Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 14:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, letos so rože na balkonu kar lepe, ja. Pa dejtne že nehat s temi deci, no....a res ne znate nć druzga :zmeden:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 15:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina, znamo znamo :bravo::bravo::bravo: Evo, še ena, ki ima zlatega moža :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 15:03:42
|
|
|
|
k1
|
al bina, ja pa 3: 0 so špilali :)-:)-:)-:)-:)- sicer pa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tudi za mojega možeka :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 15:16:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
Moj ne lika in ne pomiva posode, ampak vseeno je zlat in dober kot kruh ;), ker je vedno ob meni, takrat ko ga potrebujem. Je moj najboljši prijatelj in partner obenem. DRAGI LJUBIM TE! (je luštno kdaj tud pohvalit naše :love:)
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 15:18:19
|
|
|
|
lex
|
Moj sam lika ne:zmeden: drugače pa je zlat:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2005 15:22:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 15:37:07
|
|
|
|
CUKRČEK
|
¸ni za vsako njen najbolj zlat?? Drugače ga verjetno ne bi prenašale....vsaj jaz ne!
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 16:11:54
|
|
|
|
cmokec
|
Moj pa marsikaj ne dela, pa vseeno veliko pomaga. Pa tud zlat ni, pa srebrn tudi ne. Je pa moj in dokler ne teži in me spravlja v smeh in dobro voljo, sem zadovoljna.
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 16:16:59
|
|
|
|
soncece24
|
Moj je kr vredu, no. Ne smem ga zdaj hvalit, ker se bo pokvaru (bog ne daj, trkam 3x)
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 16:19:06
|
|
|
|
Moyca_
|
tudi moj kuha, lika, čisti, me razčesa,.... - če je treba:)- :bravo::bravo::bravo:za mojega:love:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 16:38:53
|
|
|
|
teta beta
|
Da še jaz mojega pohvalim :bravo::bravo::bravo: Ni popoln, ker takega ne bi hotela, je pa edinstven in čudovit. In moj, moj.
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 16:45:45
|
|
|
|
BigWhale
|
Precej trapast nacin posmehovanja, ki ga pa itak nobena ni razumela. In to slednje, je meni precej bolj smesno. :P
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 17:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi rože na balkonu mi letos kar dobro uspevajo.:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 17:14:08
|
|
|
|
tjaga
|
Moj je tud hani bani, samo ga ne smem preveč hvalit, da se ne pokvari al pa da mi ga katera na spelje. :)-:)-
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 17:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
BW - :love::love::love::love::love: :angel:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 18:14:45
|
|
|
|
Marogica
|
Raho, ti je dolgčas? Moj ni "normalen", je pa normalen. lp
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 18:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne spadam sem zato ker: 'Kaj si ga pa tolk hvalila. Zdaj pa maš.' Komentar moje mame, ko je moj najboljši, najbolj normalen :love: in sploh in oh mož postal bivši mož.
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 19:11:32
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
moj je najboljši v delavnici:)-spalnici:sloncek:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 19:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:za mojga pa še jutri ma roj.dan.Vse naj naj mu želim,da bi bil še naprej takšen kot je in naj se ne spremeni:bravo:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 19:56:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj :love: je zame popoln, ker ni popoln in ga imam rada z vsemi njegovimi pomanjkljivostmi. On pa mene, tudi ko sem sitna, tečna, jezna,...
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 20:03:02
|
|
|
|
kalimero
|
Meni pa nič ne pomaga. Samo zaveda se, da živi v skupnosti, kjer se pravice in dolžnosti delijo. Hvala njegovi mami, da ga je vzgojila v takega človeka.
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 20:17:50
|
|
|
|
anajmad
|
Moj je zlat,ker je zlatar:)-:)-:)-:)-:)-,dober je,ker me prenaša:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:,obožuje našo punče:roza:,hudo mu je za našim:angel:,v glavnem prenašam ga že 17 let in on mene. en lp:morje:D.
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 22:08:58
|
|
|
|
Pupica
|
Ja al bina jaz sme pa letos brez :rozica::rozica::rozica:na balkonu. Mam pa za to eno velko :rozica: doma.Evo še ena:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pomaga mi pri gospodinjstvu, pazi na najino :duda:, kuha, pomiva, da prat in obesi, opere in posesa mi avto, zvčer me pa še posluša, ko tarnam kako mi je hudo in težko;)pa še pogreje me:sloncek: Ima tut napake da ne bo pomote, ampak kdo jih pa nima?:zmeden:
|
|
|
|
|
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 22:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da sem pravkar dobila sladkorno.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
katero ime bi izbraleroža03katero ime za fantkamatic (
25%)

luka (
36%)

ožbej (
16%)

jaka (
23%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!