Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Res je da je bilo to 25 let nazaj, mleko od domače krave, krmljene izključno z senom, travo..., mami je rekla, da so takrat v porodnišnici dobili listek z navodili kako redčiti mleko po mesecih.
hvala za pohvale, samo jih vračam nazaj, ker to je meni prijatelj poslal, jaz pa širim naprej, ker mi je OK
. Tisto je pa prilagojena formula ja, moja sekica tut gres na njem skuha in je ok. Jaz pa mu gres zaenkrat še na vodi, pa mal svojega mlekca notri in je..
), niti ni potrebno hodit k naši P, ker mu nima kaj pomagat. Je pa P napisala, da bo tečen še nekaj dni
Tega se pa res ne veselim, ker smo danes tudi bolj malo spali, tako da sem po 4 dneh NE-spanja že čisto povožena, boga jest
,
bolj ješči, drugi manj.... ne vem, mogoče bi pa probala s 3 obroki GH, če se ti zdi da se preveč doji? Sicer pa, do kdaj je sploh priporočljivo uvest 3 obroke GH na dan? Vidim, da so mnenja zelo različna - eni pri 7 m, drugi pri 9. Men je zanč (29.9) P rekla, naj počasi uvedem 2 obrok GH, ki ga mava midva že več kot 1 mesec