Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:07:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw evo vas na broju evo nas moja miška je pri babi na počitnicah , tako da imam čas čvekat oooo a bo prespala tam? kako je v vrtcu? superca ja spala bo tam Kak fajn, a bo babi hodila jutri s podočnjaki okrog? bomo ju3 vidli jaz imam iz tedna v teden hujše stara puder dela čudeže , pri meni v službi nihče ne verjame da tako malo spim korektor kupujem že 1 mesec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:08:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw evo vas na broju evo nas moja miška je pri babi na počitnicah , tako da imam čas čvekat oooo a bo prespala tam? kako je v vrtcu? superca ja spala bo tam Kak fajn, a bo babi hodila jutri s podočnjaki okrog? bomo ju3 vidli jaz imam iz tedna v teden hujše stara puder dela čudeže , pri meni v službi nihče ne verjame da tako malo spim Se ne pudram, se nikoli nisem, ampak mislim da ga bom morala vsaj za podočnjake uporabit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:08:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer ojla kaj ma? svašta , pa pri tebi, kako AT eh tudi , AT še kar pridna, danes še bolj ko spi pri babici pa čupko? služba? ja super, a prvič? Kako ti je ne ne je že spala pri moji mami , mah superca, se bomo mal naspal kaj bo ali ? prov paše včasih ane 13.7 mam MF pa bomo videl, bom sporočila kaj pa gibi? so še bl na izi, sm jih pa na morju začela čutit še danes se spomnim prvih metuljčkov pri obeh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:09:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer ojla kaj ma? svašta , pa pri tebi, kako AT eh tudi , AT še kar pridna, danes še bolj ko spi pri babici pa čupko? služba? ja super, a prvič? Kako ti je ne ne je že spala pri moji mami , mah superca, se bomo mal naspal kaj bo ali ? prov paše včasih ane 13.7 mam MF pa bomo videl, bom sporočila kaj pa gibi? so še bl na izi, sm jih pa na morju začela čutit Jaz pa sem že čist pozabla, kaki feeling je to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:10:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer ojla kaj ma? svašta , pa pri tebi, kako AT eh tudi , AT še kar pridna, danes še bolj ko spi pri babici pa čupko? služba? ja super, a prvič? Kako ti je ne ne je že spala pri moji mami , mah superca, se bomo mal naspal kaj bo ali ? prov paše včasih ane 13.7 mam MF pa bomo videl, bom sporočila kaj pa gibi? so še bl na izi, sm jih pa na morju začela čutit Jaz pa sem že čist pozabla, kaki feeling je to ponovi vajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:10:19
|
|
|
|
tally
|
ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer ojla kaj ma? svašta , pa pri tebi, kako AT eh tudi , AT še kar pridna, danes še bolj ko spi pri babici pa čupko? služba? ja super, a prvič? Kako ti je ne ne je že spala pri moji mami , mah superca, se bomo mal naspal kaj bo ali ? prov paše včasih ane 13.7 mam MF pa bomo videl, bom sporočila kaj pa gibi? so še bl na izi, sm jih pa na morju začela čutit Jaz pa sem že čist pozabla, kaki feeling je to pol pa kr v akcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:10:29
|
|
|
|
nia5
|
Jaz pa na pol buljim v tv zraven, je ful lep film danes, Sweet November
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:11:18
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer ojla kaj ma? svašta , pa pri tebi, kako AT eh tudi , AT še kar pridna, danes še bolj ko spi pri babici pa čupko? služba? ja super, a prvič? Kako ti je ne ne je že spala pri moji mami , mah superca, se bomo mal naspal kaj bo ali ? prov paše včasih ane 13.7 mam MF pa bomo videl, bom sporočila kaj pa gibi? so še bl na izi, sm jih pa na morju začela čutit Jaz pa sem že čist pozabla, kaki feeling je to ponovi vajo Ne še, hočem prespat celo noč vsaj enkrat pred naslednjim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:11:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . JJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo, o kolk sm vesela a pol si marčevka? Maš eno poznano tm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:12:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer ojla kaj ma? svašta , pa pri tebi, kako AT eh tudi , AT še kar pridna, danes še bolj ko spi pri babici pa čupko? služba? ja super, a prvič? Kako ti je ne ne je že spala pri moji mami , mah superca, se bomo mal naspal kaj bo ali ? prov paše včasih ane 13.7 mam MF pa bomo videl, bom sporočila kaj pa gibi? so še bl na izi, sm jih pa na morju začela čutit Jaz pa sem že čist pozabla, kaki feeling je to ponovi vajo Ne še, hočem prespat celo noč vsaj enkrat pred naslednjim da ne boš predolgo čakala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:13:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz pa na pol buljim v tv zraven, je ful lep film danes, Sweet November men je to full lep film, sam sm ga že dostkrat gledala pa mi ni za jokat dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:13:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo, o kolk sm vesela a pol si marčevka? Maš eno poznano tm ej naj bi bila, še nič ne vem. zadnjo M sem imela 22.5. en test sem delala okrog 20.6 pa ni bilo nič danes pa kr +, še kr ne dojamem aaaa katero če smem vedet, če ne pa nič
< Sporočilo je popravil tally -- 1.7.2009 21:14:47 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:14:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:14:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:14:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? Očitno , čestitam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo, o kolk sm vesela a pol si marčevka? Maš eno poznano tm ej naj bi bila, še nič ne vem. zadnjo M sem imela 22.5. en test sem delala okrog 20.6 pa ni bilo nič danes pa kr +, še kr ne dojamem aaaa katero če smem vedet, če ne pa nič itak da si, full hudo, kako se pa počutiš drgač
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:17:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer ojla kaj ma? svašta , pa pri tebi, kako AT eh tudi , AT še kar pridna, danes še bolj ko spi pri babici pa čupko? služba? ja super, a prvič? Kako ti je ne ne je že spala pri moji mami , mah superca, se bomo mal naspal kaj bo ali ? prov paše včasih ane 13.7 mam MF pa bomo videl, bom sporočila kaj pa gibi? so še bl na izi, sm jih pa na morju začela čutit Jaz pa sem že čist pozabla, kaki feeling je to ponovi vajo Ne še, hočem prespat celo noč vsaj enkrat pred naslednjim da ne boš predolgo čakala Mi boste počasi lušte naredile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:17:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:17:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mi boste počasi lušte naredile jaz ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:18:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt no problem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . To misliš da si ? aha sem tako vesela zate hvala ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt ja itak, se razume zdej se pejt pa k marčekvam učlant , boš najdla eno poznano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.7.2009 21:18:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally ah moram vam povedat .sem hotla da ne bi pa ne morem sem delala test in je pokazal . jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo, o kolk sm vesela a pol si marčevka? Maš eno poznano tm ej naj bi bila, še nič ne vem. zadnjo M sem imela 22.5. en test sem delala okrog 20.6 pa ni bilo nič danes pa kr +, še kr ne dojamem aaaa katero če smem vedet, če ne pa nič itak da si, full hudo, kako se pa počutiš drgač ok ni še nobenih znakov , no mal večkrat grem na wc sem mislila da zato ker več pijem pa očitno ni . mogoče jih sploh ne bo ker pri Emiliji ni bilo nobenih
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?