|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
16.6.2008 23:33:41   
pikovit
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.6.2008 23:35:14   
gigi1
Miška nočko.

Pika tele tvoje na linku je pa še treba zbrat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.6.2008 23:37:25   
Rubin.
Jejejej tebe pa res že hormončki dajejo

Ja še malo se bom začela pri reklamah jokat.

Ker ga že dolgo niste videle in vem da ga pogrešate, čisto sveže na 24ur danes:

Murko: 'Trači me ne zanimajo več'

Maribor, 16.06.2008, 19:54 | J. Z.

Pevec Damjan Murko in njegova žena Maja se julija odpravljata na poročno potovanje na Korčulo. Murko pa pravi, da ga lokalni trači in rumene zgodbe ne zanimajo več.

user posted image
Štajerska mladopočenca Damjan in Maja za slovenske medije pripravljata novo, udarno zgodbo. Medijska poroka je skorajda že pozabljena. Spogledljivi štajerski pevec Damjan Murko in njegova srčna izbranka, trgovka Maja Žilavec, sta usodni „da“ v mariborski stolnici izrekla v soboto, 3. maja, v začetku julija pa končno odhajata na težko pričakovano (sponzorsko) poročno potovanje.
Damjan in Maja tako za teden dni odhajata na Korčulo, potovanje pa jima je kot poročno darilo plačala ljubljanska turistična agencija. V tem paketu je tudi letalski prevoz iz Ljubljane in sedemdnevno bivanje v razkošnem hotelu s petimi zvezdicami.

„Najprej, držal sem svojo besedo in se poročil v velikem slogu. Moja poroka je mnoge spominjala na poroko Helene Blagne, ki jo poleg Nuše Derende na slovenski sceni drugače najbolj spoštujem.
user posted image
Štajerski pevec in njegova žena se zelo rada pojavljata na družabnih in medijskih dogodkih, tudi v Ljubljani. (Foto: Polona Pirc)Hočem vam povedati, da do poroke Blagnetove na lokalni sceni mediji takšnim dogodkom niso posvečali večje pozornosti, zdaj pa je vse drugače,“ pravi zadovoljni Damjan, ki sicer še vedno išče primernega glasbenega agenta.

Murko pa po poroki očitno živi le še za velike, naslovne medijske zgodbe. Kmalu naj bi slovensko estradno sceno presenetil, točneje šokiral z novim medijskim „štosom“, zaenkrat pa še ne more izdati vseh podrobnosti.

„Drobni trači in rumene zgodbe me ne zanimajo več, vidim se le v velikih glasbenih in medijskih zgodbah. Z mediji pa sem pripravljen sodelovati še naprej, nočem, da me preprosto pozabijo,“ pravi Murko, ki je najbolj zaljubljen v svojo Majo in seveda v Maribor.

user posted image
Damjan in Maja sta se poročila 2. maja letos. V začetku julija odhajata še na poročno potovanje na Korčulo.  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.6.2008 23:39:10   
pikovit
Gigi no zdej si pa poglej tole bitje-onouser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
16.6.2008 23:39:57   
Rubin.
Pikovit, a imaš novo kad? user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
16.6.2008 23:40:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pika tele tvoje na linku je pa še treba zbrat.

Klikni Slovenija,2 stran,1 stolpec,ta tretje-črne

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
16.6.2008 23:40:45   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Gigi no zdej si pa poglej tole bitje-onouser posted image

Ne šinfaj on je štajerski slavček, ponos celega Maribora. user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.6.2008 23:43:14 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
16.6.2008 23:41:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Pikovit, a imaš novo kad? user posted image

A ni fejstuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
16.6.2008 23:41:40   
pikovit
Sem srečen,da sem moškiuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
16.6.2008 23:42:38   
pikovit
Rubin,da mi ne boš ušla dol z foruma.Grem prot koncu leta v MB na IVF.Bom rabila kakšno pomočuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
16.6.2008 23:43:06   
gigi1
Rubinka nehi Murkota gledat.. pa spat pejd! user posted image

Pika na drugi sliki je pa res bolj one kot ona user posted image  user posted image  user posted image

Deklice js grem tud počas v mižule. Pika je kruh fertik?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
16.6.2008 23:43:44   
pikovit
Rubin jaz jih vidimuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
16.6.2008 23:44:20   
pikovit
Gigi ravno se je spekeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.6.2008 23:44:55   
Rubin.

Rubin,da mi ne boš ušla dol z foruma.Grem prot koncu leta v MB na IVF.Bom rabila kakšno pomočuser posted image

Niti pod razno se me ne boš rešlauser posted image , sicer pa itak veš kje me najdeš. Septembra gre mala miss v vrtec pa si itak ne bom vedela kaj počet, bom pa tebi družbo delala v čakalnici user posted image obenem pa reklamo za Mb kliniko user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.6.2008 23:45:41 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
16.6.2008 23:45:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Niti pod razno se me ne boš rešlauser posted image , sicer pa itak veš kje me najdeš. Septembra gre mala miss v vrtec pa si itak ne bom vedela kaj počet, bom pa tebi družbo delala v čakalnici user posted image .

Jupiiiiiiiiiiii,pa na kavi tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
16.6.2008 23:46:18   
pikovit
Bom rabila kakšno vzpodbudno besedouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
16.6.2008 23:46:27   
Rubin.
Rubinka nehi Murkota gledat.. pa spat pejd!

Razumem! (smajlikisalutira)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
16.6.2008 23:47:54   
pikovit
user posted image

Matr sam res dobr zgledamuser posted image user posted image user posted image sem se mogla še enkrat pogledatuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
16.6.2008 23:49:06   
Shadow
Par dni nič ne pišem, in glej no glej, dečve so noseče! YES! user posted image user posted image user posted image YES! user posted image user posted image user posted image YES! user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke vsem štirim:

Leisha 79

Julija 30
Zorica             
Rubin

Ampak ker sem malo lokalpatriotska, sem še posebno HAPPY  HAPPY HAPPY za moje mariborčanke!

Torej se bo le uresničilo to, da bom jeseni prevzela štafeto v kletnih prostorih: user posted image Ampak rade volje, da le imate vse svoje pikice in da vam lepo rastejo!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
16.6.2008 23:55:09   
gigi1
Pika sem jih vidla. Une z nisko petko, črne, rdeč podplat, pa še trakec majo čez. Js te slike tud nikakor ne morem popnit.

Pa se mi pokaže v postu.
Si pa ful lepa ko voščiš lahko noč. Tvoj po mojem sploh nič ne spi user posted image  user posted image  user posted image

Rubinka nisem te hotela podit. Sploh, če te Pika rabi user posted image . Sam hotla sem rečt, da je spanec dober za user posted image  in za lepoto user posted image

Helou Shadow.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
16.6.2008 23:57:57   
gigi1
No, Pušenjak je zgleda šel spat, preden je do mene prišel user posted image .
Grem pa še jst.

Nočko lubice drage in lepe sanje

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
16.6.2008 23:59:59   
pikovit
Gigi je že Ok.Se bova drugič zmenili,men se pa itak še ne mudi.user posted image Kruh je dober,sem ga probala,zdaj grem pa pred tv in počas v mižule.Uživajte.

Je pa moj videl to slikco in se začel krohotatuser posted image .Je rekel kar poglej se kopijauser posted image user posted image No ja brez te kopije bi pa umruuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
17.6.2008 0:00:43   
pikovit
Nočka

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
17.6.2008 8:28:38   
julija30
Dobro jutro pupe
Danes pa dolgo spite, se pozna , da ste klepetale dolgo v noč.
Mene je pa danes tlačila mora, da je prišla na obisk user posted image  in sem se ful prebujala in bla prestrašena, kaj te vem kaj je to.

Ma koklja,  še sanjati moram take stvari......

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
17.6.2008 8:31:38   
hedviga
Dobro jutro!
Pa kaj je to zadnje čase, da sem zmeri prva tuki gor?!
Gigi, hvala za pojasnilo. Ni mi bilo najbolj jasno kako je s tem Utrojem. Torej se, če prav razumem resporbira skozi stene nožnice? Ker jaz si ga enostavno glih do maternice ne morem vtaknit, sej mam dolge prste ampak tolk spet ne user posted image ... Izkoristek si pa ne znam predstavljat, glede na to da ga en kup en počasi priteče... Ma, no, oni že vejo... Kako je danes s tvojim izcedkom?

Mišmiš, javi kako je kej Kolinček vplival na jajčka! Iz srca ti želim, da danes ne bo take gužve kot je bila v nedeljo...

Moje počutje je pa takle: včeraj zvečer sem imela napad depresije, ki je vključeval misli ala:bohved, če sta Franclčka še tuki, kaj delata (z vizualizacijo), kako bo zgledl, ko bo pritekla(z vizualizacijo), nič kaj vzpodbudno....potem sem šla od hudega ven na enega grešnega. Je pomagal za 3 minute, pol me je za zraven še vest pekla. In sem šla gledat eno butasto romantično komedijo in je blo bolš.
Dans sem v bolši formi. Sicer pa napihnjena nisem več kej prov zelo, sicer pa še k sem šla na punkcijo nisem bla (pa kva je temu mojmu telesu, lahko mu hudiča notr dam, pa komi kej trzne). Joški so me kar bolel v nedeljo, včeri sem okoli postavala brez modrca, pa je blo bolš tako, da me bolijo tko če jih mal pritisnem, nič bolj kot pred obično M. Dol nobenga posebnega dogajanja.

Kajšica, še zmeri čakam sodelavca, da se me usmili s seznamom dobrih nakupov za kompija. Sori k traja...

Evo tolkle za zdejle....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?