womanpolice
|
rubin julija30 zorica leisha 79 Mismis... čestitam za folikle Hedvika... hvala za kompliment (že nekaj deset strani nazaj )... Punce... jst res ne sledim več... dva tri dni ne utegnem, pa že naklofate 20 strani... haloooooooo Kajšica... Zdaj pa bom jst tebe za ušese, tko kot si ti mene... Nč slabih misli, prosim... Jst vem, da te imata pikici tko radi, da bosta ostali pri tebi vseh 9 mesecev, in potem bosta privekali na svet k svoji lepi mamici. Je to jasno?! Jasno! Ja, dans sm fraj... me čaka mal pospravljanja predalov... se je tolk papirjev nabral od diplomske, da bom zdaj vse to stran zmetala... jutr pa mam krvodajalsko... da bodo tažlehtno kri vn pobral V četrtek pa sm obljubila mlajši sestrci, da pridem po dooooooooooooooooolgeeeeeeeeeeeeeem času na obisk in da bom cel dan cartala nečaka (star dobre pol leta), katerega že zelo pogrešam... vem pa, da bo mi spet malce hudo, ko bom vonjala ta otroški vonj in ker se bom spet spraševala: "Zakaj midva...?" Vem, punce, vem...optimizem... poskušam, verjemte, poskušam... Mismis in Kajšica... tist kar sta mi rekli o govoricah pa sm vzela na znanje in IMATA PRAV! Favšija dela svoje... Jst sm dobr "konj", ane... Pikovit... sm vidla slikico.. hudo dobr tist lavor.... Aja, a je bil kruh dobr? Kakšnga pa delaš? belega? Hedi... kak si pa ti kej? Sorry, kdaj že imaš transfer? al sm zamudila, pa si ga že imela...? Grethy.. vem, da še ti sedaj nism odgovorila................................. KAK SM JEZNAAAAAAAAA NASEEEEEEEEEEEEE...................... Evo, obljubim,da ti ta teden.... OK? Pa drgač*? kak si? vse pod kontrolo? In še vtisi iz letalskega mitinga... Bilo je vrrroooooooooooooočeeeeeeeeeeee......... gužvaaaaaaaaaaaaa....... Vendar ni blo tko dobr kot smo pričakovali... sta pa prišla nečak in nečakinja ter svak na miting... tko da mi ni bilo dolgčas.... kak si je tamala ušeske pokrivala, ko je MIG letel... in je tko grmel.... to pa je tud blo najboljše za videt... od vsega... no, pa tista ženska z jajci, ki je hodila po letalu............. res ima jajca!!! Ja, nč... tolk za zdajle... grem v akcijo... čeprav se mi niti slučajn ne da...tole vreme me dela nekoliko leno.. pa vas*? ali sm jst edina? lp
|