|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
17.6.2008 9:51:32   
gigi1
Kajši moja. prosim te bodi bolj pozitvivna. Vem, da te je strah in se bremzaš, pa vseeno.. Probaj poslušat svoje telo, boš opazila taprave znake in začela uživat v njih. Saj, če se še tako probaš ogradit te neuspeh vedno potre. S pozitivnim odnosom pa nimaš kaj zgubit.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
17.6.2008 10:13:58   
mala81
Spet prisotna in prisebna

rubin user posted image user posted image user posted image user posted image

julija30 user posted image user posted image user posted image user posted image

zorica user posted image user posted image user posted image user posted image

leisha 79 user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako lepe folikle

linda75 tebi pa uspešen ET danes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
17.6.2008 10:16:04   
mala81
Jaz pa se jutri odparvljam po moje otročke. JUPI

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
17.6.2008 10:30:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Spet prisotna in prisebna

rubin user posted image user posted image user posted image user posted image

julija30 user posted image user posted image user posted image user posted image

zorica user posted image user posted image user posted image user posted image

leisha 79 user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako lepe folikle

linda75 tebi pa uspešen ET danes

še dobr da se je mala81 pojavla tukaj gor in napisala en lep post, ker sem jaz danes lenivec izmozgan in se enostavno najlažje podpišem pod tole,

pa še tebi mala81 zaželim najs ET in pejdi domov pol v maximalno polnoštevilčni zasedbi, ki naj se vleče tja do 9 mesecev, več ne rabi , mogoče kak teden manj ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
17.6.2008 10:33:29   
mala81
grethy hvala

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
17.6.2008 10:52:39   
ledenka
ste spet naklofale user posted image  sem rabla pol ure, da vse preberem user posted image  in seveda sem vmes pozabla, kaj sem hotla napisat. jebbat ga, EMŠO user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
17.6.2008 10:55:25   
gigi1
Evo, men se je spet sveža kri pojavila..Najprej me je zašraufalo, pol pa spet....
Sem zdej klicala in se za četrtek naročila samoplačniško pri dr.Vju. Bom še popoldan mojga G poklicala, pa da vidmo, kaj narest.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
17.6.2008 11:08:47   
Abra
Včeraj ste pa spet razgrajale user posted image čim grem dol, vas je vsepolno user posted image

Dajamaja, jaz te tut podpiram user posted image sicer sem navajena na več predračunov, da vem, da me ne mislijo orang nategnit, če je pa to, kar si želiš, si pa privošči.

Mišmiš user posted image user posted image to so super folikli! Očitno si res dobro poskrbela za stimulacijo user posted image endometrij danes 8 je pa zelo ok. Do transferja je še cel teden, če bi bil takrat 8 ne bi bil bogved kaj. user posted image user posted image super ti kaže!

Gigi, držim pesti, da se ti izcedki nehajo. Pa kaj noben ne zna več dela dobro opravit? Počivaj, če le lahko.

Pikovit, ti si tut camper fan?

Kajsica, tebi ravno prav hormončki nagajajo user posted image

Hedi, to so že dobre sanje. Jaz sem tut danes ponoči rodila user posted image user posted image sem pa vmes morala na sendvič user posted image user posted image pa Reš je bil zraven in je rekel, kar pejte user posted image user posted image user posted image
kar se pa blastociste tiče je najbolje, da pogledaš kakšne slikce, mal težko je na pamet govorit. Vstavijo jih pa še preden se "odhečajo" to naredijo takrat, preden se vgnezdijo. Pa poglej zgodnjo in pozno fazo blastociste, pa boš vidla, kako se odpira user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
17.6.2008 11:22:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ste spet naklofale user posted image  sem rabla pol ure, da vse preberem user posted image  in seveda sem vmes pozabla, kaj sem hotla napisat. jebbat ga, EMŠO user posted image  

Eh Ledenka, važn je da si prisotna, da se pofočkaš, sej pol pa sprot zalaufa, pa pozdraviš vse, čestitaš za tekoče uspehe, pohvališ za en teden nazaj, objameš vse ... debata steče in vse smo vesele da smo na kupčku ... da si lahko potarnamo in se veselimo skupaj ... lepo je tu, ko ni nobenih zamer, če te dva dni ni, če si non stop tu ... user posted image user posted image

Kar se pa EMŠO- ta tiče, se pa vsem nezadržno številke obračajo, le da imajo ene občutek da jim števci stojijo, druge pa da se jim vrtijo kot pri marjanci cifre user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
17.6.2008 11:25:10   
Grethy
Takole ja žiži bolje piščanec v pečici, kot lisica v kurniku !!!!!!!!! ( U madona, nov pregovor !!!!!!!! user posted image user posted image )

To si pa prav izvedla, zakaj le bi te skrbelo če ni treba ... pa še me bomo lažje dihale, ko bomo vedle da je vse ok s tabo.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
17.6.2008 11:26:23   
pikovit
Gigi sem ti poslala en hud mail.Baš zate dušouser posted image user posted image user posted image Komentar prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
17.6.2008 11:28:03   
Grethy

user posted image B B L L A A A A A A N N N Č Č I I I I K A A A A Auser posted image

imaš z.s.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
17.6.2008 11:28:53   
pikovit
Ja Abriaca Camperce so zakonuser posted image user posted image user posted image nimam sicer vseh ampak so Ql

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
17.6.2008 11:34:50   
pikovit
Kaj je zdaj čveke?????Kje pa ste????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
17.6.2008 11:36:27   
Hope2
Jeeej, kolk je lepo, ko nosečke kar dežujejouser posted image , čestitke vsaki posebejuser posted image  in vsaki posebi želim, da se jim pridružiteuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
17.6.2008 11:37:39   
ledenka
strašim nekje okoli user posted image  bi jaz tud šla v šoping, pa sem v rdečih cifrah user posted image  plača pa šele čez 23 dni user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
17.6.2008 11:38:31   
gigi1
Pika HAHAHHAHHHAAA!

Komentar imaš na mailu. Ni mi jasno kako mu je tiček ušel user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
17.6.2008 11:48:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jeeej, kolk je lepo, ko nosečke kar dežujejouser posted image , čestitke vsaki posebejuser posted image  in vsaki posebi želim, da se jim pridružiteuser posted image .

ku,ku M. kako kaj?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
17.6.2008 11:49:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pika HAHAHHAHHHAAA!

Komentar imaš na mailu. Ni mi jasno kako mu je tiček ušel user posted image  user posted image  user posted image

Je dober a sem se takoj nate spomnila.Mi ga je Hope2 poslalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
17.6.2008 11:51:47   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image B B L L A A A A A A N N N Č Č I I I I K A A A A Auser posted image

imaš z.s.

kvaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeeee dereššššššššššššššuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
17.6.2008 11:54:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

imaš z.s.

kvaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeeee dereššššššššššššššuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kva sta guduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.6.2008 11:57:28   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

imaš z.s.

user posted image user posted image user posted image  kva sta guduser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Sosede, saj bi lahk kar čez okno se drle user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.6.2008 11:58:58   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pika HAHAHHAHHHAAA!

Je dober a sem se takoj nate spomnila.Mi ga je Hope2 poslalauser posted image user posted image user posted image

A M. je tud ljubitelj, al samo simpatizerka user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
17.6.2008 12:00:58   
pikovit
Gigi tega pa ne vem.Po mojem jo bolj tički user posted image zanimajo,zdej ko je user posted image ,pa nima bližnjih srečanj.Jo boš mogla kar vprašatuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.6.2008 12:01:05   
womanpolice

rubin

julija30

zorica

leisha 79

Mismis... čestitam za folikle user posted image

Hedvika... hvala za kompliment (že nekaj deset strani nazaj user posted image )...

Punce... jst res ne sledim več... dva tri dni ne utegnem, pa že naklofate 20 strani... haloooooooo user posted image

Kajšica... Zdaj pa bom jst tebe za ušese, tko kot si ti mene... Nč slabih misli, prosim... Jst vem, da te imata pikici tko radi, da bosta ostali pri tebi vseh 9 mesecev, in potem bosta privekali na svet k svoji lepi mamici. Je to jasno?! Jasno!

Ja, dans sm fraj... me čaka mal pospravljanja predalov... se je tolk papirjev nabral od diplomske, da bom zdaj vse to stran zmetala... jutr pa mam krvodajalsko... da bodo tažlehtno kri vn pobral user posted image V četrtek pa sm obljubila mlajši sestrci, da pridem po dooooooooooooooooolgeeeeeeeeeeeeeem času na obisk in da bom cel dan cartala nečaka (star dobre pol leta), katerega že zelo pogrešam... vem pa, da bo mi spet malce hudo, ko bom vonjala ta otroški vonj in ker se bom spet spraševala: "Zakaj midva...?" Vem, punce, vem...optimizem... poskušam, verjemte, poskušam...

Mismis in Kajšica... tist kar sta mi rekli o govoricah pa sm vzela na znanje in IMATA PRAV! Favšija dela svoje... Jst sm dobr "konj", ane... user posted image user posted image user posted image

Pikovit... sm vidla slikico.. hudo dobr tist lavor....  Aja, a je bil kruh dobr? Kakšnga pa delaš? belega?

Hedi... kak si pa ti kej? Sorry, kdaj že imaš transfer? al sm zamudila, pa si ga že imela...?

Grethy.. vem, da še ti sedaj nism odgovorila................................. KAK SM JEZNAAAAAAAAA NASEEEEEEEEEEEEE...................... Evo, obljubim,da ti ta teden.... OK? Pa drgač*? kak si? vse pod kontrolo?

In še vtisi iz letalskega mitinga... Bilo je vrrroooooooooooooočeeeeeeeeeeee......... gužvaaaaaaaaaaaaa.......  Vendar ni blo tko dobr kot smo pričakovali... sta pa prišla nečak in nečakinja ter svak na miting... tko da mi ni bilo dolgčas.... kak si je tamala ušeske pokrivala, ko je MIG letel... in je tko grmel....  to pa je tud blo najboljše za videt... od vsega... no, pa tista ženska z jajci, ki je hodila po letalu............. res ima jajca!!!

Ja, nč... tolk za zdajle... grem v akcijo... čeprav se mi niti slučajn ne da...tole vreme me dela nekoliko leno.. pa vas*? ali sm jst edina?

lp

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?