Barbs
|
Ojla, punce midva sva na starih tirih, le da smo pridelali svečko iz noska.... Ko se dojiva, komaj diha in potem brca z nogicami in se razteza - seveda, ker ne more orng zadihat... pumpca ne pomaga, sva se pa pred pol ure zaprla v koplanico in sem v tuš kabino spustila vročo vodo, da se je v kopalnici kar savna naredila.... tam sva potem mal stala, hodila v krogu, pela..... nato sem ga pobrisala po glavici in mu dala eno tisto ta belo kapco gor, za vsak slučaj...odvezano seveda. Bog ne daj, da bi mu kaj pod brado stalo.... že ko ga mažem s kremo je ves paničen, ko ga pod vratkom....Ful je pomagalo, zdaj spi kot polhek - bomo videli, koliko časa. Danes sva poskusila, ampak res samo poskusila , zelenjavno juhico. Zjutraj je popapal hruško - domačo, direkt z drevesa, seveda pretlačeno, potem sem pa za nas kuhala mineštro in preden sem jo solila, začinila, sem ven pobrala mal kolerabice, mal korenčka, en cvetek cvetačke, pa mal "vodice" .... Je tako mljaskal, da je veselje. Drugače pa mislim, da bomo, glede na svečko in posledično sitnobnega razpoloženja, do večera bolj na joškotu.... Lenika, panika, šele danes opazila, ne vem, kje se me glava drži VSE NAJBOLJŠE in čimveč lepih trenutkov s tvojima zlatima fantoma