cofek
|
Dan! se na hitro oglasim, predno gremo ven.. današnja noč je v začetku kazala na katastrofo, pa se je potem zadeva tako lepo iztekla,da še kar ne morem verjet . No, spat smo ga dali ob pol 9h, se je zbudil ob polnoči za jest, pa sem zraven zaspala, tko da sem ga prestavila okrog enih. Pa se je zbudil deset do dveh, nakar sem ga uspavala pol ure (sem že klela tisti post, ki sem ga včeraj pisala ), a sem imela vsega dost in sem mu šla lepo sčistit noska, pa eno žličko (ta malo) Calpola je dobil (se mi je zdel malce vroč), tko da je petnast do treh lepo zaspal in je spal do 7h zjutraj (je izpustil en nočni obrok). Je pojedel in čez pol ure spet zaspal, se zbudil, potem sva pa oba zaspala še za uro in pol. Tko da sem se vsaj malo spočila. Pa ta prehlad se kar noče nehat - zdaj ima že piko probleme z noskom (ste najbrž že ugotovile, ne ). Glede dodajanja GH - jaz dodajam med dojenjem - za začetek da mine tista ta huda lakota se priklopimo, pol ga odstavim (seveda vedno sledi punt, tko da moram imeti vse pri roki, pa še vseeno sem prepočasna ), mu dam tistih nekaj žličk, pol pa spet nazaj priklop. Za začetek pa mu dam 3 žličke, pa naslednji dan 6 žličk,... Na 3 dni pa smo uvajali nov okus. Zdaj pa dobi pri zajtrku 3 žličke in pri kosilu 6 žličk. Zdaj me pa prepričuje, da bi mu zvečer dala še ene par žličk riževe kašice - da bo lahko malo dlje spal. Kaj pa vem ? Po eni strani ima prav, pa tudi riževa kašice mu ni naredila nekih problemov, vendar se mi zdi malce prekmalu za 3 obroke z dodajanjem. lp, t
< Sporočilo je popravil cofek -- 22.9.2006 12:41:27 >
|