tt79
|
Pozdrav in zgodba o tem kako smo pristali na gosti hrani... No pa smo se tudi mi vrnili z prelepega toplega in sončnega dopusta, sicer tri dni predčasno, ker je začelo deževat, ampak smo vseeno imeli 15 sončnih in toplih dni..a.Kalina, kje si bl no sicer pa bi se tako ali tako, najbrž zgrešile v gužvi vozičkov v Nerezinah... No kot sem že napisala smo pristali na gosti hrani...naša mala je začela sredi prejšnjega tedna močno stavkati, ko sem ji ponudila flaško za aptamilom, trajalo je tudi po dve uri, da je spila po120 ml...no na dopust sem seveda šla samo z aptamilom, ker bo komaj v torek stara 4 mesece, pa sem hotela gosto hrano začet postopoma uvajat, ko pridemo z morja...no in ko tamala stavka že tretji dan pride na obisk sodelavka od prjatlce, s katero smo bili skupi na morju. Ko zagleda našo malo, ko se upira flaški je takoj šla v akcijo ,( ker je mela podoben primer)našla riževo kašico z banano, mi jo zmešala in naša bejba je v 10 minutah pojedla 120 ml riževe kašice Brez pluvanja, zmrdovanja, celo smejala se je zraven , po hranjenju pa se je razpričala in se celo prvič glasno zasmejala Tako da imamo zdaj že 3goste obroke, zjutraj in zvečer pa flaško. No ker na morju nisem mela ravno pestre izbire, je jedla le kašice, jutri pa začnemo s korenčkom in tako dalje... Js sem tako veseola, da lepo je, da sem se mogla mal pohvalt Kaj pa vaši ? A jim že dajate kej? Maya2 - mi mamo na prvo stopnjo voziček dvignjen že kak mesec, pa ful uživa, ko lahko mal spremlja dogajanje. No, tolk za dons, se mi že spi...držim pesti za lepo vreme...mogoče sem ga kaj z morja prešvercala
|