Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ko pa gremo k moji mami v Ljubljano in takrat spimo v isti sobi pa ti povem da ne spim kar naprej ustajam, tko da sm ugotovila da naju sliši in zato ne spi in bi se sam crklau. Jst ti priporočam če maš možnost ga dej spat v svojo sobo in boš vidla da bo bolš.

. Ma sej če se tko udari v roko ali kam drugam ne naženem panike, ampak glava je pa le glava in je še dosti mehka, tko da sem hotela potrditev da ni kje kaj počeno. Kar se pa tiče vrtenja na previjalni in drugje je pa to groza ja. Jst ga tudi komaj oblečem zadnje čase, ker se mi suka iz hrbta na trebuh in obratno, pa dviguje...zadnjič se je obrnil, prijel za posodico z vodo, ki je zraven previjalne na komodi in si vso vodo zlil nase. Ha, kakšno presenečenje...mrzla voda, tko da je čist otrpnil, jokal ni, samo po sapo je šel in njegov ooooooo
.
.
Za okus se še odločam kaj bi. Bom pa se potrudila poslikat pa vam pripopam gor.
.
..brez veze.. no, vsaj boleča ni in brez slabosti...