cofek
|
jutro - dan?! upam, da so tudi pri nas zobki, al kaj . Je zadnje noči cela štala - saj spi, sam zbuja se na 2,5-3 ure (vem ,da ni lačen, ker je zdajle lepo zdržal 4,5 ure brez pritoževanja), poleg tega sem pa tudi jaz malce kriva, ker težim k temu, da gre po hranjenju nazaj v svojo posteljico, pa se - če ne takoj - zbudi čez kakih 40 min. Pol pa uspavanje oz. dretje (relativno gledano, pač). Sem čist zmahana - kot da bi cele noči žurala - saj spim,ampak na obroke . Včeraj smo pa bili zunaj še po temi - sem ga imela v kengurujčku obrnjenega proti sebi, da se je počutil varnega, pa smo prišli domov šele petnajst do osmih - brez sirene . Počasi, nam ga pa bo najbrž upselo navadit na temo. Športni voziček - zadnji teden laufa tudi pri nas- sam se mi zdi da komaj zaspi - ima tisti steklen pogled, da bi mu pa učke skup potegnilo pa ne. Ja, tko je to, če si preveč radoveden. kotaljenje in obračanje - dela , včeraj je tudi nogico potegnil k ustom (očitno nismo več tako zategnjeni v hrbtu),...nasvet vsem tistim, ki jim to še ne uspe - morate malo nakazati (če ga npr. mislite obrnit v levo, mu pokrčite D nogico in jo potisnite v L čez spodnjo nogico, lahko ga stimulirate tudi s kakšno igračko, ki ji bo sledil s pogledom v L) - drugače vam pa ful priporočam dvd od Vzajemne "Vadba za dojenčka in mamico", kjer so handling in vaje lepo prikazane (pa tudi telovadba za dojenčka in mamico, kar mi pa še ni uspelo, pa pravijo da je kar zahtevna). nič, si bom šla počasi glavo umit - upam, da mi uspe.včasih je pa tole res adrenalinsko, ne lp,t
|