Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tak da se je mojim jajčnikom izgleda zmešalo 
konec tedna).
... bo treba tale januar malo obarvat roza.. saj začelo se je dobro, zdaj pa kar nekaj štrajkate... dejmo punce
pričakujem v nedeljo, ampak nimam nobenega testa doma (ne še
) tko da če mi rata da vsaj do ponedeljka počakam in potem če je ne bo (itak da je ne bo
) grem šele v ponedeljek po test... he he, sej ne verjamem da bom zdržala...
prišla.. ravno v času ko naj bi imela O je bil moj sicer ves bolan in sva pomojem čist premalo, da bi kaj bilo.. no ampak upanje umira zadnje
stran vržen denar pomojem...
ampak ne še obupat, dokler ni M je še upanje....
no po parih mesecih sem obupala in zdaj ne jemljen več... pri ta prvi sem jo začela jemat, ko sem izvedela da sem noseča
jezi. Jo čakam in čakam, pa ne pride. Sem delala test glede na to, da je danes že 35 dan ciklusa. Ne vem, kaj se dogaja zdaj me že od oktobra jezi, je nisem od oktobra pa do decembra imela, no zdaj pa je tud ni, upam da bo kmalu prišla. Glede na to da imam že vse znake za njen prihod vsaj en teden že.
.
Čeprav si hočem uredit hormone, ampak nekako ne rata. Bom pa še poskušala s temi olji. Drugače me prsi zeloo bolijo, pa tudi neka hrana mi ne diši preveč. Ampak temu ne dajam nekih poudarkov.. Bomo videli, kako bo.. Želim malo, da ne bi toliko razmišljala o tem.. Že moj mi je rekel, da opaža, da se pa jaz mogoeč preveč obremenjujem s tem.. Če pa mi ne gre izklopit.. Kaj ve predlagate - kaj naj jnaredim, da ne bi toliko razmišljala o otroku?
, nato pa opazila,da ni kontrolne črtice v drugem okencu. Spet po drugi CB in še BC sem kupila za vsaki slučaj. Doma šla lulat in CB je spet pokazal rahel plusek-spet tanek, sicer takoj je bil bolj opazen in tudi za spoznanje bolj šitok, čez urco pa veliko manj izrazit kot iz sobote
.
Sem pa vedela da je več kot 90 % da se ni nič prijelo, ker sem bila full bolana in na antibiotikih.
(3. krog)
(x. krog)
(5. krog)