Rubin.
|
Jejejej tebe pa res že hormončki dajejo Ja še malo se bom začela pri reklamah jokat. Ker ga že dolgo niste videle in vem da ga pogrešate, čisto sveže na 24ur danes: Murko: 'Trači me ne zanimajo več' Maribor, 16.06.2008, 19:54 | J. Z. Pevec Damjan Murko in njegova žena Maja se julija odpravljata na poročno potovanje na Korčulo. Murko pa pravi, da ga lokalni trači in rumene zgodbe ne zanimajo več. Štajerska mladopočenca Damjan in Maja za slovenske medije pripravljata novo, udarno zgodbo. Medijska poroka je skorajda že pozabljena. Spogledljivi štajerski pevec Damjan Murko in njegova srčna izbranka, trgovka Maja Žilavec, sta usodni „da“ v mariborski stolnici izrekla v soboto, 3. maja, v začetku julija pa končno odhajata na težko pričakovano (sponzorsko) poročno potovanje. Damjan in Maja tako za teden dni odhajata na Korčulo, potovanje pa jima je kot poročno darilo plačala ljubljanska turistična agencija. V tem paketu je tudi letalski prevoz iz Ljubljane in sedemdnevno bivanje v razkošnem hotelu s petimi zvezdicami. „Najprej, držal sem svojo besedo in se poročil v velikem slogu. Moja poroka je mnoge spominjala na poroko Helene Blagne, ki jo poleg Nuše Derende na slovenski sceni drugače najbolj spoštujem. Štajerski pevec in njegova žena se zelo rada pojavljata na družabnih in medijskih dogodkih, tudi v Ljubljani. (Foto: Polona Pirc)Hočem vam povedati, da do poroke Blagnetove na lokalni sceni mediji takšnim dogodkom niso posvečali večje pozornosti, zdaj pa je vse drugače,“ pravi zadovoljni Damjan, ki sicer še vedno išče primernega glasbenega agenta. Murko pa po poroki očitno živi le še za velike, naslovne medijske zgodbe. Kmalu naj bi slovensko estradno sceno presenetil, točneje šokiral z novim medijskim „štosom“, zaenkrat pa še ne more izdati vseh podrobnosti. „Drobni trači in rumene zgodbe me ne zanimajo več, vidim se le v velikih glasbenih in medijskih zgodbah. Z mediji pa sem pripravljen sodelovati še naprej, nočem, da me preprosto pozabijo,“ pravi Murko, ki je najbolj zaljubljen v svojo Majo in seveda v Maribor. Damjan in Maja sta se poročila 2. maja letos. V začetku julija odhajata še na poročno potovanje na Korčulo.
|