|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.9.2006 16:56:46   
cofek
ojla punce!

sem že včeraj probala pokomentirat, pa mi user posted image  ni pustil, da napuišem do konca.

Najprej Lenika - VSE NAJBOLJŠE!!! (pa da bi te Matic še naprej tako ubogal user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbs - vidim da imaš iste probleme kot jaz user posted image  - tudi meni se je zdel v četrtek ponoči po cepljenju malo bolj vroč, vendar si nisem pustila da bi ga zbudila do konca in smo do jutra zalkjučili z eno žličko Calpola. In tudi potem ko zaspi ponavadi jaz čujem še kake pol ure in tresem user posted image ker smrči (oz. malo bolj glasno dihauser posted image ), pa poslušam user posted image , ko se ponoči sprehaja sem in tja, pa kaka user posted image pride še okoli vogala, pa se začne še sosedov pes dret,...user posted image

pikicaa - nismo šli s tem namenom na sprehod, ker kolikor vem so bili Orleki okrog pol 8h, takrat je pa že tema, naš fant pa (čeprav je mogoče Martin Krpan po zunanjosti)  - kakor kaže - se boji teme.

sem pa hotela dat nasvet vsem tistim, ki imate v kratkem sistematski - če boste morale čakati, pejte vprašat sestro, če bodo user posted image  vzeli vzorec urina (baje vsem pri 4,5M pregledajo, če ledvičke funkcionirajo b.p.) - ker je večja verjetnost, da boste dobile večjo (oz. zadostno) količino v 1 uri kot  v pol ure. No, mi moramo to lovit doma, čeprav smo zabili uro in pol v ZD.user posted image

zdaj je pa že ura za jest..
lp,t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 926
24.9.2006 21:51:43   
lenika
Pozdravljene.

Vikend smo imeli precej pester, vidim pa da tudi ve, ker ste se tako poredko javljale.

Pikicaa in Cofek hvala za čestitke.

Ja mi smo se pred dvema dnevoma odločili, da za začetek uvajanja goste hrane poskušamo z rižolinotom: daje mo ga požlički. Prvi dan(dopoldne) je pojedel približno četrtino od 100 ml, drugi dan pa že polovico in ker ni bilo nobenih reakcij, smo se odločili, da danes probamo zvečer. Danes je pojedel 100 ml in še je odpiral usta, a je zmanjkalo, tako, da se je moral zadovoljiti še z dojenjem pred spanjem. Ja očitno bo kar dober jedec. Jutri pa vsekakor poročam, kakšno je bilo današnje spanje.

Se pa prav veselim tega tedna, ko ima naš ati dopust in bomo cele dneve skupaj. user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 927
24.9.2006 22:11:56   
mojsoncek
Cer!

Mi smo preziveli (za malega sicer naporen) en lep vikend. Vceraj smo sli na obalo na zur, da smo imeli pa krst. Anze je prvo polovico krsta prespal, drugo polovico je bil pa malo sitkan, ker je navajen, da dobi josko, ko se zbudi. Ampak smo tudi to preziveli. Je bilo pri krstu danes toliko sitkanih otrok, da se nasega niti ni kaj dosti slisalo, ker ima bolj nezen glasek user posted image .

Ja, teli zobki ga pa kar malo dajejo. Sedaj najraje po ustih valja moje prste ali pa tisto "mrzlo" igracko z gelom. cofek - se vedno dojim in se po pravici povedano kar malo bojim telih Anzetovih zobkov, ker ze tako rad malo grize vmes. Se pa potem, ko ugrizne, tako navihano posmeji, da ga se okregat ne morem user posted image . Definitivno bom porocala, kako bo slo...

GH - sem zadnjic pozabila napisat, da smo zaceli na morju. In to z banano... Zgodilo se je pa tako, da sem jaz jedla banano in mali me je gledal s takimi ockami, da ne mores verjet. Pa sem mu jo dala malo za povohat. In kaj je naredil. Prijel me je za roko in si banano potisnil v usta. In potem jo je veselo cuzal user posted image . In tako se je zacelo... Potem sem mu jo pa pretlacila in dala po zlicki. Tudi to mu je bilo vsec. V tem tednu sva pa probala s sokcem od jabke. Tudi to mu je vsec. Ponavadi mu sploh ne uhitim dajat v usta. Se zacne kar kregat, ko vzamem zlicko iz ust user posted image . Kot kaze ne bomo imeli nobenih vecjih tezav z zlicko. Upam, da se bo tudi na tezi kaj poznalo, ker smo presneto lahko. MarijaPo - nas skratek ima se manj kilc kot tvoja Evica. Se mu tudi rebra vidijo, pa se strlijo mu (tako kot mamici). Pa sta tako P kot patronazna rekli, da mu nic ne manjka.

Lenika - malo z zamudo, pa vseeno iz srca... VSE NAJBOLJSE!!! user posted image

Zdej pa sibam posasi v mizale, ker sem tudi jaz ze malo utrujena. Lahko nocko!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 928
24.9.2006 22:28:08   
lenika
Mojsonček hvala.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.9.2006 15:09:12   
lenika
Samo, da vam povem, da smo danes do 4-ih spali brez hranjenja, torej upam, da bo tako tudi naprej, ker bomo sedaj vsak večer dodajali rižolino. Jemo pa lepo po žlički, tako, da sem vesela in upam, da bo tako še naprej.

LP in uživajte.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.9.2006 15:28:54   
mojsoncek
Oj!

A ste danes vse kje zunaj na soncku al se vedno spanckate user posted image . Tudi midva sva ze naredila en krogec, ampak je trajalo samo pol urce, ker smo bili sitni user posted image . Mogoce bo pa popoldan kaj bolje, ce bo vreme se zdrzalo.

uspavanje - zvecer ni druge kot, da zaspi na joski. Cez dan pa vcasih kar obupam in ga pustim, da se v postelji ukvarja sam s sabo, pase kravice in opleta s svojo malo bucko, dokler ni res ze cisto hin. Potem poklice na pomoc, mu se malo drzim dudo in ce imam sreco ga potem kar hitro zmanjka. Vcasih ga pa nosim iz postelje v lupinco in nazaj, dokler ne dojame, da je res zmatran in da je bolje da malo zaspi. Mali firbec misli, da bo kaj zamudil, ce bo malo pospal. Me prav zanima kako ga bom lovila po postelji, ko se bo enkrat plazil user posted image . To bo sele veselica...

Danes smo pa papcali banano z grozdnim sokcem. Tudi to mu je bilo vsec in seveda je protestiral, ko je zmanjkalo. Pa se je potem le uspesno zamotil s kroznickom. Si ga je rinil v obraz, da je zgledalo tako, kot da bi ga hotel polizat user posted image .

Zdej grem pa do konca skuhat. Punce uzivajte! pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.9.2006 19:36:12   
TiaSara
Me ni bilo en teden, pa sem rabila dva dni, da sem prebrala vse kar ste napisale. Pa toliko novega! En kup neprespanih noči, pa kar vse po vrsdti že dajete gosto hrano. Pri nas se je tudi začel zbujati dvakrat na noč in mislim, da je to zato ker je lačen. Čez dan je zelo pogoto, zvečer pa kar nekako zmanjka mleka. Ampak je še vedno tak občutljivček - ko sem jedla slive ga je zvijalo, če jem grozdje ga zvija, pa še kar kdaj, ko sploh ne vem več zakaj. V glavnem sem mislila počakat z GH vsaj do 5 meseca ali celo dlje. Ampak potem mi pa ne bo preostalo drugega kot da mu začnem dodajat. Samo se pa bojim, da se bomo potem po hitrem postopku nehali dojit (tako kot se je pri isti starosti njegov bratranec, ki mu je precej podoben). Saj ne vem kaj bi.

Aja, Lenika, vse najboljše in veliko veselja z Maticem.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.9.2006 20:44:38   
lenika
TiaSara hvala.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 933
26.9.2006 7:54:03   
tea
Dobro jutro!

Danes ponoči smo prišli z morjauser posted image , zato vas samo na hitro pozdravim! Imeli smo se krasno, otroci so bili pridni, po skoraj mesecu je pa že tudi čas, da smo prišli domovuser posted image .Zdaj imam pa tisoč opravkov, pa saj same veste kako je ko prideš z dopusta. Mi je k sreči mami 2 torbi umazanih cunj odpljalauser posted image , kar pomeni da bodo prišle nazaj oprane in zlikane. Ampak danes ne bom nič pospravljala, ker ima Gregi rojstni danuser posted image , pa bomo raje skupaj in se luštno imeli. Pa še tortico sem mu oblublauser posted image .
Skratka, lepo se imejte, pa se kaj oglasim, ko pridemo na čisto!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 934
26.9.2006 9:11:48   
Lara28
Lenika - tudi nam je poskus z rižolinom uspel in smo soali celo noč po dolgem času. Samo ni nam pa uspelo jesti po žlički - še. Bomo že. Sem se odločila da ga ne bom nič silila, bomo počakali še kak mesec. Saj se nam res nikamor ne mudi. Če bo ta rižolino zvečer pomagal, da vsaj spimo, smo že tako zmagovalci!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 935
26.9.2006 9:19:55   
MarijaPo
mojca - drzim vam pesti, da nimate alergije, ker so totalno sranje.

lenika - vse najboljse.

mojsoncek - ni fer, zakaj vsem tako lepo jejo rizkote, pri nas pa se vedno totalen kraval, cim vidi kar koli drugega kot josko v njenih ustih. :(

Tega res ne stekam, kaj delam narobe? Sva probala v sede, med vecerjo, stoje, po flaski, po zlicki, z modro zlicko, z navadno zlicko, s triki, med pesmico,... pa nic. Eva se ali davi s tisto hrano, ali pa jo virtuozno ven pljune. Flaska jo se najbolj razjezi, tako da se zdaj trudimo samo se z zlicko. To zaenkrat se nekako sprejme, ampak potem ne pogoltne. :(

Dajte kaj vzpodbudnega napisat, kak nasvet! Hvala!!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 936
26.9.2006 9:23:47   
Kalina
Dobro jutro mamice!

Evo smo malo prisli k sebi. Jaz sem zdrava, tamala je tud ok, v cetrtek imamo cepljenje, in sm ze zdej cist user posted image , ker ta prvo cepljenje je bilo grozno, da ne govorim om reakciji, ki je trajala cel teden. Pa se moj lubi je sel danes na teren do sobote, tko da sm sama in nevem kako mi bo sfolgal. Moj lubi se tud se kr drzi, glede na to, da mu je mama umrla 2 tedne nazaj, kr naenkrat, srcna kap, oce ma pa raka.
Sele pred kratkim smo zvedeli, in to malignega, na ledvici. Po pljucih ima pa maligne metestaze. A se kera razume v to? A to pomeni, da je ze vse razsirjeno in napredovalo? Joj sori k vas morim z takimi stvarmi, ampak nevem kaj cm, z nobenim se niti nemorem pogovarjat o tem..user posted image Zalostno je to, da do zdej se z tastom nisva nevem koliko razumela, itak nismo bli v nevem kaksnem kontaktu, zdej pa skoz skace okol mene, pa ful je brizen do mene, pol mu pa hodim vsake tolko skuhat kaksno  corbico pa pospravit, ceprav ima hcerko 20 let staro, samo k pojma o pojmu nima, pol me pa se to cist iz tira vrze, jah kaj cmo.

Drugac sem v nedeljo dobila prvo M po porodu in me boooooli k user posted image , da ne govorim kako mocna je, na 1h menjam vlozek in to dva si dam, pa mi vseeno premociuser posted image Grooooza. Komaj cakam konec.

Jst sm se zadnjic pogovarjala z dr. Grmek, ki dela na Metelkovi pa na med.over.net pa forum Pediatrija, pa mi je rekla da se zacenja z uvajanjem goste hrane po dopolnjenem 6 mesecu, zdej nevem a je misnla samo na nedonosencke al ma pac ona tako mnjenje za vse. Bomo vidli kaj bo nasa pediatrinja rekla.

Drugace smo kar pridni, ponoci spimo od 22h do 7h brez zbujanjauser posted image
Bomo vidli ce bo tako se naprej. Srcno upam. Aja pa opazila sm, da je tamala ful ratala navezana na ocija, odkar je tasca umrla, ful se rada stiska k njemu, pa skoz se mu neki smeji, jst sm pa kr mal lubosumna, hehhe, sej vem da sm frikuser posted image

Joj pa tale crnina me ubija, komi cakam da mine teh 40 dni.

Evo moj misek hoce papat, se slisimo kasneje.

papa

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 937
26.9.2006 9:58:41   
pikicaa
OJLA

Pri nas je spanje že malo bolje. Zbudimo se enkrat na noč za hranjenje.
GH mi ne dodajamo še nič.Res pa je, da bo v naslednji teden stara štiri mesece. Vsi mi pravijo, da se začne dodajat pri 6 mesecih tako da nimam pojma kdaj bomo začel.

Kalina zakaj pa moraš bit 40 dni v črnini?

tea Gregiju pa želim vse najboljše in najlepše za rojstni dan in čimbolj dobro torto user posted image user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 938
26.9.2006 10:01:17   
Kalina
pikicaa pri nas se obvezno nosi crnina 40 dni po smrti, nekateri tudi 1 leto. Govorim o smrti v familiji.

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 939
26.9.2006 10:59:53   
mojca75
ČAu punce,

preživeli ponedeljek, v razvojni se je naša mala drla cel cajt, tko da kot da nismo bili, ker nisem nič odnesla, valda k je navijala na polno kako naj gledam kako naj jo "hendlam" če sem pa čist prešvicana. No ja sej smo dobili fizioterapijo, upam da bo tam boljš. Nimamo sicer nekih hudih težav, mal smo v ramenskem obroču nesimetrični ampak ni sile,..
No na alergološki pa čist druga scena, so jo našpikali po rojici - ni niti pisnila, z "zanimanjem" user posted image  je gledala kaj se dogaja, k so ji kri vzeli iz zapestja pa je malo nergala ampak bl zato ker smo jo 3 držale da je imela roko primeru, ko jo je sestra špiknila ni nič bolj renčala, ... naša mala bo zihr krvodajalka user posted image

Drgač pa imamo 65cm in 6,5kg, smo pravi velikani (baje - moram še enkat pogledat kok so vaši sonbčki veliki), v sredo mamo še pediatra, sam cepljeni še ne bomo dokler ne bo teh alergoloških rezultatov. MarijaPo hvala za dobre želje, upam (kot kaže) ni panike! Ampak zihr je zihr!

sicer danes precej bolje spali, ne sicer celo noč - se pa vsaj nismo na uro zbujali.
No naša z veseljem gleda vso hrano - na žlici, v flaši, ...etc, ji pa še en mesec ne bom dajala GH - da ne bo kakih težav, razen izjemoma rižolino - če moramo dlje zdržat - kaki dohtarji in zvečer obvezno dodatek aptamila, se bejba prav razveseli flaše, k popije obe moji joški! Pač ni zadosti.

Ja lenika vse naj, pa malemu gregiju tudi, Kalina ti se pa drži, prihajao boljši časi - za dežjem vedno posije sonce. 
slišim glasove iz posteljice, zdej spimo z enim medotom k mu nogicein rokice šumijo - pa hitro slišim kdaj se je prebudila - no sej je spala 45 min!user posted image

ha ha... da jo sma vidite - kolk se zabava z dekico, k je bila pokritauser posted image

se beremo zvečer, danes sem sama, pa bom mela cajt!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 940
26.9.2006 11:25:38   
puncica
MarijaPo samo toliko, če bi se men tako drl, ga sigurno ne bi več silila z gosto hrano, pač ni pripravljena, kaj moreš, mogoče pa pediatra vpraši kaj naredit da se upira na vse mogoče načine. Kaj pa če mu daš adaptirano mleko kdaj pa kdaj. Mah kaj pa vem, jaz vem da ne bi silila  če bi bilo tako hudo.

Sicer smo po starem, še vedno nismo bili prvič cepljeni, ker kašlja že 3 tedne, pa ga nočjo cept, jaz pa tud nočem silit sem preveč slabega slišala kaj se lahko zgodi če ni otrok popolnoma zdrav. Tud mi smo bol manekenske postave pri 4 mescih smo imel 59 cm pa 5790 g, očitno gremo po punčinih stopnijah.
S gosto hrano še nismo začel, čakam 5 mesec, ker sem rekla da bom naredila kompromis eni pravijo začet pri 4 dohtarji pa pri 6, tako da bomo mi začel pri 5 mescih, to je nasledn teden. Kako pa nimam pojma, mah kr neki mu bom dala. Pa še to, ko sem imela punčico malo je bilo nekaj nasvetov takih da se pa začne z gosto hranit takrat ko otrok lepo sedi. Naš še ne sedi čist samostojno. Tako da še en teden pa začnemo še kej drgega kot mlekuser posted image

Spanje je tako tako, še vedno ni bilo ene noči da bi jo celo prespaluser posted image ja no pa sej bo že če ne drugače pa pri 2 letihuser posted image čeprav še zdaj ima naša punčica včasih probleme ponoč. Ja imao pač bol nespeče otroke.

Prevaljevanje iz hrbta na trebuh fuuul obvlada in ga moram zdej kr naprej nazaj obračat, ker iz trebuha na hrbet pa mu kr ne gre, pol je pa zmatran in kr jamra, pa na rokice se tudi upira, tako da napredujemo, čakam da bo začel plazituser posted image user posted image user posted image

Ja nič tako sem se mal oglasila, ker mi je dolgčas pa nobenga ni s kom bi šla na čvekuser posted image

Uživajte

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 941
26.9.2006 13:06:54   
TiaSara
Živjo!

Danes sem pa jaz prav dobre volje. Mali je priden, trenutno spančka, ponoči je spal do pol 4, kar je super glede na prejšnje stanje tako da sem se tudo jaz naspala. Sem pa danes prvič opazila, da se je prav očitno zasmejal muci, ki se je prišla posmukat k nama.

Naš Andraž pa se uspe zasukati iz trebuha na hrbet, obratno pa še ne. Se pa sedaj zelo veliko useda. Iz polsedečega položaja se čist komot potegne v sedenje in potem kar sedi. Malo se seveda še maje, ampak ne kaj dosti. Tako se mi v naročju nasloni nazaj samo kadar je zelo zaspan, drugače pa se ves čas dviguje. Na tleh mu pa sedaj ni več všeč. Bi rad kar šel, pa ne more.

Sicer se pa strinjam s punčico. Tudi jaz ne bi silila z GH, če malemu ne bi bilo do nje. Pri nas je drugače - Andraž že hoče jesti, me tako poželjivo gleda, ko jaz kaj jem. Ko sem mu dala banano za povohati, jo je hotel kar pojesti. Samo mu jaz še ne dam, ker ima komaj 4 mesece in glede na njegove težave s prebavo ne bi ravno hitela.

Fajn bodite in pridne in predvsem zdrave dojenčke vam želim.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
26.9.2006 13:38:12   
SelmaC
Sem že hotela dati kak jabolčni sokec ali rižolino. Pa si ne upam. Danes ga kar nekaj zvija pa ne vem zakaj. Mislim, da bomo še čakali. Se strinjam s TioSaro: ta prebava je joj.

Pozdravčke vsem

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 943
26.9.2006 15:22:09   
lenika
Pozdravljene.

Ja, kar se tiče goste hrane jaz razen rižolinota zvečer pred 5. mesecem ne bom ničesar dajala, potem bomo pa počasi začeli, ampak zelo postopoma.

Hvala vsem za čestitke user posted image , se pa zavedam, da bom iz leta v leto starejša in bi si kar želela, da se leta malo ustavijo, pa žal ne gre.

Punčica, TiaSara imata pa spretne akrobate, naš Matic je pa na hrbtu kot hrošček, ki brca in maha z rokama. Sicer se odriva iz enega na drugi bok, a vendar se na trebuh še ne obrača. Kar se pa tiče obračanja iz trebuha, mu je pa ene parkrat bolj po sreči ko ne se uspelo obrnit, a mu čisto malo manjka, da bi osvojil to veščino. Ja no, bo že, še lovili jih bomo naokoli. user posted image
Kar se sedenja tiče, že skoraj sedi, vendar ga še malo vleče na levo in desno, čeprav ga zaenkrat nič kaj še ne posedamo, razen na kolenih. Sicer pa niti noče biti pretirano dolgo pri miru na kolenih, ima veliko raje, če ga nosimo naokoli, da gospod lepo opazuje.

MarijaPo bo že, kot kaže Evica še ni pripravljena na kaj drugega kot joško. Jaz bi na tvojem mestu kakšen teden počakal, pa zopet poskusila.

Vsi bolančki pa upam, da se čim prej pozdravite.

Lep dan vam želim, jutri imam pa že zjutraj zobozdravnika in me je že sedaj strah. Sicer pa, če sem porod preživela, potem... user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 26.9.2006 15:26:05 >

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 944
26.9.2006 15:33:33   
Barbs
Živjo...

mi smo danes že zapretiravali s stolčkom - ker je počel/počne isto kot Andraž od TieS. - v ležalniku, če ga imam zvišanega in je zvlečen bolj pokonci, se kar dviguje in hoče sedet - potem je pa čisto rdeč v glavo, ker se tako zelo matra... Pa se je ljubi domislil, (dva dni je zdaj bolj doma pa ima več časa za kake lovske pogruntatuser posted image ) , da mogoče je pa to zato, ker je pediatrinja rekla, da je kljub tistim še ne šestim kilcam in pol,  zelo čvrst dojenčekuser posted image ... In smo odrajžali v mesto po čisto nov trip trap, ker smo starega od punc že davno podarili.... Smo ga namestili na čelo tavelike mize, ker je Aleks vedno začel " vstajat" iz ležalnika ravno takrat, ko smo sedeli pri kosilu, večerji ali pa z gosti.... ravno takrat bi bil on tudi za mizo.... Ok. No, namestiva stol, ga zvišava in prilagodiva za najmanjšega škratka  in vneto  čakamo kosilo, ko bo začel težit za k mizi... In res - še dobro nismo začeli navijat špagetov, je že začel tulit ...e...e..e...e in se naprezat za ven in kar sedet, da ga je zanašalo levo in desno, nazaj je pa veselo omahnil in treščil ob naslonjalo... Pa ga elegantno namontirava v stol in je bil par minut čisto v šoku - ni mogel verjet, da sedi za mizouser posted image No ja, hitro je dojel, da sicer sedi za mizo, ampak ne pri meni, zato se je po naslednjih treh minutah, ko je skušal pobrati žličko s prta in ga je prav tako majalo levo in desno, pa naprej in nazaj, pa rito mu je spodnašalo, začel dret kot še nikoli.... Pa je ati določil, da je za trip trap še prezgodaj in smo ga lepo pospravili v hodnik.user posted image
Saj če ne bi probal, mi ne bi verjel, da kljub Aleksovi "čvrstoti", lih ni še cajt za to.user posted image Špagete sem potem kot ponavadi pojedla kot v kaki burleski - viseli so od vsepovsod, medtem ko je Aleks z blaženim nasmehom praskljal rob krožnika in "jahal konjička" na mojem levem kolenuuser posted image

Še druga današnja. Danes je "pil" češpljev kompot z malo cimeta. Ker ne mara flaše, sem mu ga zlivala v usta po žlički, potem pa smo na veliko veselje našega atija probali še magični lonček...user posted image Prav fajn je blo, ko sem ga pred pol ure morala celega preoblečt in umit, ker je bil živa vaba za zadnje letošnje ose.user posted image

Komaj čakam, da bo jutri, ker gre ati zjutraj v Ljubljano delat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 945
26.9.2006 15:33:40   
maya2
Lenika: je ena starejša gospa ki sem jo poznala rada večkrat poudarila, 'da rajši rodit kot pa k zobozdravniku'user posted image (pa je imela mislim da 6 otrok ali še več)user posted image

Ja pri nas smo začeli uvajati GH dva tedna prej kot so nam rekli v posvetovalnici, za poizkušino, če je ne bi sprejela bi prenehala, pa moram reči da zaenkrat je vse v redu, je danes pojedla že 1/3 jabolke (meni se je zdelo kar precej) pa bi verjetno še, če se ne bi meni že tko zdelo prevečuser posted image , potem pa je še malo pri meni jedla, pa nehala. Rižkota pa še nisem preizkusila... še kakšen dan jabolke, pa bomo dodali banano (po enem tednu kot so rekli v posvetovalnici)... Sva pa danes imeli že prvo 'nesrečo' s hrano... ji očitno nisem dovolj hitro dajala za njen okus pa se je z obema rokicama za žličko zagnala, pa je šlo vse po njejuser posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 946
27.9.2006 9:13:54   
MarijaPo
Hmm... Imate prav. Ne bom vec uboge Eve silila s temi flaskami in zlickami (vceraj sem ji probala dat malo umetnega mleka, da bi spustila en podoj in bi se mi medtem kaj bolj nafilale joske in je totalno posizila, se je drla in potem tud iz joske ni hotela najbolj pit - je le malo spila in bila ful uzaljena. No, cez kako uro, sem jo le uspela podojit in se je potem malo manj jezila)

Zgleda nasa Eva res ni nek mozganski trust in pac te hrane in flask se ne razume. Moja sestra pravi: ja, sej ni od vceraj, zdaj je ze od predvcerajsnjim. :) In valda ne bo hotla druge hrane, ce ve, da lahko dobi josko.

No, karkoli, zavidam vam, bodite srecne, da lahko svoje otrocicke nafutrate tudi z bolj konkretno hrano in da so ze prestopili mejo 5.5 kg.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 947
27.9.2006 9:45:50   
Kalina
MarijaPo jst tud se nevem a smo sploh ze cez 5.5kg, dvomim. Pred mesecem smo imeli 4800g. Bomo jutri videli, ko imamo cepljenje, Pred cepljenjem mormo pa se kri dati, da vidijo ce se ji je kri kaj izboljsala. Tko da jo bodo jutri ful matraliuser posted image Pa brez nasga ocija bomo. Me je tako strah, ker prvo cepljenje je bilo ziva groza. Z GH tudi se nismo zaceli in mislim da tudi zdaj ne bomo se, verjetno malo kasneje.
Mi se nic se ne obracamo, tud noce past kravice, skoz glavo zateguje in je vsa zategnjena kljub nasim vajam, ko bomo sli nazaj v Razvojno nas bo zdravnica verjetno kregala, ampak kaj cm, jst jo neznam "pozdravit". Upam da bo kaj kmalu boljse tudi s tem. Se veliko dela nas caka. Joj pa kako me jezi, ze 2 meseca sta minila kako sem vlozila vlogo za dodatek za nego, ker je mala nedonosena in hodimo v RA in NFTH in se ni odgovora, sam itak bodo pomoje zavrnil, pol morm pa spet pritozit se itd itd, so ful nesramni, res.
Tkole k berem vase poste, dobim tak filing k da so vasi malcki ful starejsi in zrelejsi od moje Kalineuser posted image   Mal me to mede.
Grem user posted image spit pa smo na vezi itak.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 948
27.9.2006 12:23:48   
puncica
Kalina pa sej je tvoja mala nedonošenka, kaj bi še rada, itak ne more potem v štric s našimi "na rok" dojenčki, je pa tud naš fant, pa je skoraj 5 mescev star pa še nima 6 kilc, tako da Marija nič se sekirat bo že. Jst pa imam občutek ko tako berem, da naš tamali edini, ki še ne spi ponoč in se doji na 2,5-3 urce. Pa še vedno nas krči dajajo, jst bom pa umrla brez čokoladeuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 949
27.9.2006 13:26:19   
pikicaa
Puncica našo tud krči še dajejo pa si včasih privoščim kakšen košček čokolade, čeprav bi zmazala v minuti taveliko milko. Ima pa zdaj večkrat krče kot jih je imela do tretjega meseca. Res pa je, da zdaj skoraj vse jem.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

presenečenje
klavdijakauran

vas mož kdaj preseneti z tem da si želi se enega otroka???

da (48%)

ne (52%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!