Kalina
|
Dobro jutro mamice! Evo smo malo prisli k sebi. Jaz sem zdrava, tamala je tud ok, v cetrtek imamo cepljenje, in sm ze zdej cist , ker ta prvo cepljenje je bilo grozno, da ne govorim om reakciji, ki je trajala cel teden. Pa se moj lubi je sel danes na teren do sobote, tko da sm sama in nevem kako mi bo sfolgal. Moj lubi se tud se kr drzi, glede na to, da mu je mama umrla 2 tedne nazaj, kr naenkrat, srcna kap, oce ma pa raka. Sele pred kratkim smo zvedeli, in to malignega, na ledvici. Po pljucih ima pa maligne metestaze. A se kera razume v to? A to pomeni, da je ze vse razsirjeno in napredovalo? Joj sori k vas morim z takimi stvarmi, ampak nevem kaj cm, z nobenim se niti nemorem pogovarjat o tem.. Zalostno je to, da do zdej se z tastom nisva nevem koliko razumela, itak nismo bli v nevem kaksnem kontaktu, zdej pa skoz skace okol mene, pa ful je brizen do mene, pol mu pa hodim vsake tolko skuhat kaksno corbico pa pospravit, ceprav ima hcerko 20 let staro, samo k pojma o pojmu nima, pol me pa se to cist iz tira vrze, jah kaj cmo. Drugac sem v nedeljo dobila prvo M po porodu in me boooooli k , da ne govorim kako mocna je, na 1h menjam vlozek in to dva si dam, pa mi vseeno premoci Grooooza. Komaj cakam konec. Jst sm se zadnjic pogovarjala z dr. Grmek, ki dela na Metelkovi pa na med.over.net pa forum Pediatrija, pa mi je rekla da se zacenja z uvajanjem goste hrane po dopolnjenem 6 mesecu, zdej nevem a je misnla samo na nedonosencke al ma pac ona tako mnjenje za vse. Bomo vidli kaj bo nasa pediatrinja rekla. Drugace smo kar pridni, ponoci spimo od 22h do 7h brez zbujanja Bomo vidli ce bo tako se naprej. Srcno upam. Aja pa opazila sm, da je tamala ful ratala navezana na ocija, odkar je tasca umrla, ful se rada stiska k njemu, pa skoz se mu neki smeji, jst sm pa kr mal lubosumna, hehhe, sej vem da sm frik Joj pa tale crnina me ubija, komi cakam da mine teh 40 dni. Evo moj misek hoce papat, se slisimo kasneje. papa