Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
oz.
. Jutri je dan D in če se ne bo nič zgodilo, bova med vikendom delala test. Mal me edino skrbi, ker nimam nobenih znakov (niti za eno niti za drugo) in tako je blo že prejšnjo rundo, ko sem dobila

Mal sem se pozanimala glede vgnezditvene krvavitve in vse sovpada. Sem si rekla, da si ne bom lažnih upov delala predčasno ampak zdaj je kar je ker sem že čist noter padla. Torej…zadnjo M sem imela 21.12.10 in je prišla točno kot urca na 30 dan (ponavadi imam daljše cilke). Torej če je tudi ta mesec točna jo moram ne pričakovati nekje recimo v soboto 22.1. Včeraj, 18.1. sem se rjavo obrisala kar bi lahko bila vgnezditvena…torej 3-4 dni pred M in cca 9 dni po ovulaciji (kar je verjetno tudi bilo saj me je tam okol 9.1. špikalo v jajčnikih). Je bla pa ta »rjavkasta krvavitev« čist kratkotrajna. V bistvu sem na papirju opazila samo enkrat pol pa nič več. Punce držite pesti da je to to.
na dva dni ta teden, ker več sploh nevem pri čem sem).
ves čas
. Dajmo, pluske hočem.
z ravno toliko znaki, da boš vedela, da si noseča