|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
24.1.2008 11:11:11   
Anonimen
Meni pa pride moj user posted image  ob enih na kosilo, potem pa grem ven. Na srečo nimam vročine in tudi nos je še O.K. Samo grlo me muči. Tako, da verjetno še nimam angine. Se bom po kosilu kar sladoleda lotila .

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
24.1.2008 11:22:17   
Anonimen
No ja. Ravno me je poklicala prijateljica, da sta njena dvojčka dobila škrlatinko. V soboto pa so bili pri nas. Samo to še nam manjka.

Ve katera kaj o škrlatinki?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
24.1.2008 11:56:59   
Laubica
dan

punce jst sem pa danes zjutraj sanjala da mi majca na prsih ves čas tok nagaja, da me ščemi bradavica in si moram ve čas popravljat... pa ne neha pa ne neha ... se pa zbudim, pa ta mala zraven mene veselo ziza
NELI sipravi servis 24ur non-stopuser posted image user posted image user posted image pa lepo se pocartaj z tvojima žulekomauser posted image user posted image user posted image
VIATOR-Ti si z LUBLANuser posted image user posted image daj nam ti nekaj priporočaj kam bi šla naša velika družba po živalskem vrtu jest-včasih vem je bila picerija Tunel fajn-drugo nič ne poznam-no saj ne vem če so vsi ZA PICERIJOuser posted image user posted image vglavnem meni je vseeno kam gremo -SAMO DA SE DRUŽIMOuser posted image user posted image user posted image
Duška -naš je že imel škrlatinko samo user posted image user posted image user posted image pozabla kako je bilo vem da se rada ponavlja -če ni dobro pozdravljena

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.1.2008 12:11:16   
Laubica

Mladi župnik je bil tako nervozen pred svojo prvo mašo, da ni mogel
spregovoriti niti besede. Vprasa škofa, kaj mu je storiti, le-ta pa mu pove,
naj naslednič spije kozarec vode v katerega naj kane dve kapljici vodke.
Takoj se bo počutil bolj sproščenega.

Župnik naredi tako, kot mu je svetoval škof.
Potem se je župnik počutil tako dobro, da ga ni moglo nič vznemiriti. Po
končani maši najde škofovo sporočilo:

naslednjič dajte dve kapljici vodke v vodo in ne obratno.

Poleg tega je tu še nekaj napotkov, da se ne bodo ponovno pripetili izpadi:

- ni potrebno dajati rezin limone na rob keliha;
- ne naslanjajte se več na kip device Marije, ne objemajte jo
- obstaja 10 zapovedi in ne 12
- obstaja 12 apostolov in ne 7 in niti eden od njih ni palček
- Jezusa in njegove učence ne nazivamo J.K. & Co
- David je premagal Goljata s fračo in kamnom, ni ga razbil kot kanto
- žide ne imenujemo kurbin sin
- papeža ne smemo imenovati El padrino
- Bin Laden nima nobene veze z Jezusovo smrtjo
- hostja ni prigrizek k vinu
- grešniki grejo v pekel in ne v p***o materino;
- tisti v vogalu zraven zbora, ki ste ga imenovali transvestit v obleki, sem
bil jaz.

MALO ZA DOBRO VOLJOuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
24.1.2008 13:55:33   
neli99
ku ku ... da nas spet spravim na vrh user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
24.1.2008 13:59:38   
neli99
škrlatinka .... a to niso cepljeni user posted image

... drgač pa sem jst vam un dan razlagala kako sploh ni tako hudo z dvema v plenicah ... pol se pa spomnim da mamo dodi k je najbrž iz tega že diplomirala, ne pa jst prvošolček tuki neki razlagam user posted image

ko bo, ..če bo ... tretji ... bo ta itak kmalu (ne letos pa še ne user posted image ) ... pol bo pa še bolj pestro user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.1.2008 15:33:41   
smotka lonib
Hojla!

Razgovor za službo:
Sem bila samo 20  minut tam in sem šla. Sej bi blo super tam delati samo kaj,ko je nekaj minusu v tej službi:
- služba za določen čas. Najprej pol leta (od tega 2 meseca poskusna doma), potem pa spet pol leta, pa spet pol leta. Če bi bil ne vem kako priden in super prodajalec, pol bi šele dali pogodbo za nedoločen čas.
- plačajo malico in samo 70% prevoza (ne bi bilo problema, če bi bila iz Ljubljane
- plača osnovna neto 510 v zaćetku kasneje tja do 590 EUR.(trenutno porodniška 660 EUR).

Pri treh otrocih pač ne upam razkirati,da bi šla za določen čas delati, ker imam zdejšno službo za nedoločen čas

Bom pa še naprej iskala službo kje drugje. Mogoče jo pa najdem.
Hvala, ker ste držale pesti za mene.user posted image user posted image

Se pol kej slišmo, ker grem ven na sončka.

Če ne bi bilo prvih dveh minusov, bi tud s tako plačo lahko živela, ker

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 682
24.1.2008 15:47:09   
lumpa6
ojla

ja taka služba tut ni tok slaba, sam zapustit eno za nedoločen čas ni pametn, naj vzamejo enga k je brez

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 683
24.1.2008 15:50:11   
majrim
uffff,pol bi jaz mogla jokat in jokat...user posted image pa še obstajajo službe,ki plačajo 100% prevoz??...v to malo dvomim...po porodniški sodeč nimaš ravno slabe plače niti sedajuser posted image ...samo zanimivo,moj delodajalec je iz lj,in isto delovno mesto kot v lj je tle dosti  manj cenjeno na oblali...zanimivo,a ne?? ...in pol pravijo,da ni lj centralizirana...še kaj več kot touser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 684
24.1.2008 16:14:55   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

No ja. Ravno me je poklicala prijateljica, da sta njena dvojčka dobila škrlatinko. V soboto pa so bili pri nas. Samo to še nam manjka.

Ve katera kaj o škrlatinki?

Tule je neki, na med over net

http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/skrlatinka.php

Upam, da bo link delal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
24.1.2008 16:29:41   
hanna1
lonib,torej je bil razgovor uspešen ...uspešen zato,ker si odkrila poleg vseh - tudi nekaj + svoje dosedanje službe----isto sem tud jes kr pri dosedanji ostala,čeprav se moram vozit,pa tud dobim sam 60% povrnjenih potnih stroškov ,vedno so dobre in slabe strani--zdej je odvisno,v kakšnem kolektivu delaš...če je hudo nevzdržno,je marsikdaj bolje tud za mal manjši dnar delat,pa se z mirnimi živci vrneš domov.Glede na porodniško verjtno nisi imela slabe službe,ampak ti najbolj dobro veš,zakaj si mogoče želiš stran--lahko pa skor prešteješ na prste ene roke,kje te takoj zaposlijo za nedoločen čas--tako kot si ti želiš stabilnosti ,se tud delodajalc zaščiti in verjemi,da oni vedno več vedo o vseh zakonih,luknjah in neznankah,kot pa mi.Lahko pa se še vedno malo razgledaš za službe,greš na razgovore zdej,ko si v porodniški,ker to je odlična rezerva in nenazadnje tud treniranje razgovorov in spoznavanje delodajalcev,če si kdaj v to potisnjen--tako da to sploh ni bil stran vržen čas,ampak dobrodošla izkušnja

nelipa tvija malčica je zakon ,sem se fajn nasmejala,ko sem to brala---kr samopostrežno--ma važno je,da sta obe zadovoljni,tisto,ko si napisala,da si svojega sina začela šele pozneje prav uživat in da zdaj polno uživaš v materinstvu,se pa jes tud podpišem..mi je škoda za vsak izgubljen trenutek,ampak nikol ni prepozno za dajanje ljubezni

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 686
24.1.2008 16:31:06   
hanna1
user posted image user posted image user posted image   še dobro,da sem preventivno kopirala post,ker mi ga prvič ni prijelouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 687
24.1.2008 16:55:47   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1
user posted image user posted image user posted image   še dobro,da sem preventivno kopirala post,ker mi ga prvič ni prijelouser posted image

.....sam sem šele zdaj vidla,da je vse smajlije ven zmetalo user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
24.1.2008 18:42:56   
smotka lonib
Hanna1 in majrim!
Ta plača je za izobrazbo s srednjo šolo dobra, ni pa dobra za delo, ki ga jest opravljam.  Ne bom direktno napisala kaj delam (sem naredila prekvalifikacijo), ker boste same ugotovile. Delam v Ljubljana-Center, delam različno dopoldne (6-14), popoldne (14-22), nekje vmes (10-18 itak nimaš nič od dneva), (preden sem dobila Zalo tudi ponoči 3-4 mesečno). Hodim in nabiram kilometre (sej za celulit je to fanjuser posted image , za moj križ pa neuser posted image ). Če imaš srečo po nekaj letih pristaneš v avtu in ti ni treba peš. Ljudje na cesti, sploh pa v Ljubljani, se delajo iz tebe norca (mladina. mularija, pa še kakšen star ata se najde, stara mama tuduser posted image ), pozimi zmrzujem, poleti mi je vroče, nikoli ne veš, kdaj dobiš kakšen šut. Največkrat sredi križišča(tud po 2 uri) krilim z rokami in vdihavam smraduser posted image . Vsi nimamo te sreče, sploh pa v Ljubljani, da bise vozil z avtom. Zdej ste pa itak ugotovile, kaj delam. Zato pa stavkamo.

Moram nehat, ker se je Zala zdejle zbudila.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 689
24.1.2008 19:01:53   
lumpa6
a si prometnica

Neposredna povezava do sporočila: 690
24.1.2008 19:03:11   
lumpa6
a pol si sodelavka mojga soseda

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.1.2008 19:07:37   
Anonimen
Zdej ste pa itak ugotovile, kaj delam. Zato pa stavkamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  - kaj sem samo jaz smotana in nevem.

Neposredna povezava do sporočila: 692
24.1.2008 19:27:23   
dodi
Lonib-a si pri policiji? Danes jih je bilo polno po Ljubljani,najbrž so bili spet kaki tuji visoki gostje v Sloveniji,pa v Železnikih že zjutraj ob 7:30 radar,pa nazaj grede ob 13 radar na Bukovici...še dober,da smo bolj previdni voznikiuser posted image user posted image

Katera je imela link za obrazec,ki ga moraš nesti na davčno? A lahko še enkrat prosimuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.1.2008 19:31:02   
smotka lonib
http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

DODI, tukaj imaš LINK.

Neposredna povezava do sporočila: 694
24.1.2008 19:31:42   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

a pol si sodelavka mojga soseda

kako se pa piše tvoj sosed? 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 695
24.1.2008 19:33:35   
hanna1
...ups,pol bom pa jes mogla skrajšat jezik,da me kaj ne doleti...user posted image user posted image user posted image ...sej lonib ne bo huda,a ne da ne...user posted image ....bomo morali malo poročila gledat,da vidmo,kaj se je pol dogajalo v naši prestolnici user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 696
24.1.2008 19:37:26   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...ups,pol bom pa jes mogla skrajšat jezik,da me kaj ne doleti...user posted image user posted image user posted image ...sej lonib ne bo huda,a ne da ne...user posted image ....bomo morali malo poročila gledat,da vidmo,kaj se je pol dogajalo v naši prestolnici user posted image

ne, ne bom hudauser posted image user posted image . Zdej, ko pol leta Slovenija predseduje, se ti vrli evropski predesdniki in poslanci vozijo iz Brda v Ljubljano in takrat mora bit cesta prazna, zato kifeljci stojijo v križičih in usmerjajo promet.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 697
24.1.2008 19:40:54   
smotka lonib
DODI!
vse naj naj VILMI IN VIDI
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
24.1.2008 19:52:39   
smotka lonib
PA ŠE EN POLICIJSKI VICuser posted image user posted image user posted image

Policisti so se za konec tedna odpravljali na taborjenje. Da bi jim čas hitreje minil in se ne bi dolgočasili, so se dogovorili, da vsak s seboj prinese kakšno družabno igro. Ko so v kampu postavili šotor, se je eden oglasil:
"No, kakšne družabne igre ste prinesli s seboj? Jaz sem prinesel pikado."
"Jaz sem s seboj vzel šah," je rekel drugi.
"Jaz pa monopoli," se je oglasil tretji.
"Jaz pa Allways vložke," je ponosno povedal četrti.
"Allways vložke?" so se začudili ostali trije policisti. Za kaj pa boš potreboval vložke?"
"Enkratni so. Na televiziji sem videl reklamo, da z Allways vložki lahko delaš kar hočeš: plavaš, jahaš, tečeš, igraš tenis ?"

Neposredna povezava do sporočila: 699
24.1.2008 19:57:34   
dodi
Lonib-hvala,sem že potegnila dol in zdaj moram izpolnit,da nesemo jutri na davčno.Gremo spet v Kranj,ker smo danes peljali na servis Kangooja in jutri ga bo treba it iskat.Spotoma se bomo ustavili še v Žabnici,da pogledamo za ploščice za kurilnico,ker upam,da jo bomo letos zrihtali.
Biti policaj ni nič sramotnega-imajo težko delo in vsaka jim čast,da nosijo glave naprodaj,zaradi trapastih ljudiuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime k Neli in Filip,bi bolj pasalo:

Tim (53%)

Patrik (47%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!