|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
29.9.2006 11:30:53   
cofek
jutro - dan?!

upam, da so tudi pri nas zobki, al kajuser posted image . Je zadnje noči cela štala - saj spi, sam zbuja se na 2,5-3 ure (vem ,da ni lačen, ker je zdajle lepo zdržal 4,5 ure brez pritoževanja), poleg tega sem pa tudi jaz malce kriva, ker težim k temu, da gre po hranjenju nazaj v svojo posteljico, pa se - če ne takoj - zbudi čez kakih 40 min. Pol pa uspavanje oz. dretje (relativno gledano, pač). Sem čist zmahana - kot da bi cele noči žurala - saj spim,ampak na obroke user posted image user posted image .

Včeraj smo pa bili zunaj še po temi - sem ga imela v kengurujčku obrnjenega proti sebi, da se je počutil varnega, pa smo prišli domov šele petnajst do osmih - brez sirene user posted image user posted image user posted image . Počasi, nam ga pa bo najbrž upselo navadit na temo.

Športni voziček - zadnji teden laufa tudi pri nas- sam se mi zdi da komaj zaspi - ima tisti steklen pogled, da bi mu pa učke skup potegnilo pa ne. Ja, tko je to, če si preveč radoveden.

kotaljenje in obračanje -  dela user posted image , včeraj je tudi nogico potegnil k ustom (očitno nismo več tako zategnjeni v hrbtu),...nasvet vsem tistim, ki jim to še ne uspe - morate user posted image  malo nakazati (če ga npr. mislite obrnit v levo, mu pokrčite D nogico in jo potisnite v L čez spodnjo nogico, lahko ga stimulirate tudi s kakšno igračko, ki ji bo sledil s pogledom v L) - drugače vam pa ful priporočam dvd od Vzajemne "Vadba za dojenčka in mamico", kjer so handling in vaje lepo prikazane (pa tudi telovadba za dojenčka in mamico, kar mi pa še ni uspelo, pa pravijo da je kar zahtevna).

nič, si bom šla počasi glavo umit - upam, da mi uspe.včasih je pa tole res adrenalinsko, neuser posted image user posted image
lp,t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.9.2006 11:39:51   
Barbs
....sam mal...  matr me zafrkava tale škrat... ma, kako, saj sem ga zmanjšala????!!!! sam mal še.... 

< Sporočilo je popravil Barbs -- 29.9.2006 11:47:53 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.9.2006 12:03:49   
Barbs
Če pa ne pritisnem kljukice pred "pomanjšaj".....user posted image user posted image user posted image

Ampak...ekola naš škratek....user posted image user posted image    

user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 29.9.2006 12:15:33 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.9.2006 12:16:07   
Barbs
user posted image ....pa še ena, zdaj ko obvladam....user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Barbs -- 29.9.2006 12:19:15 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.9.2006 12:39:04   
MarijaPo
Tale Aleks Cebulni pa res ni za zamet. Prijavljam svojo Evo med potencialne neveste. :)

Skratka barbs - zares lep otrok, tale tvoj Aleks. Cestitam!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.9.2006 13:10:50   
Barbs
Marija, valda.... po mamiuser posted image user posted image user posted image ...sicer mi je  pa zadnjič soseda rekla, da se bolj starim mamicam rojevajo lepi otrociuser posted image user posted image

Drgač me pa trenutno mori sledeče : zakaj ne morem kliknt, da bi se povečal, tako kot Eva.... Še dobro, da našega atija računalničarja ni doma - bi bil čist nesrečen zarad mene.user posted image

Aleks se dere kot jesihar - ubogi zanemarjen otrok - namesto, da bi se ukvarjal z njim, lepim njegove fotke na netuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 13:11:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
29.9.2006 13:33:07   
MarijaPo
barbs - po moje da zato, ker nisi dala linka s predogledom (to je ena izmed unih opcij tam na shrani.si). Mali Aleks je pa res lep. Ga moram se igorju pokazat. :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.9.2006 14:36:32   
mojca75
bemtiš.... sem že napisala pa se je zbrisalo ..no pa še enkat!

Marija ne tolk hitr,... Mojci je tud všeč Čebulni Aleks... prou vriska!user posted image

(se pa sicer kotali po blazini in jamra ker ne more sama iz trebuha na hrbet)

user posted image   user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.9.2006 14:59:51   
Barbs
Auroraa...tnx, da si me naučila nekaj novegauser posted image ..zdaj bom pa kot podrepna muha s temi fotkami....user posted image

Ampak... Aleksa z njegovo big sister moram pa res nalimat.... ker sta čist zaljubljenauser posted image

user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.9.2006 15:03:22   
puncica
Evo še naš tamali trobentačuser posted image
user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.9.2006 15:04:32   
cofek
user posted image

pa da vidimo, če bo meni tudi ratalo....

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.9.2006 15:07:26   
TiaSara
Joj, kolk imate luštkane user posted image . Meni se pa nekako ne da učit, kako jih lepit sem. Že napisala bom samo na kratko, ker vem, da se tudi za vikend ne bom imela časa nič oglasit se.  Sicer mali trenutno spi, ampak jaz moram tortilje narest, spekla sem že eno pogačo, pospravljanje me pa tako že nekaj časa čaka.

No saj ni pri nas nič novega. Ko sem se ravno hvalila, da sedaj pa zna zaspati v vozičku, se je spet nekaj namrdnil in imamo vedno jok predno zaspi user posted image . Res ne vem česa se boji. Prav tako se zbuja pogosto z jokom. Mislim da predvsem takrat, ko je še zaspan. Še dobro, da ponoči nimamo teh težav. Čeprav se pa pravpšogosto zbuja. Obvezno dvakrat na noč, in sicer po 2h ali 3h urah - pa se ponavadi že prvič nažlampa mleka, tako da se zbujamo striktno polulani. Še dobro, da imamo sušilca, da lahko v enem dnevu operemo in posušimo njegovo spalno vrečo. Ker brez nje ga pa ne dam več spat - ga vedno najdem vsaj pravokotno na posteljico, pogosto ima pa še noge kje zahaklane ali mu binglajo ven čez kake rešetkeuser posted image .

A sem rekla, da bom kratka user posted image .

Ja ko vas berem imam vedno cel kup pripomb (v stilu - tudi naš to počne, ali pa kakšne čestitke - npr. za Kalino, ki lepo napreduje po teži in za vse zobke ki so prilezli ven) ampak ker pišem ponavadi kasneje kot preberem, vmes že vse pozabim - se opravičujem.

No lep vikend želim vsem.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.9.2006 15:10:41   
puncica
hmm

< Sporočilo je popravil puncica -- 29.9.2006 15:14:21 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.9.2006 15:26:08   
Barbs
Cofek, a smo si mi pri vas čebriček sposodili?user posted image user posted image user posted image

user posted image

p.s.
Zdej pa nam več..obljubim...ampak, babe, men se res zdi, da so naši otroci nekaj posebnega, ko jih takole gledam.... resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.9.2006 16:23:12   
maya2
Moram še jaz probatuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.9.2006 16:30:30   
maya2
user posted image user posted image user posted image  bravo jaz!!!

Auroraa: hvala za tolo učno lekcijo 'lepljenja slikic za telebane' user posted image  sej drugač mi itak ne bi rataluser posted image  (pa saj ne moremo bit vsi računalniški geniji kaj?) Saj je res preprosto, ampak men se ne bi dal niti probatuser posted image

Upam da to lepljenje slikic ni samo muha enodnevnica, vsaj malo popestrijo posteuser posted image user posted image

LP

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.9.2006 17:16:44   
lenika
Uauuuu same lepe slikice. Pa so res lušni tele majčki. Prav popestrijo nam tele debate. No pa še jaz eno.

user posted image

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.9.2006 17:21:15   
Barbs
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj vam pa res povem naglas - MarijaPo mi je že grozilauser posted image

Naslednje leto, v maju, vabimo mi.user posted image Vse majčke in majčiceuser posted image  Ker smo letos zasrali piknikuser posted image user posted image , ga drugo leto zagotovo ne bomouser posted image  Pa primte me za besedo (itak ne bom pozabila) user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.9.2006 17:22:05   
lenika
Kalina, a mi zaupaš kako si prilepila tako veliko slikico?

Drugače ja pa naš Matic že cel dan tečko, sploh ne vem kaj mu je. Spat noče in potem samo tečnari, ker je zaspan. No ja, saj bo že, za dežjem vedno posije sonce, a ne?

Imajte se lepo in uživajte čez vikend.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.9.2006 20:39:49   
mojca75
ej punce,... tele slikice so super, sami sončki tele "majčji in majčice"

Puncica, vidim da imate tako igračo kot mi - "levčka" al tisto oralžno "kar-si-že-bodi" , naša Mojca jo ima najrajše - smo jo dobili, sama je nikoli ne bi zbrala v trgovini,...user posted image
Že napol joka, pa ji to pokažem pa se mu ful smeji, gruli,...user posted image  user posted image

No, jaz sem danes bila pri frizerju user posted image  sem na novo poštrihana in postrižena, sej bi prilimala kako svojo sliko user posted image  sam nisem konkurenčna našim sončkom user posted image
zdej sem spet lepa mami, predvsem pa zadaovoljna! Mojči je harala z očitom zunaj in baje sta se mela super, mamice sploh nista pogrešala! Kuuul! Čez vikend sva same, pa bom šla kar k mojim,...

nič, grem mal TV bulit, pa k očitu se stisnit, princesa že spi user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.9.2006 22:01:05   
mojsoncek
Cer!

Vidim, da ste danes cisto ponorele s slikicami... bom se jaz pripopala nasega krepkega suhca... toliko, da se spoznamo

takole se kopamo

takole se igramo

takole pocivamo

user posted image

takole pa smo sprobali stolcek

No, toliko...

Zarja cestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image !

Kalina
- ze dva dni zganjam fousijo, ker ste se tako pridno poredili user posted image . Super, cestitam! Sedaj mi pa hitro zaupaj, kaj si pocela, da se je poredila. Jaz bi tudiiiiii!

Drugace pa pri nas vse po starem. Zdej pa sibam...

Uzivajte cez vikend!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.9.2006 10:47:08   
mojsoncek
"Jutro"

danes je za mano ena noc z malomanj spanca. Ne vem kaj je bilo danes ponoci. Vsi trije smo se celo noc premetavali. S to razliko, da je moski del familije spal in se premetaval, jaz sem se pa samo premetavala user posted image . Ni fer!!! user posted image

Z Anzetom sva danes sama (upam, da ne do vecera), ker je moral user posted image v sluzbo. BUUUUU... no ja, pa saj bo ze, saj sva ze vajena user posted image ... bomo pa jutri cel dan lenarili skupaj.

Strucka trenutno spi, jaz pa malo pospravljam in podobno. Potem bova sla pa na en sprehod.

Lepo vas pozdravljam in vam zelim lep vikend!

pa pa

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.9.2006 11:11:29   
lenika
Lepo pozdravljeni.

Jaz sem pa danes malo zaspana. Včeraj sem povabila 5 kolegic na večerjo, imamo pač tako navado, da gremo ven jest kadr ima katera rojstni dan. Matica sem nahranila in dala spat ob 20.15 in odšla. Ati je ostal doma z Maticem. Prvič po Maticevem rojstvu sem odšla tako sama zvečer s kolegicami ven. Domov sem prišla ob 1.30 (ja smo se kar zadržale), vmes pa sem dvakrat telefonirala domov kaj se dogaja, pa se na srečo ni nič. Bile smo pa v bližnji restavraciji, iz katere bi v 5 minutah lahko prišla domov. Nato sem šla spat in zaradi popolne prebujenosti nisem mogla takoj zaspat. Zaspala sem ob 2.30, nato pa se je opb 4.00 Matic prebudil za hranjenje. Po hranjenju je zaspal nazaj insmo spali do 7.30, ko se je odločil, da je spanja dovolj. Spala sem 4,5 ure in sem kar uboga. Ja no, prav mi je, kaj pa ponočujem, bi šla z Mticem ob 20.15 spat, pa bi se naspala. user posted image
Sja se hecam. Sem prav vesela, da smo šle malo ven in se zoept po dolgem času dodobra naklepetale in sprostile. Moram reči, daje prav pasalo. Poskusite s kakšno podobno terapijo, ker resnično sprostilno učinkuje.

Lepo preživite zadnji prelep septemberski dan. Mi smo bili dopoldne že zunaj, sedaj Matic spi, popoldne gremo pa še enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 999
30.9.2006 11:24:54   
Kalina
OJ!

lenika   jah sam sliko sm  vstavla brez da bi kej pomanjsevala, ker sm misnla da se samo pomanjsa

moj soncek ja pridno smo papali, pa aptamil 1 sm ji zamenjala aptamil 2, k je ful bolj kaloricen, ceprov je rekla sestra da bi se lahko mal vec zredila, kao 700g v 1 m je na spodnji meji. Jah kaj cmo. Je rekla da bo boljse ko zacne kasice jest, sam ne smem ji dajte do 6meseca. Mala manekenkica mojauser posted image

Evo se ena slikica:

< Sporočilo je popravil nalin -- 2.10.2006 10:36:00 >

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.

odlocitev!?
v3sn4

Kaj ti najvec pomeni v zivljenju!?

druzina (98%)

sluzba (2%)

prijatelji (0%)

Število vseh glasov: 49

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!