|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 16:42:48   
cofek
Dan!

midva sva že* iz Lj - fizioterapevtko moram ful pohvalit. Sem zvedela par novih vaj, poleg tega me je pa še potolažila, da ni nobene panike, da zadeva sploh ni tolko problematična. Zdaj bomo lepo krepili L stran in raztegovali D, še bolj spodbujali igrice z nogicami pa bo. Če imate kakršnekoli pomisleke priporočam.

Naslednji teden pa začneva hodit na masažo.

UZ kolkov - so nam pred tremi meseci rekli, da moramo prit še 1x na kontrolo (so nas tudi sami obvestili kdaj). Če pa vam ni treba, pa imate najbrž že vse OK.

lp,t

*post sem začela pisati ob 3huser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 851
14.9.2006 20:24:55   
lenika
No, moram vam povedat, da je sedaj uradno potrjeno, da naš Matic ne mara več kopanja. Danes se je v banji že tretjič zaporedoma drl kot da ne vem kaj počenjamo z njim. Do sedaj je vedno užival v vodi, no jaz upam, da gre samo za obdobje.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.9.2006 9:22:17   
puncica
Ojla punce
Samo tolk da se čekiram in da vidte da smo še med živimi. Zdej pa jamranje:

1. Zakaj hudiča moram imet dva otroka ki mi ponoč ne spita. Ma danes se je ta naš princ na 1 uro zbujal in mu sploh nič ni bilo, lačen ni bil, kupček ga tud ni matral, potem pa gleda pa opazuje pa se smeje, ko ga pa spet položim v  njegovo postlco al pa v mojo posteljo (nema veze) se pa dere kot bi ga z kože dajala, sem misla da bom že ponorlauser posted image Ne vem a je to kak zakon da če imaš enga takega potem je drug tud tak, pa mislimo še enga imet, pa sej se mi bo strgaluser posted image

2. Ga dojim in dojim, pa mi je čedalje na pogosteje, zdej včasih že spet kr na 2 uri, ponoč celo na 1 uro, pa zrasel je v dveh mescih za 5 cm, a na kilaži pridobil še ene kilce ne, sicer baje ni to nič kritično ampak še zdej nismo čez 6 kilc, jaz sem pa že tako misla da bo. Ja no, ok, je pač maneken, eno manekenko že imamo doma.

3. Kako hudiča ga naj uspavam še drugač kot samo v vozičkuuser posted image Groza kaj bo v nedeljo ko imamo krst ga nej po cerkvi z vozičkom vozim med mašouser posted image Naš princ na rokah sploh ne zna zaspat a ni to čudnouser posted image . Župnik bo pa itak znoro.

Pa še mal hvale:
Juhu, naš tamal se je v ponedeljk prvič preobrnil iz hrbta na trebuh in zdej se kr vali ko ga dam na tla najprej na trebuh pa nazaj na hrbet pa spet na trebuh, pa nazaj, jaz ga pa s kamero lovim user posted image

Ja nič punce uživajte, to sem mogla mal zjmrat, ker sem spet tolk slabe volje

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.9.2006 9:54:49   
lenika
Mojca 75: Naš Matic spi čez dan enkrat po dve uri in dvakrat po pol ure, včasih tudi uro.

Puncica: Če ti bo kaj lažje, tudi pri nas je bilo na začetku s spanjem bolje kot je sedaj. Danes je ob 1.00 hotel jest, ob 2.30 dudo, ob 4.30 zopet jest in ob 6.30 zopet dudo, ob 7.30 pe je bilo konec spanja, sedaj pa spi user posted image . Drugače pa bodi srečna, da ti vsaj v vozičku zaspi. Naš v vozičku zaspi le redkokdaj in sicer obvezno po dolgotrajnem stokanju in jamranju. Naš Matic tudi nikoli ne zaspi na rokah.
user posted image  za obračanje tvojega princa. Matic se je do sedaj ene parkrat obrnil iz trebuha na hrbet, obratno pa mu še ni uspelo.

Kljub dežju vam želim lep dan.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 854
15.9.2006 10:25:54   
cofek
Jutro!

uf, sem še polna adrenalina user posted image  - sem opravila tedensko manikuro in pedikuro pri user posted image  (z vsem strahospoštovanjem do njegovega spanja).

Puncica - povsod berem, da je treba zdaj uživat (tudi v teh "problemčkih" kot so: ne spat, kar nekaj jokat,...) ampak jaz te čisto zastopim, da bi rabla včasih tudi malo počitka in kako urico spanja (to namreč lahko pravijo starši, ki že čez to fazo). Če se da si vzemi kak trenutek zase, ti pa lahko priporočam knjigo "Otroško spanje - brez joka v sanje" - se mi zdi da ima kar nekaj pametnih nasvetov, ki se jih da izkoristit. Pri nas je bil sicer problem dnevno spanje - pa ne bom rekla da ni več, ampak smo že malo bolj zverzirani in takoj opazimo kdaj je zaspan in ga takrat uspavamo. Drugače pa tudi naš praviloma ne zaspi na rokah. 
Drugače se pa tudi  meni zdi, da čedalje pogosteje je (ampak za razliko od vaših, naš ni glih kak maniken user posted image )- zato počasi uvajamo gosto hrano.

no, pa je konec dopoldanskega spanja.
uživajte!
lp,t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 855
15.9.2006 10:52:47   
MarijaPo
Vas vse lepo pozdravljam, vceraj smo prisli s tritedenskega dopusta v Portorozu, bilo je super!!!

Marija

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.9.2006 11:04:38   
mojca75
Punčica, ne sekiraj se zarad župnika, on je tam zato da krsti otroka - če se bo princ dru se pač bo, župnika to ne sme nervirat!
Naš je reku da njega to nič ne sekira in naj tud nas ne! Pa se nobeden od treh krščencev ni dru, oz niti pisnu ni, naša se je še nasmejala user posted image  ko so jo polili po glavi!

Ja spanje, oh jupiii mi smo spet spali do 9h (z hranjenjem ob 2h in 6h), pa dudo ene 2x - ne vem za uro! Sej bo bolje, in blagor vsem ki vam že celo noč prespijo!

MarijaPo lepo da si nazaj in da ste uživali. Jaz sedaj upam na kako urco spanja, da mal pospravim - beri naredim higienski minimum, no sej tolk spet ni hudo sam...

nič, če čem kej narest se moram podvizat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za VREME!!!!!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 857
15.9.2006 11:17:48   
Lara28
user posted image Ola punce!
No vidim da so se nekatere izgubljene vrnile!user posted image

Punčica - ne obupat, bo že boljše. Tudi naš, ki je bil zdaj nekaj tednov zlooo priden in kot iz knjige, je začel s fintami. Kot pravi lenika - tudi mi se spet zbujamo ponoči (že tri noči). Prej je spal v kosu po 9 ur, sedaj pa spet začel prvo rundo spat nekje 6 ur, to je do 1ih max.2eh, potem pa se zbuja do jutra na dve uri ali pa še manj. Včasih pali samo duda in božanje, drugič moram dat zizo. Grozaa! po treh dneh sem spet ko zombi, pa sem bila že prav ok. Res pa da sedaj malo več spi čez dan. No po eni strani ok, po drugi pa sem bila navajena, da sva šla že zjutraj na kaki dolg sprehod, ali v mesto, ali k kaki kolegici in sva bila veči del dneva (tam do enih 2eh pol treh)  od doma. Zdaj pa je siten, ker ni naspan in potem tečnari in morava it domov, ker drugje se ne naspi. Sicer zaspi za kakih 10 min in potem je konec. Popldanski sprehodi pa sploh niso izvedljivi, ker je ob 6ih že taka tečka. Prej pa ne greva, ker moj pride komaj okoli 5ih domov. user posted image

Se tudi jaz sparšujem, če je to mogoče, ker je lačen in se na zizi več ne naje dovolj. Sem mu poskusila dat malo jabolčka, malo banane in korenček. (Ne naenkrat, vsaki dan nekaj druga) Pa sploh noče niti poskusit. Prvo in drugo žličko še odpre usta, ampak vse nazaj potiska, potem pa še ust več ne odpre. Zraven pa se mi tako sladko smeji....user posted image  Očitno še ima vedno tisti reflks zavračanja goste hrane. Bom poskusila mu dat en večer malo rižolinota na flašo. Na žličko je bilo isto kot z ostalimi zadevami.

Obračanje - nam še ni uspelo. Ne na s trebuščka na hrbet in ne obratno. Je pa drugače zelo aktiven in spretn se mmi zdi. Trenutno je najboljša zabava, da si lovi nogice in jih hoče dat v usta. Notudi to mu še ni uspelo, se pa lepo že prime za stopala.

Zdj grem hitro nekaj za kosilo pripravit, ker trenutno spi!
Lepo se mejte!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.9.2006 11:30:56   
mojca75
No še to da jo pohvalim, trenutno spečo princeso.

Obračamo se že iz hrbta na trebuh, nazaj ni šans, pa še to v desno večkrat oz ko je le prilika, v levo bolj izjema. Nogice pa ko smo razviti prav lepo vtaknemo v usta (čeprav naj bi bilo to še zgodaj z 4 mesečnico!). kravce pasemo lepo sam je bolje da na postelji, ker ne pogrunta vedno da je treba glavo obrnit ko jo da dol, potem pa nos tišči tja v posteljo - če je na tleh (blazini) pa se biojim da bo butnila z glavo, ker včasih ji hitro zmanka in pok pade glavca...

kaj bova danes cel dan notri pa ne vem, user posted image  pa še začenjajo se taki dnevi. Mi smo tulk zadovoljni v vozičku ki se premikauser posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 859
15.9.2006 11:35:44   
maya2
Pozdravljene...

Naša Karin je danes spala od 8-5-ih, potem pa ni hotla nazaj zaspatuser posted image  je šla potem ob sedmih pa do desetihuser posted image , jaz pa seveda ne... sem zdaj malce utrujena, pa saj se ne pritožujem... Imam zdajle malce prosto, je moja mami na obisku ima dopustuser posted image , mi je že uspel vse zlikatuser posted image  ona se pa s Karin igra..

Vsak dan opazim kaj novega... dva dni nazaj je prvič zgrabila palec na nogi in ga vlekla navzgoruser posted image , včeraj po kopanju pa je že odprla usta in jo hotela v usta potegnit, pa je še prekratka user posted image ... Me je pa včeraj ful presenetila, ko se je na previjalni prevalila s hrbta na trebuh ko sem ravno pleničko jemala iz predala...

Puncica: pa si sigurna, da dobi dovolj za jesti? Meni se ful pozna ko pride user posted image  da imam manj in ji potem dam še malce po flaški novalaca, pa je vsaj sita, drugače se pa pritožujeuser posted image

Cofek: kako se pa uspavate če ne zaspi na rokah? Karin moram dat pokonci, da se z bradico nasloni na mojo ramo in svojo rokico pol pa zaspiuser posted image user posted image , če pa jo kar odložim ko postane zaspana potem pa joka in mrmra al nekaj takega.... pa včasih zaspi po 15 minutah, včasih pa ni govora, tko da tega rajši ne prakticiram večuser posted image
Karin tudi v vozičku ali avtu ne more zaspat brez joka, čeprav se rita trese, nimam pojma zakajuser posted image user posted image user posted image

Sem pa malce žalostna zadnje časeuser posted image  bo moj user posted image  menjal službo, pa to pomeni da ga cele dneve ne bouser posted image  ...

Grem, mala hoče spat (mane očke in vleče palecuser posted image user posted image user posted image ) jo bo treba uspavat

LP

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.9.2006 14:20:35   
puncica
Punce zanimivo, sem misla da je samo naš tak, ko tuki nonstop berem sam da spijo od osmih devetih pa do jutra pa mi kr slabo rata, ker ne verjamem in ne morem verjet, dva otroka pa noben ne spi, potem mi pa še mami teži da naj ga kar pustim da se joče, ja valda če je lačen, da ga ne bom, drugače pa tud nič ne pomaga, če ga pustim sam še bol nabija. Ja no bo že, se tolažim s tem: Samo da je zdrav!!! pa bol malo zaležeuser posted image Ja itak nič nam ne paše a ne.

Sicer pa možno da se ne naje dost, mam tud jst zdej menstro, no  sam vedno ko se naje spusti mojo ziziko in gleda okol in se mi smeje, pa kupčka podre pa je to to, nič ni tečen al pa da bi protestiral, ker ne bi imel dost, tako da po moje že dost dobi ampak ni mi jasno zakaj je potem že po 2 urah spet lačen. A se med menstro res tako mlek spremeniuser posted image

Ja pri nas komi čakamo da začne sedet, a vaši že kaj nakazujejo na to, a jih že kaj dajete v sedeč  položaj? Pri nas v vozičku še vedno leži, vem pa da je punčica pri tej starosti bila grozna in sploh ni hotla ležat se je drla ko jesihar v vozičku.

LP in še enkrat hvala za tolažbo da nismo le mi zombiji itak sem pa sama kriva delno, ker hodim spat šele ob enajstihuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 861
15.9.2006 15:23:15   
cofek
maya2 - ne vem kako naj ti odgovorim, ker je vsak dan za nianso drugačeuser posted image . Večinoma gre pa takole: ko zagledamo, da si začne manit oči al pa bulit kar nekam al pa pokaže kak drug znak, da je utrujen, ga damo na postljo (če se slučajno že ne igramo tam) , kjer je že polno igrač, zavrtimo CD sladko spančkaj (iz telegrama, bom pa najbrž kupila še kakšnega podobnega, ker ga znam že skoraj na pametuser posted image ), se prevali na bok (al mu pa pomagamo) pa najde prstek, pa počasi zaspi. Včasih moram z njim tudi malo zaplesat, da se pomiri. Dejstvo je, da mu mora bit prijetno. Očitno se Karin najbolje počuti v tvojem naročju - kaj pa če bi se z njo ulegla na posteljo user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
16.9.2006 15:08:23   
mojca75
Ubija, ubija, ubija ... tole vreme, in to da ne moreva ven z vozičkom. Sm jo prejle sicer oblekla in dala 2 nogavice na nogice in sva šle za eno uro (skoraj) ven na sprehod s kengurujčkom. Jest ga sicer zelooooo malo uporabljam, ker je baje user posted image  bolje če ležijo, sam za takšne dneve bo pa prav prišel. Mojca je prepevala celo pot do pekarne Aaaaaa in eeee jaz pa nazaj (bogi mimoidoči kaj so si misliliuser posted image ) no, ni hotla zaspat ko sva prišli domov, sem jo pa podojila mal prej in  je zaspala.

Punce men tolk manjka zraka in voziček in sprehod,... pa šele prihajajo deževni, mrzli,..etc meseci!

No ja mogla sem pojamrat!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 863
16.9.2006 21:09:58   
F*S*M
oj, no danes je kislo vreme, in sva bile z aljčo cel dan v šopingu, ker za ven ni bilo napokali sva najina fantka v avto in smo šli v celje v city center joj sem utrujena za ****, sovražim te centre, sam kaj ko pa doma cel dan ne moreš biti, v celju pa taka gneča in vrelišče, da je val bil na koncu prav znerviran, potem pa smo šli še v mercator center tam je pa bil tak mir da je bilo prav fino, smo si ušesa odpočili, sej ni čudno da Filip že spi kar je redkost ampak v bučanju od vsepovsod se res ni moral spočiti čeparv je spal slabo urico.

no tolk mal da veste kaj se dogala

mejte se še naprej fino

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 864
17.9.2006 8:31:24   
maya2
cofek: hvala!  Jaz tudi berem to knjigo, pa se mi ne zdi da mi ravno pomaga (mogoče še nisem prišla do ta pravega dela...) Sem jo probala dat k sebi v posteljo, pa ni bilo učinka, je firbcala, pa se zabavala po svoje, potem pa začela sitnarit...user posted image  tko kot kadar je že fuuul zaspana.

Sem pa končno ugotovila, zakaj Karin ne mara čaja: poleti, ko je bilo vroče sem ji djala čaj sobne temperature, v petek sem ga pa pogrela in ji ga še enkrat dala in glej ga zlomka, popila je 30ml čaja in zaspalauser posted image user posted image  Je kaj narobe če se uspava s čajem? (sem malo brala o steklenični gnilobi zob), pa saj ji ne sladkam čaja... user posted image

Punčica: pri meni se user posted image  res fuuul pozna.

Voziček: počasi se pripravljamo na to, da jo bomo dali ležat na prvo 'dvignjeno stopnjo' tolk za probo da vidimo..

Mame: ja tudi moja mami včasih poda kakšno ugotovitev, ki me spravi v slabo voljo, tko da sedaj že preslišim 'nasvete' v stilu: ja zdej bi pa že morala celo noč prespat, ne pa da se dvakrat na noč zbuja...  ti si v tej starosti celo noč spala...user posted image user posted image  ... ja super si mela pač krasnega otroka user posted image ... to pa še ne pomeni, da je s Karin kaj narobe!

Vreme: ja groza! tole nas čaka v naslednjih mesecih! Zdajle malo bolj kaže tako da se bomo kar ven odpravili dokler še lahko...

LP

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 865
17.9.2006 23:07:35   
tt79
Pozdrav in zgodba o tem kako smo pristali na gosti hrani...user posted image user posted image user posted image

No pa smo se tudi mi vrnili z prelepega toplega in sončnega dopusta, sicer tri dni predčasno, ker je začelo deževat, ampak smo vseeno imeli 15 sončnih in toplih dni..a.Kalina, kje si bluser posted image user posted image user posted image no sicer pa bi se tako ali tako, najbrž zgrešile v gužvi vozičkov v Nerezinah...user posted image user posted image

No kot sem že napisala smo pristali na gosti hrani...naša mala je začela sredi prejšnjega tedna močno stavkati, ko sem ji ponudila flaško za aptamilom, trajalo je tudi po dve uri, da je spila po120 ml...no na dopust sem seveda šla samo z aptamilom, ker bo komaj v torek stara 4 mesece, pa sem hotela gosto hrano začet postopoma uvajat, ko pridemo z morja...no in ko tamala stavka že tretji dan pride na obisk sodelavka od prjatlce, s katero smo bili skupi na morju. Ko zagleda našo malo, ko se upira flaški je takoj šla v akcijouser posted image ,( ker je mela podoben primer)našla riževo kašico z banano, mi jo zmešala in naša bejba je v 10 minutah pojedla 120 ml riževe kašiceuser posted image user posted image user posted image
Brez pluvanja, zmrdovanja, celo smejala se je zravenuser posted image , po hranjenju pa se je razpričala in se celo prvič glasno zasmejalauser posted image
Tako da imamo zdaj že 3goste obroke, zjutraj in zvečer pa flaško. No ker na morju nisem mela ravno pestre izbire, je jedla le kašice, jutri pa začnemo s korenčkom in tako dalje...user posted image

Js sem tako veseola, da lepo je, da sem se mogla mal pohvaltuser posted image Kaj pa vašiuser posted image ? A jim že dajate kej?

Maya2 - mi mamo na prvo stopnjo voziček dvignjen že kak mesec, pa ful uživa, ko lahko mal spremlja dogajanje.

No, tolk za dons, se mi že spi...držim pesti za lepo vreme...mogoče sem ga kaj z morja prešvercalauser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 866
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 7:48:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
18.9.2006 9:12:01   
lenika
Pozdravljene.

tt79 user posted image  za uspešen prehod na gosto hrano.

Auroraa mi bomo tudi začeli z rižolinoti uvajat gosto hrano in sicer bomo najprej probali dopoldne ene parkrat, da bomo videli, če bo kakšna reakcija, ker naj bi se vsaka nova hrana uvajala dopoldne. Začeli bomo ob dopolnjenem 5. mesecu, kar se pa tiče cucljev pa nimam pojma, ker se dojimo in bom vso gosto hrano uvajala z žlico.

Lepo se imejte, proti koncu tedna bo zopt lepo vreme, jaz pa komja čakam drugega tedna, ko bom imel moj možek 1 teden dopusta. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.9.2006 11:11:21   
pikicaa
OJLA

Današnja noč je bila katastrofalnauser posted image . Zvečer je zaspala ob 20 in se zbudila ob 21. Potem pa je bilo konec spanja. Zbujala se je na 15 minut ali pa na pol ure. Ob sedmih zjutraj sem imela vsega dovolj in smo vstale. Ura je že enajs naša princeska pa še vedno noče spat. Uspavam jo na vse možne načine pa vse brez uspeha.

Se pa moram malo pohvalit. V soboto sem šla prvič brez user posted image  ven.user posted image user posted image Je imela sodelavka rojstni dan in sem šla cele dve ure. user posted image pa je bila pri tašči. Po dveh urah pa je moj user posted image  klical, da je že vsa histerična in sem morala šibat, da sem ji dala joškota.

tt79 upam da si res prišvercala kaj sonca ker tole deževje že res ubija.

Pa še nekaj. Tiste, ki si črpate mleko a ga je treba kaj pogret? Jaz nimam pojma o tem, ker samo dojim.user posted image

Se pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 869
18.9.2006 12:54:10   
F*S*M
oj

pikicaa, če ga boš takoj ponudila ga ni potrebno pogrevati, če pa ga daš v hladilnik in ga rabiš za kasneje sem ga jaz grela v vroči vodi pod pipo ali pa sem vodo segrela na štedilniku, pa stekleničko fajn mešaš zraven da se mleko enakomerno pogreje, lahko pa daš tudi v mikrovalovko in segrevaš do 15 sekund, bi moralo biti dovolj toplo steklenička mora biti odprta v mikro

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.9.2006 16:30:00   
mojsoncek
Ahoj!

Se javim samo toliko, da vam sporocim, da smo tudi mi prisli z morja. Imeli smo se super. Anze se je ful dobro obnesel. Lahko recem, da je pravi morski decek user posted image , ker sta ga voda in in morski luft cisto fascinirala.

Sedaj doma je pa spet cela katastrofa user posted image . Pa se vreme je tako, da se ne da ven, ker dezuje prav na vsake pol ure user posted image .

Si bom kasneje vzela malo vec casa, da spesnim se nase morske prigode.

Imejte se lepo... pa pa

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.9.2006 9:52:49   
MarijaPo
Zivjo Bejbe,

kako kaj gre?

Nasa pevka sedi v lezalniku, ki sem ga dala pod mizo, da jo lahko z nogami gugam, z rokami pa tipkam. Seveda protestira tako, da je pevka, kaj pa drugega. :)

Danes imamo pediatrinjo, kot vedno bomo spet pod tezo :( zdaj je nasa pevka ze prava suhica (pa se zdaj ne vem zakaj) in se ji celo rebra vidijo, kot kak dahavec je. Nic, bo ze pediatrinja rekla kako naprej.
Ponoci se zbuja ob treh za hranjenje, v vozicku pa se dere kot jeshar, ker hoce ven gledat, tako da sem na istem ko Puncica s puncico. :)

Vceraj jo je Igor hecal s plisasto zelvico, tako da jo je dal na kravce, pred njeno glavo pa je mahal z zelvico in ker jo je hotela zagrabit, se je skusala plazit in je bila pri tem ful smesna, ker je seveda se premajhna za plazenje in jo je to blazno jezilo, no, Igor ji je pomagal se plazit in s skupnimi mocmi sta prisla do zelvice.

V sedeci polozaj jo ze kar postavljamo (ceprav menda ni dobro za hrbet), vendar takoj dvigne rit in se zato zadrajsa naprej in spet lezi, kar jo seveda razjezi. Stalno dviguje rit, da bi jo dojemali se bolj dramaticno kot ze itak. :) Smesna je.

Uzivajte!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 872
19.9.2006 9:57:53   
Lara28
Pozdravljene!
No midva z Anejem sva danes že nazaj iz sprehoda. Sem šla takoj zjutraj ven, ker ni deževalo in je bilo zelooo oblačn, da vsaj malo pridema na zrak. Včeraj je lilo in lilo in sva bila cel dan v stanovanju. In posledičo sva bila oba tečnauser posted image . Pa še ati je prišel komaj zvečer iz službe.
Zato sem dane letela takoj ven, da prehitiva dež ki je bil napovedan in zdaj prideva domov, sva se nahranila in zunaj sije sončekuser posted image . Ja no Anej je zdaj zaspal, tako da ga bom pustila, potem pa bova mogoče šla šeenkrat ven, če bo volja!
Drugače so noči še vedno iste, spimo bolj malo oz. na runde. Glede uspavanja čez dan pa takole: ponavadi zaspi po hranjenju, ko podre kupček, se stisne k meni in zaspi. Kadar pa ne, ko ga vidim, da je že zaspan, si mane očke in podobno, ga vzamem k sebi, stisnem in mu dam dudo. Ponavadi zaspi hitro. Enako je tudi zvečer, tako da s tem res nimamo težav! Hvalabogu! Malo težje je edino, kadar nismo doma, ga vse preveč zanima in kar gleda okoli dokler od utrujenosti ne pade dol. Ponavadi takrat tudi joka.
Sem mu poskusila včeraj dat malo rižolinota. Eno žličko in 90 ml mleka. Potem pa še 60ml samo mleka. (Novolac) Je kar palilo. Potem ni jedel skoraj 5 ur!!!! user posted image   Drugače čez dan vedno je na max. 3 ure, popoldan celo na 1,5 ure. tak da bom poskusila še danes in jutri čez dan in če ne bo nobenih posebnih reakcij, potem mu bom začela to dajat zvečer. Sem mu pa naredila tako redko, da je spil po flaški, ker na žlico niti slučajno ne dobimo kaj druga v usta kot AD3 kapljice.

Tako zdaj pa grem pojest zajtrk. Sem prej kupila mimogrede še sveže vroče žemljice. Njami...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 873
19.9.2006 10:11:54   
MarijaPo
Da se malo pokomentiram odgovore:

Lenika - pozdravljam, da si se odlocila dodajat hrano po zlici, to je menda ful najboljse, ker te flaske se potem nikakor ne resis, je pa dosti bolj enostavno s flasko, ker manj popaca. No, porocaj kako ti gre.

mojsoncek - kje ste pa bili na morju? A ste tud ta malega kaj v vodo namocili? Mi smi nismo upali.

pikicaa - lepo, da si koncno sla sama ven, to je vedno zur, se posebi, ko je prvic, drgac so pa te babice itak vse zivcne, cim ta mali ne spi, so ze prepricane, da je lacen in delajo paniko, ne se dat. :)

lara - le pejdi se 1x ven, bo mali ful srecen. :)

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 874
19.9.2006 10:52:41   
tt79
Hojla, majčice!

Naša mala se zdajle sama zabava na tleh in se na vse pretege trudi, da bi se sama zavrtela na trebušček, čeprav ji to še ne uspeva najboljeuser posted image

Drugače pa smo mi čez dan že čisto na gosti hrani, samo zjutraj pa zvečer še hranimo s flaško. Jedla pa je že riževo kašico, pa rizevo kašico z banano, pa jabolčni pire, danes za kosilo pa gremo probat s korenčkom. Na obrok poje okol 100ml, pa je potem dovolj za nekje tri ure.

Lara poskusi dat rižolino bolj gost, naša pikica tut ne mara, da preveč teče, ker se ji potem zaleti, tako da js ji dajam kar gosto kašico in ni problema.user posted image Men so priporočal za začetek tut banano z rižem ker baje tut ni alergološka.

Zdej me pa mala kliče, lep dan

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

razvajenost
Siana

Je vaš otrok razvajen

Da (55%)

Ne (45%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!