|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.9.2006 17:48:46   
Barbs
Ojla..

ja..kakec je tudi pri nas prav imeniten - še posebej po špinači in po kaki banani tudi!user posted image

Drugače imamo pa danes cmrduzast dan..kar nekaj gode, nerga, prostestira, on bi porihtal vse po vrsti...user posted image

Pa se ne dam!

Marija - primi žlico, pa ji jo bolj v usta poriniuser posted image ..da bo škrat mali vedel, da mora jestuser posted image user posted image user posted image

Kakšno žličko pa imate? Navadno tisto tamalo za čaj? Ker navadna žlička je našega Aleksa "zebla" v ustauser posted image
Potem sem v DM kupla plastično, s tadolgm ročajem (seveda tri v kompletu, da imata tudi tavečjiuser posted image user posted image ...

Glede selitve - to je ena BOLJ MODRIH odločitev   v mojem lajfu... krasno je!
Ne bom še nič govorila na glas, ampak imam ene čudne zadeve v mislih...že nekaj časa...user posted image user posted image

Šibam dvignit nergalo malo ...lepo...modroooko...moooje, mooojeee..... ah, saj ne morem biti huda...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 901
21.9.2006 17:56:27   
cofek
še 1x!

no, mi smo že s pregleda. Naš mali mož je zrasel na 64cm in se poredil na 7690 g user posted image . Dobil je tudi pikico - znova se je ponovila zgodba od zadnjič - od smeha do histeričnega joka v sekundi (desetinki sekunde), pol pa takoj ok, jaz sem pa spet skoraj pobegnila iz ambulante. Bogi otrok, še na mamo se ne more zanestuser posted image .
Sem se pa ful razburila - smo bili naročeni na uro (na listku je celo pisalo "prosim bodite točni"), pa pridemo in polna čakalnica. Že tako je težko natempirat otroka na uro, pol moraš pa še čakat tam z njim.

mojca75 - te čisto zastopim- tudi jaz sem se zadnjič nekaj hvalila, da naš pa kar zaspi, ko je zmatran. No, zdaj ga moram pa tudi jaz nosit - se mi je zdelo prelepo da bi trajalo. Čeprav je res, da ni treba dolgo in zaspi (že trkam, že trkam; da se ne bo to potegnilo na kako uro ali več).

tt79 - tenks - za orientacijo je pa že.

lp,t

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.9.2006 8:36:48   
maya2
Dobro jutro!

Ja tudi jaz od zdaj naprej ne zinem več ničesar v smislu: 'pri nas pa ni tako'!user posted image , kar se mi vedno potem zgodi, da je potem 'tudi pri nas tako'! Še dva dni nazaj je bilo res, da Karin zelo mirno spi in se ne obrača na vse strani, zdaj pa ne velja več... že dva dni jo lovim po celi posteljiciuser posted image .. Sinoči sem jo lepo dala spat kot vedno, pa se čez deset minut oglasi, jaz šibam v spalnico, tipam za dudo slepa ko kura tam kjer ponavadi je duda, pa kaj najdem .... Karin se je odločila obrnit okrog in okrog, pa z njenimi 63 cm to seveda v postelji široki 60cm nekako ni šlo user posted image  tako, da se je zagozdila počez, potem pa je vsa nesrečna 'klicala na pomoč'..user posted image , čez 10 minut sem morala znova na pomoč, sem ji zmanjšala manevrirni prostor z vzglavnikom ob strani, potem pa je končno zaspala.... v levem kotu ima velikega plišastega slončka, ki je ponoči zdaj gledal v kotuser posted image user posted image  nimam pojma kako ji ga je ratal okrog obrnit...user posted image

Ji zdaj dva dni dajem po malo jabolčnega soka, pa zaenkrat je v redu (trk, trk, trk)... odpre usta (spet trk, trk, trk)user posted image  dela pa zraven take face, user posted image user posted image

LP

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.9.2006 8:50:17   
lenika
Mi bomo pa danes dopoldne poskušali dati riževo kašico in jutri spet in če bo vse OK, bomo potem poskušli dajat zvečer, ker imam jaz tega zbujanja mna 1 uro, ko je pri nas zadnje 3 dni dovolj. S tem, da smo se prej zbujali 1x, maksimalno 2x. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, a zadnje 3 dni samo jamram, kadarkoli se oglasim.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 904
22.9.2006 9:07:07   
Lara28
lenika - pri nas je poplnoma enaka situacija. Smo probali že zdaj dva dni rižolino na flaško čez dan in je brez reakcij, tako da danes dobi zvečer porcijo. Upam, da bomo končno spet spali celo noč. (no, vsaj do enih 4ih).
Vedno bolj občudujem mamice, ki se zbujajo cele noči že par mesecev, eno leto..... Jaz ne bi zdržala.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.9.2006 9:10:53   
lenika
Ja Lara, jaz sem tudi  rekla, da ne bi zdržala, a vseeno upam, da mi ne bo treba, ker če bo treba pač bom, kaj pa čem. No jaz mu bom pa riževo kašico dala po žlički, ker na flaško nikoli ne pije, ker je polno dojen, upam, da bo šlo, če ne bomo pa še na flaško probali.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 906
22.9.2006 9:32:14   
lenika
No mi smo sedaj probali riževo kašico od Milupe. Pojedel jo je približno deset tistih čisto tamalih žličk. Kakšnega pretiranega navdušenja ni kazal, je pa jedel. Res pa je, da smo šele 1 uro po dojenju. Jutri bom poskušala tik pred dojenjem, pa bomo videli kako bo šlo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.9.2006 9:32:42   
MarijaPo
Kasica - mi smo jo vceraj spet probali dajat. Imamo navadno zlico (ker sem od logopedinje slisala, da je tako najbolje), flaske nocemo dajat, da se ne bi navadila nanjo (pa najbrz bomo itak enkrat obupali). In smo jo nosili okrog, delali face (tako kot ste svetovale), pocasi in s potrpljenjem in je pojedla mogoce 1/4 zlicke. Je valala po ustih tisto kasico sem pa tja in pol ko ni vec vedla kaj bi z njo (in se glih slucajno ni spomnila je ven vrzt), jo je pogoltnila, tko da 1/4 zlicke je ze za nami. :)

Ocitno je delovalo, ker je potem spala eno uro dlje kot ponavadi (do pol petih), najbrz je slo bolj za nakljucje, al smo jo pa tok zmatrali s to zlicko in letanjem okrog njenih ust (ni se easy izmikat zlicki 1/2 ure).

barbs - seveda nam moras povedat kaj planiras, drgac bomo hude!!!

lenika - le potrpezljivo, pa bomo vse zmagali. :)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.9.2006 11:54:30   
maya2
Tiste, ki že dodajate: koliko jim daste? kaj če hoče še? začeli naj bi po žličkah, kaj pa če hoče več? jim kar daste? Karin se je že ful zagrela za ta jabolčni sok, če malo počasneje dajem se že huduje... bom videla, kaj bo jutri z naribano jabolko... v posvetovalnici je rekla naj dam prvič le žličko, potem dve,... sam men se zdi to ful malo koliko ste ve dale prvič?

LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.9.2006 12:39:32   
cofek
Dan!

se na hitro oglasim, predno gremo ven..

današnja noč je v začetku kazala na katastrofo, pa se je potem zadeva tako lepo iztekla,da še kar ne morem verjet user posted image user posted image . No, spat smo ga dali ob pol 9h, se je zbudil ob polnoči user posted image  za jest, pa sem zraven zaspala, tko da sem ga prestavila okrog enih. Pa se je zbudil deset do dveh, nakar sem ga uspavala pol ure (sem že klela tisti post, ki sem ga včeraj pisala user posted image ), a sem imela vsega dost in sem mu šla lepo sčistit noska, pa eno žličko (ta malo) Calpola je dobil (se mi je zdel malce vroč), tko da je petnast do treh lepo zaspal in je spal do 7h zjutraj user posted image user posted image user posted image  (je izpustil en nočni obrok). Je pojedel in čez pol ure spet zaspal, se zbudil, potem sva pa oba zaspala še za uro in pol. Tko da sem se vsaj malo spočila. Pa ta prehlad se kar noče nehatuser posted image - zdaj ima že piko probleme z noskom (ste najbrž že ugotovile, neuser posted image ).

Glede dodajanja GH - jaz dodajam med dojenjem - za začetek da mine tista ta huda lakota se priklopimo, pol ga odstavim (seveda vedno sledi punt, tko da moram imeti vse pri roki, pa še vseeno sem prepočasna user posted image ), mu dam tistih nekaj žličk, pol pa spet nazaj priklop. Za začetek pa mu dam 3 žličke, pa naslednji dan 6 žličk,... Na 3 dni pa smo uvajali nov okus. Zdaj pa dobi pri zajtrku 3 žličke in pri kosilu 6 žličk. Zdaj me pa user posted image  prepričuje, da bi mu zvečer dala še ene par žličk riževe kašice - da bo lahko malo dlje spal. Kaj pa vem user posted image ? Po eni strani ima prav, pa tudi riževa kašice mu ni naredila nekih problemov, vendar se mi zdi malce prekmalu za 3 obroke z dodajanjem.

lp, t

< Sporočilo je popravil cofek -- 22.9.2006 12:41:27 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.9.2006 12:44:43   
lenika
Jaz sem mu dala danes prvič riževo kašico in sicer navmes med dvema obrokoma. Pojedel je približno 10 žličk, ampak tistih majhnih (kavnih).

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 911
22.9.2006 14:12:37   
SelmaC
Ma jaz bom tudi poskusila kaj dodajat. Onoči se je zbudil po 1,5 uri od zadnjega hranjenja. Pa čez dan jemo na 2 uri ali 2,5. mislim, da bom jjutri začela najprej z jab. sokom da vidimo kako gre.
user posted image  je klical iz službe in se slabo počuti (viroze in to). Razmišljam, da ne bi spali vsi v isti sobi. Bomo očija ven vrgli user posted image  Kaj bi ve naredile? ne bi rada da ta mali kaj faše?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
22.9.2006 16:41:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SelmaC)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
22.9.2006 17:31:52   
mammika
Ojla upam da me niste pozabile...jaz sem še vedno pri živih

Mi smo ok, od zadnjič ko sem se javla je že kr en lep čas,  danes smo dopolnili štiri mesece in sem rekla zdej je pa skrajni čas da se mal oglasim, če ne me bojo pozable babe. pri treh so ble mere čudovite 64 in 6700 tko da zdej pri 4-ih me pa prov zanima kako bo....
Drugače se polno dojimo nič mu še nisem dodala sem pa začela resno razmišljat tudi o tem. Jutr pa res.

Šibam pa vas lepo pozdravljam se mi kr vrti je treba neki it jest..

LP pa user posted image  vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.9.2006 21:07:35   
lenika
Pozdravljena Mammika, pa večkrat se nam oglasi.

Jaz sem v album dala nekaj fotografij Matica in če katero zanima geslo, naj mi piše na privat. Se pa moram zahvalit Puncici, ker mi je pomanjšala fotografije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte. Upam, da se bom jutri kaj oglsila, ker bomo imeli verjetno polno bajto, jutri namreč praznujem rojstni dan.

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 915
22.9.2006 21:46:42   
lenika
user posted image

Pri januarkah sem videla, da slikice iz albuma lepijo tudi sem, pa sprobavam, če znam.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.9.2006 8:05:32   
Barbs
Jutro....

mi smo pa včeraj pikico dobili v ritko (drugič) in je bilo ponoči malo muzike...Zdaj pa ne vem, a zarad cepljenja, al kar tako.... Potem sem začela fantazirat, da je malo "bolj vroč"... da se mi zdi, da se čudno vede, potem sem ga slekla in previla in se mi je zdelo, da ma neke liseuser posted image  Skratka, USPELO MI GA JE DO KONCA ZBUDIT!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nato sva debatirala, se slinila, mal kričala, poslušala nočni program na radiu, se nosila, pela..ni da ni.... No ja, po skoraj dveh urah je le z muko zaspal nazaj...jazsem se pa obračala še naslednjo uro in zdaj sem pravi zombi. Aleks sicer spi, jaz pa ne morem, ker  jep ri nas danes piknik za vesoljno žlahto, ki sva ga obljubljala že od selitve...HUDO!user posted image user posted image  Ne vem, katera mamila naj s šeflo pojem, da bom na spidu in vesela , predvsem pa, da mi bodo oči ostale odprteuser posted image user posted image

Grem ribe rezat po križu in česen not vtikat, pa čevape valat....user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 917
23.9.2006 11:44:52   
pikicaa
Lenika vse najboljše za rojstni dan. Veliko sreče, zdravja in čimbolj pridnega Matica user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cofek a ste včeraj šli na Orleke?

Barbs čimbolj uspešen piknik ti želim.

Moram pa se še malo pohvalit. Naša princeska že dva dni prespi celo noč. Spi od 21.00 pa do 5.00. Upam da se zaradi tega posta ne bo poslabšalo.

Se še pišemo

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.9.2006 19:19:43   
pikicaa
Lenika sem pogledala slike. Tak cukerček je tvoj Matic. Naša Maja bi se strinjala, da je njen, razen če ni že rezerviran.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.9.2006 20:57:45   
lenika
Pikicaa hvala za komplimente. Maticu je kar nerodno.

Drugače pa smo mi lepo preživeli današnji dan. Cel čas smo imeli polno bajto in Maticu ni bilo dolgčas, njemu pa je glavno, da se dogaja. So si ga kar prekladali iz rok v roke in je bil prav zadovoljen.

Je pa tudi pogreb bratrančeve žene že mimo in mi je prav hudo gledat  njega in obe deklici, ki sta nepričakovano ostali brez mamice.

Ja nič lepo se imejte, mi bomo jutri še imeli ene obiske, drugi teden pa ima moj mož cel teden dopust in tako bomo lahko resnično uživali vsi trije. user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   [Brisano sporočilo]
23.9.2006 20:58:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
23.9.2006 21:05:19   
lenika
Jaz sem pritisnila desni gumb in nato kopiraj in nato prilepi.

Neposredna povezava do sporočila: 922
   [Brisano sporočilo]
23.9.2006 21:16:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
24.9.2006 9:00:05   
lenika
Desni gumb na miški pritisni, pa boš dobila obe opciji.

Neposredna povezava do sporočila: 924
24.9.2006 16:38:18   
mojca75
Ojla Majčice,

moja dva sončka sta spala oa uro in pol popoldan, mami ni pa niti zatisnila očesa user posted image , ampak bolna sem pa jaz ne onadva!

mam spet vneto joško, popiuser posted image  bom, zdej sem sicer dobila antibiotike ker je že drugič v 14 dneh, razpokane bradavice mam pa itak skoz po mal, klih pozdravim eno pa ratajo na drugi, ma ne bom prov šinfala... da se še kaj ne poslapša.

Mi imamo jutri razvojno - kontrolo, in alergologa. V razvojni bomo zihr pokasiral fizioterapijo, ker se še vedno ful nazaj zvijamo, čeprav smo naprej ful gibčni, ampak.. kaj bo pri alergologu pa sporočim, v četrtek pa pediater, cepljeni ne bomo dokler ne bo rezultatov alergologa.

No mojadva sta šla zdele na sprehod, mami ima celo urco cajta zase potem bo spet lakota!!!!

nič, moram pojamrat, sej dragač smo pa kul!user posted image

Uživajte,

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

koliko otrok?
klavdijakauran

Koliko otrok si želite??

1 (7%)

2 (35%)

3 (45%)

4 (7%)

5 (3%)

ali več kot 5 (4%)

Število vseh glasov: 1322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!