|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
25.1.2008 7:07:00   
smotka lonib
Dobro jutro!

Kavica za vse je že kuhanauser posted image . Zdejle se še oblečem, potem pa otroka peljem v šolo, jest grem pa ta čas k mojim staršem. Ob 12 imava pa terapijo.

Čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 751
25.1.2008 7:11:20   
lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Jaz sem pa mislala zakaj sem dobla 1,5eu več kot prejšni mesec.nisem vedla da jebil poračun porodniške.

Jaz zaZOO še nič ne rečem,ker če jaz kaj načrtujem pol mi ziher ne znese.Mam pa v načrtu,sam brez mojga,ker ne dobijo dopust.Še ta vikend ko bi bli fraj,morjo it v službo.Bojo potem maja in junija doma,ker bodo dobili nov objekt,zdaj morjo pa naročila not spravit.Bomo že zdržali.
drugač pa gre moj sine v ponedeljek na zimsko šolo v naravi.Za 5 dni so nam zaribali 160 eu,pa še ni končna cena.Ko bi se jim zdelo,da ponoči dnar tiskamo.

jaz moram naši plačat za šolo v naravi 190€

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 752
25.1.2008 7:19:55   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

a pol si sodelavka mojga soseda

kako se pa piše tvoj sosed? 

blatnik en pa hovnik danilo sam ta se je že odselu

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 753
25.1.2008 9:32:13   
julci

kam pa grejo in za kolko dni.
Naši grejo na Kope za 5 dni.Sam da to še ni zadnja cena.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 754
25.1.2008 9:44:55   
makala
Jutro.
Moram se pohvalt, da sem si včerej prvoščla večerni izhod s prjatlco.Smo taku čvekale, da me je grlo bolelo, ko sem domov pršla. Pa sej nismo dolgo ( samu 4 ureuser posted image user posted image user posted image ).
Kr se porodniške tiče, pa kredivov, pa drugih stroškov,..rajš ne omenjam, ker me začne bolt želodecuser posted image .
Majrim jst tud velikrat skuham ajdovo kašo z jurčki ali z rozinami ali z ananasom. Mnjam. Sm zdej sem na dietiuser posted image user posted image user posted image .
Naša šola v naravi pa je bla 110 E. Šli so pa v Vojsko.
Zdej nas čaka en velik stroške. Pr nas grejo "nadarjeni"učenci v London. Seveda plačamo starši (340 E). Ampak se bomo potrudl, pa našparal ( do septembra), ker če je Kaja tku pridna in uspešna, jo mormo nagradit, sej ne vem če mam prov, ampak jst tku razmišljam.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 755
25.1.2008 9:52:59   
makala
user posted image

Naša Lana ma pa novo rutko.user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 756
25.1.2008 10:09:48   
julci
Makala sigurno morš Kajo nagradit.
Joj kako  bi meni tak čvek pasal.Sem ga,kdaj žeuser posted image pojma nimam dol vžgala.Kar je pa mala na svetu pa še nisem mogla it.user posted image

Lušna rutka,najbolj je pa tisto lušno,kar je pod rutkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 757
25.1.2008 10:11:02   
hanna1
 Dobro jutro--dober dan user posted image user posted image user posted image

jes si šele kavo meljemuser posted image user posted image user posted image ,pa ni koga,da bi jo skuhal

IZVIRNO SPOROČILO: makala

Naša šola v naravi pa je bla 110 E. Šli so pa v Vojsko......Našim je bil najprej predračun nekje 142 eur,pol so pa uveljavljali razne popuste na število,pa enkrat se niso smučali,ker je bil dež in so jim to odšteli,tako,da na koncu smo plačali okrog 102 eur v dveh obrokih--najprej 10000 še sit,pol smo pa dobli poračunano 59,95 eur--je bil pa kr zadovoljen Blaž--sej kar se takih stvari tiče,sploh ni aklih,sam da lahk gre user posted image user posted image user posted image
Zdej nas čaka en velik stroške. Pr nas grejo "nadarjeni"učenci v London. Seveda plačamo starši (340 E). Ampak se bomo potrudl, pa našparal ( do septembra), ker če je Kaja tku pridna in uspešna, jo mormo nagradit, sej ne vem če mam prov, ampak jst tku razmišljam.....prav je tako,da jim omogočijo,škoda le to da ves strošek leži na starših user posted image .Lepo,da je tako pridna učenka in gotovo si zasluži to,saj ji je bolj v vzpodbudo,ko kakršnakoli nagrada--sej to je enkraten doživljaj--pridna Kaja user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 758
25.1.2008 10:12:40   
hanna1
Lušna rutka,najbolj je pa tisto lušno,kar je pod rutkouser posted image user posted image user posted image

......iiiii,pa res,kaka frikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 759
25.1.2008 10:29:17   
lumpa6

5 dni cerkno pa še to v začetku marca

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 760
25.1.2008 10:35:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

......iiiii,pa res,kaka frikica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
25.1.2008 10:44:07   
dodi
Če grejo na Cerkno-a jih prideš kaj pogledat? To je le par km stran od nas

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
25.1.2008 11:54:14   
Anonimen
Ja punce, kaj štrajkate. tako malo kot zadnja dva dneva pa že dolgo nise pisale....user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
25.1.2008 11:55:14   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
drgač pa moram povedat  ... moja mami je štefka, moja starejša sestra duši, moja mlajša pa maja ... pa sem mislila da sem se jih znebila ko sem se izselila ...user posted image  čist vse ste tuki user posted image

Pa saj so menda ja fajn, ko imajo taka lepa imena user posted image user posted image user posted image ! Me smo pa tudi, a ne?

Makala - rutka in luštno dekletce pod njo je pa tudi meni zelo všeč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 764
25.1.2008 11:59:41   
stephany
Pa še na hitro o stanju pri nas. Klemen ima prvič vročino. Ni visoka, 37,6, bomo videli, če bo še kaj narasla. Spali smo zelo slabo, se je kar naprej zbujal, nisem pa opazila, da bi bil že ponoči vroč.
Ne vem, ali sva ga midva kaj okužila - najprej je bil moj prehlajen, potem pa še jaz malo.
Mi je bilo pa že včeraj malo sumljivo, ko mi je čez dan 2 uri skupaj spal, najprej 1 uro zunaj na sprehodu, potem sem pa voziček v stanovanje nesla je pa kar nadaljeval še dobro uro.
Noska nima zabasanega, mogoče je pa kriva zgornja dvojkica, ki kar noče prit na plano.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 765
25.1.2008 11:59:50   
hanna1
.....da zlezemo malo na vrh...user posted image ...kosilo se kuha...mi je moj malo prej reku,ko sem ga spraševala,zakaj si je uro ob pol enih naštimal,pa pravi "a ti nism povedu,da grem popoldne na šiht (drgač je nočni)"--sem si mislila,ja v sanjah user posted image in pol,če je treba hitro kosilo,so pri nas kakšni puranji zrezki v omaki,riž al pa krompir in solata.user posted image ..pa je bila takoj rešitev,prej sem pa tako tuhtala,kaj bo za kosilo,pa če bi šli midve prej ven s Hano--še dobro,da sem včasih radovedna,ker bi lohk šel brez kosila na šiht,ker midve bi bolj dolgo caplajali okrog in bi se šele ob kakšnih pol enih jes lotla kosila--ma včasih tako z veseljem delam ,na trenutke mi je pa kr muka user posted image user posted image user posted image ..grem...user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 766
25.1.2008 12:03:38   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image a zdej pa kr po kupu vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 767
25.1.2008 12:06:17   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Ja punce, kaj štrajkate. tako malo kot zadnja dva dneva pa že dolgo nise pisale....user posted image

user posted image user posted image user posted image so resna vprašanja v obdelavi,jes sm pa včasih malo....neresna...user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
25.1.2008 12:08:24   
hanna1
Bogi Klemen--možno je da je od zobka--lahk pa ,da je dobu malo od vaju,sam če ga dojiš,pol ponavadi lažje prebrodijo vročino...je pa težko,ko ne more še povedat,kaj ga muči user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 769
25.1.2008 15:44:39   
smotka lonib

Pri nas pa so najprej imeli termin decembra za Vojsko (120 EUR), vendar niso šli, ker ni bilo snega. Zdej bojo pa šli za 4 dni od petka do ponedeljka v Planico (1.2-4-2.). Zgleda, da niso dobili nobenega termina več. Sem vprašala učiteljico, če bodo imeli kakšen dan frej, pa je glih dons reku, da  ko bo športni dan bojo frej in v soboto (29.3. morajo en dan notr prenest) jim ne bo treba v šolo ( 7. razredom).

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 770
25.1.2008 15:46:24   
smotka lonib

IZVIRNO SPOROČILO: lonib

a pol si sodelavka mojga soseda

kako se pa piše tvoj sosed? 

blatnik en pa hovnik danilo sam ta se je že odselu

Za Danilota vem kateri je (če se ne motim un , ki je fuuuull velik), za Blatnika pa ne vem, razen, če jev pol pršu na Center, ko sem bila jest na bolniški.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 771
25.1.2008 16:53:30   
Laubica
Pozdravljene-ko ste se pogovarjale o porodniški sem jaz daleč za vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image 373€user posted image user posted image user posted image da o kreditih in o tem da mi je za lokal spet dvignil najemnino za 30€in mam zdaj že 270€samo najemnine,kje je vse drugo eh pa kaj pol -bo žeuser posted image
SEM ZELO VESELA DA SE STRINJATE ZA SREČANJE -TUDI JAZ IMAM REZERVIRANOuser posted image user posted image user posted image
Šolo v naravi pa grejo naši v marcu za 5 dni in to v Čatež in stane 180 €
Ajde pa nimam rada-no jedla sem samo žgance pa mi niso všeč-kupla bi si pa rada vzglavnik polnjen z ajdo,ali ga ima kera?
Danes sva imela UZ kolkov oba 1Auser posted image user posted image user posted image sem tako zmatrana in žalostna eh moj večji sin ga tako fiksa v šoli da mi gre na jokuser posted image user posted image user posted image jaz pa samo delam in laufam in  HIN SEM,samo moj mali sonček me v dobro voljo spravi ker se samo smeji ,kak ga pogledaš se tako smejiuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 772
25.1.2008 18:34:47   
stephany
Popoldne je vročina narasla na 35,5, pa sem mu dala žličko Calpola. Sem spet merila TT po slabi uri in je padla na 36,9, user posted image . Povejte mi prosim, a je to preveč? Sem naredila kaj narobe?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 773
25.1.2008 18:55:00   
Laubica
Saj mu moraš dat calpol če zraste nad 38.Saj to si mislila napisat ali ne?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 774
25.1.2008 19:06:57   
julci
Stephany mogoče bo boljš da pokličeš k dežurnemu,kaj ti bo on svetoval.Mislim pa da začetne temperature ni dobro takoj zbijat,ker je povišana tempreratura znak da se neki kuha in se telo z vročino bori proti virusom.Vročina je naravna obramba telesa.Moreš pa pazit,da ne gre čez 39.
Mi je Mihanu nikol nismo zbijali,razen če je dosegla vrednost 39,1.Zbijali pa smo mu jo tako,da smo ga slekli in okoli gležnjev ovili hladne brisače,da se je hladil.Redko kdaj smouporabili svečke.Ga je pa tisti dan kuhalo,da je cel dan prespal,naslednji dan pa kot da mu nič ni bilo.

Laubica mislim da ga kr vsi naši mulci po malem biksajo.Jih zgleda zgodnja puberteta daje.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!