plamen
|
3sonček3 - hvala za pohvale, samo jih vračam nazaj, ker to je meni prijatelj poslal, jaz pa širim naprej, ker mi je OK . Tisto je pa prilagojena formula ja, moja sekica tut gres na njem skuha in je ok. Jaz pa mu gres zaenkrat še na vodi, pa mal svojega mlekca notri in je.. Spanje po cepljenju - vidim da še ne podiramo rekorda, danes vstala 8x, sam pol sva vsaj do 10h spala, uspavalo deluje (beri jošk ). Drugače pa 3h po pikici driska, zvečer 38 vročina, naslednji dan še bolj mehek drekec, pa P pravi da ni v povezavi s cepljenjem, sva mogla nekje stakniti. No v soboto pa cel dan kihanje in prozoren smrkelj z noska, včeraj pa nič več. Dlesni so morda res malo bolj zatečene. Saj ponoči zajokca, dam dudo in spi dalje, sam včasi tak jok da se mi ziher življenje skrajšuje . Zdajle spi, sem po tleh pomila, mal zabave pol pa spet metlo v roke, Fata treba da radi Šesta bolezen - bogi mišek, a je to to? Baje več ma pikic boljše je in hitreje mimo . Mi spijemo 1,5 deci na dan, pa še kar pri meni dobi. Zdaj ga bolj silim k tako kaka, ampak se je bolje igrat s flašo, lonček mu včasih potegne včasih ne... Imam oboje pripravljeno, s kozarca pa mu kar gre sam kaj k sva pol vsa mokra.
|