Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:31:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 tud jest odhajam, mirno nočko vsem tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:33:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 tud jest odhajam, mirno nočko vsem tudi vam tudi jaz odhajam, ker moram jutri 1 uro prej vstat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:36:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 tud jest odhajam, mirno nočko vsem tudi vam tudi jaz odhajam, ker moram jutri 1 uro prej vstat no pol grem še jaz, si moram še lase posušit, grrr lahko noč vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:44:53
|
|
|
|
špelin@
|
Ups, zdajle ste pa spet "zapopadle" stari tempo čveka barbaw, hvala za info glede povštra. Gregi tudi najraje z roko je, žlice še niti pod razno ne obvlada. edinaos, uživajta v miru tally, vau, kakšna damica je postala Emilija nina7, itak nas bo 13. toliko stiskalo pestke, da se bo kar kadilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:45:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO O, kakšno prekrasno novičko si nam zdajle povedala Zaradi mene na FB nimaš kaj skrbet, ker ga še vedno ne znam uporabljat + sem vsake kvatre 1x gor... Želim ti prijetno in mirno nosečnost ter zdravo štručko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:47:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer! Najprej moram čestitat Tally za čudovito novičko!!!! Lepo in mirno nosečnost ti želim, predvsem pa zdravo štučko na koncu!!! Drugače pa pri nas vse po starem.....tako spanje kot tudi vse ostalo....edino 2 noči vmes smo "dokaj" spali, nocoj pa je bilo spet pestro debeli 2 uri. Tako, sedaj pa skočim pod tuš, potem pa posteljo peglat NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:49:20
|
|
|
|
špelin@
|
nina7, tudi jaz sem videla, katero marčevko imaš v mislih Iskrene čestitke tvoji prijateljici!!! In naj enako kot tally tudi njej želim mirno nosečnost ter zdravo štručko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:49:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja, pa še tole: DRAGA MOJA MALA MANCA! DANES JE 14.MESECEV ODKAR SEM TE PRVIČ PRIJELA V ROKE, PRVIČ POLJUBILA IN OD TAKRAT NAPREJ SI ZAME VSE!!!! RADA TE IMAM, PRAV TAKO PA TUDI ATI!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:50:06
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, kako kaj kaže glede vajinih služb? Ogromno mislim nate Aja, a gre Manca septembra v vrtec?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:51:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pa še tole: DRAGA MOJA MALA MANCA! DANES JE 14.MESECEV ODKAR SEM TE PRVIČ PRIJELA V ROKE, PRVIČ POLJUBILA IN OD TAKRAT NAPREJ SI ZAME VSE!!!! RADA TE IMAM, PRAV TAKO PA TUDI ATI!!!! O pišuka, a že 14 mesecev?! Uf, prehitro gre tole zdaj... Manca!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:57:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, kako kaj kaže glede vajinih služb? Ogromno mislim nate Aja, a gre Manca septembra v vrtec? Slabo kaže, čisto po domače povedano, niti v gostinjstvu ne dobim šihta, tu pri nas ni prav nič drugega, kot samo zastopnike iščejo.... od hiše do hiše pa ne bom hodila in folku morila, ni šans In ja, edina dobra novica v zadnjem času je bila, da smo dobili vrtec. Sicer ne željenega, ampak čisto v kontra smeri, ampak HB, da hodi tašča v to smer na šiht in mi jo bo lahko tudi ona vozila In pa: hvala, ker se spomniš name, to mi veliko pomeni. Zlata si
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 1.7.2009 21:59:45 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:58:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pa še tole: DRAGA MOJA MALA MANCA! DANES JE 14.MESECEV ODKAR SEM TE PRVIČ PRIJELA V ROKE, PRVIČ POLJUBILA IN OD TAKRAT NAPREJ SI ZAME VSE!!!! RADA TE IMAM, PRAV TAKO PA TUDI ATI!!!! O pišuka, a že 14 mesecev?! Uf, prehitro gre tole zdaj... Manca!!! Ja, že kar 14.mesecev je minilo... joj kaj bi dala, da ne bi tako hitro minili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 22:01:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tako, zdej pa grem pod tuš in spat... jutri pa me spet čaka zmenek z zobozdravnikom Lahko in mirno noč vsem skupaj, predvsem pa Gregi: spat! (če pa si se mogoče kaj poboljšal, pa vseeno: pridno spi)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 22:03:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, kako kaj kaže glede vajinih služb? Ogromno mislim nate Aja, a gre Manca septembra v vrtec? Slabo kaže, čisto po domače povedano, niti v gostinjstvu ne dobim šihta, tu pri nas ni prav nič drugega, kot samo zastopnike iščejo.... od hiše do hiše pa ne bom hodila in folku morila, ni šans In ja, edina dobra novica v zadnjem času je bila, da smo dobili vrtec. Sicer ne željenega, ampak čisto v kontra smeri, ampak HB, da hodi tašča v to smer na šiht in mi jo bo lahko tudi ona vozila In pa: hvala, ker se spomniš name, to mi veliko pomeni. Zlata si Tudi jaz ne bi (z)mogla akviziterskega dela... Za to moraš dejansko biti čisto poseben tip človeka. Kar na bruhanje mi gre ob vsiljivosti tovrstnih ljudi Spomnim se celo ženske pri lokalnem Sparu, ki je iskala nove člane za Svet knjige. Jezus, kako je bila nadležna! Lepo sem ji povedala, da sem že bila članica in me je minilo in nočem več. Ona pa kar za mano, še v dvigalo, pa po podzemni garaži. Jaz pa takrat z mojima dvema frajlama in s sitnim . Malo je manjkalo, da mi ni počil film oz. "pao mrak na oči" Res ti želim, da kljub krizi najdeš nekaj res dobrega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 22:04:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako, zdej pa grem pod tuš in spat... jutri pa me spet čaka zmenek z zobozdravnikom Lahko in mirno noč vsem skupaj, predvsem pa Gregi: spat! (če pa si se mogoče kaj poboljšal, pa vseeno: pridno spi) Vračam želje oz. ukaz: Manca, spaaaaaaaaaat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 22:05:15
|
|
|
|
špelin@
|
Drage čvekice, mirno nočko tudi od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 22:57:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . Kaj??? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 23:04:15
|
|
|
|
Anitka
|
Punce za čvekanje. Kaj več ne utegnem, ker sem ko izžeta cunja. Mirno nočko vsem, Tally tebi pa želim lepo in mirno nosečnost. Na FB pa bom tudi jaz tiho
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.7.2009 8:41:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
dobro jutro zaspanke midve se odpravljava ven na sončka, potem ko bo pa ati prišel domov iz predavanja pa šibam na zmenek z zobarjem lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.7.2009 12:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga naša Estrella, vse najboljše za tvoj rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.7.2009 12:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, itak nas bo 13. toliko stiskalo pestke, da se bo kar kadilo hvala SS tud jest ti želim, da se bo kakšna varianta najdla. A Lj. ti je predaleč? Kaj pa delo v trgovini?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.7.2009 12:40:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Draga naša Estrella, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Iskrene čestitke!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.7.2009 12:42:01
|
|
|
|
suzy85
|
Vam moram povedat, da sem danes klicala na UE, ker me je zanimalo, kdaj lahko prideva rezervirati termin za poroko. In je bla gospa na drugi strani ful prijazna in že kar rezervirala. Pol grema pa nekje februarja, da še uro točno določimo in zapisnik napišema! Zdej se je pa zares začelo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.7.2009 12:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Vam moram povedat, da sem danes klicala na UE, ker me je zanimalo, kdaj lahko prideva rezervirati termin za poroko. In je bla gospa na drugi strani ful prijazna in že kar rezervirala. Pol grema pa nekje februarja, da še uro točno določimo in zapisnik napišema! Zdej se je pa zares začelo! kdaj pa bo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.7.2009 13:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
gužva gužva tralala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?