|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
24.1.2008 21:28:44   
majrim
dodi...ti bom znala povedat...pride tašča v soboto na obisk in jaz sem pridna!!...če že ona mene ne posladka,vsaj jaz njouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.1.2008 21:31:08   
dodi
Pri nas je tud že na koledarju napisanouser posted image user posted image
8 marec zoo

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.1.2008 21:32:18   
stephany
Timon in mamica Laubica ter Vida in Vilma in mamica Dodi - čestitke za obmesečnico!

user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.1.2008 21:37:54   
majrim
punce...grem jaz počasi....še pod tuš in kej prebrat...pol pa bo kmalu budnicauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.1.2008 21:38:41   
julci
Jaz sem pa mislala zakaj sem dobla 1,5eu več kot prejšni mesec.nisem vedla da jebil poračun porodniške.

Jaz zaZOO še nič ne rečem,ker če jaz kaj načrtujem pol mi ziher ne znese.Mam pa v načrtu,sam brez mojga,ker ne dobijo dopust.Še ta vikend ko bi bli fraj,morjo it v službo.Bojo potem maja in junija doma,ker bodo dobili nov objekt,zdaj morjo pa naročila not spravit.Bomo že zdržali.
drugač pa gre moj sine v ponedeljek na zimsko šolo v naravi.Za 5 dni so nam zaribali 160 eu,pa še ni končna cena.Ko bi se jim zdelo,da ponoči dnar tiskamo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.1.2008 21:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

No ja. Ravno me je poklicala prijateljica, da sta njena dvojčka dobila škrlatinko. V soboto pa so bili pri nas. Samo to še nam manjka.

Ve katera kaj o škrlatinki?

Tule je neki, na med over net

http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/skrlatinka.php

Upam, da bo link delal.

HVALA!!!

Moja dva velika otroka zaenkrat izgledata popolnoma zdrava, dojenčki pa naj nebi dobili škrlatinke.user posted image  Upam, da ne bo nič.

Vida in Vilma - z zamudo tudi vama ČESTITKE!!!

user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
24.1.2008 21:48:30   
mateyka
sam na hitro (sem na taščinem računalniku user posted image ) makala, naša spi cca 4 ure čez dan (zaenkrat). keč je v tem, da jo dam spat ko vidim da se mane po faci al pa uhla vleče. dam jo v sobo kjer je temno in tiho (podobno je, če je v vozičku). pol mi drnjoha tud po uro, dve naenkrat. če pa ne dobi teh 4 ur, je pa driskica in ji nič ni prav. sej spi tud drugje če je treba, sam se vidi da se matra zaspat user posted image tko da se trudim, da se to ne dogaja pogosto.
ok, klepetulje - šibam jest user posted image bodte pridne in ne naredte preveč dežja user posted image user posted image vas bom brala, ko bom utegnila user posted image

aja, pozabla - čestitke vsem user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.1.2008 21:49:56   
smotka lonib
Veste, da nisem nič bolj bogata, če imam 660 EUR. Se mi je pa porodniška dvignila za 2 EURuser posted image . Madonca sem težko zapravilauser posted image . Midva imava tud kredit oziroma moj ga ima (170 EUR za avto), 80 EUR sampomoči (še 10 mesecev za nov spomenik), 200 EUR raznih zavarovanj (od življenskega nezgodnega do naložbenega), pa položnice, hrana, nepričakovani stroški zaradi dveh avtomobilovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na moževem računu že imam minus. Sva zadnjič plača za novo havbo na avtu 210 EUR. Me je kap zadela. Sem imela kasko zavarovanje. med vožnjo na obvoznici je iz tovornjaka na našo havbo priletel en velik kos ledu in naredil luknjo v havbi. Na zavarovalnici so mi rekli, da bom plačala 1 % odbitne franšize in tako plačala 210 EUR. Mater sem jih okregala, da naj ker unmu tovornjakarju odtegnejo. Sem imela reg. št., samo zavarovalnica pač ima svoj sistem. Sem prepoštena. Sem jim zadnji napisala prek interneta, da jih bom drugič nategnila tko kot jih vsak.

Sem hotla pridit delat v Šk. Loko, pa me iz Ljubljane ne izpustijouser posted image . Se bom pač probala še na kakšen razpis prijavit.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.1.2008 21:51:15   
smotka lonib
DODI!
Kje pa ti delaš, ker tvoja porodniška tu dni slaba.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.1.2008 21:54:54   
Anonimen
majrim,ne sekiri se,jes mam še manj porodniške

Jaz imam tudi manj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  425 €!

Majrim - jaz imam rada ajdovo kašo, ampak peciva pa še nisem delala.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
24.1.2008 21:58:25   
dodi
Jaz delam v domu upokojencev Petrovo Brdo oz. je dom za mentalno motene osebe in sem tam dietni kuhar.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 736
24.1.2008 22:03:49   
neli99
punce, mi je kar nerodno ko berem kok mate porodniške. dobre ste da znese. ... mi nimamo kaj štrajkat v šolstvu.

... je bil spet alarm ... sem pred eno uro že en post napisala, pa se je ta mala oglasila ... zdej pa sam da se jst priklopim, pa je sine zajokal ... mislim da mata mal nos za tale RR user posted image

je blo pa po tedniku da ma lj zoo probleme in ga lahko tut zaprejo ... sam prosim ne pred 8. marcem  user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.1.2008 22:03:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Jaz delam v domu upokojencev Petrovo Brdo oz. je dom za mentalno motene osebe in sem tam dietni kuhar.

In to šele sedaj poveš, mi pa tako iščemo nasvetee o dietni prehrani in se ubadamo z odvečnimi kg.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
24.1.2008 22:07:35   
neli99
duskamb sva ble do stotinke hkrati user posted image user posted image user posted image

drgač pa moram povedat  ... moja mami je štefka, moja starejša sestra duši, moja mlajša pa maja ... pa sem mislila da sem se jih znebila ko sem se izselila ...user posted image  čist vse ste tuki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.1.2008 22:07:37   
hanna1
lonib,pri keri zavarovalnici pa maš zavarovan avto--mojmu,ko je pes prletu pred avto in mu ga fejst stolku (malo manj ko 2000eur škode),pa nama ni blo treba kaj doplačat,še nadomestno vozilo so nama dali za šenk,ko sem neki jamrala,je pa res,da sem mela kr neki dopisovanja..drgač sem pa pri zavarovalnici Generali user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

Neposredna povezava do sporočila: 740
24.1.2008 22:09:11   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

drgač pa moram povedat  ... moja mami je štefka, moja starejša sestra duši, moja mlajša pa maja ... pa sem mislila da sem se jih znebila ko sem se izselila ...user posted image  čist vse ste tuki user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.1.2008 22:10:16   
dodi
Veš pri samo tisti hrani,ki jo dobijo tisti,ki majo sladkorno,al pa so predebeli bi pa bli mi ko zobotrebciuser posted image user posted image  onim pa kar ne gre dol,nimajo gibanja in pa skrbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.1.2008 22:11:54   
julci
drgač pa moram povedat ... moja mami je štefka, moja starejša sestra duši, moja mlajša pa maja ... pa sem mislila da sem se jih znebila ko sem se izselila ... čist vse ste tuki
to je usoda,se je ne znebiš zlepa.Al pa dober znakuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.1.2008 22:14:02   
hanna1
....jes pa mojmu še nč nism rekla za 8 marec--me itak grdo gleda,če se vsedem za računalnik.user posted image ..bom mogla malo možgančke uporabit,pa malo ženske logike,pa...ima da mi rata user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.1.2008 22:17:58   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

lonib,pri keri zavarovalnici pa maš zavarovan avto--mojmu,ko je pes prletu pred avto in mu ga fejst stolku (malo manj ko 2000eur škode),pa nama ni blo treba kaj doplačat,še nadomestno vozilo so nama dali za šenk,ko sem neki jamrala,je pa res,da sem mela kr neki dopisovanja..drgač sem pa pri zavarovalnici Generali user posted image

Če ti žival naredi škodo, je brez odbitne franšize. Nama je že dvakrat priletela srna in nisva nikdar plačala. V tem primeru pa je, čeprav se mi zdi neumno, ker sem si pač zapisala reg. št. Še dobro, da ni priletelo direkt v steklo, ker bi se lahko naredila huda nesreča user posted image (na obvoznici vozijo vozila od 90-120 km/h). V avtu pa sva bila jest, moj, moja mama in Zala.

Zdej pa grem spat.

Vsem želim mirno noč.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.1.2008 22:20:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

duskamb sva ble do stotinke hkrati user posted image user posted image user posted image

To je skoraj nemogoče.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
24.1.2008 22:22:20   
Anonimen
Punce, jaz sem adijo. Vzamem Propolis, lekadol in grem spat. Pridno tipkajte.

LAHKO NOČ!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
24.1.2008 22:26:37   
dodi
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.1.2008 22:34:09   
hanna1
jes tud grem user posted image

pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
25.1.2008 7:05:31   
Anonimen
Dobro jutro.

Ja kaj pa vam je bilo včeraj, da niste skoraj nič čvekale. jaz spravljam Žano v šolo, trije mušketirji pa še spijo. Jure ima na srečo pouk eno uro kasneje tako, da njega prevzame ati. Mu naredi zajtrk in ga pelje v šolo. Jaz pa če bom imela srečo in se Matija še nebo zbudil, grem nazaj v posteljo.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Pručka
GTdesign

Ste rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!