem koštat,či je kaj doro user posted image user posted image user posted image
aja- v službi sem bila pohvaljena user posted image user posted image   so rekli,da me ne dajo stran user posted image ...super,sam ne jim takoj vseh adutov pokazat,kaj zmoreš,počasi jih presenečaj user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.1.2008 20:56:04   
hanna1
majrim,ne sekiri se,jes mam še manj porodniške,mamo pač tud take plače,pa nikol ne vem,kako bomo pregurali iz meseca v mesec,če pride kaj nepredvidenega,paaa...smo še tu user posted image user posted image ,z vsak mesec bolj zategnjenim pasom----ma ni za poglabljat se ,ko preveč boli glava...user posted image user posted image

julci,kaj kuhaš user posted image user posted image user posted image user posted image

jes ne pridem do televizije,ker je šport na tapeti,....še dobro,mam sej mir na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 710
24.1.2008 20:57:41   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej.Sam a veš da ful fali tvoja navihanost.user posted image

Ja,se strinjam,nekaj manjka naši debati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.1.2008 20:59:54   
julci
Majrim jazmam porodniške celih 490 eu,od tega pa 250 eu kredita sam jaz za stanovanje.Tk da svoje porodniške sploh ne vidim.Še dobro da moj kolkor tolko zasluži,če ne bi bli pa tukajuser posted image

Hana kuham segedinar.Mi je škoda da sem takrat,ko je sonček v bajti za piskram.Sicer pa so mnenja,da je segedinar boljši,če je en dan prej kuhan.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 712
24.1.2008 21:03:19   
hanna1
.....jes pa 437eur--me je skor sram povedat user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 713
24.1.2008 21:09:22   
majrim
no,ste me potolažleuser posted image ...jaz rečem tako...kdor ima naj ima...ampak ni pravice na tem svetu...imam pa hvala bogu veliko ljubezni in čudovito družino,tak da ...user posted image user posted image user posted image
...jaz bom pa jutri delala pecivo iz ajdove kaše...zdaj sem jo skuhala...a jo katera uporablja???user posted image
...samo nehi s kolinamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.1.2008 21:12:17   
julci
Jaz pravim da je sramota za našo državo,da se z delavskoplačo ne da preživet,medtem ko se kregajo a bojo dvignali plače za 2 ali 3 %.Pa če nam jo bojo dvignali za 10%se bi meni poznalo 49eu.Tk da taj bi bla pa ful bogata.user posted image Za bruhat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.1.2008 21:15:49   
julci
Majrim jaz delam mojmu ajdove žgance,pa še te vsake kvatre 1xuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.1.2008 21:16:28   
dodi
Jaz mam pa 534 eur porodniške,pa kredit 180 eur,pa položnic je 300 eur na mesec,pa zavarovanje mam preko trajnika 21 eur,pol smo pa z mojo plačo tam..user posted image  rešuje nas kmetija in vse kar imamo doma,drzgač bi moral pa travo jestuser posted image user posted image
Jutri nam pridejo iskat telico in bo potem meso v ponedeljek-a katera rabi meso-pride na obisk,pa ga nekaj kg. dobiuser posted image user posted image

Pa hvala vsem za čestitke za naši malčiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ker ste tukajuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.1.2008 21:16:32   
majrim
user posted image user posted image user posted image sej je bil poračun porodniške zdej v januarju...točno 3€ več imamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.1.2008 21:17:52   
majrim
smo klapa a dodi???user posted image user posted image user posted image user posted image ...ta prave na pravem mestuuser posted image ...ampak 8.marca se pa res moramo dobituser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.1.2008 21:19:54   
dodi
kakšno pecivo boš delala,jaz vem edino za budlo iz ajdove mokeuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.1.2008 21:22:44   
majrim
ajdovo kašo sem skuhala v pol mleka,pol vode...jutri dam še dva jajca in sladkor...eno plast kaše,pol vmes jabolka narezana na krhlje,pa kaša in kisla smetana,pa v pečkouser posted image ...je recept gor na ajdovi kaši...pa še tamali jo bom naredila s korenčkomuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.1.2008 21:24:33   
dodi
Ja se mormo dobit..jaz sem mojmu glih danes,ko smo šli iz Lj. proti domu rekla,da za 8 marec pa gremo v ZOO,pa se mi je en cajt smejal zakaj na soboto in ne na nedeljo pol mu je pa le prebil...in je bil zaaaaaaaaaaauser posted image user posted image
pa saj me vse ubogauser posted image user posted image  

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.1.2008 21:25:05   
stephany
Dober večer čvekice!

Pri nas je tudi šport na TV. Rokomet smo zgubili user posted image , sedaj je pa na sporedu košarka. Moj pridno "gleda" - spi na kavču in mi vsaj ne teži, da sem spet na računalniku.

Neli - lepo da si se spomnila name za srečanje, a mi je malo predaleč. Pa itak da zmrznem v Lj. Ko sem hodila gor h G, me je vedno moral moj peljat. Za 8.3. bom pa probala mojga nahecat, da bi šli vsi. Bi rada tudi v živo spoznala punce, v družbi katerih se zelo zelo dobro počutim. user posted image

Vidim, da debatirate o plačah. Ja, se strinjam, res so nizke. Jaz bi šla še kar v eno porodniško, se bolj splača. Sedaj dobim 521 oz 523 EUR (se je povišala za cela 2 EUR), plače bom imela pa 550 EUR za 8 ur. Se še vedno nisem odločila ali bom šla na skrajšan delovni čas ali ne.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.1.2008 21:26:23   
dodi
to bo pa treba probat-se mi zdi da mora bit sočna stvaruser posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.1.2008 21:27:36   
majrim
a razmišljaš o polovičnem delovnem času??...jaz bi tudi,a vem,da mi ne bi nikakor zneslouser posted image ...imam že zdaj v uporabi limituser posted image ,kaj šele pol
...mi smo 8. marec tudi že rezerviraliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!