Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:19:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mi boste počasi lušte naredile jaz ne Pazi, pravijo da se zarečenega kruha največ poje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:19:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt no problem hvala vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:20:29
|
|
|
|
tally
|
kje je šefica ko imam novico za njena ušesa ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:21:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:21:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je šefica ko imam novico za njena ušesa ? A ji boš sama sporočila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero tally jo pozna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:22:41
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa se grem zleknit in v miru film pogledat, če se mali knedl ne bo vmes zbudil. Tako da mirno in naspano nočko vsem Ja, pa tally še enkrat čestitke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:23:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je šefica ko imam novico za njena ušesa ? A ji boš sama sporočila? razmišljam da ji sms pošljem, sam je mal pozno, bom jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:23:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero tally jo pozna zdej sem pa firbec, grem pokukat
< Sporočilo je popravil tally -- 1.7.2009 21:24:43 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:23:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa se grem zleknit in v miru film pogledat, če se mali knedl ne bo vmes zbudil. Tako da mirno in naspano nočko vsem Ja, pa tally še enkrat čestitke nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:24:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa se grem zleknit in v miru film pogledat, če se mali knedl ne bo vmes zbudil. Tako da mirno in naspano nočko vsem Ja, pa tally še enkrat čestitke hvala pa lahko nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:24:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, mal telefon študiram k mam novga, tastar je bil že čist zanič, se pol ekrana sploh ni nč vidl pa sm mogla lupit novga za nov telefon. jst tud tega guram že več kot 2 leti, zato ga pa dam večkrat evi, da se z njim igra
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 1.7.2009 21:25:37 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:25:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . iiiiiiiiiiiiiiii! čestitke!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:26:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero tally jo pozna a imaš ti poznano katero pri novembrkah?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:26:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero tally jo pozna zdej sem pa firbes, grem pokukat samo, da boš imela družbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:26:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . iiiiiiiiiiiiiiii! čestitke! hvala tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:27:10
|
|
|
|
tally
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem vidla juppppiiiiiiiiiiii čestitam ji od srca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:27:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, mal telefon študiram k mam novga, tastar je bil že čist zanič, se pol ekrana sploh ni nč vidl pa sm mogla lupit novga za nov telefon. jst tud tega guram že več kot 2 leti, zato ga pa dam večkrat evi, da se z njim igra nekdo bi rad novi telefon
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:28:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, mal telefon študiram k mam novga, tastar je bil že čist zanič, se pol ekrana sploh ni nč vidl pa sm mogla lupit novga za nov telefon. jst tud tega guram že več kot 2 leti, zato ga pa dam večkrat evi, da se z njim igra nekdo bi rad novi telefon tko je moj delal ko je hotu nov telefon, ga je zmeraj Emilija imela v roki in metala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero tally jo pozna a imaš ti poznano katero pri novembrkah? ma ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:28:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, mal telefon študiram k mam novga, tastar je bil že čist zanič, se pol ekrana sploh ni nč vidl pa sm mogla lupit novga za nov telefon. jst tud tega guram že več kot 2 leti, zato ga pa dam večkrat evi, da se z njim igra nekdo bi rad novi telefon če si pa nič ne pride gor, moram pa drugo taktiko ubrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:29:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, mal telefon študiram k mam novga, tastar je bil že čist zanič, se pol ekrana sploh ni nč vidl pa sm mogla lupit novga za nov telefon. jst tud tega guram že več kot 2 leti, zato ga pa dam večkrat evi, da se z njim igra nekdo bi rad novi telefon če si pa nič ne pride gor, moram pa drugo taktiko ubrat znajdi se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tud jest odhajam, mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:30:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero tally jo pozna a imaš ti poznano katero pri novembrkah? ma ne sicer ne vem koliko se boš na nas obračala, ampak moraš vedet, da ti stojimo ob strani ne glede na to, da bodo naši otroci večji Izkušnje ostanejo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano še zdaj mi ni potegnilo katero tally jo pozna a imaš ti poznano katero pri novembrkah? ma ne sicer ne vem koliko se boš na nas obračala, ampak moraš vedet, da ti stojimo ob strani ne glede na to, da bodo naši otroci večji Izkušnje ostanejo! hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?