tea
|
Pozdravljene! Pa mi je končno uspelo prebrati vse poste in vsaj v mejah higienskega minimuma posprvit stanovanje. Kakor je lušto bit na dopustu, je potem ko prideš domov cel . Na morju je bilo res krasno. Je že res, da je Korčula malce daleč, ampak se je splačal it. Z vožnjo ni bilo problemov, saj smo se vozili ponoči in sta otroka lepo spala. Jaša je dvakrat zizal in brez problema zaspal nazaj. Okolje je bilo čudovito, plaža in morje super, apartma pa res vrhunski. Otroka sta bila tako pridna (beri zmahana od morskega zraka), da sem uspela prebrat 6 knjig. Je tale mesec minil rekordno hitro . Na plaži je naš ležal pod drevesi in bil tako priden, da nismo vedeli, da ga imamo. Najbolj zabavna stvar so listki, ki migajo v vetru Drugače je pa tudi naš Jaša je že pravi korenjak. Preobrača se kot ta velik, pa tudi plazil bi se že rad. Seveda mu še ne gre, potem se pa repenči kot tak laški petelinček. Ponoči se zbuja na dve do tri ure, potem se pa malo priklopi, malo poziza in veselo spi naprej. Čez dan pa zdrži več kot 4 ure, potem ga pa kar malo posilim, da je, ker se mi zdi, da je že čas. TiaSara, zgleda da je naš Jaša en tak lumpek kot tvoj Andraž. Pa tako pridno je spal, že skori celo noč, ampak zgleda, da jaz vse otroke "frdirbam". Pa sej bo bolje, še prehitro bo zrasel in potem mi bo za vsakim trenutkom žal. Zdaj ves čas dela balončke in slini se kot tak polžek. Mu komaj slinčke menjam Dodajamo pa mi še ničesar, pa tudi ne bomo pred 6 mesecem. Tiste mamice, ki skrbi, da morajo otroci prej vsaj spoznati razne okuse, naj potolažim, da je materino mleko različnega okusa. Odvisno kaj je mama jedla. Moj Grega je začel jesti gosto hrano pri 6 mesecih, pa nismo imeli nobenih problemov. Je do 18 mesecev jedel vse kar si mu dal, zdaj je pa čezdalje bol zbirčen. Cofek- naš malecki ne kaka že odkar smo z morja, torej je to že cel teden, ma pa take vetrove, da je joj . Nič, gremo še malce ven, dokler je še vreme, saj bo menda že jutri dež. Imejte se skrajno lepo in se beremo!
|